lördag 3 oktober 2020

Abraham-avtalets mynt är knuten till ändetiden



Vi har precis upplevt en väldigt intressant nyhet, som absolut är värd att ge extra uppmärksamhet. Förbundet ”Abraham Accord”, som precis har ingåtts mellan Israel och en del arabländer, kommer snart att lansera ett helt nytt mynt som ska stadfästa och bekräfta viktigheten av detta förbund.

Men det är många symboler omkring detta mynt, som har klara häntydningar och referenser till både händelser i värden, men också till ändetiden och antikrists regim. I detta inlägg försöker jag att nämna några av dom, som helt konkret talar in i den tid vi lever i.

Falsk enhet

Myntet är designat av konstnären Ahron Shavo, och visar den israeliska och UAE-flaggan som silhuetter ovanför Jerusalems och Abu Dhabis gator. Abraham Accord är skrivet på både engelska, hebreiska och arabiska, och på baksidan hittar vi citat från både GT och Koranen. Abraham var grundaren av monoteismen, och symboliserar enheten mellan alla dessa tre stora trosuppfattningar. 

Det här är religionssynkretism, och början på det som till sist slutar med att alla religioner blir enade under antikrist regi. Det är en falsk enhet, då islams gud, inte kan förbindas eller har något att göra med den judiska och den kristna Guden. Den stora skökan i uppenbarelseboken är just den falska religiösa enheten, som kommer att samarbeta med Antikrist under dom första 3,5 åren i vedermödan.

 

Nobels fredspris

På myntets framsida finns samtidigt en örn som håller en olivkvist och pilar i sina klor. Det är USA och den amerikanska presidentens sigill som fullbordar designen på detta mynt. I förbindelse med detta förbund, har Donal Trump nominerats till Nobels Fredspris för sin insats i denna ”historiska fredsöverenskommelsen”.

Som jag ser det, är just detta förbund början på det avtal som Antikrist kommer att fortsätta och sluta med ännu fler i arabvärlden. Det vill säga, att Antikrist kommer att stadfästa ett förbund som redan är taget i bruk, men som kommer att fungera i en långt bredare grad. Min tro är att detta förbund kommer i stånd efter GOG/Magog kriget, där Antikrist kommer att stadfästa det ultimativa förbundet mellan Israel och arabvärlden.

Myntets baksida

På myntets baksida ser vi ett arabiskt svärd, med många olika symboler i. Bland annat ser vi en duva med en olivkvist i munnen. Det är en symbol och hänvisning till Noa, där vi kan dra paralleller till Jesu ord, att ändetiden skulle vara ”som på Noas dagar” (Matt 24:37). Vi, Guds folk, befinner sig i den tid som kan jämföras med Noas dagar – en tid, där Herren har lovat att ändetiden ska utspela sig.

Samtidigt ser man planeten Saturnus ovanför duvan, som är en symbolik på Satan själv.

De tio hornen

Symboliken fortsätter, och jämte planeten Saturnus och duvan ser vi tio stjärnor. Det gör att jag omedelbart tänker på dom tio hornen, dvs. dom tio länder som kommer att samarbeta och ge sin makt till Antikrist i vedermödans tid. Min överbevisning är att dessa tio länder har sitt ursprung i den arabiska delen av världen. Jag har tidigare skrivit om det i ett inlägg som man kan ta del av här:

https://denytterstatiden.blogspot.com/2014/09/tiohorns-forbundet-tar-form.html

 

Covid-19 virus

Jag har tidigare skrivit om coronaviruset, som jag allt mer ser som en inkörsport och förberedelse till ändetiden. Pest och virusutbrott är en del av ändetidens utveckling, men som vi har insett, handlar det här lika mycket om kontroll, där vi har fått sett tydliga exempel på hur regeringar går in och inför tvångslagar och ”marshall-law”, då vi befinner oss i ett världsvitt undantagstillstånd.

På detta mynt, finns märkligt nog också symboler på två sprutor, som är en bild på just covid-19. Under sprutan finns en bild på ett hjärta och molekyler, som kan vara en symbol på den statskontroll som nämns här. Vad kommer det vaccin som snart kommer ut att innehålla, och är det på något sätt knutet till vilddjurets märke och regim? Men man kan ändå inte låta bli att fråga sig, vad detta virus har med ett fredsavtal att göra?

