lördag 10 september 2022

Shmita året 2021/2022 och det tredje världskriget


 Kära Syskon,

Jag tycker att följande inlägg är väldigt intressant. Det tar utgångspunkt i ett inlägg från en broder, Ricardo Garcia, som pekar på häpnadsväckande likheter mellan det andra och det tredje världskriget/vedermödan.

Ricardo visar på ett otroligt sätt att det som världen upplevde i tiden före det andra världskriget, är precis det som vi upplever just nu. Det Shmita-år vi befinner oss i går mot sitt slut, och snart kommer världen att gå in i den nästa årsvecka som kan vara den absolut sista och vedermödans tid. Det betyder i så fall både uppryckande, Antikrist framträdande och det tredje världskriget.

Andra och det tredje världskriget

Det finns intressanta likheter, när vi jämför det andra och det kommande tredje världskriget/vedermödan:

Det andra världskriget varade från 1939 till 1945, som breder sig över en sju-årsperiod, om man medräknar 1939 och 1945. På samma sätt kommer vedermödan att vara över en 7 års-period, även om den sammanlagda tiden kan blir kortare.

I bägge tidsperioder är det en diktator som vill styra och regera världen. Det var och kommer återigen att vara förföljelse och människor blir märkta. I Auschwitz blev judarna märkta med ett nummer, och i vedermödan kommer människan att bli märkt med vilddjurets märke. Under andra världskriget och precis som under vedermödan, kommer Israel att vara i centrum.

Shmita året 1937–1938 och 2021–2022

Precis som att det finns likheter mellan det andra och det kommande världskriget/vedermödan, så finns det också likheter mellan det Shmita år vi lever i nu och det Shmita år som världen befann sig i, precis innan det andra världskriget bröt ut.

I mars 1938, mitt under Shmita-året, så annekterade Tyskland grannlandet Österrike den 12 mars. Ett par månader senare, den 14 maj 1938, upplevde världen en blodmåne och en full månförmörkelse. Den 14 maj är som vi vet är en särskild dag för Israel, som blev en nation tio år senare.

På hösten den 29 september 1938 fick man Münchenöverenskommelsen på plats mellan Storbritannien, Frankrike, Italien och Tyskland. Det avtalet skulle garantera freden i Europa. Det här avtalet slöts alltså precis i början av den nya årsveckan, hösten 1938. Men det här avtalet höll inte länge, då vi vet att andra världskriget utbröt den 1 september 1939, då Tyskland invaderade Polen.

Antikrist träder fram

När vi jämför med Shmita-året 1938 kan vi se paralleller och likheter med det år vi lever i nu. Vi upplevde på samma sätt en rysk aggression i februari månad. Vi upplevde också en blodmåne och en full månförmörkelse på nästan samma dag, den 15/16 maj. 

Det man måste fråga sig är, om vi på samma sätt kommer att se ett snarligt avtal, där Antikrist träder fram på världsscenen för att ordna ett fredsavtal mellan Israel och arabvärlden. Något som gör att världen tror att freden är säkrad. Kommer den här freden sedan att utbytas med det tredje världskriget under det första året av den nya årsveckan?

FN:s 77 församling under Rosh Hashanah

Något intressant är att från den 13–27 september i år, mitt under judarnas nyår, som är i avslutningen på Shmita-året och början på den nya årsveckan, kommer FN att avhålla sin 77 (!) Genelral Assembly. Något man kan fråga sig är om det på samma sätt som i 1939 kommer att underskrivas en form för avtal, och är det här att Antikrist kommer att träda fram och hålla tal sitt första tal i FN och säkra detta avtal?

Vi får se hur tiden utvecklar sig. Ingen människa vet med säkerhet, och inte heller jag. Men vi lever så sent i tiden, och vi ser hur dagen närmar sig med hast. Vi ser hur Herren tidigare har handlat i historien och ser ett otroligt upprepande. Tiden omkring andra världskriget ser ut till att vara en generalrepetition inför det som ska komma.

