lördag 26 november 2022

Tecken i himlen och profetiska vägmärken - Jesus Kommer!

 


Hur ska man med ord kunna beskriva den tid vi lever i? Det vi ser beskriver vi som ”tecken i himlen och profetiska vägmärken”. Vi upplever födslovåndor och genuina händelser, som överbevisar oss om, att vi befinner oss i denna tidens avslutning. Vi försöker sätta ord på denna kontrast av färger som Herren målar ändetidens tavla med. Det är stora penseldrag med markanta linjer, men när vi kommer längre fram och närmar oss tavlan, upptäcker vi att den är full med viktiga och avgörande detaljer. Vi ser att allt som händer har ett syfte och är en del av Herrens stora plan.

Profetiska tecken på himlen

I en kommentar i förra inlägget delade jag följande (det är redigerat)

”Vi upplever överbevisande tecken på den profetiska himlen. Här under året har vi sett tecken i himlen, som både kan peka på uppryckandet men också vedermödans tid. Vi upplevde blodmånen här i maj, som jag har skrivit om i tidigare inlägg. En blodmåne som ser ut som en sista varning innan vedermödans tid. Sedan hade vi denna "Planet Parade" här under sommaren, där planeterna gick till sida för Koungen och månen (församlingen) gick altargång upp mot solen (brudgummen). Det var också tecken i himlen här under pingst i juni, som vittnade om uppryckandet av församlingen.

När vi ser tecken i himlen så kan vi se att vissa av dessa tecken ofta sker samtidigt med stora händelser i världen, exempelvis vid Jesu födsel och när Herren gav sitt liv på korset. Sedan har vi sett tecken i himlen som har pekat på händelser som har hänt tidigare eller senare. I 2017 såg vi exempelvis det tecken i himlen som Uppenbarelseboken kap 12 vittnar om. Vi har också tidigare i historien sett tetraeder med blodröda månar, vid och omkring viktiga händelser för Israel.

George, från youtube kanalen "return of the King" som på ett särskilt sätt studerar tecken i himlen, pekar på den 24 november här under veckan som ett datum där vi ser hur himlen vittnar på ett särskilt sätt om vedermödans början. Videon kan ses härNär inte vedermödan började här den 24 november, ser det ut som att detta är ännu ett vägmärke och en milstolpe som pekar på Jesu komma och vedermödans början.

Eufrat torkar ut

Jer 50: 38 - Torka ska drabba dess vatten, de ska torka ut, för det är ett gudabildernas land, med sina skrämmande avgudar uppför de sig som galna.

Det fortsätter att komma nyheter som Eufrat som torkar ut. Eufrat som tidigare var känd som ”den bördiga halvmånen”, har nu en stor del av den livsmedelskris som sker, när de viktiga vattenkällorna försvinner. 

Rapporter från Irak vittnar om att hela 40 % av landets yta nu är öken. Det här är ett land som en gång låg vid gränsen av Edens lustgård och var ett av de mest bördiga och produktiva i regionen. Det här har varit en långsam process under cirka 35 år, och nu har vi en flod som helt enkelt torkar ut. Det som Jeremia profeterade har uppfyllts där ”torka ska drabba dess vatten, de ska torka ut”. 

Vi ser profetiska förberedelser för slaget vid Harmagedon, för att skapa en väg för kungarna från östern som då är på väg mot Israel.   

Nord Korea kan nå USA med missiler

Nord Korea har nu så kraftiga missiler att man nu kan nå helt till USA. Det är naturligtvis ett hot för både USA och hela västvärlden.

Vita huset vill blockera solen

Vita huset medger nu att vi kan behöva blockera solen för att stoppa klimatförändringarna. Tidigare har man bara gett människan skulden för dessa klimatförändringar, men medger nu att man bli tvungen till att göra något åt solen som då också har en del av det. Vi har tidigare skrivit om det här på sidan, hur precis solen och dess utbrott blir allt kraftigare, där det ser ut till att nå sitt fulla mått i mitten av vedermödan.

Herden samlar sina får

I en landsby i Kina där en bonde har 34 olika grupper av får. Men en fålla uppför sig annorlunda. I över 12 dagar har dessa får på ett lustigt sätt gått runt i ring. För mig var detta ett profetiskt tecken som pekar på att ”Herden håller på att samla sina får”. När sedan dessa får går medsols, alltså med klockan, så kan det vara ett tecken på att tiden snart är slut!

