fredag 25 februari 2022

Krig i Europa - Herren kommer snart att avsluta det han en gång började!

 


”Dagen kommer, då du avslutar det du en gång började. Dagen kommer, då vi sluter våra ögon för allra sista gången, för att sedan öppna dem i evigheten. Dagen kommer, då det sista ordet formas på våra läppar, innan vi lovsjunger Herren i det eviga. Dagen kommer, då vi har vandrat vårt sista steg i tro, för att sedan vandra i full åskådning med Herren. Dagen kommer, då vi för sista gången har skådat Herren på ett dunkelt sätt, för att sedan se honom ansikte mot ansikte. Dagen kommer, då nattens timme är över och morgonrodnaden gryr. Dagen kommer, då träldomens och sorgens tid är över, och glädjen, friden och frihetens morgon nalkas. Dagen kommer, då du vänder min sorg till dans, min förtvivlan till glädje, och min oro till frid.”

Krig i Europa

Vi har precis tagit del av den stora nyheten att Ryssland har inlett en attack och en invasion av Ukraina från flera håll, så det nu befinner sig rysk militär på ukrainsk mark. Den ryska presidenten uppmanar samtidigt landet att lägga ner sina vapen.

Invasionen kommer efter att Putin har undertecknat ett dokument, där han erkänner utbrytarområdena Donetsk och Luhansk i östra Ukraina som självständiga. Putin varnar samtidigt omvärlden och tredje parter för att blanda sig i konflikten. Något som i så fall skulle ha omedelbara konsekvenser.

Vad kommer det här att betyda för den i förvägen mycket spända och oroliga situationen? Hur kommer EU och NATO att reagera, och är det här konflikten som till sist kommer att utveckla sig till ett tredje världskrig?

Iran bygger nya underjordiska kärnkraftsanläggningar

Samtidigt med att världen har sina ögon på Ryssland/Nato krisen, så utnyttjar Iran läget. Det är tidningen ”The Jerusalem Post” som ifrågasätter varför ingen reagerar på följande nyhet? Tidningen undrar sig över varför ingen reagerar på att Iran ska gräva nya kärnkraftsanläggningar? Dessa skulle i så fall byggas djupt under ett massivt berg, som gör att det skulle vara extremt svårt för IDF (Israels försvarsmakt) att bomba.

När Iran bygger bombsäkra kärnkraftsanläggningar under jorden, kan det betyda att Iran helt ostört kan öka antalet av avancerade centrifuger, från ett par hundra till flera tusentals, för att producera kärnvapen.

Stor explosion på solen

I mitt sista inlägg blev vi uppmärksamma på solens stigande aktivitet och de konsekvenser det kommer att ha i vedermödans tid. Solen har precis haft ett nytt utbrott, som skapade en av de största massutstötningar av solpartiklar (Coronal Mass Ejections) som registrerats de senaste åren. Jim Todd, chef för rymdvetenskaplig utbildning i Oregon uttalar sig om att ”vi upplevde denna massutstötning, som är en stor storm på solen. Den bildade en stor kula, men den hände på andra sidan av solen, vilket var väldigt bra då detta var enormt”.

Men det här är inte en enstaka händelse. Data visar att solen har haft flera och oavbrutna utbrott de senaste månaderna, som har resulterat i gigantiska utbrott. Normalt kan dessa utbrott inte passera jordens atmosfär, men ”bara” störa jordens magnetfält. Så det betyder att om solen ska ha möjlighet för att skada jorden någon gång i framtiden, så måste vårt magnetfält på något sätt försvagas.

Ytterligare bekräftelser

I mitt förra inlägg delade jag upplevelsen med talet 522 som stod på en av de ryska tågvagnarna som visades i nyheterna. Det visade sig att talet har betydelsen ”to lift off”, ”i am taken away”, ”remove” i strongs (Lyftas upp, jag är borttagen, förflytta). Häromdagen så bekräftade Herren detta igen, då jag på morgonen den 24 februari tog del av nyheten om Rysslands invasion. I just det klippet jag såg på internet, visades en stridsvagn som hade exakt samma tal på sig som tågvagnen. Det lyckades att ta en bild av stridsvagnen, som är den jag inleder med att visa. Som jag skrev i förra inlägget, är jag mer och mer överbevisad om att det som händer just nu, är knuten till själva uppryckandet, vedermödan och ändetidens krig.

Avslutning

Morgonrodnaden gryr och denna världens mörker är på väg att få sitt slut. Det är inte över för den här världen, men för Herrens utvalda brud är det. Vi är på väg att bli borttagna, ryckta och hämtade hem till vår eviga boning. Att Jesus kommer är en sanning som skapar väckelse i våra hjärtan. Det ger hopp som väcker oss från vår sömn. Vi vet att Herren mycket snart kommer att göra något nytt i våra liv, och kommer att göra precis det jag började med att skriva. Han kommer att avsluta det han en gång började (Fil 1:6). Församlingens tid, din och min vandring här på jorden, kommer snart att få sitt slut, och vi är klara till en helt ny tid – tillsammans med vår Frälsare, Herre och Gud.

Maranatha

Mikael

113 kommentarer:

 1. David Wilkersons bok Stöt i basunen från 1987 sidorna 16 0ch 18 har skrämmande beskrivningar vart dagens situationen är på väg .
  Missgärningarnas bägare är full i Amerika, björnen är beredd och färdig att slå till det är nu bara en tidsfråga innan det kommer att ske. De dödliga missilerna kommer från nordpolen. Fruktan och någon sorts övernaturlig impuls kommer att få fienden att slå till. ”Då nu förhärjarna kommer över det norrifrån, säger Herren.” (Jer. 51:48) Fienden själv kommer att frukta den förintelse och ödeläggelse den har släppt lös över jorden. ”Herren Sebaot var den som beslöt det, för att slå ned all den stolta härligheten och göra alla stormän på jorden ödmjuka. Han räckte ut sin hand över havet, han kom kungariken att darra, Herren bjöd om Kanaans fästen att de skulle ödeläggas.” (Jes. 23:9,11)
  Sitter stilla i sina fästen, deras styrka har försvunnit, de har blivit som kvinnor. Man har tänt eld på dess boningar, dess bommar är sönderbrutna.” (Jer. 51:30) Därför kommer det inte att bli någon vedergällnings aktion från Amerika eller dess allierade. Beroende på snabbheten och slutgiltigheten i anfallet kommer vi att ”avhålla oss från att strida” och våra missiler kommer inte att avfyras. Vår styrka kommer att svika oss i av görandets stund. Våra allierade ”kommer att bli som kvinnor” och omedelbart ge upp.
  Gud kommer att skaka om allt som kan skakas om. Han kommer att smula sönder allt det som vi höll heligt och dyrbart. Han kommer att skaka om denna nation så grundligt att det kommer att genljuda i alla nationer. Världens länder kommer att dra andan av häpnad över vad som har drabbat oss. ”Och jag skall göra denna stad till ett föremål för häpnad och hån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för att du delade detta. Man tänker ju på vad det är som kommer att trigga Ryssland till att anfalla USA. David Wilkerson skriver att det är en sorts övernaturlig impuls och fruktan.

   Det är verkligen en tid då allt skakas i sina grundvalar och det som sker ger genljud i nationerna.

   Maranatha - vår Herre kom!

   Mikael

   Radera
 2. Guds frid,

  Det är intressant när vi upplever utombibliska profetior som bekräftar det vi upplever just nu.

  Jag läste en profetia för ett par dagar sedan och har haft den i tankarna sedan dess. En kvinna fick följande ord av Herren som publiserades den 16 februari:

  “War begins on February 23rd.” I asked the Lord. “This year?” Jesus said, “Yes. This year.”

  https://444prophecynews.com/war-begins-february-23rd-michelle-katherine-orts/

  Det var precis vad som hände den 23 februari 2022 (amerikansk tid), när Ryssland gick in i Ukraina.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 3. 🗣 = kÄ®️LEk 🧞‍♂️〰️💘〰️🤣〰️☮️ Galaterbrevet 5:22
  Andens frukt däremot är kärlek, glädje, frid, tålamod, vänlighet, godhet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Amen! Jag ser att talet 522 också går igen här.

   Tack och lov för den underbare helige Ande, och allt det han ger och gör i oss.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Ser ovan tecknet det brutna korset, i min ungdom fanns det två tecken, ett där armar sträcks mot skyn (fredsmärket) sedan använde dj,dyrkarna det brutna korset, det råder okunskap, så unga flickor i församlingen använder det brutna korset som örhänge.
   Läste om att fredsrörelsen krävde och fick ensamrätt, men valde då det brutna, vi finns inte många kvar som minns, men anade då att fredsrörelsen inte var Guds, deras handlande är jag kan själv.

   Intressant om du kunde hitta något gammalt skrivet om det.

   (Detta var bara en liten kommentar)

   Radera
 4. Utvecklingen i Ukraina!

  https://bit.ly/3t50c4x

  Putin för krig mot den djupa staten i Ukraina! Flera biolaboratorium förintade! Nazistgrupperingar finns på många ställen i Ukraina som Putin bekämpar! Många ledare inom den djupa staten börjar bli nervösa! Allt står i X22 dokumentet av Lasse Wikman!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har vatten inne å lyssnat på din länk och mannen som pratar men jag förstår inte? Har Putin enligt dig goda intentioner (om man nu kan säga så) med kriget? Kan du förklara lite mer. Man blir ju helt förvirrad av sånt här… står du på Rysslands sida??

