tisdag 10 april 2018

Krig, ekonomisk krasch och vilddjurets märke


Syrien


Jes 17:1 - Se, Damaskus skall upphöra att vara en stad, det skall bli en ruinhög.

Vi upplever en kaotiska utvecklingen i Syrien, där  spänningarna ökar mellan alla involverade parter. Ryssland förnekar Syriens inblandande i den gasattack som har dödat minst 70 människor. Regimen förnekar och kallar det för påhitt, och Ryssland kallar det för ”fake news”. Många undrar, om det just är det är den här situationen, som kommer att dra in USA i kriget, något som kan ha stora konsekvenser och leda till världskrig, med Ryssland och USA på varsin sida. Irans utrikesminister, anklagar USA och västvärlden för att utnyttja situationen, för att utföra en militär attack mot Damaskus. Ryssland hotar USA med allvarliga konsekvenser, om man väljer att handla militärt på bakgrund av gasattacken.

Ekonomisk krasch


Upp 6: 5-6 - När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag den tredje varelsen säga: "Kom!" Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i sin hand. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt bland de fyra varelserna: "Ett mått vete för en denar och tre mått korn för en denar, men oljan och vinet får du inte skada."

Det har varit dramatiska ras på aktiemarknaden på det sista, där vi bland annat upplevde det största raset på New York-börsen sedan 2011. Man talar om blodbad, och man undrar hur länge aktiemarknaden kan hålla?
Experter drar paralleller till börsraset 1987, där räntehöjningar till sist fick bägaren till att rinna över. Jag har linkat till ett inlägg där nio experter uttalar sig om, varför börsraset kommer inom kort. 

Fler svenskar bär på chip i handen


Upp 13: 16-18 - Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess tal. Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666.  

Även om vi dagligt omger oss med tidstecken, blir jag ändå överraskad, när vi ibland upplever och ser hur nära och hur fort det går med bibliska profetiors uppfyllande. I söndags skrev text-tv denna notis, där det beskriver, att antalet svenskar som bär michrochip i handen har tredubblats. Redan nu har cirka 3500 svenskar ett chip i handen, som är placerat mellan tummen och pekfingret.

Uttrycket ”att koka en groda” stämmer här, där det handlar om att om man lägger en groda i kallt vatten och värmer upp det långsamt, så märker den inte vad som händer innan det är försent. Det är samma sak här. Vi upplever en långsam och gradvis tillvälling till ett antikristligt system. När den falske profeten och Antikrist inför detta sataniska system, kommer flertalet att ta emot, acceptera och se vilddjurets märke som en nödvändighet i en redan omskakad och kaotisk värld.

Avslutning

Även om det här är tre skilda händelser, så känns det som att det på något sätt hör ihop. Ganska snabbt inne i vedermödan, ser vi den röda och den svarta hästen träda fram, som  representerar krig och en ekonomisk krasch. Det kommer till sist att föra till vilddjurets märke, som kommer utmana människans tillhörsförhållande, och om man vill acceptera och ta emot Antikrist system. Vi är inte på väg mot ändenstid - vi är där redan nu och vi ser och upplever profetiors uppfyllande.

Kära syskon. Tiden börjar dra ihop sig, och Herrens ögon är vända mot sitt folk, sin församling och sin utvalda brud. I rätt tid, och i ett utvalt ögonblick, kommer Herren att rycka upp och hämta oss hem till sitt himmelska hem. Jesus kommer mycket snart för att hämta sin blodköpta församling – alla förlossade, som ropar och längtar efter hans tillkommelse.

Jesus kommer snart!Källa:

10 kommentarer:

 1. Verkligen tydliga tidstecken! Det är förvånande att det ändå är så tyst angående Jesu tillkommelse när det är så påtagliga tecken vi ser. Samtidigt är det som du beskriver, med liknelsen om den kokande grodan.

