lördag 4 juni 2022

Pekar en närstående kinesisk invasion av Taiwan på Jesu återkomst?


”Herren gör nämligen det otänkbara möjligt på väldigt kort tid, för att förbereda sina barn och varna den här världen för den tid som ligger framför”

 

Kära Vänner,

 

Jag har tidigare nämnt Kina som en viktig pusselbricka i ändetidens utveckling. I det profetiska ordet kan vi se att länder från öst kommer ha stor betydelse i ändetidens utveckling, där en gigantisk armé på 200 miljoner man kommer resa sig i den yttersta tiden. En armé som är driven och inspirerad av onda andar, med syfte att gå in i Mellanöstern och mot det heliga landet Israel. Samtidigt med Rysslands invasion i Ukraina, så har spänningarna mellan Kina och Taiwan ökat. Kina har redan från början gjort det ganska klart att landet tillhör och är en del av Kina.


Något som är intressant är att det nu kommer nyheter om en närstående kinesisk invasion, något som kan ha stor betydelse för hela världsutvecklingen. Samtidigt så vill jag dela en vision som en syster hade i 2015, där Herren visade henne att samtidigt med uppryckandet, sker en kinesisk invasion av Taiwan. Vi upplever att världsutvecklingen och det profetiska ordet går hand i hand, och att Herren på ett mäktigt sätt bekräftar sin återkomst.


Asiens Harmagedon armé

 Upp 16:12 - Och den sjätte göt ut sin skål över den stora floden Eufrat. Då torkade dess vatten ut, för att väg skulle beredas åt konungarna från östern.

 Shangai Cooperation är en militär allians som blev grundlagd 1996 av Kina, Ryssland och Kasakhstan. De två sista länderna som blev medlemmar är Pakistan och Indien som båda två är kärnvapenländer. Utan att jag har kunnat bekräfta uppgiften, så finns dom som påstår, att SCO har en armé på sammanlagt 200 miljoner soldater. Det kan i så fall vara den arme som bibeln omtalar som kungarna i öst. När texten nämner denna armé, så är det kungar i flertal. Jag har svårt att tro, att det endast kommer vara Kina som kommer att stapla denna armé på benen, men att det i stället kommer att vara en bred koalition av asiatiska och muslimska länder, öst för Israel, som drar mot det judiska folket.

 En snarlig kinesisk invasion

I mitt förra inlägg nämnde jag den ökade spänningen mellan Kina, Taiwan och USA. Kina varnar för allvarliga konsekvenser om USA skulle blanda sig i konflikten. Omvänt lovar USA att stödja Taiwan militärt, om det skulle komma en kinesisk invasion.

För nyligen har det läckts information från ett topphemligt kinesiskt möte, som bekräftar att Kina är i gång med att förbereda en militär invasion av Taiwan. Det är ”The Times of India” som avslöjar ett ljudklipp som innehåller en dialog mellan tjänstemän från Kinas militär. The Times värderar att videon, som innehåller mötets konversation, verkar ”äkta”. Man får alltid vara varsam med dessa fakta, men om det skulle stämma, så kan det vara en otrolig bekräftelse på en profetia som en syster delar.

Profetia om uppryckandet när Kina invaderar

Jag delar en video (dessvärre på engelska), där en kvinna delar en vision som Herren gav henne i 2015. När hon hade visionen, visste hon inte ens vad Taiwan var och var tvungen att slå upp ordet. Hon såg en tv-skärm med orden ”Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer”. Denna vision upprepades tre gånger med samma budskap. ”Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer”.

Herren talade och visade henne med andra ord, att samtidigt med uppryckandet, kommer Kina att invadera Taiwan. Det är alltså 7 år sedan denna syster fick denna vision. I dag är denna profetia högaktuell och väldigt intressant, då vi alltså upplever en eskalation av konflikten, där en kinesisk invasion ser ut till att vara närstående.

Avslutning

Det profetiska ordet ska prövas, men det är bekräftande när vi ser dessa tecken som faller samman på en och samma gång. Vi vet också att det finns profetior som talar om en gemensam attack på USA, från Ryssland och Kina. För ett par år sedan var dessa profetior osannolika, men i dag är dessa fullt ut möjliga. Herren gör nämligen det otänkbara möjligt på väldigt kort tid, för att förbereda sina barn och varna den här världen för den tid som ligger framför. Den här världen befinner sig i ett tillstånd där Jesu återkomst inte alls kommer oväntat eller som en överraskning. Tidens tecken pekar, ropar och lyser i mörkret och talar enhälligt om en enda sak – Jesu dyrbar återkomst.