   Radera
  2. Jag står för det som är rätt oavsett vilket land det gäller! För många kan det verka förvirrande med den djupa staten, men i beskrivningsfältet till videon får du mer fakta! Du kan också läsa om X22 dokumentet på nätet! Lasse Wikman har lagt ner många års forskning om den djupa staten någonting du aldrig kommer få höra av mainstreammedia!

   Majoriteten av svenska folket känner inte till att det var Obama som tillsatte Zelensky och det finns stora nazistiska grupperingar i Ukraina! Många känner säkert inte heller till att ukrainska nazister utförde folkmord på 100 000 polacker 1943 där även kvinnor och barn dödades! Ukrainas regering har inte hjälpt sitt folk utan landet har blivit alltmer fattigt! T ex så är 30-60 procent av ekonomin svart vilket inte gagnar staten och indirekt inte heller det ukrainska folket! Om Ukraina skulle gå med i Nato skulle det tredje världskriget med kärnvapen börja relativt snabbt! Det är detta Putin vill förhindra!

   Guds frid

   Radera
  3. Det är detta Putin vill förhindra??

   Han hotar oss om vi går med, är rädd att han placerat ut många kärnvapenbestyckade ubåtar runt oss, läser att Sveriges spaning nära Kaliningrad tyder på att allt är lugnt, men jag antar att Putin planerat i god tid med "osynliga" vapen, han upplyser om hur många kärnvapen dom har, och hotar oss+Nato, för mig låter det som att han vill få igång ett kärnvapenkrig, (tycker inte att han ser frisk ut, han kan vara sjuk, det är inte ovanligt när man blir äldre, kanske vill ha komma med i framtidens historieböcker, om några överlever)

   Radera
  4. Svenskt spaningsflyg flög nära Kalingrad och yttrade just orden allt står väl till.

   1 thess 5:2-3
   Ty I veten själva nogsamt att Herrens dag kommer såsom en tjuv om natten. 

   Bäst de säga: ”Allt står väl till, och ingen fara är på färde”, då kommer plötsligt fördärv över dem, såsom födslovåndan över en havande kvinna, och de skola förvisso icke kunna fly undan.

   Radera
  5. Till anonym som skrev 26/2 kl.09.17! Varför vill du att Sverige ska gå med i Nato? Det är USA som har brutit överenskommelsen med Ryssland! När Bill Clinton styrde USA lovade han Ryssland att ingen expansion av Nato skulle ske i östeuropa! Tycker du USA/Nato har hållit det löftet? Det råder ett stort hyckleri i Sverige angående Natofrågan! Tycker du det är rätt att amerikanska bombplan tränar på svensk mark? Är du läkare som kan avgöra om Putin är frisk eller inte? Reinfeldt dyker plötsligt upp som inte är relevant för svensk politik och talar nedsättande om Putin! Den svenske försvarsministern Hultkvist har tidigare sagt att Sverige skall hjälpa Ukraina militärt mot Ryssland! Ryssland ville förhandla gällande Minskavtalet men Ukraina sa nej! Rekommenderar att du tittar på Swebbtv som tar upp historiskt om Ryssland och Ukraina och vad har orsakat Rysslands invasion av Ukraina!

   https://bit.ly/3hidwNx

   Det är oerhört viktigt att all fakta kommer fram och inte förlita sig på mainstreammedias rapportering! För övrigt anser jag att den svenske försvarsministern omedelbart ska förbjuda amerikanska bombplan som tränar på svensk mark, Sverige skall förklara sig neutralt både mot USA/Nato och mot Ryssland! Bilda en nordisk försvarsunion med Finland! Detta skulle gagna freden i vårt närområde! Vad anser du?

   Guds frid

   Radera
  6. Var skrev jag att jag önskar gå med i Nato??? Det har jag verkligen inte skrivit, men ser och förstår att Putin ser oss som Natovänliga, därför är vi ett hot för honom.

   Jag upprepade dina ord som jag inte håller med om.
   Du skrev Det är detta Putin vill förhindra?? Skall jag sätta in ännu fler frågetecken så att du fattar.

   Radera
  7. Jag förstår i allra högsta grad vad det handlar om och ville höra din åsikt om vad du anser om Nato och nu har du svarat på den frågan! Men fattar du vad det handlar om? Ja! Putin förhindrar ett tredje världskrig med kärnvapen för närvarande genom att stoppa USA/Natos plan att få med Ukraina i Nato! Skulle Ukraina gå med i Nato skulle Ukraina försöka återerövra Krim och detta skulle leda omedelbart till motattack från Ryssland! I ett sådant läge skulle klausulen lösas ut vilket innebär att USA/Nato måste hjälpa Ukraina militärt! Det tredje världskriget med framtida kärnvapen kommer då inledas med katastrofala följder för hela planeten!

   Guds frid

   Radera
  8. Kära Syskon,

   Vi kan vara oeniga om Rysslands eller Ukrainas intentioner, men skriv i en vänlig ton.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  9. Jag tror inte att någon förhindrar krig med att anfalla ett grannland och hota övriga med hur många kärnvapen dom har, det räcker att något land med kärnvapen i ubåt spränger en bomb i Ryssland för att provocera, svårt att tänka mig att Ryssland vänder andra kinden till.

   Radera
  10. (Nordkorea har många ubåtar)

   Just nu låter Putin som en ny Hitler, han hotar oss alla med kärnvapen, som Hitler som tur var inte hann få.

   Radera
  11. Det vore en helt annan sak om USA/Nato avfyrar missiler mot Ryssland! Men vågar USA/Nato anfalla Ryssland? Jag tror inte det! Ryssland förfogar över vapen som är överlägset USA/Natos! Dessutom har Ryssland kärnvapenbärande u-båtar runt hela USA:s kuster! USA/Nato vet dessutom om att det inte vore osannolikt att Kina i ett sådant läge skulle hjälpa Ryssland militärt!

   Guds frid

   Radera
  12. Förstår inte ditt försvar av Putin, risken är stor att han angriper med kärnvapen, för att han möter motstånd från väst,då ligger vi illa till som neutrala, för han vågar inte direkt angripa ett Natoland.

   Nu trappar den ryska presidenten upp konflikten med Ukraina och Väst ytterligare – genom att ännu en gång hota med landets stora kärnvapenarsenal.

   – Det kommer vara en katastrof för världen, säger Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba på en presskonferens.

   Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg kallar retoriken både ”farlig” och oansvarig”, enligt BBC.

   Radera
  13. Jag försvarar inte någon politisk ledare, men jag försvarar det som är rätt och låter mig inte bli manipulerad som många har blivit! Nazistiska paramilitärer reser sig för att kriga mot Ryssland!

   https://bit.ly/3BZZf1K

   Jag ser helheten och bryr mig inte om mainstreammedia som hjärntvättar många! Varför talar ingen om det lidande den ryska befolkningen har blivit utsatta för i åtta år i östra Ukraina? Varför reagerar ingen för folkmordet ukainska nazister gjorde mot polacker 1943? Varför reagerar du inte för att neonazister krigar mot Ryssland med Zelenskys tillåtelse?

   Ryssland har förintat sex stycken laboratorium för framställning av ett nytt bakteriologiskt vapen! Det finns bevis som jag nämnt tidigare! Tycker du det är dåligt att Ryssland strider mot neonazister och förintar laboratorium för framställning av ett nytt biologiskt vapen? Det jag skriver här får du naturligtvis inte höra genom mainstreammedia! Bill Clinton lovade Ryssland att expansionen av Nato inte skulle ske! USA bröt det löftet! Litar du på USA/Nato? Litar du på Biden? Bidens son och Hillary Clinton har stora ekonomiska intressen i Ukraina!

   Hela västvärlden inför hårda ekonomiska sanktioner mot Ryssland och stänger av Ryssland från det ekonomiska systemet! Detta västvärlden gör mot Ryssland är oerhört farligt och riskerar världsfreden! Sverige är ett av flera länder som bestämt sig för att leverera militärt material till Ukraina! Natos expansion och EU:s tryck mot Ryssland med hårda ekonomiska sanktioner är därför istället dessa organisationer som riskerar världsfreden! Dessutom skjuter sig EU i foten då dessa hårda sanktioner mot Ryssland kommer slå tillbaka mot europa genom att de inte betalar för gasen som riskerar att skapa stor nöd i hela europa! Jens Stoltenberg blir ny riksbankschef i Norge! Har du funderat på att en som är Natos generalsekreterare kan bli riksbankschef? Jag har inget förtroende för Jens Stoltenberg men det kanske du har eftersom du hänvisar till honom? Europas folk måste tyvärr förbereda sig för stora svårigheter!

