söndag 12 augusti 2018

En föraning till vedermödan


När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. Det vi upplever är alltså en föraning till en ekonomisk krasch, en föraning till vilddjurets märke, en föraning till globala krig och epidemier och en föraning till Antikrist framträdelse.

Vedermödan är en helt särskild och bestämd tid. En tid som kommer att vara utanför allt annat som den här jorden tidigare har upplevt. Det är en tid av dom, en tid av mörker, och framför allt en tid när Herren går till rätta med nationerna och utgjuter sina vredesdomar över den här jorden.

Ekonomisk krasch

Warren Buffet, en av världens mest kända investerarare och affärsman, uttalar sig om, att aktierna är mer övervärderade just nu än dom någonsin varit tidigare i amerikansk historia. Det kan betyda att en börskrasch skulle ge absolut mening i förhållande till det ekonomiska tillståndet.

Ny planet

En massiv glödande planet har precis upptäckts i universum. Det som överraskade forskarna, är både storleken på den, men också att denna ”planet-massa” inte kretsar kring en stjärna som det normalt gör. Den har samtidigt ett magnetfält som är hela 200 gånger starkare än Jupiter, och den är nästan 13 gånger så stor.  

Ebola utbrott

Kongo har precis upplevt ett nytt utbrott av den fruktade virussjukdomen Ebola. Hittills har minst ett trettiotal människor avlidit. WHO gör allt vad dom kan för att få tag på vaccin till landet.

Israel hotar Iran

Spänningarna mellan Israel och Iran fortsätter, och Netanyahu hotar Iran med ”hela Israels militära styrka”. Hotet från Israel kommer efter det att Iranstödda styrkor har angripit ett Saudiarabiskt oljefartyg, och Iran har hotat stänga av den viktiga och strategiska Hormuzsundet, där olja transporteras till tredjeländer som USA.

Israel i konfrontation med Hamas


Omkring 150 raketer har precis affyrats mot Israel från Gazaremsan. Minst elva personer har skadats, varav en allvarligt. Hamas har tagit på sig ansvaret för raketattackarna, och det kan verka som ett krig eller en större konfrontation är på väg mellan Israel och Hamas. 

Värmeböljor, tornados och jordbävningar

Michael Snyder skriver en intressant artikel, där han ställer frågan, varifrån kommer alla dessa värmeböljor, tornador, gigantiska dammstormar och jordbävningar vi upplever?

Michael skriver: ”Det sker stora förändringar med vår planet, och experterna ropar på svar. Något dramatiskt håller på att hända på jorden och vi har nått ett slags ”tipp-punkt”. Den här veckan har till exempel regeringen i Nordkorea kallat den rekordhöga temperaturen i landet för ”en oöverträffad naturkatastrof”.

Avslutning

”Herre, i denna sena tid: Om mitt hjärta har svalnat - låt din heliga flamma vidröra och låt det brinna på nytt. Om min längtan efter till tillkommelse har blivit mindre, låt min trängtan efter din tillkommelse vara som trädet som sträcker sina rötter mot vattenbäckar i torra tider. Om mina ögon inte längre är fästa på dig – upplys mina ögon på nytt, och låt mig förstå djupet, höjden och bredden av din gränslösa, ojämförbara nåd och eviga kärlek. Om min mun inte längre ger dig lov och pris – öppna min mun och fyll den på nytt. Låt min bägare flöda över med allt ditt goda, och låta det strömma på nytt i öknen”

Jesus kommer snart!



Källa:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/earth-changes-accelerate-what-is-causing-these-record-heatwaves-massive-firenadoes-giant-dust-storms-and-large-earthquakes

2 kommentarer:

  1. Hej Mikael!

    Härligt att du är tillbaka efter sommaren!

    När var raketbeskjutningen? (Tyckte inte jag hittade det i länkarna du har med i artikeln.) Jag antar att det inte gått läsa så mycket om det i svensk media, vilket är tråkigt med tanke på all rapportering när Israel gör något åt andra hållet.

    Stort tack för att du fortsätter peka på Jesus underbara återkomst!

    /Emanuel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Guds frid Emanuel,

      Tack för din hälsning. Jag hoppas också att din sommar har varit fin.

      Det har varit många tidningar som har skrivit om det, men jag delar en från dagen, och annars kan du googla många flera om du önskar.

      Guds rika välsignelse
      Mikael

      https://www.dagen.se/nyheter/nytt-raketregn-over-israel-tiotal-skadade-1.1183648

      Radera