Harvest moon / Skördemåne och TU B´Av

Här den 10 september upplever vi en fullmåne som också kallas ”skördemåne”, ”frukt” eller ”kornmåne”. Det är den sista fullmåne som inträffar innan höstdagjämningen den 23 september. September är den stora skördemånaden där spannmålet ska skördas och tröskas. Denna skördemåne kan vittna om den förstlingsfrukt som Herren först kommer att skörda i ändetidens skörd.

Något kan också tyda på att vi är en månad senare i Herrens kalender (leap-month), som betyder att vi samtidigt denna helg upplever den judiska högtiden TU B´Av, som jag skrivit om tidigare. Det var den dag som var och är judarnas kärleksdag, där israelsmän gick ut förr i tiden, för att ”rycka” och ta en brud åt sig.

Avslutning

Vi lever i en tid som är helt utan jämförelse och allt utvecklar sig med en otrolig hastighet. Det gör att vi kan förvänta Herrens komma vilken dag och vilket ögonblick som helst. Det känns som att Herren är på väg att öppna himlens dörr, och vi kan förnimma en ljusspringa som kommer ut från den. 

En av historiens största händelser är på väg att äga rum – uppryckandet av Herrens församling. Vi möts snart på himlens sky.

Jesus kommer!

Mikael

47 kommentarer:

 1. Johan P delade också tidigare i dag ett intressant inlägg som har med Påven att göra. Johan skrev:

  "Vet ej om Ni har sett detta... Men att det infaller 24/9.... är.... anmärkningsvärt.

  https://francescoeconomy.org/pope-francis-in-assisi-on-24-september-for-the-economy-of-francesco/

  Det här har med med Påvens ekonomiska agenda att göra, som hänger i hop med Påvens mål i förhållande till NWO, en ny världsordning. En ny ekonomiskt system, en världsreligion och en global världsregering.

  Mikael

  SvaraRadera
 2. Det fortsätter att komma förutsägelser som handlar om tiden omkring Rosh Hashanah, det vill säga i slutet av den här månaden, där Shmita året tar slut och vi går in i en ny årsvecka. Det som är intressant är att många av dessa uttalande är inte profetiska tilltal men den här världen som pekar på avgörande händelser i ekonomi och i världssituationen.

  Här är det en tysk lagstiftare som uttalar i förbundsdagen och varnar för den 24 september. Han säger:

  "Kära kollegor, denna 24 september 2022 kommer att vara en dag som kommer finnas kvar i våra minnen som en dag som vi kommer att säga, jag minns exakt var jag var"

  Man måste fråga sig vad det är som den här världen förväntar ske här den 24 september? Har det något med krig att göra, en finasiell krasch eller något helt tredje? Det som den här världen inte kan förbereda sig för, är när Herren kommer för att hämta sin församling. Om man tycker att det som sker eller förvantas ske är hemskt, så företäller er världens reaktion när miljoner helt plötsligt är borta.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar


  1. Skulle det kunna vara något som har med det tredje templet att göra, som kommer vara i besittning av bl.a. frimurare!

   Radera
 3. Har det här något med en kommande finansiell situation att göra? Påven har beslutat att flytta alla sina likvida tillgångar till Vatikanbanken senast den 30 september 2022.

  https://www.catholicnewsagency.com/news/252093/pope-francis-instructs-vatican-entities-to-move-all-funds-to-vatican-bank-by-sept-30

  Mikael

  SvaraRadera
 4. På onsdag i den här veckan besöker en ny delegation från USA och Frankrike, Taiwan. China ser och tolkar det här som en ny provokation från väst som blandar sig i konflikten.

  https://www.aljazeera.com/news/2022/9/8/french-us-delegations-visit-taiwan-as-tension-with-china-festers

  Mikael

  SvaraRadera
 5. LUK 1:31 - Du ska bli havande och föda en son, och du ska ge honom namnet Jesus. 32 Han ska bli stor och kallas den Högstes Son (Jesu första komma), och Herren Gud ska ge honom hans fader Davids tron. (1000-års riket) 33 Han ska vara kung över Jakobs hus för evigt, och hans rike ska aldrig ta slut." (1000-års riket och kommande tidsåldrar)

  Vi har en Konung som sitter på sin tron i himlen. Snart kommer att han krönas som judarnas messias och kommer få sin fader Davids tron. Han kommer sedan att vara Konung, inte bara i den nästa men också i de kommande tidsåldrar. Konung till evig tid.