   Guds frid

   Radera
 5. Kära Vänner,

  Jag vill gärna rekomendera att ta del av Björn Ekholms kommentar på förra inlägget. Det bekräftar lite det som delades av ett syskon genom David Wilkerson. Jag delar Björns inlägg här:

  Björn Ekholm25 februari 2022 20:05

  Tack Mikael för dina fina ord om mitt inlägg. Dock kan jag inte låta bli att känna att det är något som inte stämmer i allt detta. Det gnager i mig. För det första gör Putin denna invasion som hela världen varit beredda på ett bra tag. Bara det är konstigt ur perspektivet att Putin är fd KGB agent. Att göra precis det alla förväntar sig. För det andra är priset för detta. Vad vinner Putin på detta gentemot kostnaden? Låt säga att han tar hela Ukraina och inför ett ryskt styrelseskick. Han har då vunnit det landets markyta och säkerställer att den markytan inte ansluter sig till NATO. Men sen då? Hela västvärlden bojkottar Ryssland som svar ekonomiskt. Man måste ha i åtanke att invadera ett land idag är betydligt värre ekonomiskt än det var förr pga den globala ekonomin vi har idag. Sen kostar det enorma summor att hålla det nya territoriet också. Visst, jag har hört rykten om att Kina kommer backa upp Ryssland ekonomiskt om sanktionerna slår hårt. Men trots det har jag svårt att se hur Ryssland ska överleva ekonomiskt. I media talas det om att Putin vill återupprätta ett Sovjetunionen igen. Det är enligt mig helt enkelt omöjligt både ekonomiskt och när det gäller folkviljan. De fristående nationerna vill inte vara en del av en sådan union en gång till. Det skulle alltså utbryta totalt kaos, både ekonomiskt och med folkliga uppror om Putin försökte sig på något sådant. Därtill skall läggas att Putin börjar bli en gammal man. Han skulle knappast ha den fysiska eller psykiska orken att återupprätta ett Sovjetunionen igen med allt arbete det innebär. Men som sagt, det största hindret är ekonomiskt. Här tar det stopp för mig. Jag känner att detta mycket väl kan vara starten på det tredje världskriget men inte enligt den utveckling som det nu pratas om. Putin kan omöjligt invadera Ukraina och sedan nästa land och sedan nästa bara sådär. Det fungerar inte. Enda möjligheten han har som jag ser det är ett massivt blixtanfall från ubåtar utanför den amerikanska kusten där han bombar amerikanska städer och orsakar sådan chockverkan både i USA och NATO att dom blir handlingsförlamade. Jag reagerar också på tidpunkten (inte för själva världskriget utan för Putins del). Varför invadera ett grannland just nu? Och till det priset? När jag såg Putins tal till nationen fick jag känslan av att det var "regisserat". När jag hörde honom tala och såg honom i ögonen så såg jag en gammal och ganska trött man som suttit på sin post lite för länge. Jag fick känslan av att någon högre bestämt talet åt Putin. Det som nu sker i Ukraina är helt enkelt för ologiskt om man ser det ur rent militärstrategiskt och ekonomiskt perspektiv. Så min gissning är att antingen Ryssland eller Kina genomför en blixtattack någon annanstans snart när nu allt fokus är på Ukraina. Genom påverkan från mörkrets furste som ännu inte visat sig.

  Herrens kärlek och nåd till er alla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns utmaningar för Ryssland som nation, såväl inrikespolitiska beslut och hur de hanterar utrikespolitiken, det finns förväntningar hos folket och hur han lyckas ena och hålla ihop en nation. Får han behålla hälsan kan han regera Ryssland många år framöver, ordspråket säger att "det inte går lämna en frisk kropp till jorden" förr eller senare drabbas man av sjukdom. Men Putin tillhör de ledare som alltid tränat och varit aktiv, sparsam med alkohol o.s.v.

   https://www.youtube.com/watch?v=4yDdV7a6HBM

   https://www.youtube.com/watch?v=GRm0L4y7rDE

   Guds välsignelse

   Radera
 6. Som många har sett publiceras det bilder på bostadshus som blivit träffade av mindre typ av kryssningsmissiler i Kyiv. Flera bilder är suddiga och hastigt vinklade mot långa köer, samma bildsekvens visar hur de bär ut en skadad person men var är all räddningspersonal samt alla fordon, stegbilar. En video visar ett rum troligtvis i en lägenhet som blir träffat och intryckt, hur många har kameror i en lägenhet som passligt nog visar fullträff?? För er som har sett en bostads brand ser det mer äkta ut. Efter bara lite drygt 36 timmar är redan ryska trupper inne i centrala delar av staden, det har gått väldigt snabbt, förvånansvärt snabbt och med litet antal döda hittills, skulle nog ha varit tusentals vid det här laget, framför allt Ukrainska armen! Törs nog påstå att en del är datorgjort, finns nyhetsredaktioner från över hundra länder men ytterst lite bilder. Hur troligt är det att förra presidenten Porosjenko visar upp sig med ett gevär på gatan för att inge inspiration och kamp vilja? Skulle någon av ministrarna i riksdagen Gamla Stan visa sig med en AK 5 utanför riksdagshuset vid ett anfall mot Sverige??

  SvaraRadera
 7. Vill visa er en länk med manipulation eller CGI, computer-generated imagery! BBC borde ha betydligt bättre skärpa eftersom deras kameror är rätt så dyra. Man kan se framför huset som träffats där brand killarna är igång och även i fordonet som filmar att det inte är riktig synkronisering, blir bättre när man filmar med sin egna mobil.

  https://www.youtube.com/watch?v=VbQzh1t6Qfo

  SvaraRadera
 8. Kära Syskon,

  Vi har tidigare i historien upplevt att Herren förkunnar det han gör i himlavalvet, för att bekräfta viktiga händelser på jorden. Just nu upplever vi en otrolig bekräftelse på det som sker mellan Ryssland och Ukraina.

  I konstellationen Jungfrun kan vi just nu uppleva två asterioder, där den ena jagar eller följer efter den andra. Det är asterioden "russia" som följer efter asterioden "Europe". Det vill säga en exakt beskrivning av det vi ser just nu.

  Något annat intressant är att asterioden Russia kommer att följa efter Europe till omkring juni här till sommar.

  https://www.youtube.com/watch?v=1EpPC-ehHBU&t=376s

  När Herren sätter fram den här händelsen på himlafästet, kan det vara en bekräftelse på viktigheten i det som sker just nu, att det här kan ha avgörande betydelse för ändetidens udtveckling.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael


  SvaraRadera
 9. Kära Syskon,

  Det ser ut som att det som händer just nu i Ukraina, har tidigare varit profeterat om. Det var en broder som delade detta i 2007, där han hade fått ett ord om en rysk invasion.

  https://www.youtube.com/watch?v=e0N-lHFc_P0

  Amos 3:7 - Herren gör ingenting, utan att avslöja sina planer för sina tjänare profeterna.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Amen broder Mikael. Jag har tittat på båda klippen och även fullängdsvideon med Ukraina och det är verkligen fantastiskt vilka tecken Herren ger oss!

  Guds frid

  Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, broder Björn.

   Ja, det är helt otroligt och makalöst på det sätt som Herren bekräftar det som sker. Både tecken i himlen och på jorden vittnar enhälligt om den tid vi lever i.

   Jag kommer att skriva och ta upp båda dessa tecken i nästa inlägg som kommer.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Putin reagerar mot Nato.
   https://www.expressen.se/nyheter/ryssland-sprangde-oljedepa-och-gasledning/

   Radera
 11. Kära Vänner,

  Omvärlden och EU har aviserat ekstra hårda sanktioner mot Ryssland, som ska "lamslå" Rysslands centralbank.

  Putin är trängt upp i ett hörn, och frågan är vad Putins nästa drag kommer bli. Kommer han backa tillbaka eller kommer att fortsätta framåt ännu mer aggressivt än tidigare? Det verkar som att det inte finns något att förlora för Putin och frågan är om Putin har planer för att ändra maktbalansen i världen.

  Blickar Putin österut för stöd i ett blixtkrig och finns det ett partnerskap mellan Putin och Kinas ledare, Xi Jinping? Finns det en ömsesidig förståelse för två seperata konflikter, där Kina på samma sätt vill inlämma Taiwan?

  Vi får fortsätta att be för vårt land och våra gränser. Samtidigt så ser vi hur vi ganska snabbt rör oss mot det vi kan läsa i uppenbarelseboken och Jesu dyrbara återkomst.

  Jesus kommer mycket snart tillbaka!

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Kära Vänner,

  Det ser ut som att hela Europa stöder Ukraina i striden mot Ryssland. EU senaste tilltag är att skicka stridsflygplan som Ukraina kan använda. Ryssland förlorar både ansikte och väldigt mycket miltär som det ser ut just nu, och ser ut till att vara förloraren i det här kriget.

  Men för att ställa frågan igen. Är det att förlora att alternativ för Putin, eller hur kommer att han förhålla sig till situationen när han är så massivt pressad från alla håll och kanter?

  Det kan förhålla sig på det sättet, att ju mer Putin blir pressad, desto mer irrationella och oförutsedda handlingar kan han hitta på att göra.

  https://www.ndtv.com/world-news/under-attack-ukraine-to-get-fighter-jets-from-european-union-2793649

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 13. En pastor i Lviv skriver via Mail:
  ”Snälla, berätta för ditt folk att tack vare deras böner så utkämpar Gud verkligen våra strider! BOMBER FÖRSVINNER i luften utan att nå våra hem och ingen fattar vart de tog vägen!! Fienders tank töms slut på bränsle, Ryska trupper går vilse och frågar lokalbefolkningen om riktning och ber om mat! DETTA ÄR VERKLIGEN GUD, eftersom vi har att göra med världens näst starkaste armé!! Och imorse Kyiv och andra stora städer är fortfarande fria och vi i Lviv har inte behövt springa till källarna/skyddsrummen.

  TACK för era BÖNER!! ”

  ”Och vad ni än ber om i mitt namn ska jag göra, för att Fadern ska bli förhärligad i Sonen. Om ni ber om något i mitt namn, ska jag göra det.”
  ‭‭Joh 14:13-14‬ ✨
  Vi fortsätter att be för våra medmänniskor - GUD HÖR verkligen våra böner - och svarar!! Se här vad Gud gör för folket vi ber för:
  uppmuntrande

  SvaraRadera
 14. Här är nyheter ni aldrig får höra i mainstreammedia! Centrum för den ryska attacken är inte Kiev! Den ryska armén har omringat 60 000 ukrainska soldater i Donbas i östra Ukraina! Den ukrainska armén har beskjutit Donbas i åtta år! Det är vad Ryssland sa att de skulle göra!

  https://bit.ly/35hnPPx

  I östra Ukraina är majoriteten ryssar! 1000-tals ryssar har dödats av den ukrainska regimen samordnad med neonazister! Ryssland har sin fulla rätt att beskydda ryska medborgare i östra Ukraina!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar att det i hela Ukraina bör Ukrainamedborgare, hela landet tillhör Ukraina,

   Nu får du snart byta signatur, till Ryssvänlig, som jag anar snart kommer visa sig vara motsatsen till Israelvämlig.

