torsdag 5 januari 2017

Ängel uppenbarar sig för muslimsk kvinna som ligger för döden


En av vår tids största väckelser, sker just nu i den muslimska världen. Det är en våg från den helige Ande, som resulterar i tusentals människors frälsning, helande och befrielse. På ett övernaturligt sätt når Herren dessa människor, till platser dit missionärer eller Guds ord inte når ut. Genom syner och drömmar, uppenbarar Herren sig själv, och når förlorade hjärtan i Mellanöstern.

En våg av frälsning

Det är svårt att ange precisa tal, men det pågår en väckelse i den muslimska delen av världen, där millioner människor blir frälsta genom Guds nåd. I områden där Antikrist ande är som starkast, utsträcker Herren sin hand till kraftgärningar, under och tecken – och många gånger helt utan människors hjälp och inflytande.

Ibland får vi samtidigt ta del av fantastiska vittnesbörd, och på det sätt att dessa muslimer för möta Jesus och får sina liv förvandlade. Här är ett sådant vittnesbörd som handlar om Hajira, som fick ett övernaturligt möte med Herren.

Biten av en giftorm

Hajira berättar att hon blev biten av en hornhuggorm, som är en mycket giftig orm, medan hon och hennes familj satt vid en brasa i öknen. Bara inom ett par sekunder blev hon medvetslös, och familjen körde henne till sjukhus så snabbt dom kunde. Där låg hon i koma i fyra dagar.

När hon Hajira vaknade kunde hon inte röra sin kropp, och hon kände en intensiv smärta. Läget var kritiskt, och det var ingen som trodde att hon skulle överleva. Hajira själv upplevde, att hon var på väg att dö. Hon vände ansiktet mot väggen och grät, då hon inte ville att andra skulle se hennes tårar. Hajira bad för en smärtfri död.

En ängel uppenbarar sig

Hajira somnade, och i hennes dröm framträdde en ängel som talade till henne. Ängeln sade: ”Ropa på Jesus, den högstes son, som korsfästes och dog för dig, och som sedan uppstod i från de döda”.

Men budskapet irriterade henne. Hon svarade ängeln, att profeten Jesus var inte korsfäst, och han var heller inte större än hennes profet. Ängeln svarade henne, att hon hade fel. Ängeln fortsatte tala till henne: ”Jesus är profeternas Herre. Han är den sanne frälsaren, och han kan hela dig från all sjukdom och frälsa dig från synd och död. Ropa på honom med din mun och hela ditt hjärta”.

Herren skickar en pastor

När hon vaknade, såg hon att hennes bror satt brevid henne. Han berättade, att han hade hört henne tala om Jesus när hon sov.

Hennes bror, som var en soldat, uttryckte sin förvåning att höra om Jesus. Han berättar, att han själv hade haft en uppenbarelse med Jesus en gång under en militäroperation. En upplevelse som rörde hans hjärta. Syskonen tog varandra i handen, och bad till Jesus att han skulle hela Hajira.

Ett ögonblick senare, kom en pastor in från organisationen Bibles4Mideast in i sjukrummet. På något sätt visste han att dessa båda syskon bad till Jesus. Han gav dom ett budskap, att ”Herren Jesus har hört den bön dom hade bett tillsammans”.  Den ängel som du såg besökte också mig, och den sade till mig att jag skulle besöka dig, berätta om frälsningens väg och be för dig.

Helad i Jesu namn

Pastor Paul lade sin hand på Hajiras huvud och bad. Omedelbart kände hon något extraordinärt, som strömmade genom hennes kropp. Hon blev fullständigt helad från sin sjukdom, och frälst genom Jesu blod.

Läkarna genomförde ytterligare tester, som bekräftade att hon var mirakulöst helad.

Avslutning

Det här är bara ett enskilt vittnesbörd, på det sätt som Herren rör och förvandlar människor i den muslimska delen av världen. Jesu blod och Jesu seger på korset är starkare än allt motstånd, eller varje makt och myndighet i den andliga världen. Jesu kärlek, hittar en väg rakt igenom nöd och ångest och når de mörkaste platser. Inget skapat kan skilja, hålla tillbaka, eller hindra denna vilkårslösa kärlek att röra och förvandla människors hjärtan.

Må apostlarnas bön få vara även vår i denna sena tid, att ”vi frimodigt må förkunna Herrens ord, och att Herren utsträcker sin hand och låter helande, tecken och under ske, genom vår frälsare Jesu namn” (Apg 4:29)

Jesus kommer snart!


Källa:

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar skildring av en omvändelse som du beskrivit.
    Jesus utför verkligen under !!

    Vänligen
    J o G

    SvaraRadera
    Svar
    1. Guds frid J och G,

      Det är verkligen fantastiskt, på det sätt som Herren verkar i den muslimska världen. Vi längter efter Jesu återkomst, och att Herren ska komma tillbaka. Samtidigt så vet vi, att varje sekund, minut och timma extra vi får, så betyder det fler människor i Guds rike.

      Organisationer som arbetar i Mellanöstern, vittnar om stora skaror som kommer till tro på Jesus och får sina liv förvandlade, och ofta så hör man övernaturliga vittnesbörd om hur Herren helt konktret rör, frälser och förvandlar.

      Jag är säker på, att vi kommer att möta många underbara syskon i himlen, som har kommit till tro i Mellanöstern i vår tid. Men låt oss forsätta att be, både för dem som ska komma till tro, men också för våra kära syskon som lider oerhört svårt för namnet Jesu skull.

      Herrens rika välsignelse
      Mikael

      Radera