  Mikael

  SvaraRadera
 6. Kl 24 igårkväll/ natt då jag lagt mig stod min stegvisare på 7773 steg.
  Fullkomligt tal och himmelsk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Vi närmar oss den fullkomliga dagen, där vi ska i väg till ett land där allting är fullkomligt , gott och underbart.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 7. Tekniken finns nu på plats för att digitalisera handeln!

  https://www.bitchute.com/video/ilzqXgHSSWuq/

  SvaraRadera
 8. Chockerande dokument som läckt ut! Så planerade USA kriget och energikrisen i europa!

  https://bit.ly/3QBYrFH

  Sanningen kommer alltid fram till slut genom att mörkrets gärningar avslöjas! Detta borde få flertalet svenskar och en stor del av europas folk att verkligen ifrågasätta den desinformation som pumpas ut från mainstreammedia! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
 9. Guds frid, Syskon

  Jag vet inte om några av er kommer i håg den judiska pojkens nära död upplevelse i 2015, där han kom till himlen och fick se ändetiden utspela sig. Där beskriver han bland annat GOG kriget, och hur Herren låter atombomber stanna på himlen i två veckor, och senare är det bara två städer som träffas. Dessa två städer är Tel Aviv och Haifa, den andra och tredje största städerna Israel.

  Häromdagen kom en otrolig nyhet. Iran gick ut och meddelade att de har utvecklat en särskild utvecklad bomb till städerna Tel Aviv och Haifa. Det är alltså dessa bomber som snart en dag kommer att användas i krig mot Israel.

  Något annat intressant är att han nämner datumet på GOG krigets början som då skulle vara den judiska månaden Elul 27. Precis som många andra varnande datum så är Elul i slutet av denna månad, den 24 september. Vad som kommer ske här i september återstår att se, men det verkar som att både Herren och den här världen pekar framåt mot den här tiden som något avgörande.

  Vi vet att vi inte väntar på dom, men vi väntar på Herrens komma, som kan ske när som helst. I nästa inlägg på lördag/söndag, så kommer jag att dela en del av dessa saker som pekar framåt mot Rosh Hashana den 27 september och tiden däromkring.

  En välsignad dag i Herren

  https://www.youtube.com/watch?v=CBfrb6SgZYw

  https://unitedwithisrael.org/suicide-drones-iran-threatens-to-attack-haifa-and-tel-aviv/?utm_source=newsletters_unitedwithisrael_org&utm_medium=email&utm_content=Iran+Threatens+to+Attack+Tel+Aviv+and+Haifa%3B+Israel%E2%80%99s+%E2%80%98Wonder+Woman%E2%80%99+Cast+in+New+Iconic+Role%3B+Israel+Teaches+Allies+How+to+Beat+Terror%3B+UN+Candidate+Incited+Hatred+of+Jews&utm_campaign=20220913_m169486383_Iran+Threatens+to+Attack+Tel+Aviv+and+Haifa%3B+Israel%E2%80%99s+%E2%80%98Wonder+Woman%E2%80%99+Cast+in+New+Iconic+Role%3B+Israel+Teaches+Allies+How+to+Beat+Terror%3B+UN+Candidate+Incited+Hatred+of+Jews&utm_term=SUICIDE+DRONES_3A+Iran+Threatens+to+Attack+Tel+Aviv+and+Haifa

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Det ser ut som att den ekonomiska skakningen redan har börjat. I går föll Dow 1.200 poäng, som då blir den värsta dagen sedan juni 2020.

  https://www.cnbc.com/2022/09/12/stock-futures-are-higher-as-wall-street-awaits-key-inflation-report-.html

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Guds frid. Har du skrivit något längre inlägg om Gog och Gogkriget? 🤔 Känner att jag inte riktigt har koll på det 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica.