   Radera
  2. Du får nog läsa lite historia först innan du kommenterar som du gör nu med ett helt felaktigt påpekande! I östra Ukraina är majoriteten ryssar! Ukrainas regim är allierat med neonazister som har dödat 1000-tals ryssar! Ukraina sa nej till att förhandla om Minskavtalet! Därför utropade Putin Luhansk och Donesk som självständiga regioner! Ryssland har rätt att beskydda sina medborgare! Jag är i högsta grad vänligt inställd till Israel och det judiska folket och har judiska vänner! Bara för att man står för fakta och talar om hur det ligger till motsäger det naturligtsvis inte att man är en stark vän till Israel! Har varit där ett flertal gånger tidigare och bett tillsammans med HERRENS folk! Ett råd till dig är att du sätter dig in i det historiska förloppet och att du inte ska ha förutfattade åsikter om andra människor!

   Guds frid

   Radera
  3. Du kör ofta med en hånfull överlägsen attityd, det stämmer dåligt med hälsnings"frasen" jag är en gammal man, mitt liv är historia, jag har följt händelser i världen sedan 30talet, försöker alltid skriva sakligt, men gör det på mobil, därför kan jag inte dra fram all min kunskap,

   Många länder har grupper som vill bryta sig ut, Spanien har nyligen haft detta problem, kanske skall Finlands västkust införlivas med Sverige?

   Men Ukraina är ett land, och har inte erkänt någon utbrytning.
   Det är inte på något sätt konstigt att det bor Ryssar i ett land som förut varit Sovjet.

   https://twnews.se/se-news/tidigare-ambassadoren-i-ryssland-darfor-kommer-putin-inte-anfalla-sverige


   Radera
 15. Här är en livesändning från Kiev! Man kan följa den även bakåt i tiden!

  https://bit.ly/3Hnv3OY

  Den visar inga flyganfall över Kiev eller skottlossningar i Kiev! Mainstreammedia , USA/Nato och EU ljuger! Se till att ni inte blir vilseledda av mainstreammedia, USA/Nato och EU! När nu USA/Nato och EU infört hårda ekonomiska sanktioner mot Ryssland och dess folk vet däremot ingen människa hur detta ska sluta! Vi ber för det ryska och ukrainska folket!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har personligen kontakt med ett flertal personer i och runt Kyiv. Det handlar om syskon i Herren som vittnar om att de hela nätterna ligger vakna till ljudet av bombningar.
   Att det inte pågår så mycket idag beror på mötet mellan parterna vid gränsen till Belarus. En välbehövlig respit för den civila befolkningen på plats.

   Radera
  2. Jag har följt livesändningen under några dagar och konstaterat att några strider i Kiev inte har ägt rum som mainstreammedia vill påskina! Det nämns inga döda eller sårade i Kiev vilket är naturligtvis väldigt glädjande! Det är naturligtvis hemskt att höra bombningar men var någonstans runtomkring Kiev bombas det? Inte ens mainstreammedia har rapporterat om detta såvitt jag känner till! Kan det vara ukrainare själva som bombar på avstånd? Vi fortsätter att be för syskon i HERREN och för det ryska och ukrainska folket!

   Guds frid

   Radera
  3. Guds frid, Matteus.

   Om du fortsätter att ha kontakt med våra syskon i Kiev, måste du hälsa dem så gott, att vi tänker på dem och ber om Herrens beskydd över deras liv i denna svåra stund.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 16. Informationskrigföring är en del i verkliga konflikter och sociala plattformar visar icke autentiska videor och bilder förnärvarande tillsammans med tidningarna!
  I en Italiensk sändning har man lagt in ett video spel som ska föreställa artilleri, finns också med flyglarm!

  https://www.youtube.com/watch?v=pMNk1Hp3WGs

  SvaraRadera
 17. Intressant om profetian i Hesekiel/Gog och Magog! (Från 26:15 in i klippet). Han talar om hur världsledare anser att Putin blivit personlighetsförändrad och att det kan ha att göra med att det är Gud som nu satt sina krokar i hans käftar…

  https://youtu.be/dkyzKMAR6wo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Intressant, tack för att du delar.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Svar till Anonym! Putin är inte Gog och Magog ligger inte i Ryssland! Gog är en ledare från Turkiet och Magogs område ligger inom Turkiet! Däremot är det inte alls omöjligt att björnen som slukar mycket kött i ändens tid kan vara Ryssland som har tre revben i sitt gap kan tyda på att Ryssland ockuperar tre länder som införlivas med Ryssland! Nästa år kommer Erdogan utropa det ottomanska imperiet samtidigt som FN bildar världsregering, Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN är Babylon! Därmed inte sagt att Erdogan måste vara Gog utan det kan även vara den som efterträder honom! Vi vet först vem Gog är när han drager nedåt i fullt raseri med sin allians mot Israel! Men HERREN kommer gå till rätta med honom och göra sig känd inför många folks ögon!Hesekiel 38 återspeglar det första Gog i Magog kriget!

   Guds frid

   Radera
  3. Jag har också hört teorier om att Turkiet är Gog men det stor ju ”storfurste” och då måste det vara Ryssland! Har du lyssnat på det han säger i klippet? Att Gog kommer att samarbeta med muslimska länder runtomkring och det är just det som Putin nu börjat göra. Turkiet kan säkert vara bland dem.

   Radera
  4. Gog i Magog! En del lärare i Bibelns profetior säger att Magog i Hesekiel 38 syftar på Ryssland. Men jag kan inte finna att Magog skulle vara Ryssland! Den synen på Magog kom till genom att transkribera " hövding " (eller det hebreiska ordet "rosh") till att betyda Ryssland. Att överföra hebreiska ord till engelska fonetiska motsvarigheter är inte en korrekt tolkningsteknik för bibelprofetior. Den tekniken används inte någon annanstans för att tolka Bibelns profetior. Rosh betyder första eller primär. Magog var en man som bosatte sig i det moderna Turkiets land.

   Hes 38:1-3 Och HERRENS ord kom till mig och sade: 2 Människobarn, vänd ditt ansikte mot Gog, Magogs land, överfursten i Mesek och Tubal, och profetera mot honom, 3 och säg , Så säger Herren, HERREN; Se, jag är emot dig, Gog, överste furste över Mesek och Tubal.

   Vers 2 berättar för oss att Gog är "överste fursten" (eller den mest framstående guvernören) bland sina bröder Meshek och Tubal. Så Noa hade en son som hette Jafet som hade en son som hette Magog som bosatte sig i Turkiet. Gog är en förkortad version av Magog.

   Detta är inte det första avsnittet där Magog, Meshek och Tubal finns. Låt oss titta på 1 Mosebok 10:1-3 .

   1 Mos 10:1-3 Detta är släktledarna till Noas söner, Sem, Ham och Jafet, och åt dem föddes söner efter syndafloden. 2 Jafets söner; Gomer, och Magog, och Madai, och Javan, och Tubal, och Mesek och Tiras. 3 Och Gomers söner; Ashkenas och Rifat och Togarma.

   Alla de märkliga namnen är listade i det korta avsnittet! Magog, Meshek och Tubal är människor. I själva verket är de släktingar. Magog, Meshek och Tubal är bröder. Togarma är Gomers son. De är bland de första familjerna som återbosätter världen efter förödelsen av Noaks flod. De bosatte sig alla tillsammans i dagens Turkiet.

   Men däremot är det inte osannolikt att Ryssland i ändens tid kan vara björnen som slukar mycket kött och har tre revben i sitt gap! Det kan tolkas som att Ryssland ockuperar och införlivar tre länder!

   Guds frid

   Radera
 18. Jag tänker på denna vers från 1 Thess 5:3:
  När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.
  Kan det vara så Mikael att utifrån detta krig som pågår nu (och som säkert kan utbredas) så kommer Antikrist att träda fram som den som skapar fred och trygghet? Men hur länge varar den? I vilken ordning släpps de fyra hästarna lösa? Skulle gärna vilja se händelseförloppet framför mig i ordning.. men får inte riktigt ihop det.. Hur tänker du kring det som ligger framför? I vilken ordning kommer allt att ske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, och tack för din fråga.

   Det är precis som du säger. När den här världen säger "Fred och Trygghet" (Peace and Security), så kommer undergången, som också är Herrens dag, eller vedermödans tid. Det här är med andra ord den proferia som är knuten till vedermödans tid, och just det vi ser just nu.

   När det handlar om ändetidens tidslinje, har jag skrivit ett lite längre inlägg om, som du kan ta del av här:

   http://pretribcenter.blogspot.com/2016/02/andetidens-tidslinje.html

   Jag har också skrivit om de domslut som kommer att gå ut över jorden genom sigill, basuner och vredesskålar:

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/01/sigill-basuner-och-vredesskalar-del-1.html (del 1)

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/01/sigill-basuner-och-vredesskalar-del-2.html (del 2)

   Men kort sagt så är min uppfattelse att ändetidens utveckling och tidslinje kommer att vara följande:

   1. Uppryckandet av Guds församling. Som du säkert kan förstå, så tror jag att denna händelse är väldigt närstående

   2. Antikrist, ryttaren på den vita hästen träder fram. Han skapar ett förbund mellan arabvärlden och Israel. Freden blir kortvarig, då den röda hästen är på väg fram, som betyder det tredje världskriget.