Jesus kommer snart!

Mikael

 

 

42 kommentarer:

 1. JA. Amen Herren kom All Guds välsigne över dig broder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag önskar också dig Herrens rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. 🗣 = kO®️T 📸〰️☝️〰️🤴〰️🇨🇳 /// Protesterna på Himmelska fridens torg var en protestdemonstration och studentrörelse våren 1989 i Peking i Kina. Demonstrationerna slogs slutligen ner av Folkets befrielsearmé natten till 4 juni med ett stort antal dödsoffer varefter händelsen är känd som Massakern på Himmelska fridens torg. 🏞〰️Wikipedia
  Plats: Himmelska fridens torg, Peking, Kina

  SvaraRadera
 3. Är Taiwan det egentliga Kina.
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/darfor-ar-kina-och-taiwan-i-konflikt

  SvaraRadera
 4. Jag har tidigare skrivit om den solcykel som vi är inne i just nu, som når sitt maximum i mitten av vedermödan om den nu startar här i höst.

  http://denytterstatiden.blogspot.com/2022/02/solcykel-nar-sitt-maximum-i-mitten-av.html

  Ta gärna del av Holger Nilssons senaste inlägg som skriver om denna förvarning som vi ser ska komma i vedermödans tid, men som vi redan nu ser tecken på:

  https://flammor.com/solen-brnner-nu-mnniskorna-p2267.html

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 5. Hej Mikael!
  Jag håller med dig om att vi är vid ett avslut av denna tidsålder och att Herrens återkomst är mycket nära, det verkar så ! Ett Bibelstudium om vad 200 milj armèn kan vara för något! Trevlig sommar på dig och många andra läsare!

  https://www.youtube.com/watch?v=c04GpQIlOfY&list=PLXqaGD7sX9gaUWez5Sh8TC0F1Sj-t6we9&index=36

  Mvh Bengt

  SvaraRadera
 6. I det förra inlägget var det ett syskon som kommenterade och delade sitt vittnesbörd:

  "Dom sista veckorna har jag sett syner på natten
  Som små filmklipp
  Att vi rycks upp
  Har tänkt , är deg så nära nu"

  Det är fantastiskt på det sätt som Herren bekräftar sin återkomst genom syner, drömmar och visioner.

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mikael
   Titti Zandelin heter jag som delade det med filmklipp på nätterna …
   Hade oxå en dröm i början på året
   Jag drömnde att jag , vår ena dotter och min man var på Ikea o åt
   Plötsligt blev det helt mörkt o svart på Ikea
   En röst hördes tala ut
   Utrym lokalen
   Kriget är här
   Har bett över drömmen
   Var det en varning innan Ukraina?
   Eller Tredje Världskriget
   Och att utrym då menas uppryckelsen sker då

   Radera
  2. Guds frid, Titti.

   Stort tack för att du både delade din "ikea dröm" tidigare i år, och de syner som Herren har gett dig här på det sista. Det är välsignat att ta del av. Som jag skrev så bekräftar det tiden vi leve i, och att Jesus mycket snart kommer tillbaka. Det kan vara svårt att tolka på drömmar som Herren ger och den rätta betydelsen. Men vi får lägga det i Herrens hand och se på vilket sätt han fullbordar sina planer.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 7. Jesus är redan tillbaka enligt en rabbin i Israel.

  SvaraRadera
 8. Viktigt att pröva allt och vara vaksam för fienden går omkring som ett rytande lejon. 1Petr.5:7, Tro på Gud mer än människor!
  (detta inlägg är menat mer i allmänhet och inte riktat till någon speciell kommentar. men vi ska inte förlita oss allt förmycket till människor och i vart fall låta pröva allt. observera exempelvis religionssynkretismen) Denna sista tiden är verkligen förrädisk på många sätt ,men vår Herre Jesus är helt sann. Var välsignade i Jesus.

  SvaraRadera
 9. George Soros hade i Davos att kriget bör intensifieras för att knäcka Putin. Enligt Soros är vi redan inne i ett tredje världskrig, framförallt som ett ekonomiskt krig där länderna utanför väst försöker frigöra sig ekonomiskt.

