onsdag 17 maj 2017

Kina och Ryssland arbetar mot en New World Order


Kina och Ryssland har tagit ett gemensamt initiativ, att arbeta mot en New World Order. Jag tror inte att det är tillfälligt, när vi upplever att fler länder accepterar och arbetar mot gemensamma mål.

Uppenbarelseboken kap 13 vittnar om, att under vedermödans tid kommer den här världen att få uppleva ett gemensamt politiskt, ekonomiskt och religiöst system. Den här världen närmar sig och förbereder sig för kommande tider. Det gör att när Antikrist träder fram, som kommer att vara frontfigur för detta sataniska system, kommer världen att vara mogen och klar till att acceptera och ta emot detta antikristliga system – ett system som bara kommer att föra med sig Guds domar.

Kina och New World Order

Det är den kinesiske ledaren, som är en av många ledare som i dag är företalare för en ”New World Order”, eller en ny världsordning som kan ersätta den gamla. Om man tidigare var i tvivel, så kan man i dag se tydliga tecken på denna nya ordning som kommer att prägla ändetiden på flera områden.

Det var den kinesiske presidenten Xi Jinping, som under en konferens uttalade sig med hänsyn till världsekonomin, där han framhävde önskan och ambitionen av en ny ”ny typ” av internationella relationer, där man önskar att påverka själva världsekonomin och världshandeln. Ett av de länder som backar upp om Kinas ambition och önskan, är bland annat Ryssland.

Kinas president uttalar sig: ”Vad vi hoppas att skapa, är en stor familj av harmonisk samexistens, och att alla länder var välkomna att delta i projektet.

Avslutning

Vi ser och upplever denna tidens slut, och ett profetiskt uppfyllande på område efter område. Vissa profetior uppfylls i dag, och andra händelser bekräftar det som kommer under vedermödans tid.

NWO handlar helt enkelt om ett gudlöst system, där människan genom satanisk påverkan, skapar ett system och en tankegång, som drar människan bort från Gud. Vi kommer att se det på både det politiska, ekonomiska och religiösa området. Men Satan kommer inte att nöja sig med det. 3.5 år in i vedermödan, kommer Antikrist att göra slut på det religiösa system och den skökokyrka som kommer att finnas till, där han själv kommer att kräva all tillbedjan och uppmärksamhet. Det blir kulminationen och Satans sista försök på att bli denna jordens herre.

En besegrad fiende

Men denne kommer vår underbare frälsare och Herre besegra, inte med hjälp av miljarder av ängar, inte med hjälp av himlens hela härskara, men bara med sitt blotta ord. Satan är inte Guds fiende. Han är för längesedan besegrad, och redan fråntagen allt makt.

Det är i skuggan av den segern som vi lever, rör oss och är till. Det är den seger, som kommer att föra oss igenom det här livet, och som en dag kommer att kalla oss hem till det himmelska. Jesu seger på korset är lika verklig i dag, som den var för två tusen år sedan. Jesus har nycklarna till helvetet, och löftet är att dessa portar aldrig någonsin ska bli församlingen övermäktig. När den här världen rör sig mot ett gudlöst system, så fortsätter vi att ”förnyas i vår invärtes människa”. Vi lever i kraft av Guds nåd, och genom det Herren gav till oss genom segern på Golgata kors.  

Jesus Kommer Snart!

Källa:


2 kommentarer:

  1. Guds Frid Mikael,
    Det viktiga är att vi inte låter oss luras av någon av dessa makthungriga ledares skenbart lockande ord.
    Utan i stället troget håller oss fast vid Herrens löfte och budskap.
    Vänligen
    J och G

    SvaraRadera
    Svar
    1. Guds frid syskon,
      Ja, det kan vara svårt att genomskåda allt det som händer på den politiska scenen i dag. Vad är det egentligen för intention och vilken ande är det som ligger bakom. I stora drag ser vi tydliga tecken på att världsledare rör sig mot en NWO på alla dessa områden för att till sist få ett uppfyllande i vedermödan. Det är också ett starkt tidstecken som visar vart vi befinder oss.

      Guds rika välsignelse

      Mikael

      Radera