   3. GOG kriget (den är mer oklar och kan vara tidigare)

   4. De 144 000 utvalda judarna blir utvalda

   5. De två vittnen träder fram

   6. Satan blir nedslängd på jorden (mitten av vedermödan)

   7. Styggelsen som står på helig mark. Den stora nöden inleds

   8. Harmageddon

   9. Jesu synliga återkomst. Herren sätter sina fötter på Oljeberget

   10. 1000-års riket börjar. Den 7 dagan och vår kommande sabbatsdag

   Som du ser så sker det många saker, och Herren kommer att döma jorden och människan på olika sätt. Det viktiga i det här är att först kommer församlingen att bli uppryckt, och sedan Antikrists framträdande. Efter det kan vedermödan gå i gång med alla dessa domslut.

   Men läs gärna inläggen så ger det kanske mer mening.

   Herrens rika välsignele

   Mikael

   Radera
  2. Tack så jättemycket för ett utförligt och intressant svar! Och tack även för länkarna! Tror du att det krig som nu startat i Ukraina leder fram till det tredje världskriget? Det lät ju betryggande om det stämmer att vi ska ryckas upp innan det värsta kommer. Men om vi måste uppleva krig i vårt land innan uppryckelsen, tror du det kan handla om dagar, veckor, månader, eller år som vi ev måste lida? Frågan kanske låter konstig men jag är så rädd nu… att behöva uppleva krig och lidande i vårt land.. så jag behöver nog mest hopp och att få känna mig lugn. Men inte lätt när Putin hotar med kärnvapen och när Sverige nu gjort det ödestigra misstaget att skicka vapen till Ukraina!

   Radera
  3. Guds frid,

   Jag förstår att du är orolig, och det tänker jag att det är många andra som också är med tanke på den situation vi befinner oss i. Som jag ser det så får Putin det han önskar, eller så kan han ta till desperata metoder och beslutningar. Min personliga överbevisning är att det vi ser just nu, är inledningen och det som kommer att gå förut för det tredje världskriget. Tiden får visa om just den här konflikten blir löst, eller om den fortsätter i ett fullskaligt krig med kärnvapen.

   Det jag är säker på är att församlingen kommer att bli uppryckt innan vedermödans tid och Antikrist framträdande. Men om det betyder att vi blir helt sparade för krig vet jag inte. Vi ber och hoppas att vårt land och våra gränser ska bli sparade. Sedan vet vi att det finns utombibliska profetior som just talar om ett ryskt anfall mot Sverige.

   Min personliga tro är att vi inte kommer att uppleva det tredje världskriget, och att vi är hemma hos Herren då, och jag ber för att vi blir sparade så mycket som möjligt.

   Vi lever i ett särskilt år, som på väldigt många sätt tyder på att uppryckandet är högaktuellt just i år. Och min personliga tro är att uppryckandet sker här i 2022, innan Rosh Hashanah till höst. Ingen vet ju när det sker, men bland annat här till sommar har vi högtiden pingst eller shavuot som jag har skrivit en del om. Du kan läsa "Pekar år 2022 på uppryckandet del 1 och 2. Det kommer några fler inlägg i den serien.

   Det allra viktigaste i hela ändetidens utveckling är att Herren tar hand om oss, och att han håller öga på sin älskade brud. Hans brud kommer att bli borttagen innan han går i krig med den här världen, och han omsluter oss med sin kärlek och frid. Han vet att vi är rädda för att vad som händer och han vet att vi behöver känna Herrens omsorg och närhet mer än någonsin. Jag tror han säger till oss att vara uthålliga i en liten tid ännu, för vår förlossning närmar sig. Han kommer mycket snart tillbaka för att hämta oss hem till honom.

   Jag ber för att Herren ska ge dig en övernaturlig frid, så du kan märka att han är den som omsluter och är med dig.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
  4. Stort tack! 🙏

   Radera
 19. Kära Syskon,

  I morgon får jag nya arbetsuppgifter i förbindelse med nytt jobb. Det är ju naturligtvis välsignat, men samtidigt kan det betyda att jag blir lite mindre flexibel med hensyn till att släppa igenom kommentarer eller svara så snabbt som jag brukar. Men jag ska göra allt vad jag kan för att det ska märkas så lite som möjligt.

  Jag tänker att ni på samma sätt som jag, känner att i och med den tid vi lever i och med allt vad som händer, så är frågan om Jesu återkomst och tidens utveckling viktigare än någonsin.

  Herrens välsignelse över var och en

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis till ditt nya jobb Mikael! HERREN välsigne dig också!

   Guds frid

   Radera
  2. Tack så mycket, Israelvänlig.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 20. Erdogan förvandlar Turkiet till en kinesisk kundstat!

  https://bit.ly/3tcxkYe

  Erdogan har knappt inga vänner i väst och räknar med ekonomisk hjälp från Kina! Erdogan som vänder kappan efter vinden smörjer sina planer! Nästa år utropar han det ottomanska imperiet! Det accelererar allt snabbare i den profetiska händelseutvecklingen! För någon vecka hänvisade jag till en video där den djävulske psykopaten Schaub, som kontrollerar världens regeringar säger att alla människor kommer ha ett chip inopererat i hjärnan 2026! HERREN JESUS KRISTUS säger att om inte vedermödan blir förkortad skulle intet kött vara frälst! HERREN JESUS KRISTUS kommer mycket snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 21. Kära Vänner,

  Det börjar verkligen att spetsa till och samtidigt med att EU förser Ukraina med vapen och straffar Ryssland med hårda sanktiner, så hotar Ryssland omvärlden med konsekvenser.

  Det är Putins "propaganda chef" som har hotat västvärlden på rysk tv. Det blev sagt att Ryssland har möjligthet för att "spränga västvärlden i spillror med mer än 500 kärvstridsspetsar om de fortsätter att hota Moskva"

  https://www.thesun.co.uk/news/17796918/putins-propaganda-chief-threatens-west-with-nuclear-destruction/

  Som jag ser det så går vi in i en ännu allvarligare situation, allt mer, eftersom att Putin och Ryssland blir pressade.

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 22. Kära Vänner,

  Följande vers kom till mig är på morgonen (Joh 14:27)

  "Frid lämnar jag efter er. Inte ger jag er en sådan frid som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och var inte modlösa"

  När jag slog upp ordet frid i Strongs, så betyder det bland annat: "ett tillstånd av nationellt lugn, befrielse från krigets raseri och förödelse"

  Det betyder också att "avvika till en plats av fred".

  I Herren och i hans närhet finns en plats av frid, och i honom finns frid som övergår den fruktan som krigets raseri ger. Han älskar oss så otroligt mycket och han är med oss, alla dagar med sin kraft, nåd och kärlek.

  Ha en välsignad dag

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mikael!! Det var precis vad jag behövde höra nu! Jag hoppas så att kunna få känna den friden. 🙏 /S

   Radera
  2. Amen S,

   Det ber vi för.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. Tack för de orden! Precis vad man behövde höra nu. Man blir ju rädd av allt som skrivs men man får hålla sig nära Herren 🙏 Guds frid

   Radera
 23. Jag minns att du la ut en så jättefin sång av dina vänner en gång. Tror hon hette Marie? Men minns inte vad hennes man hette. De sjöng att Jesus kommer snart… har försökt hitta den på Youtube.. skulle gärna vilja höra den igen och om du kan fråga dem om jag kan få sjunga den i kyrkan jag går till? /S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Ja, jag kommer ihåg sången men jag har svårt att hitta den bland alla inlägg. Den var väldigt välsignad och kunde jag ha den som signaturmelodi här på hemsidan, hade jag haft den. En underbar sång om Jesu återkomst.

   Jag skal försöka titta igen, men jag kan inte lova att jag hittar den.

   Om dem som har gjort sången läser med här, får ni mer än gärna skriva och tipsa om hur man kan hitta den på youtube.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack för din hjälp angående sången! 🎶 /S

   Radera
 24. Förlåt att jag skriver så mycket. Förstår om du inte hinner svara. Men jag kan inte låta bli att undra:
  Man menar ju att om det blir krig i Sverige är det Guds dom över vårt land, bl a enligt den där profetia n på 50-talet. Betyder det att kriget i Ukraina nu, är Guds dom över det landet?? /S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Det är bara underbart att du skriver och delar tankar och undringar. Jag tänker att många gånger är det fler som har samma funderingar över olika saker. Jag vill alltid försöka att svara så gott jag kan, med utgångspunkt i den förståelse jag har av ändetiden och Guds ord.

   När vi pratar Guds dom över länder, så tänker jag omedelbart att det är lite på samma sätt som med människor. Vi ska kanske vara lite försikta med det. Vi lever i nådens tidsålder, där Herren inte dömer på samma sätt som i GT eller i vedermödan. I vedermödans tid vet vi att Herren går till rätta med människan och med nationer. Vi vet att Herren kommer att döma hedningarna vid domstolen i Jerusalem efter vedermödans slut.

   I den tidsåler vi lever i nu, så är nationen och människan i princip redan dömd, när man inte har tagit emot Herren. Men konsekvensen av det, märker man först när man går bort. Romarbrevet undervisar oss också att vi inte ska hämnas, men besegra det onda med det goda. Vi ska gå i förbön för alla människor, för kungar och alla i ledande ställningar (1 Tim 2).

   Där tänker jag, att om det är på det sättet att vi ska förhålla oss till regeringen och landet, så tänker jag att det också är i tråd med hur Herren tänker om vårt land. I vedermödans tid ber martyrerna om hämnd, men det är inte heller det Herren uppmanar oss till i vår tidsålder. Vi ska be för våra fienden, och glädja oss när vi får lida för Herrens skull.

   Så därför tänker jag omedelbart, att om Sverige skulle bli invaderat, så är det för att det är en del av Herrens plan, och att vissa saker måste ske i ändetidens utveckling. Vi upplever jo många krig och konflikter runt om i världen, men betyder det att dessa konflikter är en konsekvens av Guds dom? Jag kan inte se att det stämmer med det sätt som Herren handlar i vår tidsålder, till skillnad från GT och efter uppryckandet.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack så mycket. 😊 Jag tror med att det är så som du skriver men det som utspelar sig i boken/synen ”Dom över Sverige” - tror du att det tillhör vedermödan? Eftersom boken heter just så, så undrar jag..

   Radera
  3. Guds frid,

   Jag har tidigare skrivit ett inlägg om just boken/synen "Dom över Sverige" som du kan ta del av här:

   http://denytterstatiden.blogspot.com/2014/10/dom-over-sverige-rysk-invasion-och.html

   Där skriver jag bland annat:

   Det är några saker som är ganska intressanta med Birger Cleassona profetia som jag gärna vill kommentera:

   För det första får Birger veta att denna profetia, som omhandlar en kommande invasion av Sverige, kommer att ske för Nordens folk i den sista tiden ”i denna nådeshushållning”. Vi lever i denna nådens hushållning, eller i församlingens tidsålder som den också kallas, som får sin avslutning vid uppryckelsen av församlingen. Det här är alltså en profetia som inte först och främst gäller vedermödans tid, men i stället församlingens nådeshushållning och alltså den tid vi lever i.

   Det andra jag häftar mig vid är att i slutet av denna invasion av Sverige, blir det alldeles svart över hela landet och Birger hör en röst ropa: - Mörker faller över hela världen. Efter det ser han en ljusstrimma ovanför allt mörker, och ur mörkret såg han en stor skara vitklädda gestalter ryckas upp mot ljusstrimman.
   Birger ser och upplever alltså uppryckelsen av församlingen i slutet av denna invasion, och Herren uttalar att mörker, som jag tror är vedermödans mörker, är på väg in över världen.

   Om man tar utgångspunkt i boken, så händer alltså det här innen vedermödan, och i förbindelse med uppryckandet.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  4. Oj! Ok! 🥺 Hur lång tid tror du personligen att denna invasion kommer ta?

   Radera
  5. Guds frid,

   För det första är det bara Herren som vet om det sker. Sedan tror jag inte att det är någon som vet hur lång tid det i så fall skulle ta. Men låt oss i stället be för att vårt land blir bevarat och inte behöver uppleva det alls. Så en uppmaning till att fortsätta att be för våra gränser och beskydd för vårt land.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  6. Ja det får vi be för..🙏

   Radera
 25. Kära Syskon,

  Den amerikanska regeringen uppdaterar nu sin hemsida, för att instruera den amerikanska befolkningen i tillfälle av kärnvapenattack

  https://www.ready.gov/nuclear-explosion

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Birger Claessons profetia kom när det var Sovjetunionen, nu är det Ryssland, som påstås kunna vara angriparen, men varför kan det inte vara ett muslimskt angrepp, Erdogan vill in i EU, nu har han folk här som lyfts in precis som den Trojanska "hästen" kanske, enligt Birger skulle just Malmö klara sig, varför?

   Radera
  2. Ja det var intressant!

   Radera
 26. Jag har en fundering.. om det skulle bli krig här om fem år, tex.. då är min äldsta son 18 år. Måste han vara med och försvara Sverige då? Hur ser Gud på att man är med och försvarar sitt land (och därmed kanske måste döda fienden) nu i det nya förbundet?

  SvaraRadera
 27. Tillägg till det jag nyss skrev: Men å andra sidan, är det troligt att det kan ta så länge som fem år innan vi blir indragna i krig? En del Rysslandsexperter hävdar att som läget är nu (och tror nån skrev det här innan också ) att Ryssland omöjligt har kapacitet att invadera ytterligare länder.. men det kanske är just nu de menar? Kan det gå snabbt för Ryssland att ladda om för att invadera ytterligare länder? Man undrar ju hur länge det här kriget i Ukraina kommer hålla på… Ja, tankarna snurrar som ni märker och det är väl egentligen ingen av oss som kan veta hur lång tid vi har kvar av fred och frihet i Sverige. Men kan man stoppa profetior att slå in med bön så finns det ju hopp…

  SvaraRadera
 28. Efter att ha lyssnat på en mycket intressant predikan så börjar jag få en helt annan bild av det här kriget!! Han nämner tex att Ukraina är ett av de mest korrupta länderna och så drar han exempel på krig i GT som Gud tillåter pga ett lands synder…

  https://youtu.be/Mf9DqUorNsc

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många många länder är korrupta även Ryssland. De som sägs i denna långa video är bla att vi ska be att Guds vilja ska ske! De finns många sidor och vinklar i alla konflikter som vi egentligen inte behöver veta allt om eller ta ställning till. Låt Gud hålla i rodret i både litet och stort och be när de nu närmar sig slutet att Guds vilja ska ske!

   Radera
  2. Det är sant! Låter klokt!

   Radera
 29. Israelvänlig, jag börjar tro på det du skriver nu!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett mynt har alltid två sidor, östra Ukraina har kämpat för att separeras från Ukraina, det har skett i andra länder också, Spanien har varit bråkigt i omgångar, men Spanien säger nej, precis som Ukraina gjort, resultatet i Ukraina blev att polisen slogs ut, då tog militär över, sedan blandade sig Ryssland i, min uppfattning är att ett land skall klara sig själv, att delar av landet pratar Ryska är naturligt när det varit Sovjet innan.

   Om något är oklart hur Ukraina styrs, kunde möjligen omvärlden reagerat, just så som det har gjorts mot Ryssland nu, men Ryssland skall inte vara i Ukraina.

   Radera
  2. Tack för din kommentar Anonym som skrev kl. 13.19 den andra mars!

   Här kommer en färsk artikel från Israel som jag hoppas alla delar till så många som möjligt!

   Ukrainsk regeringstjänsteman erkänner att de kämpar för The New World Order!

   https://bit.ly/3sKvgYF

   Vi ser att nyhetsrapporteringen från mainstreammedia är helt ensidig! Regering, riksdag och mainstreammedia nämner inte med ett ord att den ukrainska regimen allierat med neonazister har dödat flera tusentals ryssar i östra Ukraina under åtta år! De kommer knappast inte heller säga ett enda ord om att Ukraina strider för The New World Order!

   Guds frid

   Radera
 30. Då blir ju frågan ännu mer aktuell: vill verkligen Gud att kristna som är med och försvarar vårt land, ska döda de som invaderar, OM Gud tillåter att Sverige invaderas pga vårt lands synder?? Har någon härinne svar på detta? Vad händer om mina söner och min man TVINGAS strida för landet och dödar soldater som Gud sänt hit?? Eller om de strider frivilligt eftersom de tror att Gud inte vill krig mot oss fast det egentligen är tvärtom? Förlåt om jag är dålig på att uttrycka mig men hoppas ni förstår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud har alltid tillåtit försvar, jag är vapenvägrare för att slippa ingå i en krigsarme, men ser att Ukrainare inte har det lätt, när den som är i vapenför ålder inte släpps ut från landet, det kan bli jobbigt.

   Radera
  2. Ja, stackars dem! 🥺 Ok, så du menar att Gud tillåter försvar även om landet är invaderat pga dess synd?

   Radera
  3. Ingår man i en armé då kan man drabbas av det som Ryska armén gör nu, order att anfalla, kanske släkt och vänner, Mikael kan säker redogöra bättre än mig.

   Radera
  4. Mycket intressant fundering jämfört med all troll-propaganda. Jag har tyvärr inget bra svar. Mikael W kanske har.

   Radera
  5. Guds frid,

   Frågan är verkligen intressant och kan vara ett paradox för oss kristna. Kan man som kristen försvara våld? Vi kanske inte vill bära vapen, men vi önskar heller inte ett land utan försvar. Ja, frågan är inte lätt och jag känner både kristna som bär vapen och vapenvägrar.

   Det är många som skiljer på anfallskrig och försvarskrig. Det vill säga att man har rätt till att försvara sig själv.

   Det finns de som hävdar att de första kristna var pacifister, och teologer som levde 200-talet bekräftar detta (Tertullianus). Det vill säga att det inte var några kristna som blev romerska soldater. Under 1500-talet började vi använda fältpräst, så där hade vi en annan uppfattning. Sedan har det kanske kommit en ny kristen pacifism under 1900-talet. Vi ska också komma ihåg möjligheten att göra vapenfritjänst, där man också försvarar sitt land men utan att bära vapen.

   Jag tycker diskussionen är intressant och det finns inga lätta svar. Man ska nog fråga sig själv om man som kristen kan slå ihjäl någon, även om det är i självförsvar för sitt land. Kan man inte så är vapenfritjänst en möjlighet.

   Mikael

   Radera
  6. Tack för att du delar med dig av dina tankar!