  George Soros har dessutom i Davos och även tidigare sagt att han vill krossa nationalstaterna och ha öppna gränser. Vilket betyder i förlängningen att han vill ha en världsregering. Och det är det Bibeln talar om.

  George Soros har tydligen sagt att om han inte kommer att fullborda sin plan så (han är ändå 91 år gammal) så kommer han tillsätta någon som kan göra det. Frågan är vem denna någon är? Är det Antikrist?

  Det lever i det yttersta dagarna nu, ingen tvekan!

  Här är ett klipp från Davos, där George Soros pratar: https://youtu.be/CqSN3iEsq9A

  Ett nnat klipp där George Soros får frågor: https://youtu.be/ZXyu8u_hsIA

  Swebbtv med Lars Bern: https://swebbtv.se/w/oPbiyWpE22MYKfz2ftf3ny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Romklubben har tillsammans med WEF under längre tid arbetet för att slå sönder nationalstaten och man har gjort namnet som något fult! Jag undrar om inte LB var med ett tag i Romklubben men hoppade av då han insåg vilket galenskap det var. Antikrist kommer snart att dela landet Israel vilket det går läsa om i Dan 11:39, det finns en liten grupp som har tillsatts sen några som försöker lösa den biten!

   Radera
 10. En källa på det tack! Dvs att Jesus skulle vara tillbaka!

  SvaraRadera
 11. Jag har läst ett nytt inlägg av denna person men det inlägget har tagits bort. Detta var hans första https://www.google.com/amp/s/news.yahoo.com/amphtml/jesus-second-coming-occur-2022-122435086.html

  SvaraRadera
 12. Guds frid, och tack för det du delar.

  Ja, det är intressant att inte bara Guds församling har en stark förväntan till Jesu återkomst, men även Israel väntar på att messias ska träda fram. Vi har sett att denna förväntan har stigit i takt med att vi närmar oss Herrens återkomst. Och det kan ju vara på det sättet, att den messias som Israel väntar på ska träda fram i år, kan vara den person vi kallar Antikrist, dvs en falsk messias gestalt.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Theo de Jager, president för "World Farmers Organisation" (världens lantbruk) uttalar sig om den globala födokris vi upplever just nu och säger att "det här är en global kris som kräver globala svar".

  https://www.marketoracle.co.uk/Article70265.html

  Vi upplever ett stigande behov för globala svar på den här världens stigande globala utmaningar. Den globala regeringen kommer snart att ge plats för en man som kan ta ett globalt ansvar och ge de svar som så många ropar efter. Den första frågan denna man kommer att stå fram och besvara är vart alla försvunna människor har tagit vägen. En värld som är i chock efter att millioner människor helt oförklarligt helt plötsligt är borta.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Även om uppryckandet är något av det som hör till NT och församlingens hemligheter, så kan vi ändå se en röd tråd genom bilder och symboler i GT. Vi får en förståelse av uppryckandet i berättelser som Enok, Lot, Rebecca och Isak, Rut, Rahab och Daniel, som visar på vilket sätt att Herren förhåller sig till vedermödan och församlingen:

  http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2017/02/jesu-aterkomst-fore-vedermodan-del-5.html

  Jesu återkomst före vedermödan

  Mikael

  SvaraRadera
 15. Efe 1:3-10 -

  Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Far, som i Kristus har välsignat oss med all andlig välsignelse i himlen! 4 Han har utvalt oss i honom före världens skapelse till att vara heliga och fläckfria inför honom. 5 I kärlek har han förutbestämt oss till barnaskap hos honom genom Jesus Kristus, efter sin goda viljas beslut, 6 till ära och pris för den nåd som han har skänkt oss i den Älskade. 7 I honom är vi friköpta genom hans blod och har förlåtelse för våra synder, tack vare den rika nåd 8 som han lät flöda över oss med all vishet och insikt. 9 Han har låtit oss få veta sin viljas hemlighet enligt det beslut han har fattat i Kristus, 10 den plan som skulle genomföras när tiden var inne: att sammanfatta allt i himlen och på jorden i Kristus.

  Vilken underbar nåd! Vi är utvalda i Herren och har blivit friköpta genom hans dyrbara blod. Vi står fläckfria inför Herren och har fått förlåtelse för varje enskild synd. I Herren har vi fått del av hela himmelens fulla välsignelse, så Herren kan inte älska eller välsigna oss mer än han gör. Vi är Guds utvalda, heliga och älskade.