Avslutning

När min fru och jag reste bort förra helgen, så bodde vi på rum 713. Talet 713 i strongs betyder färgen ”lila”. Färgen symboliserar ”förberedelser” och syns därför under advent i väntan på julen. Ordet advent är latin för ”ankomst” som här syftar på Jesu födelse men också Herrens andra komma. För mig var det en viktig påminnelse, att vi lever i en tid av förberedelse, där bruden väntar och gör sig klar för brudgummens ankomst.

En välsignad första söndag i advent, i förväntan till Jesu ankomst. Herren kommer mycket snart tillbaka

Maranatha

Mikael

 

 

41 kommentarer:

 1. Önskar er en fin advent söndag/ kväll nu när jag skriver
  Tänk vi väntar på ankomsten
  Innan var det en väntan på vår frälsare skulle födas. Nu väntar vi på hans ankomst på skyn.. Jesus har gett löften tex att det skulke vara som på Noahs tid
  Och där är vi nu 🙏
  Och så många kristna över hela Världen pratar om längtan just nu.
  Många barn till Kung Jesus längtar mer än någonsin.
  Man känner sig förberedd på något vis. Måste vara DHA som lagt den längtan i oss.
  Håll ut! Vi ber för varandra!!
  Gud välsignar vår ingång och vår utgång. Längtan är ett tecken på att vi är redo. Har olja i våra lampor
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till TZ;
   Hej. Vad fint skrivet av dig.

   Hur kan man bli mer förberedd på att Jesus ska hämta hem en?

   Hur får man mer olja i sin lampa? Antar att olja är en bild på den Helige Ande? (jag vill lära mig mer om detta, är ganska ny i läran om uppryckandet före vedermödan)
   Tack på förhand.
   Mvh /Anonym

   Radera
 2. Hej Mikael.
  Några frågor, förlåt kanske inte har med detta ovanstående att göra;

  1/ Kan man längta efter att Jesus ska komma och hämta oss, för att slippa lidandet, man går igenom här i jordelivet eller blir det en ”fel” längtan, så att säga?

  Ja, jag älskar Jesus men ibland känns det som om man längtar mer efter Hans tillkommelse för att slippa lidande än att längta efter Honom som person och Kung. Samtidigt som det är lidandet som gör att man söker Honom (dubbelmoraliskt kanske men jag vill vara ärlig)

  2/ Vad är att vara ”namnkristen”?

  3/ Du skriver om färgen lila,
  Har du någon länk om de olika färgernas betydelser ?

  Allt gott och återigen stort tack!!
  Mvh /Anonym

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mikael får svara oxå
   Men jag personligen tror inte att man längtar för man lider
   Utan för ens kärlek till Jesus
   Sen är tiden sån nu
   Att jag läser många även unga kristna längtar. Inte bara äldre.
   Tror umgänget med Jesus mer o mer ger längtan , som svar på din fråga , hur man får olja i lampan. Han är först i ens liv.
   Och vi förstår att Jesus kommer snart
   Mvh
   TZ

   Radera
  2. Guds frid,

   1/ Kan man längta efter att Jesus ska komma och hämta oss, för att slippa lidandet, man går igenom här i jordelivet eller blir det en ”fel” längtan, så att säga?

   1 Tess 4:18 talar om att vi ska trösta varandra med budskapet om Jesu återkomst och vårt uppryckande till Herren. När det gäller denna Herrens tröst, så tror jeg det gäller både en tröst och ett hopp för att församlingen inte ska gå igenom vedermödan, men särskilt den tröst vår kropps förlossning ger i förhållande till vår vandring i den här världen.

   Rom 8:18 kommer med dessa ord som talar om att "denna tidens lidande inte betyder någonting jämfört med den härlighet som en dag ska uppenbaras för oss". Här är Herrens tröst nämnd i förbindelse med vår vandring i denna syndens värld. Även om vi redan nu är frälsta och sitter med Herren i det himmelska, så lever vi under några villkor så länge vi är här - vi åldras, blir sjuka, mister nära och kära och upplever en värld som blir allt mer sjuk. Så jag vill säga att vi absolut ska använda Jesu återkomst som en tröst här i jordelivet. Vår tröst är den kommande härligheten och ett evigt liv med Herren, utan sjukdom, synd och nöd. 

   2/ Vad är att vara ”namnkristen”?

   För mig betyder det att vara namnkristen, en människa som kanske lever efter etiska regler, är med i en församling eller kristen organisation, lever efter kristna värden och ser sig själv som kristen, men har aldrig någonsin på djupet tagit beslutet om att ta emot Herren som sin personlige frälsare, dvs. tron i hjärtan och munnens bekännelse. Har man inte tagit det avgörande steget är man inte fräst men bara namnkristen. 

   3/ Du skriver om färgen lila,

   Har du någon länk om de olika färgernas betydelser ?
   Jag hittade dessvärre inte så många länkar kring ämnet, men svenska kyrkan skriver lite om det: 

   https://www.svenskakyrkan.se/kyrkoaret/farger

   Herrens rika välsignelse

   Mikael 

   Radera
 3. Vi åldras, men hur fungerar ålder i en himmel, det talas ofta om att vi skall mötas och känna igen varandra, men den dag Jesus kommer finns alla åldrar bland oss, allt från den nyfödde till ålderman, Jesus säger att vi skall vara som änglarna, är alla lika åldersmässigt, då känner vi inte igen den nyfödde?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Kort svar är att jag är helt säker på att vi kommer att känna igen varandra i himlen. Den härlighetskropp vi kommer att få i himlen kommer att likna den vi har i dag, men det kommer att vara fullkomlig.

   Jag har skrivit två lite längre inlägg som just handlar om vår kropps förlossning och den kommande härlighet, som du kan ta del av:

   Del 1:
   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/07/var-kropps-forlossning-och-den-kommande.html

   Del 2:
   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/08/var-kropps-forlossning-och-den-kommande.html

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Del 2:

   Radera
 4. Psalteren 122:6 - Be om frid för Jerusalem! Låt dem som älskar dig vara trygga.

  Nya terrorhandlingar i Israel som kostar människoliv.
  Bed för Israel och "önska Jerusalem frid"

  Mikael

  Länk:

  https://unitedwithisrael.org/israel-mourns-second-victim-of-terror-bombing/?utm_source=newsletters_unitedwithisrael_org&utm_medium=email&utm_content=Israel+Mourns+2nd+Victim+of+Bombing%3B+Israeli+Treatment+Could+Cure+Cancer%3B+London+Kids+Sing+%E2%80%98Massacre+the+Jews%E2%80%99+Near+Synagogue&utm_campaign=20221127_m170623728_Israel+Mourns+2nd+Victim+of+Bombing%3B+Israeli+Treatment+Could+Cure+Cancer%3B+London+Kids+Sing+%E2%80%98Massacre+the+Jews%E2%80%99+Near+Synagogue&utm_term=Israel+Mourns+Second+Victim+of+Terror+Bombing

  SvaraRadera
 5. Tack för era svar. Allt gott.
  Mvh /Anonym

  SvaraRadera
 6. Ryssland klassas som terroriststat av EU-parlamentet

  https://www.brusselstimes.com/world-all-news/325422/nato-parliamentary-committee-labels-russia-a-terrorist-state

  https://www.europaportalen.se/2022/11/ryssland-klassas-som-terroriststat-av-eu-parlamentet

  EU-parlamentet benämner numera Ryssland som en "statlig sponsor av terrorism".

  – Det är dags att erkänna Ryska federationen för vad den är: en paria, ett hot, en skurkstat och en statlig sponsor av terrorism, sade Charlie Weimers (SD) inför omröstningen. Men parlamentets beslut är inte formellt bindande för EU. Parlamentet uppmanar därför EU att anta en lag som gör det möjligt att formellt kategorisera stater som sponsorer av terrorism.

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Israel och USA kommer hålla en gemensam luftövning där de simulerar en attack mot de iranska kärnkraftsprogrammet. Övningen kommer att vara en av de största övningarna i flera år, och kommer att omfatta långdistansflygningar som israeliska piloter kan behöva göra för att nå Iran.

  Det visar att både Israel och USA menar allvar när det gäller att göra något åt Irans försök att framställa kärnvapen. Där allt tyder på att landet är väldigt långt fram i utvecklingen.

  Mikael

  https://www.jpost.com/middle-east/article-723558

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför stoppar inte Biden Irans kärnkraftsprogram politiskt istället för att träna krig? Det är en stor lögn att USA nu skulle fungera som ett beskydd för Israel!

   Radera
  2. Vi får se hur den nya regeringen formas, Bibi och Likud är väl på väg tillbaka. Blir nya förhandlingar med Washington!
   https://www.bbc.com/news/world-middle-east-18008697
   https://www.ui.se/landguiden/lander-och-omraden/asien/israel/

   Radera
  3. Ja! USA under Bidens ledning har inte gjort någonting för att stoppa anrikningen av uran, som nu sägs vara uppåt 60%! Hade verkligen Biden velat stoppa Irans kärnvapen planer skulle han reagerat direkt när han blev president!

   Netanyahu kommer inte i längden acceptera Bidens och Demokraternas passivitet politiskt såvida Israel inte får någonting i utbyte!

   Radera
  4. Ja! Blir Netanyahu fälld blir det återigen politiskt komplicerat i Israel! Frågan är om Likud då kan tillsätta en ny premiärminister eller det blir nyval igen?

   Radera
 8. Det sägs mycket från bägge sidor när det gäller kriget i Ukraina, och det gäller att ta allt med en nypa salt och vara lite skeptisk. Här är det Ukraina som påstår att Ryssland behöver och kommer att mobilisera hela 5 millioner soldater för att vinna kriget. Om det skulle stämma så måste man ställa frågan vilka länder som kommer att dras in och till sist stödja Ryssland i kriget.

  Vi ser med andra ord det som var en liten konflikt kan utveckla sig till något långt större och till sist utveckla sig till ett tredje världskrig där kärnvapen används.

  https://www.newsweek.com/russia-ukraine-mobilization-five-million-putin-troops-1762285

  Födslovåndornas tid har väl aldrig varit så tydliga och uppenbara som det är nu, och tvivel och osäkerheten på att vi lever i själva avslutningen av den här tidsåldern blir allt mindre.

  De fyra ryttarna gör sig klara till att rida över jorden. Det kommer betyda antikrist framträdande, världskrig, eknomisk krasch och våldsamma sjukdomar som orsakar oerhörda konsekvenser över hela vår jord.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja födslovärkarna blir kraftigare o kommer tätare. Mitt i allt detta som händer i vår Värld av skakningar , blickar vi uppåt. I bön förra veckan såg jag en syn så stark att jag var dag får den tillbaks. Jag såg ett bröllopsbord dukat o klart. Det var så långt att det fanns inget slut i synen. Vi är på väg till den stora festen , när vi skall sitta till bords med Jesus. Hoppas det inte dröjer allt för länge nu.
   TZ

   Radera
  2. Guds frid, TZ. 

   Tack för att du delar denna underbara syn från Herren. 

   Tänk vilket fantastisk bröllopsbord som väntar oss. En fest utan jämförelse, där Herren är i centrum. Min tro är att bordet står färdig dukat och klart och bara väntar på att bruden ska komma. Vi väntar på startsignalen och så är vi klara till att möta Herren och hålla en underbar bröllopsfest. 

   Underbart hopp och glädje!

   Mikael  

   Radera
  3. Underbart att du ser detta underbara genom bön TZ! Johannes Uppenbarelse 19:7 Låtom oss glädjas och fröjda oss och giva honom äran; ty tiden är inne för Lammets bröllop, och dess brud har gjort sig redo.

   Som jag tolkar det sker det först efter Babylons fall! Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN kommer bilda världsregering nästa år och FN är en stor del av Babylon! Det gäller att vi är uthålliga och inte blir bedragna för det som nu kommer! Bön, lovsång, läsa Bibeln varje dag och alltid leva nära HERREN JESUS KRISTUS!🙏Amen

   Guds frid🙏

   Radera
  4. Hej Mikael.
   En fråga (igen)
   Jag vill inte vara respektlös och menar inte att provocera;
   utan jag frågar, kanske för att jag inte har samma förståelse / kunskap som du och de andra här har, (vilket är mycket spännande att läsa)

   Du skriver;
   ”Födslovåndornas tid har väl aldrig varit så tydliga och uppenbara som det är nu, och tvivel och osäkerheten på att vi lever i själva avslutningen av den här tidsåldern blir allt mindre. ”

   Födslovåndorna;
   har man inte känt av dom både under 1:a och 2:a världskriget ? Sa man inte samma sak där- att Jesus snart skulle komma?

   Krig, svält, pest, etc är inget nytt - jag menar inte att avdramatisera något som är så fruktansvärt i sig!! -,Men vad är skillnaden på de förra födslovåndorna än de som är nu, om man jämför med tex; 1;a och 2:a världskrigen ?
   Finns ju inget nytt som pågår under solen, så att säga.

   Skulle det kunna vara så att Jesus kommer tillbaka för församlingen om en ca 50 - 100 år, kanske 150 - 200 år? Eller 1000 år?
   Rent teoretiskt ställer jag frågan.

   Ja, Jesus säger att Han kommer snart men Gud säger själv 1 dag är som tusen år och tusen år som en dag?
   Vad är det som gör Jesus skulle komma tillbaka i vår generation när Paulus verkade tro att Jesus skulle komma tillbaka i hans ?

   Tack för alla dina fina svar och ditt stora tålamod med alla mina frågor.
   Mvh /Anonym

   Radera


  5. Guds frid,

   Tack för dina frågor. Det finns många saker som gör sig gällande, att vi nu kan säga att vi lever i ändens tid eller i avslutningen av den här tidsåldern.

   1. Du har rätt när du säger att tidstecken alltid har hänt, men skillnaden är nu att de händer på en och samma gång, där frekvensen och storleken är långt större. När vi ser dessa tecken på plats efter plats, så vet vi att vi är nära.

   2. Vi upplever profetiska tecken som pekar på händelser i vedermödan, som då visar att vi är nära. Vi ser förberedelser för antikrist, en global världsordning, en ekonomisk krasch, ett tredje världskrig, ett kontrollsamhälle och en världsreligion som tar form. Ett uppfyllande av Upp 13.

   3. Vi ser tecken i himlen på olika sätt och som Uppenbarelseboken talar om.

   4. Israel blev ett land 1948 och vi har fikonträdets profetia

   5. Herrens 7000-åriga plan med människan vittnar om 1000-års rikets början.

   6. Herren förmedlar, tröstar och varnar sina barn som aldrig förr genom syner, drömmar och visioner och talar om en kort tid innan uppryckande och vedermöda

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  6. Hej.
   Tack för svaren. :)
   Vad är fikonträdets profetia ?
   Och vad är en 7000 årig plan för något? Har aldrig hört talas om något sådant. (1000 års riket vet jag om :) )

   Däremot har jag hört folk skriva att enligt Bibeln har människan bara funnits på jorden 6000 år?det kan väl inte stämma?
   Vi har ju funnits mycket längre än så. Var kommer det ifrån , att vi människor funnits i bara 6000 år ??
   Vad är din syn och varför ?

   Tack!!
   Allt gott 🌸

   Radera
  7. Paulus skrev ju att: "ni, bröder, lever inte i mörker, så att den dagen kan överraska er som en tjuv". Och Jesus sa: "När ni ser allt detta vet ni på samma sätt att han är nära och står vid dörren". Om man skall kunna göra en sådan bedömning måste det för de andligt vakna, vid den tiden, finnas tecken som talar om att stunden är nära.
   Tidstecken fullständigt poppar upp var dag nu. Templet skall byggas ev nästa år. Röda kvigor är tillgängliga. Judarnas hemvändelse är det största tecknet. Den generation som fanns 1948 när Israel fick tillbaks sitt Land skall vara med om Jesus återkomnst. Jordbävningar ökar i kraft o hast . Folk skall leva som på Noahs tid, män gifter sig med män. Kärleken kallnar i Världen. Osv
   Ja det finns verkligen anledning att tro på vi är nära nu.
   Guds välsignelse kära syskon
   TZ

   Radera
  8. Guds frid,

   Jag har dessvärre inte så mycket tid till att svara mer här och nu men här är ett länk angående Herrens 7000-åriga plan med människan:

   https://denytterstatiden.blogspot.com/2022/04/pekar-uppryckandet-pa-ar-2022-del-4.html

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  9. Tack för svar och en mycket givande blogg, Mikael.
   Önskar alla kunde få ta del av din kunskap, vilket jag tror är ”den rätta”, (även om jag inte hänger med i allt) och en fin kommande helg önskar jag dig. 🌸

   Radera
  10. Tack för en välsignad hälsning. Jag är bara en av Herrens många tjänare och tjänarinnor som delar det underbara budskapet om Herrens komma. Ingen människa har fått den hela förståelsen, och inte heller jag, men vi kan alla vara med till att dela och ge av det som Herren ger oss, så hela kroppen blir uppbyggd.

   Om du är nyfiken på evolutionsläran utifrån ett kristet och bibliskt perspektiv, så kan jag varmt rekommendera www.genesis.nu Det är absolut en av Sveriges bästa hemsidor som tar upp ämnen som människans och jordens ålder, vetenskapen och Gud etc. Den har varit väldigt givande för mig själv, och är ett försvar för IDS läran (Intelligent design)

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  11. Åh, stort tack för infon !!! 🤩
   En dag (om jag är med i uppryckandet, jag hoppas det) så ska jag leta upp dig och tacka dig personligen.
   Jag tackar dig här och nu men där kommer vi ses, ansikte mot ansikte
   Och det bästa av allt;
   då får vi vara med Jesus i evigheters evigheter, utan slut! 🤩
   Allt gott 🌸

   Radera
 9. Ryska och kinesiska stridsflyg kränker Sydkoreas luftförsvarszon

  https://www.foxnews.com/world/south-korea-scrambles-jets-china-russia-warplanes-enter-air-defense-zone

  Precis som att vi talar om födslovåndor, tycker jag att man kan använda ordet födslotecken, för det är precis det vi upplever just nu. Den nära och korta tiden innan Noa och hans familj gick in i arken, och 7-dagar efter kom regnet och syndafloden. Vi upplever födslotecken som det här, som pekar på ändetidsfloden som är på väg.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Nästa inlägg kommer att handla om dessa tydliga tecken som visar att de fyra apokalyptiska hästarna är på väg och snart träder fram.

  Vi ser tecken och förberedelser som visar att den vita, röda, svarta och gulbleka hästen med stora steg är på väg. Vi kan höra hovarna och se konturen av dessa ryttare i horisonten. Vi förstår att tiden är kort och att om inte alls lång tid kommer dessa ryttare som har domslut med sig i följet att träffa den här jorden med kraft.

  Vårt hopp är i Herren att han är den som frälser och från denna domens tid.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Stämmer den här nyheten så lider Ukraina stora förluster i ögonblicket. 100 000 döda och 200 000 skadade. När och på vilket sätt kommer Nato att blanda sig direkt i kriget och gripa in?

  https://warnews247.gr/ektakto-diloseis-vomva-komision-pano-apo-100-000-nekroi-oukranoi-kai-200-000-travmaties-anakoinose-eidiko-dikastirio-kata-poutin-kai-rosias/

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem ligger bakom länken?
   Svårt att greppa antal döds och skadade, men om vi jämför med vårat land här dör ca 100000 om året, Ukraina är 4a gånger större land, gissar att alla olyckor skrivs som krigsolyckor.

   Radera
  2. Finns olika åsikter om huruvida siffran stämmer. Tydligen fick Von Der Leyer backa i sitt uttalande.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pQ1EWE/ukraina-rasar-mot-eu-efter-uttalande-om-100-000-doda

   Radera
 12. 18 ryska strategiska bombplan nära Ukraina, som gör att Kiev är i hög beredskap

  https://vietnam.postsen.com/world/184219/18-Russian-strategic-bombers-close-to-Ukraine-Kiev-is-on-high-alert.html

  Dessa uppgifter kommer genom satelltbilder visar samtidigt att lufttankningsflygplan och transportflygplan är klara, vilket kan tyda på en storskalig militär attack från Rysk sida. Vi närmar oss vinter och situationen för människorna i Ukraina blir allt mer svår. Kommer NATO att reagera och kommer vi se hur de stora städerna blir evakuerade?

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg att Snowden blivit Rysk medborgare, riskerar han kanske bli indragen i kriget mot Ukraina?

   Radera
  2. Snowden och Assange är bägge på globalisternas sida, trojanska hästar!

   Radera
 13. Heb 9:11 - Men nu har Kristus kommit som överstepräst för det goda som skulle komma. Genom det större och fullkomligare tabernaklet, som inte är gjort av människohand och alltså inte tillhör den här skapelsen, 12 gick han in i det allra heligaste en gång för alla, inte med bockars och kalvars blod utan med sitt eget blod, och vann en evig återlösning. 13 Om nu redan blodet av bockar och tjurar och askan från en kviga kan stänkas på de orena och helga till yttre renhet, 14 hur mycket mer ska då inte Kristi blod rena våra samveten från döda gärningar till att tjäna den levande Guden? Han har genom den evige Ande framburit sig själv som ett felfritt offer åt Gud.
  15 Därför är Kristus medlare för ett nytt förbund, för att de som är kallade ska få det utlovade eviga arvet, när han nu med sin död har friköpt oss från överträdelserna under det förra förbundet.

  Den seger som Herren vann på korset, har Han låtit oss få del av, så vi kan vandra och leva i och genom den. Friköpta från vårt gamla liv, kallade och utvalda till det eviga underbara arvet.

  Jesus, vårt hopp!

  En välsignad helg i Herren

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Allt detta lidande...
  Låt oss be för människor, djur,hem ,sjukhus, BB, skolor osv om Herrens beskydd,mat vatten, värme, medicin i Ukraina.
  Gud kan göra under.

  Önskar er alla en fin helg i adventstid- i väntan efter uppryckandet till vår älskade Jesus.
  Maria

  SvaraRadera
 15. Noa gick in i arken

  Som många andra så upplever jag personliga tilltal och hur Herren visar att hans återkomst är nära. Personligen har jag upplevt att dessa tilltal kommer oftare och på otroliga sätt. Ett exempel är när jag häromdagen skulle hålla ett online-möte på jobbet. För att logga på mötet skulle man skriva en kod. Detta nummer var 666 622 236. Jag kände igen de två första talen, men även det sista stämde med de andra: 666 är vilddjurets tal som vittnar om vedermödan. 622 i strongs är "to gather", "remove" (att samla i hop, ta bort) Det sista talet, 236, i strongs är "go, go off" (gå, gå i väg).

  Det här är bara ett av många exempel hur Herren nästan daligen och på olika sätt visar och påminner mig om sin snara komma.

  På samma sätt som det var i Noas dagar ska det vara vid Herrens återkomst. Det som kan vara intressant att nämna är att Noas familj gick in i arken på den 10 dagen i månaden Cheshvan och syndafloden kom den 17 dagen i månaden Cheshvan. I och med att vi är en månad bakot i den judiska kalendern så är Cheshvan 10 den 5 december och Cheshvan 17 den 12 december.

  Vi lever med andra ord i en spännande tid där varje dag är högaktuell, då allt pekar på Herrens snara återkomst.

  Mikael

  SvaraRadera
 16. Jag börjar undra om kriget i Ukraina, (starten på det tredje världskriget), Nordkoreas hot mot Sydkorea, Irans hot mot Israel och Kinas hot om invasion av Taiwan endast är en gemensamt planerad skenmanöver för att locka amerikanska styrkor från hemlandet och därmed lämna USA hyfsat sårbart. Där ryska och kinesiska ubåtar som ligger gömda utanför USA:s kuster sedan kan göra ett gemensamt massivt anfall med kärnvapenmissiler som bombar landet till stenåldern. Det skulle kunna ske på minuter och utan att USA skulle kunna ha en chans att reagera. Landet skulle bli helt lamslaget och chockverkan skulle lamslå även EU/NATO som helt plötsligt skulle förlorat sin store ledare. Ett sådant scenario skulle ge Ryssland/Kina med allierade fullt världsherravälde efter det. Ukraina har aldrig varit Rysslands stora fiende lika lite som Taiwan varit Kinas, lika lite som Sydkorea varit Nordkoreas. Israel vs Iran är mer komplicerat då religionen är central där men likafullt är USA Irans fiende nummer ett jämte Israel. Alla länderna har alltså gemensamt att USA är fienden nummer ett och hatet eskalerar. Kan man då eliminera USA är det fritt fram för världsherravälde. Ingen nation eller union har någonting att sätta emot. Kanske en möjlig teori?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Björn.

   Tack för din kommentar. Ja, på det sättet kan det myket väl vara, att det föregår helt andra planer bakom kulisserna. Jag delar också din kommentar i det nya inlägget.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera

 17. LÄS DENNA VARNING !
  Från Zakleo Se Bumbar!
  ELFÖRSÖRJNINGEN STÄNGS NER!!
  https://youtu.be/bV2tafW_fSo

  SvaraRadera