   Radera
 31. Mikael/ skrev om ändetidens tidslinje högre upp, där har jag en undran, det står om en "städning" att ta hand om alla döda kroppar, sedan står det om att elda med rustningar, detta får kanske inte plats i den 7åriga vedermödan, min tanke är att om allt startar i år, då stämmer det inte riktigt med 6tusen år, men om det handlar om "städtid" då kanske det stämmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Det är allmänt accepterat att vedermödans tid är 7 år som du skriver. Samtidigt så kan vi se att själva "städningen" efter GOG kriget tar 7 år och det tar 7 år att begrava kropparna (Hes 39).

   När det gäller GOG krigets placering, så finns det tolkningar på att det både sker före, under och i slutet av vedermödan, men oavsett så skulle det bli ett problem att få ihop det med en vedermöda på "bara" 7 år.

   Min tro är tiden med att elda upp och rena landet efter kriget, inte behöver vara begränsat till vedermödans tid. Jag tror att allt det börjar efter vedermödans tid, så det är med andra ord de första 7 åren i tusenårsriket det kommer förekomma.

   I tusenårsriket behövs inte längre vapen och ingen behöver längre bli tränad i krig. Man samlar alla vapen och bränner dem för att de ska försvinna för gott. Det tar 7 år att göra det.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 32. Kära Vänner,

  Mitt under kriget med Ukraina, så kränker Ryssland svenskt luftrum med fyra ryska stridsplan. Försvarsmakten menar att det var en medveten handling.

  https://www.svd.se/ryska-stridsplan-krankte-svenskt-luftrum

  Mikael

  SvaraRadera
 33. 7 år är den tiden för radioaktiva ämnen att deaktiveras.
  Vilket föranleder ett angrepp med termonukleära vapen i dagligt tal kallat atombomben.

  SvaraRadera
 34. Någon som är förvånad med tanke på att Sverige skickar pansarskott till Ukraina trots varningar om att inte blanda sig i.

  Var tredje svensk är oroad över att ryssen ska ockupera Sverige och 70% för ökat militärt hot.

  https://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2022/03/ryska-stridsflygplan-krankte-svenskt-luftrum/

  Den svenske försvarsministern borde omedelbart avgå och tillsättas med någon som förbjuder amerikanska bombplan öva på svensk mark och förklara neutralitet både mot Nato och Ryssland! Detta skulle gagna freden i vårt närområde! Det är ett ödesval till hösten om Sverige kvarstår som land! Regeringen måste avsättas och stora förändringar ske i riksdagen! Vi får hoppas att svenska folket förstår vad det handlar om! Kan det vara så att det måste bli nöd i Sverige innan svenska folket vaknar upp och inser att Sverige är ett av de mest antikristliga och ogudaktiga länderna i världen? Länder som inte vill tjäna HERREN kommer gå under! Vi ber om väckelse bland svenska folket! Tiden är kort! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 35. Sanningen om Zelensky! Syndens dansare! Bibelns profetia förutser kristna som blir bedragna!

  https://bit.ly/3vBiv4q

  Vi ber för det ryska och ukrainska folket!

  Guds frid

  SvaraRadera
 36. Kära Vänner,

  Mitt i kriget i Ukraina kommer fantastiska vittnesbörd på det sätt Herren beskyddar människor på ett övernaturligt sätt:

  https://www.youtube.com/watch?v=XzepgSAEuew

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 37. Kära Syskon,

  Det förväntas att Putin kommer att införa "martial law" (undantagstillstånd) på fredag. Det kommer som ett resultat av växande motstånd mot Putins invasion i Ukraina. Det skulle i så fall betyda att Ryssland ännu mer inskränker människors frihet, där militären tar över.

  https://www.lbc.co.uk/news/russia-martial-law-putin-ukraine-invasion/

  I dag uttryckte också Ukrainas president bekymring över att Putin inte alls är färdig med Ukraina, men att nästa steg är de baltiska länderna - Estland, Lettland och Litauen.

  https://economictimes.indiatimes.com/news/international/world-news/ukraine-president-zelensky-says-if-ukraine-falls-baltic-states-next/articleshow/89976517.cms

  Om det stämmer så betyder det krig mot tre NATO länder, och det skulle i så fall utlösa ett krig mot NATO och USA.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Titta på CFR och Rome 300.
   Där hittar du också svaret.

   Radera
 38. Mitt under kriget när Putin är tuff mot sitt eget folk, många dör i kriget, då sänks bränslepriset från 6:75 till 4:75 för diesel.
  https://www.globalpetrolprices.com/diesel_prices/

  SvaraRadera
 39. Kära Syskon,

  Mitt i kriget mellan Ukraina och Ryssland, försöker jag att hålla öga med nyheter med Kina. Vi vet att "Kungarna från Öst" reser sig, och vi har tidgare frågat om Kina kommer utnyttja NATOs konflikt med Ryssland.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-warns-u-s-will-turn-your-military-to-scrap-iron

  I går så gick Kinas utrikesminister ut och varnade USA på tv, att om dom fortsatta att skicka fartyg till Tawainsundet, så skulle deras militär "förvandlas till skrot". Det är ju en indirekt varning för att starta krig med USA.

  Världssituationen blir allt mer skröplig och vi är på väg mot vårt dyrbara hopp och förlovade hemland.

  Jag ber om Herrens beskydd, frid, kraft och kärlek över var och en, och jag önskar er en välsignad helg.

  Varma hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 40. Ukraina, Ryssland och Norden!

  https://bit.ly/3MgWgGR

  Sverige står inför ett vägskäl! Lars Enarsson undervisar om vad som händer och vad som kan mycket snart kan hända ! Instämmer med Lars Enarson till stor del i videon men det kan diskuteras om ödesvalet politiskt sett verkligen var 2018! Viktigt att notera är att om Sverige kvarstår som land blir ödesvalet politiskt sett nu till hösten 2022! Bara Gud vet då Han säger att Han avgör om Sverige skall bestå som land eller införlivas med Ryssland!

  Mycket bön, Bibelläsning och vara nära HERREN varje dag! Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även mentalt och praktiskt för den svåra tid som nu kommer! Om HERREN låter Sverige kvarstå som land måste regeringen och riksdagen avsättas! Jag rekommenderar Knapptryckarna som är folkets röst och för direkt demokrati! Avslöja mörkrets gärningar och predika i tid och otid! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://www.stefansward.se/

   Radera
  2. Krig är ett helvete, men Putin är ingen antikrist, då han inte förnekar HERREN JESUS KRISTUS! Jag försvarar inte den ryska invasionen, men man måste se från båda hållen! Ett mynt har två sidor! Praktiskt tagit hela världen fördömer Ryssland, men talar väl om Ukraina! Detta får till följd att människor börjar hata alla ryssar! Den stora flocken har ingen kunskap och bryr sig inte om vad som hänt tidigare i östra Ukraina då flera tusentals ryssar har dödats och torterats och inte bryr sig majoriten av flocken om att neonazister ingår i den ukrainska armén! Vad säger Stefan Swärd om det? Världen är tyst och kommer inte heller säga någonting om att Zelensky skrotade Minskavtalet och hotade med att införa kärnvapen fyra dagar innan den ryska invasionen!

   https://bit.ly/35PLKFy

   Putin kan vara den ledare som styr björnen som blir tillsagd att stå upp och sluka mycket kött med tre revben i sitt gap!I Gamla Testamentet lät Gud skicka fienden in i Israel då ogudaktigen var stor och ondskan utbredd! Vi vet inte om Gud nu kommer göra på samma sätt mot länder som utövar ogudaktighet! I Sverige tillåts abort, det är straffbart att inte använda hen, pridefestivaler uppmuntras t o m av kyrkor! I Ryssland får ingenting sådant förekomma! Naturligtvis skall ingen förlita sig på någon människofurste som Bibeln tydligt säger, men inte heller förlita sig på någon allians som alltfler av svenska folket gör! Att gå med i Nato skulle öka krigsrisken i vårt närområde vilket man tycker Stefan Swärd kunde påpekat!

   Guds frid

   Radera
  3. Det är planerat så.
   De vill trigga igång framträdandet av Antikrist.
   Sverige har btw varit med i NATO sedan 1974 om jag inte minns fel.
   Media och Stefan Swärd har förmodligen inte öppnat nyheterna under sån lång tid. Sarkastisk ja någorlunda.
   Det är planerat att Sverige ska gå med i NATO.
   Ukraina, Finland och Sverige tillhör de enda 3 länderna som inte är Nato-styrkor.
   Vilket av en extrem slump påminner exakt om de 3 revbenen.
   Granskar man ordet revben betyder det också AV KVINNLIG ande.
   Vilket också av en extrem slump påminner om Sveriges, Ukrainska och Finländsk HBTQ- politik.
   Putin sa ju -Ta med er era regnbågsflaggor med er.
   En häpnadsväckande slump!
   Eller en bra strategisk planering för att dölja bankernas utlåning samt införandet av Antikrist?
   Samtidigt staten/Systemet blir tvingande till hösten?
   Tvingar heter på Grekiska Poeio som snarast kan översättas med hand moderiktig handhållen rörelse under ekonomiska incitament och övertygande argument på ett tvingande sätt.
   Egentligen aldrig under hot ( mer än att du inte kan söka jobb eller köpa och sälja).

   Radera
  4. Stefan Swärd känner tydligen inte till att ett mynt har två sidor! Sverige och hela västvärlden blockerar även ryska oberoende sajter! Informationen blir nu ännu mer enkelspårig vilket kommer få många att bli bedragna och ett allt större hat mot alla ryska medborgare! Censuren är total!