  Jag önskar var och en, en välsignad dag

  Mikael

  SvaraRadera
 16. CDC (Centers for Disease Control and Prevention, som är USA:s nationella folkhälsomyndighet) varnar och höjer apkoppor nivå till 2. Man rekommenderar desutom att man bär mask under resor.

  https://www.foxnews.com/health/cdc-monkeypox-alert-level-2-recommends-masks-travel

  Mikael

  SvaraRadera
 17. GOG börjar röra på sig, och samtidigt med kriget i Ukraina, så har Ryssland gemensam militärövning tillsammans med Syrien, precis utanför Israels gräns

  https://www.israel365news.com/270126/russia-syria-run-joint-military-drill-against-enemy-along-israels-border-watch/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Russia%2C+Syria+Run+Joint+Military+Drill+Against+%22Enemy%22+Along+Israel+s+Border+%5BWatch%5D+and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=I3N+-+AM+-+June+08%2C+2022

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. I inlägget kan man också läsa: Och när du hör att ryssarna har nått staden Konstantinopel (dagens Istanbul), bör du ta på dig dina sabbatskläder och inte ta av dig dem eftersom det betyder att Messias kommer när som helst." I den utombibliska profetian kan man då utläsa att Ryssland till slut för krig mot Turkiet. Just Turkiet med dess ledare anses av många andra vara Gog.

   Radera
 18. Ta gärna del i ännu en intressant artikel från Holger Nilsson. Han skriver om Mastercard som nu skippar kortet, men att man nu kan betala med sin hand eller ansikte.

  https://flammor.com/vilddjurets-mrke-p2271.html

  Det är som taget ut ur Uppenbarelseboken, och är ännu ett tydligt tecken på att vi är på väg till det som kommer att bli obligatoriskt i vedermödans tid - vilddjuret märke

  Upp 13: 16-17 - ”Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal.”

  Mikael

  SvaraRadera
 19. På några andra bloggar och youtube kanaler skriver man om att tredje världskriget kan börja och att kärnvapen kan användas! Än så länge är detta inte korrekta uppgifter utan styrt av media och konspirationer!

  SvaraRadera
 20. Förfärligt och fruktansvärt med alla dessa krig men det är fantastiskt vad allt är förutsagt profetiskt i Bibeln. Herrens ankomst är sannerligen mycket nära!

  SvaraRadera
 21. Ja om templet kommer snart att byggas. Den röda kvigan tros kunna vara hittat.. ortodoxa judar föder ju numera upp röda kvigor.Många är vi som längtar och suckar att Herre kom snart!! Tror aldrig jag hört så många längtande själar tidigare som nu. Jesus sa det skulle vara värre än Sodom& Gomorra när han kommer. Kan det snart bli värre? Män vill föda barn. Aborter fram till 9 månaden i vissa stater i USA
  Deras blod ropar om hämnd.
  Syskon!! Snart , mycket snart blir vi uppryckta
  GV er alla kram Titti Z

  SvaraRadera
  Svar
  1. Angående aborter är det ännu värre, det kallas abort tror det var 6 eller 8 veckor efter födelsen i ngn stat!!!. Jag tror det ska vara klubbat och klart beslut på att tillåta detta.

   Radera
  2. Guds frid, Titti.
   Ja, det är mycket snart! Och det är precis som du säger. Det finns ett rop från hela Kristi kropp, från syskon över hela världen, som väntar och längtar efter Herrens återkomst.

   Allt pekar på ett snarligt uppryckande och att vi äntligen ska vara tillsammans med Herren. Om bara 6 dagar har vi Shavuot/pingst som absolut är högintressant.

   Vi kan bara instämma i detta rop och suckan och säga "Kom, Herre kom"

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 22. Kvigan är redan förbrukad, det är askan av den som används som förberedelser tempelproceduren!

  SvaraRadera
 23. https://templeinstitute.org/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Altaret till tredje templet invigdes 2018 och ytterligare förberedelser har hunnit göras eftersom att det är en procedur som följs! Flera förbränningar har gjorts i studie syfte och enligt några med kännedom kan processen redan vara avslutad även fast det kommer ut nyheter om det.

   https://www.israel365news.com/135387/exclusive-burning-red-heifer-takes-place-preparation-third-temple/

   Radera
 24. Kära Syskon,

  Vi lever i en särskild tid, där vi med hastiga steg närmar oss Jesu dyrbara återkomst. Varje dag känns aktuell och det kommer så mycket nyheter varje dag, så man har svårt att följa med.