   Jo, jag har skrivit ett lite längre inlägg som du kan ta del av här:

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2012/11/gogmagog-kriget-ett-ryskt-anfall-mot.html

   Men jag vill också rekomendera ett inägg av broder Tage Bergman som också har intressanta tankar omkring GOG:

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2015/02/gog-i-magogs-land-ett-gastinlagg-av.html

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack! Intressant läsning 🤓

   Radera
  3. Lutar nog mer åt Tage Bergmans teori, särskilt som det benämns som landet kring Eufrat i bibeln. Namnet Ryssland kommer ju från ruserna som var svenska vikingar som grundade Kievrus i Ukraina, inte från hebreiskans Rosh. Om nu inte vi också är rosh men har svårt att se svenskar gå i strid mot Israel.

   Tror ändå Ryssland har en plats i ändetiden, intressant nu med tanke på den uppblossade konflikten mellan Azerbadjan och Armenien, det blir mer och mer oroligt i världen, vad som helst kan hända känns det som.

   Radera
  4. Fast nu börjar jag fundera. Tänk om invasionen i Ukraina är profetisk? Putin införlivar hela Rosh rike till nuvarande Ryssland och dras sedan söderut mot Israel, allierar sig med Turkiet och Syrien på vägen 🤔

   Radera
  5. Väldigt intressanta tankar. Jag själv har varit inne på lite mer udda tankebanor. Tänk om Ukraina går segrande ur kriget mot Ryssland, och Zelensky lyckas ena väst och öst. Han sägs dessutom ha judiskt påbrå. Kan han bli en väldigt betydelsefull person i ändetidens skeenden?

   Bara spekulerar, men tycker det är viktigt att inte låsa fast sig vid en enda tolkning.

   Br. M

   Radera
 12. Rysslands förra president Dmitry Medvedev, som allt mer kommer med hotande uttalanden och refererar till Uppenbarelsebokens domsprofetior, kommer här med ännu en:

  "Och då kommer inte västländerna att kunna sitta i sina rena hus och lägenheter och skratta åt hur de försiktigt försvagar Ryssland med någon annans händer. Allt kommer att fatta eld runt dem. Deras folk kommer att ta tag i sorgen fullt ut. De kommer bokstavligen att få jorden att brinna och betongen smälter. Vi kommer att få mycket av det också. Det kommer att vara väldigt, väldigt dåligt för alla. När allt kommer omkring sägs det: "Ur dessa tre plågor, av eld, rök och svavel som kom ut ur deras mun, dog en tredjedel av folket" (Upp 9:18).

  Men medan de trångsynta politikerna och deras dunkla tankesmedjor, eftertänksamt snurrar ett glas vin i händerna, pratar om hur de kan hantera oss utan att gå in i ett direkt krig. Trista idioter med klassisk utbildning."

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/blunt-warnings-from-russia-foreign-minister-and-federation-council-nuclear-war-coming

  Man kan undra sig om Putin som har fått en del motstånd och kanske är sjuk, kommer att träda tillbaka? Kommer då denne herre att träda fram, med en ännu mer barsk agenda. Det verkar som att Dmitry Medvedev står klar i kulissen och önskar hårdare tilltag mot Nato.