  Tack för ett mycket intressant och viktigt inlägg!
  Mvh L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid L,
   Tack för din hälsning. Alla dessa tydliga och helt konkreta tidstecken som lyser som en brinnande fackla på den profetiska himlen. Det är inte bara ett enskilt tecken här och där, men på område efter område, ser vi övernaturliga tecken som pekar på Jesu dyrbara återkomst. Må vi vara andligt vakna, och se den tid vi lever i, och vara lyhörda för det som Guds Ande talar och visar i den tid vi lever. En av de saker som Herren talar om - är förberedelsen för sin brud.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Måste få tipsa om att lyssna till Walid Shoebat, en fd terrorist som blivit kristen. Oerhört intressant, med anledning av Bibeln, Israel och den yttersta tiden! Se länk nedan. Han finns även på Youtube: http://www.himlentv7.se/vod/player/47522/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, och stort tack för det du länkar till. Walids undervisning är väldigt intressant, och som många andra pekar han på en muslimsk antikrist, och tankar kring vilddjurets märke. Där kan jag också anbefalla Tage Bergmans undervisning, som man också kan hitta på den här hemsidan. Tage undervisar på samma sätt om ändetiden där antikrist och vilddjurets märke är tillknytet och kommer från Islam.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 3. Vad gäller märket så har den Helige Ande visat mig att det finns två motsatta märken.

  Dom som har Guds märke Helige Ande som sigill finns att läsa om i både gamla och nya testamentet.
  Dom som bevarar tron, kärleken. Som följer lammet vart dom än går.
  Hur följer man Jesus?
  Bär ditt kors var dag. Bevara barnaskapet hos Gud.
  Tänk på Gud i allt, han gör din väg rak.


  Och människans tal 666. Laglöshetens människa ska uppenbaras sätta sig i Guds tempel (vi är Guds tempel. Utge sig för att vara Gud. Avfallet från tron..

  Det finns ju dom som vunnit seger över vilddjurets märke, tal och bild. Dom som det står i Hes 9.4 suckar och stönar över dess vidrigheter som bedrivs där. Änglarna sätter ett märke i pannan på dem. Slakta alla andra börja vid min helgedom. Läs är ni snälla.

  Detta är andligt.

  Upp 9.4
  Ef 4.30
  Ef 1.13
  Upp 13.18
  Upp 14.  Förresten Maranataförsamlingen predikar dagligen Jesu tillkommelse som så bör göras.


  *Jag har inte mycket tid därför har jag skrivit kort som jag har skrivit.*

  Guds Frid och Den Helige Andes vägledning i Jesu Kristi namn Amen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt sant, och det talas om just Guds sigill i pannan på andra ställen också, Maranata är en av de få gudfruktiga församlingarna idag

   Radera
 4. ja fick en hörsel syn inatt klart o tydligt där ja tror de va herren som sa ja kommer tgillbaka när jerusalem e israels huvusdad igen o dom delat mitt land i 2 delar.. lillebror

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jerusalem är väl redan Israels huvudstad? Eller vaddå?

   Radera
 5. Sverige har tyvärr vänt Gud ryggen, och då kan han göra likadant, detta land står under en tuktelse, kom ihåg att Gud är våran Fader! den han älskar, tuktar han:

  Innan det blir upprättelse för sverige måste de vända tillbaka till Herren... detta land kommer först att bli uppryckt med rötterna, såsom det står i Ordet. - Detta land har vänt ryggen åt Gud, då tar han bort sin välsignande och beskyddande hand. Gud är allsmäktig och rättvis.
  Först:
  Jeremia 45:4
  "Så skall du svara honom: "Så säger Herren: Se, det jag har byggt upp skall jag riva ner, och det jag har planterat skall jag rycka upp. Detta gäller hela jorden"
  Sedan:
  Hesekiel 36:36
  "Då skall de folk som är kvar runt omkring er inse att jag, Herren, åter har byggt upp det som var förstört och på nytt planterat det som var ödelagt. Jag, Herren, har talat det, och jag skall göra det"

  SvaraRadera
 6. Det finns bara en väg till Gud, men satan kan försöka lura oss på många sätt, det finns en teknologi i inbyggd i nyare mobiltelefoner som heter NFC (near field communication) som man trådlöst kan identifiera sig med och även handla och köpa, inte så utbredd än, men utökas mer och mer, ännu ett sätt för satan att använda...

  SvaraRadera