  Om bara 6 dagar så är det pingst, som jag tittar särskilt på varje år, men som inte har blivit mindre aktuell än tidigare.

  Var välsignade och uppmuntrade för Jesus kommer mycket snart!

  Fortsätt gärna att dela om Herren ger er syner, drömmar och visioner. Det är så uppmuntrande att ta del av.

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 25. Jag vill gärna dela detta fantatiska vittnesbörd från en syster i USA. Herren gav henne en dröm, som kan peka på pingst här den 14/15 juni

  https://www.youtube.com/shorts/90dAVahw2iE

  Herren gav henne en dröm och delade med henne "att det var tid för smekmånad (honeymoon) mellan Herren och hans brud. Personen som delade inlägget, visste inte att fullmånen som är här den 14/15 juni, samtidigt kallas just "honeymoon".

  Det kan vara en bekräftelse på den otroliga tid vi lever i och Herrens snara komma.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 26. Det här visar att Putins ambitioner och mål inte bara är Ukraina:

  https://www.aljazeera.com/news/2022/6/9/putin-likens-self-to-tsar-hints-at-russian-territory-expansion

  Häromdagen höll Putin tal och jämför sig själv med Peter den store (1672-1725), eller Peter I. En rysk tsar och Karl XII:s huvudmotståndare i det stora nordiska kriget där tsaren vann den avgörande segern. Han inledde en erövring av Österkusten under sitt 1700-tals krig mot Sverige. Putins talade samtidigt om att "ta tillbaka" territorium och "försvara sig". Han uttalade sig också om Peters krig mot Sverige, och sa att "Peter inte tog någonting mot Sverige, men bara tog något tillbaka".

  Jag är rädd för att kriget inte alls slutar med Ukraina, men att det är inledningen till något långt större.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 27. Hej! Jag måste bara berätta denna otroliga dröm jag hade inatt Inatt från herren. Det var en röst som sa till mig nu är tiden inne klockan är nu slagen, Jesus kommer den 15 juni 2022. Rösten sa även till mig att det blir inte som ni tror. 3 år kommer att gå, 3 år kommer att gå. Det var allt från drömmen.

  När jag vaknande så satte mig direkt vid datorn och googlade och första länken jag hittade var denna:

  https://www.youtube.com/watch?v=25ySVkCE7pk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delar detta fantastiske vittnesbörd!! Det du länkar till är precis samma som jag har hänvisat till i några av mina inlägg. De nästa 5 dagarna blir otroligt spännande. Det kan vara på det sättet att Herrens återkomst är precis runt om hörnet och vi är på väg hem. Det skulle i så fall betyda att mitt inlägg i morgon är mitt sista någonsin.

   Tack igen för att du delar!

   Varma hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Okej haha ja jag vet inget om vad som sägs i den länken el vad du sagt. Men vad tror du Herren menade med orden

   "Det blir inte som ni tror. 3 år kommer att gå. 3 år kommer att gå"?

   Radera
  3. Det med länken är ett otroligt sammanträffande, och jag pekar och säger det samma angående den 15 juni som är pingst. Jag kan inte svara på vad de 3 år kan betyda. Det kanske är någon annan i forumet som har några tankar. Precis tidigare i dag har jag delat en kvinna i USA som också fick ett ord om Herrens som förenas med sin brud för honeymoon. Fullmånen här den 15 juni kallas också honeymoon med ett annat ord.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 28. Kreml har gjort uttal om större militära operationer! Ska vi ta det här på allvar eller hör det till vilseledning? Semester tider stundar och ett öppet Europa men antydning om eventuell ockupation?

  https://warnews247.gr/o-rosikos-stratos-echei-diatagi-gia-valtiki-esthonia-omilia-orosimo-b-poutin-tha-paroume-piso-oti-mas-anikei-opos-o-megas-petros/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som att ALLT kan hända just nu! Vi står precis i slutet av denna tidsålder, där vedermödan snart får sin början. Ändetidens avslutande skeende går igång.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Visst är det så! Vi får se om det kommer någon reaktion på det här eller om det glöms bort!

   Radera