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Hej Mikael!
  Det är svårt veta exakt vad som händer, men agendan händer och jag har försökt ta del av olika nyheter. Jag tror att NWO fortsätter fast på olika sätt i länderna. Moskva verkar vara i någon låsning enligt Lee Wheelbarger youtube kanal!

  mvh Bengt

  SvaraRadera
 14. Om den här nyheten stämmer, så rör det verkligen på sig i Moskva

  https://warnews247.gr/rosikes-piges-organomeni-apopeira-dolofonias-kata-v-poutin-chtypithike-i-limouzina-tou-proedrou-tis-rosias/

  Det är Putin som i går har varit utsatt för ett mordattentat i sin bil, men överlevde. Putins bil blev avspärrad, där det sedan hördes en smäll och tjock rök. Är Putin GOG och kommer han att fortsätta vid makten, eller står någon annan klar i kulissen att träda till?

  Mikael

  SvaraRadera
 15. GOG och Antikrist förenar och vänder sig mot Israel

  Islam är vår samarbetspartner

  OIC – Organisationen för islamiskt samarbete, har precis haft samling i Tatarstan i Ryssland, där Rysslands utrikesminister och ungdomsministrar från mer än 20 länder deltog, för att tala ungdomsfrågor. Dessa representanter kom från länder som Irak, Pakistan, Iran, Uganda och Libyen.
  Det var Putin som inledde med ett kort tal, där han sade:

  “Islamic states have been our traditional partners in addressing many topical issues on the regional and global agenda, in attempts to build a more just and democratic world order,”

  "Islamiska stater har varit våra traditionella partner för att ta upp många aktuella frågor på den regionala och globala agendan, i försök att bygga en mer rättvis och demokratisk världsordning"

  Min överbevisning är att Antikrist ska komma från ett av de islamiska länder som ligger nära Israel. Så när Putin talar om att stå tillsammans med islam, är det en bild på GOG (Ryssland) och Antikrist (Islam) som står tillsammans i denna nya världsordning man önskar skapa. Det som båda dessa har gemensamt är att bägge vill tillintetgöra Israel och det judiska folket. Men GOGs attack kommer redan i början av vedermödan, där GOG kommer att förgå. Antikrist kommer först att gå under i slutet av vedermödan innan tusenårsrikets början.

  Mikael

  SvaraRadera
 16. Du skriver GOG Ryssland, men det gör inte Tage Bergman.
  Herren säjer till Hesekiel att han talat om Gog i forna tider. Forna tider utifrån Hesekiels dagar gör att det bara är tre huvuden (ro'sh) som kan vara aktuella. Egypten, Assyrien och Babylonien. Vi får helt enkelt gå till profeterna och se om vi hittar Gog. Det bästa sättet är att titta på de speciella uttryck som används i beskrivningen av Gog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, och tack för din kommentar.

   Och precis så som Tage skriver, kan det också vara. En del pekar på Ryssland och andra på exempelvis Turkiet. Det som gör det svårt att avgöra är att dessa områden ligger så nära varandra, och när Herren gav profetian, var det så området som gäller eller folket som rör på sig?

   Dessa två områden gränsade och låg väldigt nära varandra, så jag tycker det är svårt att avgöra och tycker kanske att man ska ha bägge tolkningar med i övervägelser. Ser man på en del utombibliska profetior så "vinner" Ryssland ganska stort, men det ska ju inte vara avgörande. Sedan har vi Rysslands alliance med Iran, Syrien osv, länder som redan är fientliga mot Israel.

   Men vi får vänta och se hur det utvecklar sig. Jag tror att GOG kriget sker inne i vedermödans tid, och är det på det sättet, så kommer församlingen inte att vara på jorden när det sker.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 17. Klagovisorna 3:22

  Det är Herrens nåd att det inte är ute med oss,
  att det inte är slut med hans barmhärtighet. 23 Den är ny varje morgon,
  stor är din trofasthet.