Det bedragande svärdet

Själva handtaget på svärdet, är förgyllt med ädla stenar. Det är bedragande, och får oss till att bli distraherad från själva bladet, som är på väg ner mot själva huvudet. Som religion är islam förförisk, och i kölvattnet av den kommer stora delar av det mörker som vi upplever under vedermödan. Den som inte tar vilddjurets märke kommer till sist att få ge sitt liv, bland annat genom att bli halshuggen.

Saudiarabien och GOG/Magog

Hes 38:13 - Då ska Saba och Dedan och Tarshishs köpmän och alla furstarna fråga dig: ’Har du kommit för att röva? Har du samlat dina skaror för att plundra, för att hämta silver och guld, för att ta boskap och gods, för att ta stort byte?’

På myntet nämns också Saba och Deban i ett citat. Det är gamla namn på Saudiarabien, och är också det land som nämns i GOG/Magog kriget i Hes 38:13. När kriget infinner sig, kommer Saudiarabien vara iakttagare, stå och titta på, och undra sig över dessa länder som anfaller Israel.   

Fred och Trygghet

1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Det finns 11 olika referenser för fred på myntet. Det här är ett avtal som handlar om fred mellan Israel och den arabiska världen. I Thess blir vi presenterade för ”vedermödans profetia”, som talar om vedermödans plötsliga infinnande, i den tid när folk säger ”Fred och Trygghet”.


Jesus kommer snart!


Källa:

https://www.jpost.com/israel-news/temple-coins-introduces-limited-edition-abraham-accords-medallion-643819

 

 

7 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen en otroligt spännande och hopp ingivande tid vi är inne i nu,man går bara å väntar på herrens uppryckande av hans folk. Man undrar hur mycket mer vi kristna ska få vara med om i olika världshändelser innan avgång sker, de pratar mycket om att de ska vaccinera alla i vår värld och risken är ju stor att de kommer att prata väldigt fint om detta vaccin och att alla behöver ta detta vaccin för att bli skyddade mot viruset för de vet de att många är rädda för att bli smittade och dö av det, men de låter samtidigt bli att tala om det verkliga syftet med denna vaccination det är ju inte för att skydda folket från viruset utan för att tvinga folket att ta emot vilddjurets märke för att kunna få köpa/sälja som de håller hemligt för folket för berättar de det då skulle ingen ta emot vaccinationen som också innehåller vilddjurets märke.

    Guds frid
    Guds rika välsignelse

    Hälsningar

    Niklas

    SvaraRadera
  2. Antikrist antar jag är en hyllad hjälte bland folken, kan möjligen Jared Kushner passa in där?

    SvaraRadera
  3. svar till Anonym Antikrist kommer att bli hyllad som en hjälte av alla ofrälsta när han löser de gigantiska problemen som kommer att uppstå i den absolut sista tiden i denna världen, det är då han kommer att införa det här kroppsliga märket för att kunna köpa/sälja sen om det går via vaccinationen eller på annat sätt det återstår att se. Men jag hoppas att herren har tagit hem oss frälsta innan den dagen har kommit så vi slipper att bekymra oss för det. För nu ökar virus spridningen igen okontrollerat.

    SvaraRadera
  4. Amen tack för allt du delar och varnar Guds välsignelse till dig Följer alltid dina inlägg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Marianne för en välsignad och uppmuntrad hälsning. Det är välsignat att du är med på denna resa, där vi iaktar tecken och bidar efter Herrens återkomst.

      Guds rika välsignelse

      Mikael

      Radera
  5. Vi väntar att få möta Jesus på skyn, mina kristna barnbarn går vidare I livet och vill föröka sig, vad händer med fostret som inte blivit fullgånget, vi skall ju inte vara män och kvinnor i himlen, är det bara människors idéer att heligförklara
    fostret från begynnelsen, kanske utgår Gud från när han blåser in anda i barnet.,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din hälsning

      Förstår jag dig rätt när du frågar om ofödda barn, och deras säkerhet och frälsning. Jag är helt säker på att alla aborter, ofödda barn osv, kommer i himlen och kommer antingen att vara direkt vuxna, eller på något sätt få lov till att växa upp till dess att man når den himmelska åldern. Dom är allt för dyrbara, att Herren inte ville se till dom. Det kommer finnas milliarder av aborter i himlen, som vi kommer att dela evigheten med.

      Guds rika välsignelse

      Mikael

      Radera