   Jag har tidigare visat att neonazister är med i den ukrainska armén men tystnaden är nästan total från kristna i Sverige! Israel har uppmärksammat neonazister i den ukrainska armén och står undrande varför västvärlden är helt tyst om detta! Judas brev i Nya Testamentet åberopar Enok att låt det bli som ett varnande exempel vad som hände Sodom och Gomorra! Ledarna som du säger helt riktigt i Ukraina, Finland och Sverige bryr sig inte om vad Gud varnar för men de ogudaktiga glädjer sig! Ukrainas, Finlands och Sveriges närmande till Nato genom vilseledda och korrupta politiker kan komma att bli en fullständig katastrof för alla tre länderna om inte folket och framförallt kristna går emot ett Natomedlemskap och avsätter regeringen och riksdagen i höstens ödesval, om Sverige kvarstår som land! Det svenska folket måste ödmjuka sig och söka HERREN JESUS KRISTUS innan det är för sent för Sverige! Det blir en dom inte bara mot människor utan även mot länder! Länder som icke vill tjäna HERREN kommer gå under! Vi ber för det ryska och ukrainska folket!

   Vore intressant och blir nu ett krav vad alla förespråkare till vaccinet mot covid-19 kommer säga efter vad som har bekräftats i studien från Lunds universitet!

   Studie från Lunds universitet bekräftar att det hemska vaccinet mot covid-19 förändrar ditt dna!

   https://bit.ly/3Kfy7OY

   Det vi motståndare till det hemska vaccinet mot covid-19 varnat för och sagt under två år är nu bekräftat! Förespråkarna för vaccinet mot covid-19 har kallat oss för foliehattar och konspirationsteoretiker! Vad säger nu förespråkarna efter det vad studien bekräftat? Vad säger pastorer och präster som uppmanat sina medlemmar att vaccinera sig med ett vaccin som bara är nödgodkänt och inte är långtidstestat?

   Det verkar vara helt tyst, men detta kan de icke förtiga! Sanningen har kommit ikapp och lögnen avslöjas nu fullständigt med det hemska vaccinet mot covid-19 inför deras ögon! HERREN JESUS KRISTUS uppmanar kristna att alltid avslöja mörkrets gärningar och stå rakt upp för det som är rätt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

   Guds frid

   Radera
  5. Du tror inte kriget i Ukraina är till för att dölja faktumet att Vaccinen inte är något vaccin utan något helt annat?

   Radera
 41. Israelvänlig, jag var nog lite snabb med att hålla med dig.. Vad säger du om det här? Totalt fruktansvärt! Ryssarna verkar ju rikta in sig på civilbefolkningen!

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G3gJgq/vapenvila-bruten-barn-dodade-i-mariupol

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det nu vore sant är det fruktansvärt, men att blint förlita sig på Aftonbladet, Svt och all annan mainstreammedia är man fel ute! Under ett krig finns det mycket desinformation, som det är viktigt att känna till annars blir man vilseledd! Då alla ryska kanaler även oberoende är blockerade blir nyheterna enkelspåriga och ofta med desinformation! De flesta reagerar inte trots bevis att neonazister finns i den ukrainska armén och massmedia har varit helt tysta under åtta år när flera tiotusentals ryssar mördats och torterats i östra Ukraina! Här är en länk om Fake News om kriget som alla borde uppmärksamma!

   https://bit.ly/36ZVvS9

   Radera
 42. Kära Syskon,

  Det finns mycket media, information och data som man inte helt kan räkna med, när det gäller kriget i Ukraina, för mycket av det är propaganda. Men det är jag tänker är det viktiga här, är inte att bevisa rättfärdigheten för ett visst land att försvara sig eller gå i krig. Historien och bakgrundsfakta kan peka på vissa saker, men det som är avgörande här är den andliga sidan av saken.

  Vad är det som Herren har tänkt? Hur är dessa länder en del av ändetidens utveckling etc. Så vi behöver inte tid och kraft på att försvara ett bestämt land för en bestämd handling. Vi vet att det är orättvisor på bägge sidor. Det handlar mer om vad det leder till och om det är en del av Jesu återkomst.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Mikael!

   Först och främst så har jag aldrig försvarat den ryska invasionen! Krig är ett helvete och drabbar båda sidorna! Människor dör och lider! Jag är neutral, men det jag försöker visa är den bakomliggande orsaken till detta krig som inte kommer fram i massmedia!

   Putin mördar, men det har Zelensky gjort i åtta år och världen har varit tyst och är tyst om detta! Israel är mycket förvånat och står undrande varför världen inte säger någonting om ukrainska neonazister i Ukrainas armé!

   Från Ukrainas parlament kommer det ett erkännande att Ukraina krigar för den nya världsordningen, The New World Order som borde få alla kristna att fundera vad det ytterst handlar om!

   https://bit.ly/3tFfNIC

   Det som sker nu är absolut ett tidstecken och som kristna måste vi noga urskilja mainstreammedias enkelspåriga och vilseledande information där annars många blir vilseledda och bedragna! Vi ber för det ryska och ukrainska folket!

   HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

   Guds rika välsignelse

   Radera
  2. Om det Ukrainska folket är Nazister. Varför valde som då en Jude som sin President?

   Radera
  3. Zelensky valdes som president 2019! En del påstår att valet var arrangerat av väst! Zelensky hade ingen som helst politisk erfarenhet utan var en komiker och skådespelare!! Merparten av det ukrainska folket är inte nazister, men nationalister! Folket valde Zelensky då de ville ha stopp på korruption och ha ett samarbete med Ryssland!

   https://bit.ly/3Cgsb5q

   Men nazismens anda återupplivas idag och Ukraina släppte nyligen brottslingar från fängelset där det fanns nazister! Fler och fler nationalister i Ukraina blir tyvärr nazister och alla statyer av Stepan Bandera som var nazist finns kvar i Ukraina! Varför inte Zelensky beordrat att riva ner dessa är en gåta, men förmodligen att han då tänkt att han aldrig mer skulle bli återvald!

   Radera
  4. Vi har krig i Europa. Det är ingen teori på pappret. Det är verkligt. Det sker här och nu.
   Militärt krig är hårt och hänsynslöst.

   Världsfreden ÄR hotad. Kärnvapehot av Vladimir Putin.

   Ryssland anfaller nu Ukraina med militärt hänsynslöst våld. Barn slaktas, ungdomar, föräldrar, sjuka och äldre människor slås ihjäl.

   Sjukhus, äldreboenden och civila bostadshus bombarderas med barnfamiljer och civila invånare. Infrastruktur för överlevnad slås ut. Vatten mat sjukvård är inte längre tillgängligt.

   En diktatur som hänsynslöst våldtar en demokrati och allt det värde som begreppet innehåller. Barn förlorar sina föräldrar vilka slaktas framför deras ögon.

   Ryssland ljuger för omvärlden, ljuger för sin egen befolkning. Ljuger för sina egna soldater, ljuger för andra länders statschefer och ledare. Ljuger för alla världens nationer och hela världens befolkning.

   Ryssland har helt nochalerat det avtal där Ryssland förbundet sig till att inte angripa Ukraina militärt, i utbyte mot att Ukraina lämnade ifrån sig sina kärnvapen. Ett internationellt juridiskt bindande avtal där Ryssland Ukraina USA Storbritannien Frankrike med flera medverkat och bevittnat det ingågna avtalet.

   Syftet med avtalet VAR att vara fredsbevarande. Ryssland ljög och lurade Ukraina och resten av världen.

   Vladimir Putin ljuger för hela världens befolkning.
   Vi har inga avsikter att angripa vårt grannland Ukraina militärt.

   Vi drar nu tillbaka våra trupper från den övning vi genomfört vid den ukrainska gränsen.

   Extrema krigsbrott begås. Civila människor avrättas när de håller sina händer i luften för att visa Jag har inga vapen. Jag ger mig. Svaret på den gesten blir en regelrätt avrättning utan fördröjning med automateld mot kroppen och huvudet.

   Ryssland till och med ljuger för sina egna soldater. Ungdomar som gör sin värnplikt i den vilseledda tron att de försvarar den Ryska nationens stolthet.

   I tron att de åker på militärövning skriver de till sina föräldrar, att allt är väl och att de snart kommer hem, för att ses igen.
   Men Istället har den ryska nationen i lögn och illdåd planerat att deras liv ska offras och kastas bort, in i ett brutalt och fullständigt hänsynslöst våldsamt krig mot sina bröder i grannlandet.

   Det har gått upp för de ryska soldaterna att de är lurade av sitt eget hemland, att de kommer tvingas att dö, utan att ens från den egna förljugna staten Ryssland, förstå vad det är som egentligen händer.

   De ryska unga soldaterna tvingas nu av sina befälhavare mörda ukrainska medmänniskor, lika unga soldater som de själva. Mörda civila människor, mörda barn som knappt startat livet, mörda barns föräldrar, mörda Sjukhuspersonal som värnar om människors liv, alla ska nu skoningslöst slås ihjäl.

   Likt boskap förs dessa unga ryska soldater in i första ledet som kanonmat. Ger du upp av rädsla eller chock avrättas du av din egna befälhavare.

   Efter bara några få dagar har mer än 14000 ryska soldater dött.

   Många fler har lemlästats på avsprängda och avslitna kroppsdelar och svåra inre kroppsliga skador vilket om de överlever kommer prägla och begränsa hela deras liv och framtid

   Dessutom alla de ukrainska soldater civila människor, mördade barn, ungdomar, kvinnor, män, äldre människor som fallet offer i sitt eget hemland, Ukraina, till följd av Rysslands hänsynslösa handlingar.

   En propaganda maskin som ljuger, ljuger och ljuger med lögn, efter lögn, såväl till sitt eget folk och till resten av världen.

   Radera