  En välsignad helg i Herrens närhet. Herrens underbara nåd, kraft och seger är lika stark, verkligen och mäktig i dag, som när Herren hängde på korset för 2000 år sedan. Herrens kärlek är lika stark och vilkårslös i dag, som när blodet rann ner från korset, som ett bevis på Herrens kärlek till den här världen. Det var inte spikarna som höll honom fast vid korset, det var kärleken till dig och mig.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 18. Största tecknet hittills? Fem perfekta röda kor har i hemlighet anlänt för att förbereda tredje templet!

  https://bit.ly/3Sb22Md

  Bröder och systrar! Stora saker är på gång! Det kan vara så att vedermödan startar inom några veckor! Var vaksamma! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är stora tecken som visar sig. Allt som har med den kommande tempeltjänsten att göra, visar att ett tempel är på gång. Ett tempel som kommer att stå klart i vedermödans tid. Tiden är mycket kort.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 19. Nu är det FedEx CEO som går ut och varnar och förväntar en världsvid ekonomisk recession.

  https://www.cnbc.com/2022/09/15/fedex-ceo-says-he-expects-the-economy-to-enter-a-worldwide-recession.html

  Mikael

  SvaraRadera
 20. Det tredje templet kan redan finnas på plats och askan från kvigan som offrats har enligt några redan skett.

  SvaraRadera
 21. Läser var vecka på Tempelinstitutet. Men vad jag förstått är kvigan rätt nu. Men har inte hört att templet är byggt än. Allt är annars klart
  TZ

  SvaraRadera
 22. I torsdags 15 sept 2022 anlände en röd kviga till Israel. Gå in på Tempelinstitutet och kika. Judarna håller en sermoni . Äntligen. Har var vecka i flera år varit inne o tittat där.
  TZ

  SvaraRadera

 23. Hej TZ
  Innebörden och förberedelser för templet och kvigan är avsett för en viss person och detta är inte Herren Jesus Kristus, men det måste ske eftersom Bibeln beskriver det. Jag delar video så blir det lättare förstå hur det är tänkt att hända. Jag brukar också följa nyheterna via några tidningar från Jerusalem!

  Guds frid

  https://www.youtube.com/watch?v=1a9HYGAvd8o
  https://www.youtube.com/watch?v=BN-WOclZMo8
  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet vem som skall sätta sig där.Det är ett tidstecken. Det är en tidsfråga till att han träder fram snart
   Måtte vi bli uppryckta innan
   Var välsignad
   TZ

   Radera
  2. Vi får hoppas att vi är med vid uppryckelse, vi behöver vägledning och hjälp innan det händer. Guds välsignelse och beskydd!
   https://soundcloud.com/leelandj/amazinggrace


   Radera
  3. När Antikrist sätter sig i templet och ställer till förödelsens styggelse är vi 3,5 år in i vedermödan! Anonym som delade en video hittar man ingenting om detta utan någonting helt annat! Det måste vara en felaktig video som har delats!

   Guds frid

   Radera
  4. Videon är helt riktig och är inte förväxlad med någonting annat. Den ger en förklaring om kvigan och hur den sammanfaller tidsmässigt med templet. Det är inte osannolikt att förödelsens styggelse redan har inträffat, på Bibellärarens bitchute kanal finns några videor om detta. Om du inte har sett dessa vore det tacksamt om du tar del och återkommer med en kommentar?

   Guds frid

   Radera
  5. Jag uppmärksammade inte först att du hade delat två st. olika videor! Ber om ursäkt för det! Ingen röd kviga har tidigare godkänts enligt Tempelinstitutet, som jag följer upp noga, men nu är fem kvigor levererade och det blir intressant att följa upp vad de nu kommer fram till!

   Templet har inte ännu uppförts, Antikrist har inte framträtt, satt sig i templet och ställt till förödelsens styggelse, så enligt min mening är det helt osannolikt att detta redan har skett, men det kan vara så att vedermödan kan komma att inledas inom några veckor!

   Guds frid

   Radera
  6. Lugnt! Var kan vi se om vedermödan börjar i höst, något ur Bibeln eller avtäcker historiskt?

   Radera
  7. Därom tvistar de lärde!😉 Vi kommer inte veta när den börjar förrän i mitten av vedermödan! Då först vet vi! Min egen reflektion är att den kan ha med templet att göra, men även med starten av tiostatsförbundet! En del tror ett övergripande fredsavtal i Mellanöstern som i själva verket inte är ett fredsavtal utan ett dödens förbund för Israel! Det finns säkert fler teorier! Men tiden för själva starten tror jag bara kan ske vid högtiden Rosh Hashana!

   Radera
  8. Du tror inte dagarna som räknas upp från starten "trigger event" 25 juli 2015 och framåt stämmer med tideräkningen? Finns skrivet i Daniel kap 8,9,12 och sätter tidpunkten när dagliga offrandet tas bort och när templet renas. 2300 dagar räknat från 25 juli 2015 hamnar vi på 10 nov 2021, Sanhedrin förbereder olja för deras messiah!

   Radera
  9. Nej! Jag tror inte det stämmer med tideräkningen! Det dagliga offrandet har inte ens börjat!

   Radera
  10. Det går en period på 1290 dagar från det att offrandet upphör och styggelsen upprättas, signifikant!
   https://biblehub.com/daniel/12-11.htm

   Radera
  11. När ifrån räknas de 1335 dagarna? Det är väl ingen som vet, eller hur? Som jag tolkar Leeland Jones menar han att vi befinner oss fem år in i vedermödan? Vad säger Leeland Jones om jubileumshögtiden Rosh Hashana som börjar nu 25 september?

   Guds frid

   Radera
  12. 1335 dagar händer och sker i cykler om jag förstår rätt, minst 2ggr. Dan kap 12:12 nämner också dagarna. Det finns en spellista på 1335 dagar med 7-8 videor och börjar du med den äldsta går det bättre att förstå.

   Undervisningen från hans kanal ger flera bevis på att vi är i sluttiden och han är en av få som har varnat för det som skett de sista två åren. Jag tycker att han har en extremt god Bibelkunskap och det är givande att lära av honom. Han har bott i Israel i drygt ett år och följt altar invigningen och en del andra händelser plus att videor är gjorda där. Han har sin hemsida och vi får se om det är nämnt något om högtiden som kommer att firas den 25:e

   Guds frid

   Radera
  13. Två videor som mer ingående förklarar 1335 dagar del 1och 2! Dela gärna era funderingar.
   https://www.youtube.com/watch?v=9wJ3-saWw3Q&list=PLXqaGD7sX9gYEQDaJlvdwqZHgcf2eMQTF&index=4

   https://www.youtube.com/watch?v=LHJybPEKu2Y&list=PLXqaGD7sX9gYEQDaJlvdwqZHgcf2eMQTF&index=5

   Ha en fin helg vänner Guds frid

   Radera
 24. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-chinese-military-convoy-enters-ukraine-from-russia

  OM det här stämmer så har en kinesisk konvoj gått in i Ukraina från den ryska gränsen. I så fall är det en historisk och avgörande nyhet i världsläget, kriget i Ukraina och vägen fram till WW3. Men jag tänker att det i så fall kommer fler bekräftelser från andra media.

  Mikael

  SvaraRadera
 25. Här är en annan jättestor nyhet som bekräftar den tid vi lever i, och det religiösa babyolon som kommer att få sin storhetstid i den första perioden av vedermödan, till dess att Antikrist själv tar platsen för all tillbedjan:

  https://www.nowtheendbegins.com/7th-congress-of-leaders-of-world-religions-adopt-human-fraternity-chrislam-document-pope-francis-mohamed-bin-zayed/

  Det är påven som officielt har infört och etablerat en ny världsreligion: Chrislam.
  Chrislam är en bladning av krisendom och islam, och är höjden av synkretism och religionsblandning. Skökokyrkan är klar till att inta sin position för vedermödanstid, en världsreligion är på väg att ta sin plats och påven är klar till att vara representant för denna skökokyrka.

  Vi är med stora steg på väg in i den avslutande tiden.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera