lördag 25 juni 2022

En välsignad sommar I Herren – Jesus kommer!

 


”Det vi upplever just nu är bara en glimt och ett varsel av det kommande mörkret. Vi ser en föraning av det i horisonten, och jag vill gärna dela något av det, som vi kan se är på väg”

När forskarna i början av året satte ”domedagsklockan” till 100 sekunder i midnatt, så tror jag faktiskt att det var en underdrift. På bara ett halvt år har världen förts in i ett ännu farligare skeende, där alla varningssignaler blinkar och prognoser varnar för sammanbrott. Men när den här världen ropar ”100 sekunder kvar”, som är en varning för att vi närmar oss midnatt, så kan det se ut som att den kan vara mer profetisk än Guds församling många gånger är.

Detta inlägg är samtidigt delat på hemsidan ”Jesus kommer snart”

Hur är det med Guds basun

På Flammor, Holger Nilssons hemsida, delade en kvinna en dröm om ett kommande krig och en invasion av Sverige. Systern kommer sedan med följande uppmaning:

”Hemma, på kvällen, får jag veta att larmprovet hade skjutits upp en vecka med hänsyn till nationaldagen. Hur illa är det ställt med oss egentligen? Jag drar parallellen: Hur är det med Guds basun? Lyssnar vi när den ljuder till varning och bättring, när tiden är slagen? Eller håller vi för öronen för att vi har fullt upp med att njuta av världslig fröjd? Och än värre, vaggar vi in människor i en falsk trygghet, som att "Herren kommer inte så snart"? Jesus sade: "Men vaken alltjämt och bedjen, att I mån kunna undfly allt detta som skall komma och kunna bestå inför Människosonen". Luk 21:36”

Jag är enig med vår syster i Herren. Hur är det egentligen med Guds basun? Uppmuntrar och varnar vi för den tid som ligger framför? Herrens Ande talar och vädjar till sitt folk om den tid vi lever i, och den som har öron må höra vad Anden säger till församlingen.

Kan vi tyda tidens tecken

Luk 12:56 – Ni hycklare, jordens och himlens utseende förstår ni att tyda. Varför kan ni då inte tyda den här tiden?

Man kan leta förgäves efter ord i skriften som hävdar att den troende inte ska känna eller tyda den tid de lever i. I stället ser vi att Herren irättasätter dåtidens religiösa ledare som inte var vakna för Jesu messianska komma. De människor som kände till Guds löften, hade lyssnat till profeterna och skulle höra Guds röst, kände inte igen honom och kunde inte tyda den tid de levde i. Dom hade alla förutsättningar, men kände inte igen den utlovade Messias, när han väl stod framför dem. Dom förkastade Messias utan att veta, att Israels besökelses tid var just då. 

Den helige Ande önskar att vi ska känna tiden vi lever i och önskar att uppenbara den för oss, så vi kan se och förstå, att dessa tidstecken vi upplever, pekar på att vår förlossning står vid dörren.

Det tredje världskriget

Vi upplever ett krig i Europa som på inga sätt ser ut till att ta slut. Samtidigt som Europa förser Ukraina med fler vapen, så förstärks konflikten mellan Ryssland och USA/Nato. Hela världen lever i fruktan för att det kommer att utveckla sig till det krig vi upplever i Uppenbarelseboken, det tredje världskriget. En rysk general har här för nyligt uttalat sig om att Ryssland är i full gång med att förbereda ett stort krig, som också innebär Nato. 

Ryssland och Kina har flera gånger gett varandra och världen bekräftelser på deras vänskap och förbund. Inne i vedermödan, tror jag att vi kommer att få ett uppfyllande av många av de utombibliska profetior som talar om en rysk och kinesisk attack mot USA. USA:s storhetstid kommer att sluta, där krig och naturkatastrofer kommer att upplösa landet. En tid av dom kommer att gå ut över Amerika.

Israel och GOG kriget

Min personliga tro är att efter uppryckandet kommer nästa profetiska händelse att vara GOG/Magog kriget, där en allians av arabländer helt oväntat anfaller Israel. Irans kärnvapenhot mot Israel är större än någonsin. Ryssland har på det sista vänt sig mot Israel och kräver att Israel ska ge upp Golanhöjderna. Ryssland har samtidigt utfört en väpnad attack mot Israel, när Israel utförde ett militärt uppdrag i Syrien. Vi ser också tydliga tecken på att profetian om Damaskus närmar sig ett uppfyllande:

Jes 17:1 - Se, Damaskus skall upphöra att vara en stad, det skall bli en ruinhög.

I den absolut sista tiden kommer det att utspela sig fruktansvärda händelser som kommer att skaka den här världen. En av dessa händelser och profetior berör staden Damaskus i Syrien. Damaskus har haft en stor roll och har varit vittne till cirka 5000 år av människans historia. Det var bland annat på vägen till Damaskus som Herren uppenbarade sig för Paulus, något som inte bara förvandlade Paulus liv, men som präglade hela kristendomens historia.  

Ännu en gång kommer Damaskus att spela en betydande roll, men denna gång i ändetiden. Det visar Herren, då han har en särskild profetia till både Damaskus och för det syriska folket. I Jesaja möter vi en profetia som hänvänder sig till Damaskus, som också är huvudstaden i Syrien. Damaskus är en av, eller kanske den äldsta staden i världen med sina två millioner invånare, och fortfarande har vi inte sett fullbordan av denna profetia som talar om Damaskus som ska upphöra att vara en stad.

Global hungersnöd

Vi upplever en matkollaps, på ett sätt vi aldrig tidigare har upplev förut och världen upplever en desperat brist på mat. Världens ledare varnar nu öppet för att en världsomspännande livsmedelskris är på väg! Den är orsakad av både krig och av klimatkrisen. Det här kommer som en ytterligare katastrof i en tid när klimatförändringar och covidpandemin lett till att läget var det värsta sedan andra världskriget. WFP – World Food Program, har precis utgett deras årliga ”Global Report on Food Crisis – 2022”. Den konkluderar att cirka 180 miljoner människor I 40 olika länder, är påverkade av matosäkerhet, som kan leda till undernäring, hunger och svält. Vi som känner det profetiska ordet, vet att det bara är början.  

Matpriser stiger våldsamt, och millioner av människor riskerar att dö av svält. Så det vi ser är en kombination av tomma mathyllor, en skyhög inflation och försyningskedjor som brister. Naturalnews upplyser samtidigt att hela världen i princip bara har 3 månaders förråd av mat, så i det tillfälle att produktionen upphör, så har mänskligheten i princip ingenting att äta efter 90 dagar.

En världsreligion


Vi har tidigare
uppmärksammat Påvens initiativ, som går ut på att samla alla världsreligioner under samma tak. Initiativet heter ”Abrahamic Family house”, som kommer att vara ett gemensamt huvudkvarter för de största världsreligionerna. Huvudkvarteret för detta interreligiösa initiativ kommer att ligga i Abu Dhabi i Mellanöstern, och ser ut att vara klart till invigning här i september i år. Påven som står bakom detta initiativ, visar tydligt att skökokyrkan intar sin plats i ögonblicket och förbereder sig för den avslutande tiden.

Det tredje templet

Genom flera år har vi upplevt hur Israel gör stora förberedelser för att bygga det tredje templet. Det betyder att det i princip är klart att byggas på väldigt kort tid när man först går i gång. Detta är alltså ett stort tecken på att vi närmar oss vedermödans tid med hast. 

En av de senaste nyheterna är att det går undan med att finna en tredje kviga, som kan användas till aska för att få den högsta av stadium av renlighet, så att judarna kan använda och ta sig in i det heliga templet. Om inget händer och allt går som det ska, har vi inom ett halvt år tre röda kvigor som är klara att användas i förbindelse med det kommande templet. Vill man läsa mer om Israels profetiska resa och tempelbygget, kan man ta del av det här.

En världsregering – NWO


Experter är ganska eniga i att det bara är en tidsfråga innan nästa virus hotar världen. Därför ska WHO försöka att framskaffa en nu
pandemikonvention, som ska motverka att en ny lokal smittspridning inte får globala konsekvenser. 25 av världens premiärministrar och presidenter har påkallat behovet för en internationell pandemireglering eller ”pandemic treaty” som det heter. Ett globalt samarbete för att bemöta globala utmaningar. Därför behöver man ett nytt globalt organ, som kan vara med till att straffa, tillrättavisa eller belöna nationella regeringar, i förhållande till om de överhåller dessa globala regler. 

Här i juni fortsätter man dialogen för att utveckla detta ”pandemifördrag”. Det här pandemifördrag betyder helt enkelt att världen ger WHO nycklarna till en global regering, som också kan innebära och inkludera en plan för obligatoriska, universella digitala pass och ID-System. Vi är på väg mot en global regering och vilddjurets märke!

En global världsvaluta och ett nytt ekonomiskt system

Pippa Malmgren, som är en globalist och elitist. Hennes far var rådgivare till Richard Nixon och hon har varit rådgivare till presidenter. I april höll världsregeringen toppmöte och Pippa gjorde ett uttalande som bekräftar det som många har rapporterat i lång tid – ett nytt globalt ekonomiskt system är på väg och ett kontantlöst samhälle är runt hörnet!

Pippa uttalar sig:

“We are on the brink of a dramatic change where we are about to, and I’ll say this boldly, we are about to abandon the traditional system of money and accounting and introduce a new one. And the new one; the new accounting is what we call blockchain… It means digital, it means having an almost perfect record of every single transaction that happens in the economy, which will give us far greater clarity over what’s going on.”

Pippa säger att vi är på väg mot dramatiska ändringar i den ekonomiska system vi känner till, där vi är på väg att överge det traditionella systemet med pengar och redovisningar för att införa ett nytt. Det här är digitalt, som betyder att man kan ha kontroll över varje enskild transaktion som sker i ekonomin, som ger mycket större klarhet över vad som händer.

Det här är inget annat än första steget mot vilddjurets märke, som är uppkopplat till detta system, som gör att all kontroll och redovisning måste ske med hjälp av vilddjurets märke. Vi är med rasande fart på väg mot Uppenbarelseboken kap 13.

Pest och farsoter

Pest och virus kommer att vara en del av ändetiden, som kommer orsaka millioner av människors död. För ett tag sedan varnade Bill Gates om att världen inte har sett det värsta av covid, och att vi kan förvänta ännu mer dödliga och aggressiva varianter. Här är några nya och gamla varianter som världen måste förhålla sig till just nu: 1. Oförklarlig Hepatit mot barn. 2. Japansk encefalit 3. Ebola 4. Influensatyp H3N8 5. Mystiskt virus som slår ihjäl hästar i Colorado 6. Apkoppor sprider sig runt om i världen

Avslutning

Förra veckan delade en syster, under synonym ”S”, en stark profetisk dröm som hon delade med oss. Den vill jag gärna uppmärksamma och dela igen:

”I natt drömde jag en väldigt kort men stark dröm! En man i en kyrka/församling reste sig upp och sa: ”Så säger Herren Gud: Tiden är inne för min ankomst”. Så kom ett dån/skakning, och jag vet inte om jag vaknade just då eller, om jag fortfarande drömde, men det kändes såå verkligt för jag tänkte: oj, är det dags nu? Och så bara låg jag där och väntade på att min kropp skulle förvandlas. Men inget hände. /S”

Jag tror att det är precis det som Herren talar i den tid som är. Det är ett starkt, tydligt och klart budskap: ”Tiden är inne för min återkomst”! Det betyder att tiden är inne för brudgummens återkomst, och för ett uppfyllande av Joh 14, där Herren lovade att vända tillbaka för att ”hämta oss till sig, för att vi ska vara där han är”.

Vår älskade brudgum kommer och han kommer snart! 

Hemsidan håller uppehåll med inlägg, men inte för kommentarer och uppdateringar av händelser och tidstecken ute i världen. Om Herren dröjer kommer nästa inlägg i början av augusti. 

Jag önskar var och en välsignad sommar i hoppet av Herrens tillkommelse.

Mikael

162 kommentarer:

 1. Önskar dig en trevlig semester . Ja förväntan ökar för var dag.Det ligger liksom i luften.Kommer Herren idag? Mitt i den känslan skall vi leva vårt liv o vårt kall att vittna, dela evangeliet.Facebook är bra att nå många. Gud verkar genom det personliga vittnesbördet att så in guds ordet på facebook. Vi väntar och längtar. Det är ett gott tecken att vi har det klart och är redo. Vi ber för sovande syskon att vakna o se hur när vi är nu
  Guds välsigne i semestertider
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, TZ.

   Tack för din hälsning. Jag önskar också dig en välsignad sommar i Herrens närhet. Fortsätt gärna att dela det Herren lägger på ditt hjärta. Jesu återkomst är nära, och det kan ske när som helst. Här i den sista tiden och i de sista dagarna av vår vandring, behöver vi uppmuntra varandra och dela dessa tidstecken vi upplever med varandra. Herren är trofast och är med oss i allt.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Michael Snyder är en annan som frågar sig varför det sprider sig så många pestilenser och farsoter just nu, runt om i världen: (på engelska)

  http://endoftheamericandream.com/why-are-so-many-strange-pestilences-starting-to-spread-all-over-the-western-world/?fbclid=IwAR1imSUXytwtm3uDSqFasfZF2yqdf9WFSGVOq6JLq5W5G8bqUvAXlaZX_no&fs=e&s=cl

  Mikael

  SvaraRadera
 3. Sent i går kväll hade Putin i brådskande ärende i Kreml. Något som ser ut till att vara ut över det normala. Anledningen skulle vara "en allvarlig fråga som kräver ett presidentbeslut".

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-russian-president-urgently-brought-to-kremlin-11-00-pm-moscow-time

  När Litauen stoppar transporten av råvaror, så ser Ryssland det här som en krigsförklaring, och det känns som att vi är inne i ett avgörande skeende. Vi vet inte vilken avgörande fråga som Putins skulle avgöra, men det tredje världskriget och Jesu återkomst, tror jag, är närmare än vi tror.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 4. Psaltaren 27
  Herren är mitt ljus och min frälsning. Vem skulle jag frukta? Herren försvarar mitt liv. Vem skulle jag vara rädd för? 2 När de onda kommer emot mig
  för att sluka mig, mina motståndare och fiender, då ska de själva snava och falla. 3 Om en här belägrar mig räds inte mitt hjärta, om krig bryter ut mot mig
  är jag ändå trygg. 4 Ett har jag begärt av Herren, detta söker jag: att få bo i Herrens hus i alla mina livsdagar, för att se Herrens ljuvlighet
  och söka honom i hans tempel. 5 Han gömmer mig i sin hydda på olyckans dag, han beskyddar mig i sitt tält, han för mig upp på klippan.

  Vilka underbara löften från Herren. Han gömmer oss i sin hydda på olyckans dag (vedermödan), där han beskyddar oss i sitt tält. Men också ett underbart löfte om att Herren är med oss, om så en här belägrar oss, kan vi ändå vara trygga i honom.

  Mikael

  SvaraRadera
 5. QRkod märket? för att få köpa sälja resa, tävla, USA kräver pass för allt.
  https://www.dn.se/sport/djokovic-vagrar-vaccin-us-open-i-fara/

  SvaraRadera
 6. Inom ett par månader lovar Putin att skicka kärnvapen till Vitryssland.

  https://www.bbc.com/news/world-europe-61938111

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det möjligen samma som Ryssland (tog hand om åt Ukraina)

   Radera
 7. Psaltaren 136

  Tacka Herren, för han är god, evig är hans nåd. 2 Tacka gudarnas Gud, evig är hans nåd. 3 Tacka herrarnas Herre, evig är hans nåd. 4 Han ensam gör stora under, evig är hans nåd.

  Det finns så mycket att tacka Herren för i våra liv. Men ibland, mitt i alla tidstecken och allt som sker i våra liv, kan det vara lätt att glömma bort allt det goda som Herren har gjort och fortsätter göra. Vore det inte för Herren, vore jag själv på en helt annan plats och gjorde helt andra saker. Det är bara genom Herrens kärlek och nåd, att jag tillhör Herren och får lov till att tjäna honom. Han är allt jag har, andas och lever för, och en evighet är inte nog för att tacka honom för allt han har gjort för mig.

  Om det är fler som önskar att tacka Herren i en kommentar, så gör gärna det. Herren älskar när vi ärar honom för allt vad han gör. Himlen är en plats där allt tillber Gudarnas Gud och ger honom den ära han förtjänar.

  Om jag ska nämna något helt konkret, så vill jag tacka Herren för att han hjälpte mig i en svår jobsituation, och hjälpte mig på ett sätt jag aldrig hade förväntat.

  Tack min älskade Jesus!

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Herre för att du alltid finns vi min/ vår sida
   Tack att du vänder sorg till hopp o glädje.
   Ingen kan rycka mig ur din hand
   När jag är svag
   Är du min starkhet
   Jag tackar och prisar dig
   Din omsorg om mig
   Om mina syskon i dig
   I min familj
   Glädjen att få vara ett Guds barn
   Överträffar allt annat
   Du håller allt i dina händer.
   Tacksam
   TZ

   Radera
  2. Tack Gud för att du alltid står kvar även om allt annat faller. Jag har fallit och misslyckats fler gånger än jag kan räkna men du Gud har alltid varit trofast och rest mig upp. Tack för din stora omsorg, nåd och kärlek! I Jesu namn.
   E

   Radera
 8. Nya varning med hänsyn til världsekonomin. Nu är det Deutsche Bank som varnar för att USA är på väg mot en långt djupare lågkonjunktur än tidigare väntat. Händelser som kan påverka det här i en negativ rättning är ett kommande krig i Mellanöstern, ett kinesiskt krig mot Taiwan.

  https://markets.businessinsider.com/news/stocks/us-economy-recession-deeper-gdp-fed-rates-inflation-deutsche-bank-2022-6

  Sedan vill det naturligtvis vara på det sättet att uppryckandet orsakar en ofattbar kaos, också på det ekonomiska området.

  Mikael

  SvaraRadera
 9. Det finns en plats i världens vimmel av frid och vila underbar,
  där möter mig en öppen himmel, där får min andes längtan svar.
  O sköna plats som Gud mig gav, där faller varje börda av, dit får med allt till Gud jag gå o sköna plats min bönevrå.
  (Synd att du inte har en mikrofon här då kunde jag lagt in melodin med munspelet, men antar att den är känd.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken underbar text på sången. Hade önskat jag kunde höra ditt munspel oxå 😀🙏

   Radera
  2. Mycket vacker psalm av Allan Törnberg/ den är inte fri att återges innan 2026 då han varit död i 70år står det på nätet, hur är det på en sådan här blogg när någon hittar en sång i minnet.

   Radera
 10. Tack Jesus för allt det goda du har gjort för mig & min familj, var/vad vore vi utan dig? Tack för att vi är frälsta & tillhör dig Konungarnas Konung, all ära åt Jesus!

  SvaraRadera
 11. Nato tar nu ett sort steg när det gäller upptrappningen i kriget, genom att öka antalet stridsklara från 40 000 till 300 000 mand. Stoltenberg uttalar sig och säger att "Ryssland är det största och mest direkta hot mot vår säkerhet". Han underströk samtidigt att flera viktiga beslut kommer tas.

  https://www.tv4.se/artikel/35jma0SIqMUbbw3stS7grl/nato-chefen-vi-oekar-krisstyrkorna-till-oever-300-000

  Vi ser en betydlig upptrappning från bägge sidor. En situation som allt mer ser ser ut till att kunna utveckla sig till något ödeläggande och fruktansvärt. Den röda hästen tar "får makt att ta bort friden från jorden". Det betyder, att även om det är oroligt just nu, så kan det inte jämföras med den situation världen kommer befinna sig i när först friden är borttagen från jorden. Då beskriver Herren situationen i världen med att "människor slaktar varandra". Det betyder att vi kommer att uppleva inferno av krig, våldsdåd och död.

  Den tiden har inte kommit ännu, men vi lever i uppenbarelseboken kap 4, där Herren mycket snart kommer att kalla sin församling hem till sig, som är de 24 äldste representerat i himlen.

  Jesus kommer snart!

  SvaraRadera
 12. Matt 21: 8-9 - Den stora folkmassan bredde ut sina mantlar på vägen, andra skar kvistar från träden och strödde på vägen. Och folket, både de som gick före honom och de som följde efter, ropade: Hosianna, Davids son! Välsignad är han som kommer i Herrens namn. Hosianna i höjden!

  Vi bereder väg för Herren, och för hans tillkommelse. Vi strör våra palmer, och vi breder ut våra kläder. Vi jublar, dansar och gläder oss över Herrens trofasthet. Vi är klara till att hylla Sonen när han träder fram, och klara att proklamera att Guds löften är sanna och består för evigt. Vi lyfter våra händer och vi välsignar honom som ska komma, och vi välsignar hans tillkommelse.

  Vi hyllar honom för den han är, och för allt han har gjort. Vi tackar honom för den dyrbara frälsningen, och för hans oförtjänta nåd. Vi lovprisar honom, för Guds godhet och för den kommande saligheten. Vi hyllar honom för det himmelska Jerusalem, för att han i sin kärlek har utvalt, kallat och bestämt oss till ett evigt liv i hans närhet.

  Mikael

  SvaraRadera
 13. 💩 = jO®️DEN ♂️〰️⛈️〰️♾️〰️🌞Jesaja 51:6
  Lyft upp era ögon till himlen, och se på jorden därunder. Ty himlen skall försvinna som en rök och jorden nötas ut som en klädnad. Dess invånare skall dö som mygg. Men min frälsning skall förbli för evigt, min rättfärdighet skall inte brytas ner.

  SvaraRadera
 14. Klag 3:22 - Det är Herrens nåd att det inte är ute med oss, att det inte är slut med hans barmhärtighet. 23 Den är ny varje morgon, stor är din trofasthet.

  Jag önskar var och en, en välsignad dag i Herren. En dag där Herren nåd, trofasthet, kraft och kärlek är ny och oförändrad sedan i går. För evigt och alltid den samma. Samma eviga kärlek, som den dag han utvalde oss före världens skapelse, gav sitt liv på korset och frälste vår arma själ. Det finns ingen förändring i Jesus, ständigt närvarande att röra, tala och använda oss i tjänst för honom.

  Herren rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 15. Som en bekräftelse på avsnittet om "Pest och Farsoter" så kommer nu varningar om "en ny våg av covid", men den "värsta versionen av Omicron". Det vi upplever är ett uppfyllande av Herrens ord, när han profeterar om den sista tiden:

  Luk 21:11 - Det skall bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra. Fasansfulla ting och stora tecken skall visa sig från himlen.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 16. Stoltenberg från Nato förväntar nu en snabb anslutning till Nato för Sverige och Finland, efter det att Turkiet har gett sitt godkännande.

  https://www.youtube.com/watch?v=EacuEKIR7LM

  Mikael

  SvaraRadera
 17. Tack min Far för en dag av fred.
  Tack för den vackra grönskan.
  Tack att du dagens strider stred,
  lyssnar till hjärtats önskan.

  Tack för familjen och katten.
  Tack att du skänker mig tröst.
  Tack att du finns där i natten.
  Tack för din vänliga röst.

  Tack för att jag kan spela.
  Tack för gåvan av sång.
  Att jag på så sätt får dela,
  ditt evangelium.

  Tack, dyre Jesus,
  trofast och sann!
  Tack! Du har frälst min själ.
  Tack att du döden övervann.
  Din din nåd har gjort allting väl.

  /Sofia

  SvaraRadera
 18. Oj blev fel på slutet (råkade bli två "din"). /Sofia

  SvaraRadera
 19. Lägger in ett brev från jägarchefen som varnar för en försämring av läget!
  Verkar som att det finns god tillgång på kärnvapen!
  http://jagarchefen.blogspot.com/

  SvaraRadera
 20. Ryssland och Kina kommer nu med ett utspel av ett nytt finansiellt system och valuta.

  https://warnews247.gr/ektakto-pagkosmies-exelixeis-neo-chrimatopistotiko-systima-nomisma-anakoinose-i-kina-stamatoun-oi-apopliromes-chreon-se-dolaria/

  Brevid Ryssland och Kina, ser vi nu också Indien som har valt att samarbeta med dessa två länder, som står lika starka tillsammans som de har gjort i lång tid. Jag tänker att det är avgörande att Kina stödjer Ryssland, inte bara militärt med också finasiellt. Båda Kina och Indien har varit storköpare av Rysk olja på det sista, som indirekt har försett Ryssland med pengar. Nato som förut enbart nämnde Ryssland, nämnar nu också Kina i samma andetag som ett potentiellt hot. Klyftan kommer att bli större, och kommer att vara avgörande när det utvecklar sig till ett reguljärt krig mellan öst och väst. Det drar verkligen ihop sig och utvecklingen går väldigt fort. Det är inget tvivel om att vi lever i tiden för Herrens komma, och att det tiden blir allt kortare. Den här världen är ett bevis på det.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 21. Ytterligare två länder, Iran och Argentina, har nu ansökt om att bli medlemmer i BRICS (organiserade samarbetet mellan fem av världens största och mest växande statsekonomier: Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika)

  https://www.rt.com/news/557941-iran-brics-argentina-membership/

  Mikael

  SvaraRadera
 22. Ibland ser man lustiga saker, men som visar att fienden vet vad som pågår. Här är en rysk video på youtube, som både visar WW3 och uppryckandet, där man ser ett dato som säger 5 august 2022.

  https://www.youtube.com/watch?v=85lhf5X_qto

  Upp 12: 12 - Ve dig, du jord och du hav, ty djävulen har kommit ner till er i stor vrede, eftersom han vet att hans tid är kort

  På samma sätt som att Guds folk ska känna tiden, så är det inget tvivel om att fienden också gör det. Satan är fullt medveten om att hans tid är kort, och just därför, går han runt som ett rytande lejon och letar efter någon att sluka. När vi upplever en värld som tar stora steg mot vedermödans tid, så är det fienden som jobbar på högtryck, för att förbereda världen, syndens människa och ett sataniskt globalt system.

  Demonerna frågade Herren ”om han hade kommit hit för att plåga oss i förtid”. Det betyder att de onda andarna kände till den tid då Herren skulle plåga och döma dem, och frågade därför om Herren hade kommit tiden i förtid.
  Den onda andevärlden känner tiden, förbereder och gör sig klar. Klar till att förlösa satanisk aktivitet och ett totalt mörker över den här världen.

  Mikael

  SvaraRadera
 23. Kära Vänner,

  Oj, vilken vecka, när man ser på den otroligt snabba utvecklingen när det gäller kriget i Ukraina, och allt som talar för att vi hastigt är på väg mot ett tredje världskrig.

  Den här veckan har både Sverige och Finland blivit accepterade av Turkiet när det gäller medlemsskap i Nato, och Putin hotar Sverige med vedergällning och kärnvapen. Nato är i gång med att mobilisera 300 000 soldater ved Rysslands gräns som ska vara klara att handla om det behövs. Litauen har stoppat delar av godstrafiken til ryska Kaliningrad. Putin har samtidigt deklarerat nödtillstånd i landet och kommer snart med en mobiliseringsplan för befolkningen. Vitrysslands president uttalar sig om att Ryssland måste förbereda sig på att använda kärnvapen https://www.youtube.com/watch?v=4u9EzEBzPzc
  Till sist så hänvänder och hotar Nato både Ryssland och Kina i samma andetag att alla känvapenattacker kommer att gensvaras.

  Vi upplever med andra ord en hastig och bekymmersam utveckling, både när det gäller Sverige, Baltikum och ett generelt tredje världskrig. Det är verkligen stora och mörka moln på den andliga himlen, men Jesus är hoppet i allt detta.

  Här på morgonen satt jag med öppet fönster ganska tidigt, och helt plötsligt hör jag ett trumpet eller ett basunljud som var ganska kraftigt. När man hör basun eller trumpetljud mitt inne i stan, tidigt på morgonen så reagerar man. Jeg vet inte vad det var, eller vad det kom i från, men för mig var det ett tecken på att den himmelska basunen mycket snart kommer att ljuda. Det basunljud som kommer att få de heliga till att resa sig från sina gravar och vi kommer att ryckas upp och tillsammans med det mot Jesus.

  Vi lever i tiden, och Jesus kommer mycket snart tillbaka. Vi får trösta oss och leva i detta fantastiska hopp.

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 24. Jag var inne och lyssnade till Susanne Billanders
  Webbinarium.Nyandliga som kommer till Jesus är en superkraft!I slutet av mötet tog Susanne upp om Guds vapenrustning,då fick jag till mig att Gud ville mig något.Efter mötet tog jag fram Efesierbrevet 6:10-18
  när jag började läsa kom Guds Helige Ande över mig
  med stor kraft som berörde mig starkt,då förstod jag att HERREN JESUS lade detta Bibelstycke på mitt hjärta ❤️att förmedla ut till syskon om detta Andliga skydd!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
  Vi närmar oss nu den tid ”den onda dagen” Paulus skriver om i Efesierbrevet.
  Berätta för alla om det Andliga beskydd som Gud ger oss. Vi måste varje dag BE GUD FADER om den Andliga vapenrustningen. Paulus skriver: Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. Ta därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och stå upprätt när ni fullgjort allt.
  Guds Nåd och Frid,Amen.
  https://youtu.be/KiqI5ENU4mM

  SvaraRadera
 25. Först enorma bränder, sedan vattenmassor, i ett land som tvingar sina medborgare till vaccinsprutor, kunde möjligen utvecklingen blivit en annan om Gud hade fått vara med och frihet och kärlek fått råda, då kanske Gud släppt på vattnet på bränderna?
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tusentals-maste-fly-regnovader-i-australien


  SvaraRadera
 26. 2 Sam 7:22

  Därför är du stor, Herre Gud, för ingen är som du, och det finns ingen annan Gud än du efter allt vi har hört med våra öron. 23 Finns det något enda folk på jorden som ditt folk Israel, det som Gud själv kom och friköpte åt sig som sitt eget, för att göra sitt namn känt? Du har gjort storverk för dem och förunderliga ting för ditt land och inför ögonen på ditt folk som du friköpt från Egypten, från hednafolken och deras gudar. 24 Du har gjort ditt folk Israel till ditt folk för evig tid, och du, Herre, har blivit deras Gud

  Vi välsignar Israel, ditt utvalda egendomsfolk. Ett folk som är utvalt till göra ditt namn känt!

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Vi välsignar Israel
   Önskar er alla en skön o avkopplande semester i sommar
   Vem vet ? Vi ses kanske på skyarna denna sommar, eller höst
   Vi är många som längtar och det är ett bra tecken på att vi är redo
   Guds välsignelse
   Mvh
   TZ

   Radera
  2. Det ville vara den bästa händelse som någonsin kan ske. Vi har blicken rättad uppåt, och vi vet att vår dybare Herre är på väg. Vi kan se att den här tiden går mot sitt slut, och jag är helt säker på, att nästa stora händelse på Herrens profetiska tidslinje är uppryckandet av Guds församling. Efter det kommer Herren att forstätta med Israel.

   Vår älskade och underbare Herre kommer mycket snart!

   Mikael

   Radera
  3. https://templeinstitute.org/

   Allt läggs snabbt på plats

   Radera
  4. Tack för att du delar. Som du säger så går allt väldigt snabbt, där vi ser förberedelser för de händelser, vi kommer att se i vedermödans tid. När vi ser förberedelser på ett tredje tempel och den kommande tempeltjänsten, så visar det att vi är nära den sista årsveckan.

   Jesus kommer snart!

   Mikael

   Radera
 27. Israel har precis skjutit ner tre drönare som sköts upp från Libanon. Israels försvarsstyrkor sköt ner dessa tre obemannade flygfarkost som närmade sig en israelisk naturgasplattform. Som vi vet så förväntar EU att sluta ett avtal om leverans av gas från Israel. Det kommer bland annat att vara det som kommer att trigga GOG.

  https://unitedwithisrael.org/idf-downs-3-hezbollah-drones-headed-for-gas-rig/?utm_source=newsletters_unitedwithisrael_org&utm_medium=email&utm_content=New+Israeli+Weapon+Turns+Shooters+into+Targets%3B+IDF%27s+Urban+Warriors+in+%27Little+Gaza%27%3B+Israeli+Woman+Fights+to+Save+Planet%3B+Palestinians%27+%E2%80%98Systematic+Torture%27+Exposed&utm_campaign=20220703_m168454910_New+Israeli+Weapon+Turns+Shooters+into+Targets%3B+IDF%27s+Urban+Warriors+in+%27Little+Gaza%27%3B+Israeli+Woman+Fights+to+Save+Planet%3B+Palestinians%27+%E2%80%98Systematic+Torture%27+Exposed&utm_term=Israel-Navy-ship-next-to-offshore-gas-rig-880x495-1-200x140_jpeg

  Mikael

  SvaraRadera
 28. Vi har tidigare skrivit med hänsyn till CERN, och det som ser ut till att vara vetenskapliga försök som öppnar upp för demonisk aktivitet. Här den 5 juli så öppnar CERN upp för en flerdimensionell portal den 5 juli och kommer att använda mörk materia. CERN uttalar sig om att ”vi kanske kan få se bevis på att vi kan lämna våra dimensioner för andra”.

  https://www.thesun.co.uk/tech/19067979/cern-hadron-collider-experiment-conspiracy-doomsday-twitter/

  Mikael


  SvaraRadera
 29. Gal 4:6
  Och eftersom ni är söner har Gud sänt i våra hjärtan sin Sons Ande, som ropar: "Abba! Far!" 7 Alltså är du inte längre slav utan son. Och är du son är du också arvinge, insatt av Gud.

  Herren kan inte älska oss mer än han gör just nu. Han kan inte omsluta och vara med oss, mer än han är just nu. Herren kan inte strida mer för oss eller vara oss närmare, än han är just nu. Herren är vår Abba, vår fullkomlige Fader som alltid älskar oss, alltid är med oss och aldrig någonsin kommer att svika oss. Ständigt förlåtande och älskande och står trofast vid vår sida. Han är mer än nog för oss, och allt vi behöver finns i Herren.

  Jag är så tacksam för Herrens nåd, frälsning och kärlek. Han är oss så nära och han längtar efter sin brud.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 30. Världsekonomin fortsätter att skaka och nu är det Kina som kan vara veckor från en krasch, som kan orsaka deflation för hela världen:

  https://www.express.co.uk/news/world/1634224/china-economy-news-crash-deflation-recession-world-threat-vn

  Det är skakningarnas tid, där ekonomin skakar "där vi är på väg att överge det traditionella systemet med pengar och redovisningar för att införa ett nytt" som jag skriver i inlägget. Det gamla måste gå under, för att ett nytt system ska kunna uppstå.

  Mikael

  SvaraRadera
 31. Ännu en gång kräver Ryssland att Israel ska stoppa "oacceptabla flyganfall i Syrien". Ryssland uttalar sig om att dessa handlingar som kränker Syrien ovillkorligt upphör.

  https://www1.cbn.com/cbnnews/israel/2022/july/russia-demands-israel-unconditionally-stop-lsquo-unacceptable-rsquo-airstrikes-in-syria

  Mikael

  SvaraRadera
 32. En tid för överlåtelse:

  https://denytterstatiden.blogspot.com/2016/02/en-tid-for-overlatelse.html

  från inlägget:

  "På trots av min trolöshet, så fortsätter du att visa din trofasthet, och på trots av att jag vandrar fel, så överger du och lämnar mig aldrig ensam.

  Hur kan det vara på det sättet, att du på trots av mina fel och brister fortsätter att älska mig villkorslöst? Varför fortsätter du, och på trots av att jag tvivlar, att tala liv och tro in i mitt hjärta? Varför fortsätter du att överösa mig med nåd och barmhärtighet, när jag ständigt kommer till korta i mitt själv? Hur kan du se mig som helig, fullkomlig och helt igenom ren, när jag i förtvivelse ser mig själv med helt andra ögon?"

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 33. Kära Syskon,

  I Europa sprider sig en rädsla för Rysslands nästa drag. Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, ger uttalar sig om att Ryssland långt från är klar med att sprida skräck i Europa, frågan är bara, vilket som är nästa land som kan stå på tur efter Ukraina?

  https://www.youtube.com/watch?v=7botPCGLezE

  Här kommer en viktig nyhet:

  Det ryska parlamentet har precis röstat med hänsyn till krigsekonomiska åtgärder.

  https://www.reuters.com/world/europe/duma-gives-first-approval-laws-moving-russia-towards-war-economy-2022-07-05/

  Det betyder att man kommer att tvinga företag till att förse militären med varor och anställda blir tvungna till att arbeta övertid för att stödja Moskvas krig.
  Det här kan tyda på att Ryssland ekonomiskt rustar upp för en större konflikt och att den största kan vara runt hörnet.

  Tidens tecken pekar på att Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krigslagar kommer förmodligen i spåren av konflikten, flera länder har dessa i sin lagstiftning! Tror du att militären sätts in mot medborgarna dvs Nato får liknande roll som myndigheterna i Kina, frihetsberövade och s.k. quarantine camps?

   Radera
  2. Guds frid, och tack för din kommentar.

   Redan nu, och särskilt under de senaste två åren, har vi redan sett hur länder ändrar lagstiftningar, och som jag skriver i inlägget, kommer en global regering snart att få makt över länder för att kunna gör det som krävs i en särskild situation.

   Men den största skillnaden i Europa kommer att ske efter uppryckandet, och när den sista årsveckan börjar. Då kommer militären få en annan roll och vi kommer att se camps, frihetsberövning etc. på ett helt annat sätt än det vi upplever i dag.

   Men vi är på väg dit och det nästa vi väntar på är Jesu underbara återkomst.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 34. För ett par dagar sedan utförde Israelisk militär, för första gången på flera år, en missilattack i närheten av staden Tartous, som ligger väldigt nära den ryska militärbasen i Syrien.

  https://www.tasnimnews.com/en/news/2022/07/02/2737625/israel-launches-missile-attack-on-town-near-syria-s-tartous

  Det betyder att spänningen mellan Iran/Ryssland och Israel utvecklar sig också väldigt snabbt. GOG är på väg, och vi närmar oss ändetidens krig med hast.

  Mikael

  SvaraRadera
 35. 1 Pet 1:3 - Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Far! I sin stora barmhärtighet har han genom Jesu Kristi uppståndelse från de döda fött oss på nytt till ett levande hopp, 4 till ett arv som aldrig kan förstöras, fläckas eller vissna och som förvaras åt er i himlen.

  "Tack älskade Abba (Fader) för att vi har gått från död till liv, från förbannelse till välsignelse, från mörker till ljus. Tack för ditt underbara arv, som du har förvarat åt oss i det himmelska. Du är barmhärtig, full av nåd och sanning. Du omsluter oss på alla sidor med allt vad du är och har. Vilken nåd att få kallas dina barn!"

  Mikael

  SvaraRadera
 36. En liten sammanfattning;

  Det profetiska ordet lämnar inte längre utrymme för antaganden eller
  spekulationer. Ca 10 olika indikationer och faktorer i de kristna
  profetiorna är långt gångna, växer fram och utvecklas inför våra ögon i
  detta "nu" på världsarenan.



  Vilddjuren som vill ha global makt inom politik, ekonomi & religion,
  samt det tredje templet. Eskalering av pandemier, svält, bränder och
  andra naturkatastrofer, konflikter & krig, en enormt stor global ekonomisk krasch, "märket" för att nämna några
  centrala tecken för de bibliska profetiorna, som skrevs för 2 000 år sedan.


  Med alla indikationer som nu manifesteras, kan man med matematikens
  hjälp beräkna, att den matematiska sannolikheten torde långt överstiga
  95% (vilket är extremt), angående att vi lever i den yttersta tiden.



  För den som inte vet; de kristna profetiorna pekar på tiden innan Jesus
  andra tillkomst och individen får själv välja om man vill ingå i den
  världsliga makten genom att ta emot märket ( detta är en av Bibelns
  absolut starkaste varningar att man INTE skall göra) eller ha Jesus som
  ledare.

  Lyft blicken, snart kommer HERREN JESUS på alla vis rättfärdiga, underbara, efterlängtade, tröstande, kärleksfulla (finns inte ord)....tusen åriga fredsrike. I HERREN JESUS namn. AMEN /Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det du delar, Heléne.

   Ja, så många tecken pekar på Jesu återkomst och vedermödans tid. Ingen borde längre vara i tvivel om att vi lever och befinner oss på tröskeln till ändetiden och profetiors uppfyllande.

   I hoppet om Herrens tillkommelse

   Mikael

   Radera
 37. Rysslands förra president, Dmitry Medvedev, varnar för kärnvapenkrig som kan föra till ”mänsklighetens slut”, om Ryssland kommer att straffas för krigsförbrytelser efter kriget:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10987209/Russian-ex-president-warns-end-existence-mankind-Moscow-punished-war-crimes.html

  Den förra presidenten, varnar för att attackera ”landet med det största kärnvapenpotential”, som är en uppmaning till att ICC (Internationella brottsmålsdomstolen) inte ska straffa Ryssland.
  Samtidigt har Ryssland utfört kärnvapenövningar med missiler som kan nå England, eller var som helst i Europa:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10987905/Putin-stages-nuclear-drills-intercontinental-missiles-capable-hitting-Britain.html

  Ryssland har inte tänkt sig att sluta innan de når deras slutmål, och man tänker heller inte acceptera att bli förföljda efter kriget. Ryssland har tagit en beslutning om att ändra världskartan och att införa sin egen världsordning tillsammans med Kina och Iran. Men om det är Ryssland som är det land som kommer att dra mot Israel, så kommer GOG att möta sitt slut.

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 38. Putin:

  "I slutändan blir det ingen kvar att förhandla om. Vi har ännu inte börjat slåss på allvar"

  https://warnews247.gr/v-poutin-den-echoume-akomi-xekinisei-na-polemame-sta-sovara-as-to-gnorizoun-oloi/

  Det vi upplever och ser nu är början på slutet. Början på våra kroppars förvandling och slutet på denna världens tidsålder. Jesus kommer mycket snart för att hämta oss hem.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Mikael , du glädjer mig mycket med din alltid blick på Jesus och uppryckelsen. Mitt i kamp och krig är det vårt Hopp.Jag ber varje dag. Kom Jesus kom!! Tror uppenbarelseboken öppnas mer o mer även för dom som inte läst den innan. Många tycker den är svår. Själv har jag läst den sen jag var nyfrälst 1989. Herren har av nåd gett mig ett intresse för den..i min bibeläsning har jag ofta gått till Uppenbarelsebok. Den löste mig från ett sökande i mormon kyrkan då jag läste i slutet att förbannelse över den som tar bort eller lägger till något i denna bok. Så tacksam att jag hittade hem 1989 till Herren efter ett långt sökande
   GV er alla
   TZ

   Radera
  2. Amen, och tack för din hälsning och för att du delar ditt fantastiska vittnesbörd. Det är så uppmuntrande och styrkande att ta del av.

   Ja, Herrens tillkommelse är verkligen vår underbara hopp i en mörk tid. I uppenbarelseboken så hittar man den 7 faldiga välsignelsen, där Herren visar på en särskild välsignelse för den som lyssnar och ta vara på det profetiska ordet där i.

   Jag önskar dig en välsignad sommar i hoppet om Herrens tillkommelse.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 39. Nya varningar från WHO om att en tredje covid våg är på väg, då smittade stiger drastiskt i hela världen.

  https://www.youtube.com/watch?v=esfRrN7U3uo

  Samtidigt rapporterar USA om 600 nya smittade med apkoppor, som fortsätter att sprida sig:

  https://www.the-sun.com/health/5587281/monkeypox-us-cases-update-cdc-data/

  Det verkar som att dom stora nyheterna med tanke på virus, krig, naturkatastrofer, hungersnød osv. fyller i media, och att på varje område kommer överskrifter som ger uttryck för den tid vi lever i.

  Mikael

  SvaraRadera
 40. Kommer alla nya influensor kallas för covid nu?

  SvaraRadera
 41. Samtal med Michael Zazzio!

  https://bit.ly/3ynjk0w

  I samtalet diskuteras det att Georgia Guidestones, som var ett av djävulens monument, har nu sprängts bort! På detta monument stod det bland annat att befolkningen på jorden ska hållas under 500 miljoner invånare! Det är mycket bra det som har skett och är en milstolpe mot ondskans monument!

  En viktig händelse där en av mörkrets gärningar har avslöjats och förintats! För Gud är ingenting omöjligt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Siffran om 500 miljoner kan bli reducerad ner till knappa 50 miljoner, vem vet? Jag tror tyvärr inte de har lagt av!

   Radera
 42. ,USA:s president Joe Biden har skrivit under en presidentorder för att skydda möjligheten till abort i landet.

  Ordern kommer två veckor efter att Högsta domstolen rivit upp domen "Roe mot Wade" – ett beslut som innebär att enskilda stater kan förbjuda aborter.

  SvaraRadera
 43. De kanske förbereder för ytterligare lockdown inför nästa epidemi som berör England!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde skriva att det kommer från en telegram grupp och att beräknad stängning är i juli!

   Radera
 44. Här är en intressant video från en broder, som argumenterar för att en judisk månad är lagt till i år. Om jag förstår det rätt, så blir man tvungen att lägga till (en skottmånad) en judisk månad vart annat eller tredje år. I den judiska månaden är kalendern baserad på månens faser. Men eftersom summan av tolv mån-månader är cirka 11 dagar kortare än solåret, läggs en 13:e månad in med jämna mellanrum för att hålla kalendern i takt med årstiderna.

  Om det stämmer, skulle det i så fall betyda att den blodmånen som jag vi hade den 15 maj är den rätta påsk och Shavuot/Pingst faller här den 15 juli.

  https://www.youtube.com/watch?v=3ycU2Cax-B4

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 45. Jag vill gärna påminna om Mark Biltz som argumenterar för att Herren arbetar med tidscykel på 7 år. Det var helt tillbaka i 2007 att Mark Biltz upptäckte sambandet mellan blodmånar, Herrens högtider och händelser i världen som pekar på ändetiden. i 2015 var det ganska uppmärksamhet i kristenheten över att Mark uppmärksammade att vi närmade oss avslutningen på en årsvecka, där en ny inträffade på hösten. Nu har det gått 7 år och Mark Biltz har på samma sätt gjort oss uppmärksamma på att en ny årsvecka kan börja här till hösten 2022, som då kan vara den sista och 70:e årsveckan, som också är vedermödans tid. Det gör 2022 högintressant och förstärker det vi upplever, att vi lever i tiden precis före uppryckandet av Guds församling och vedermödans början. Skulle det vara på det sättet att vi lever i ett "leapyear", dvs. att en månad ska läggas till, så börjar den sista årsveckan i slutet av oktober.

  2015 kan med andra ord ha varit en 7 års varning för Guds folk. Där vi under de senaste 7 år har sett varning på varning för det som ligger framför. Herren varnade Noa 7 dagar för det att vattnet kom, och på samma sätt kan det vara här. I så fall så är denna 7 års varning snart slut, och ändetidens syndaflod kommer snart med hast.

  Det är ett viktigt och varnande buskap som går ut, att Jesus mycket snart kommer tillbaka.

  Mikael

  SvaraRadera
 46. Jag delar en välsignad sång, "Turn your eyes upon Jesus":

  https://www.youtube.com/watch?v=gMjRTCWAgB4

  Vilken nåd att få lyfta sina ögon och bara se på Jesus. Låta alla omständigheter, svårigheter och nöd på ge plats för Herrens kärlek, omsorg och kraft. När vi ser på Herren, ser och möter han oss, sådan som han är. Han lyfter oss, omsluter oss och är oss nära på varje områden i våra liv. För många år sedan i mitt liv, såg jag honom och fick själv uppleva denna villkorslösa kärlek, och den förvandlade mitt liv för alltid. Han blev inte bara min Gud och Konung, men också min underbara Abba (Fader), som älskar oss fullt ut på trots av fel och brister. Han blev min evige och närmaste vän, som aldrig sviker, som ständigt står där med uträckta händer. Han blev mitt allt och mitt ett. Den är Honom, jag snart en dag ska stå inför ansikte mot ansikte. Min älskade och det dyrbaraste jag har.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du verkligen ställt varvet rätt, vi som gärna sjunger den sången drabbas av stress😇

   Men vi ser i tron blott på Jesus.

   Radera
 47. Rysslands första "domedags-ubåt" med kärnkraft är nu aktiv:

  https://www.washingtonexaminer.com/russian-doomsday-submarine-armed-nuclear-drones-service

  Det hände under en cermoni i fredags, där ubåten officielt nu är aktiv och en del av kriget.

  Mikael

  SvaraRadera
 48. Supermåne 13 juli. Vad kan det vara för tecken? 🤔 Guds rika välsignelse /E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är både en fullmåne och en supermåne. Det är faktiskt den som är den största och ljusaste under hela 2022. Judiska högtider sker ju alltid vid fullmåne, och då det ser ut som att det här året är en "leap year", där man har två månader Adar, så sker högtiden pingst/shavuot här den 14 juli, samtidigt med denna supermåne. Månens fulla sken är i Höga visan en bild av brudens skönhet (HV, 6:9). Så personligt tycker jag det är väldigt intressant som absolut är värd att uppmärksammas.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 49. T.W Tramm har några intressanta tankar med hänsyn till denna supermåne (desvärre på engelska)

  https://www.facebook.com/twtramm/

  LOOK UP!

  On July 13, the first full moon of summer will grace the evening skies.
  Besides being the biggest and brightest ‘supermoon’ of the year, July’s full moon is packed with prophetic significance:

  • The full moon is when the “goodman” of the house, a picture of Jesus, returns to render rewards (Prov. 7:19, 20; Matt. 20:8).
  • The full moon, white and radiant, symbolizes the Church–Bride prepared for the wedding.
  • July’s full moon occurs in the constellation Sagittarius, the heavenly sign depicting the victory over death at the Rapture (1 Cor. 15:52, 54, 55).
  • July’s full moon is called the Buck Moon, reminiscent of the “young stag” in Song of Solomon’s rapture-allegory: “Behold, he comes … My beloved is like a young stag” (Song 2:8, 9).
  • July’s full moon occurs as flowers are blooming, birds are singing, fig trees are forming their early fruit, and grapevines are blossoming (Song 2:12, 13).
  • July’s full moon, also called the Hay Moon, occurs during the wheat harvest, pointing to the ‘harvest’ of believers at Jesus’ return (Matt. 13:30).

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för svar! Intressanta tankar! Gvd /E

   Radera
  2. I Sverige infaller fullmånen den 14 juli

   Radera
 50. 2 KOR 4:16

  Därför ger vi inte upp. Även om vår yttre människa bryts ner, förnyas vår inre människa dag för dag. 17 Vår nöd, som är kortvarig och väger lätt, bereder åt oss en väldig och överväldigande härlighet som väger tungt och varar för evigt. 18 Vi riktar inte blicken mot det synliga, utan mot det osynliga. Det synliga är förgängligt, men det osynliga är evigt.

  2 KOR 5:1

  Vi vet att om vårt jordiska tält rivs ner så har vi en byggnad från Gud, en evig boning i himlen som inte är gjord av människohand. 2 Därför suckar vi i vårt tält och längtar att få iklä oss vår himmelska boning, 3 för när vi väl är klädda i den ska vi inte stå där nakna. 4 Ja, vi som bor i detta tält suckar tungt. Vi vill ju inte bli avklädda utan påklädda, så att det som är dödligt uppslukas av livet. 5 Och den som berett oss för just detta är Gud, som har gett oss Anden som en garant. 6 Därför är vi alltid vid gott mod, även om vi vet att vi är borta från Herren så länge vi är hemma i kroppen. 7 Vi lever här i tro, utan att se. 8 Men vi är ändå vid gott mod och skulle hellre flytta bort från kroppen och vara hemma hos Herren.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 51. Taaack..för dessa bibelord!
  Guds rika välsignelse!🙏

  SvaraRadera
 52. New Yorks beredskapsavdelning lanserar nu nya direktiv vid en evt. kärnvapenattack. En representant uttalar sig: "När hotbilden fortsätter att utvecklas är det viktigt att New York-bor vet hur man förbereder sig för alla överhängande hot och att vi förser dem med de resurser de behöver för att hålla sig säkra och informerade."

  https://www1.nyc.gov/site/em/about/press-releases/20220711_pr-nycem-releases-nuclear-preparedness-psa.page

  Den hotbild som nämns här, är risken för ett krig där kärnvapen kommer användas. Och det är en hotbild som växer och blir allt mer påtaglig.

  Mikael

  SvaraRadera
 53. Ipsos är en organisation som går ut och undersöker i 27 av världens länder av vad som oroar världen mest? (Sverige är ett av de länder som deltar) För tredje månaden i rad så är det oron för inflationen som har tagit toppplacering på listan. Det finns med andra ord en global oro och fruktan för hur den ekonomiska situation vi befinner oss i med en explosiv inflation som sprider fruktan i världen.

  https://www.ipsos.com/sv-se/vad-oroar-varlden-juni-2022

  Det fick mig att tänka på att just fruktan är stärkt förunden med ändetiden. Människor ska "står rådlösa vid havet och vågornas dån" och "människor ska gå under av skräck inför det som ska drabba världen", Det finns en starkt fruktan och skräck som är förbundet till det mörker som människan upplever går ut över världen. En värld som är gripen av total rådlöshet. En rådlöshet, för det finns egentligen inga svar eller lösningar på det vi upplever och kommer att uppleva. Det enda svaret och lösning som gäller i alla tider är Jesus Kristus!!

  Mikael

  SvaraRadera
 54. Ryssland hotar nu med att landet är på randen av en väpnad konflikt med USA. Hoten kommer efter att Ukraina har använt NATO-missiler som har gjort stor skada på en rysk militär bas.

  https://warnews247.gr/ektakto-rosia-briskomaste-sto-cheilos-amesis-enoplis-syrraxis-me-ipa-dialythike-rosiki-vasi-apo-himars-7-nekroi-40-travmaties-vid/

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11004191/Russian-general-killed-donated-missiles-Ukraine-massive-explosion-hits.html

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://marcusoscarsson.se/just-nu-rysk-militarbas-i-ryssland-ska-ha-bombats/

   Radera
 55. President Biden besöker Israel här den 13-15 Juli och många frågar sig vad Biden tänker säga och göra under sitt besök. Biden kommer att hålla möten med både Israel och palestinier innan han fortsätter till andra länder i Mellanöstern. Men det är alltid värt att hålla ett öga på hur USA förhåller sig till Israel och situationen i Mellanöstern.

  https://www.jpost.com/israeli-news/article-711396

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 56. Jag delar en intressant video från en syster, som tar utgångspunkt i en video som är relaterat till Bidens resa till Mellanöstern som visar att talvärdet av Bidens namn på hebreiska är 726 (Harpazo), dvs det ord som på grekiska används för uppryckandet. Videon är på engelska.

  https://www.youtube.com/watch?v=umyCUK7-m40&t=0s

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant! Har bett en del sista tiden över min dröm jag delade här i våras
   Att jag drömnde att jag var på ikea med min man och en av våra döttrar.Vi satt och åt middag. Plötsligt blev allt svart i lokalen och en tydlig röst sa. Kriget är här nu, utrym lokalen.
   Jag upplever i bönen att utrym i drömmen kan vara detsamma som uppryckelsen. Herren räddar sitt folk. Var ju en annan kristen som ungefär då oxå haft en liknande dröm om att ha varit ute med familjen och ätit när uppryckelsen kom, läste jag på Flammors sida
   TZ

   Radera
  2. Guds frid, TZ

   Ja, så kan mycket väl vara. Varje dag och varje timme är intressant just nu. Precis som i din dröm, så påminner det om profetian av den 90-åriga kvinnan från Norge, som såg Jesu återkomst i samband med det tredjevärldskriget som bröt ut. Vi är så nära nu, och jag tror att Herren kommer snart att "utrymma lokalen" för att hämta sitt folk.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 57. När alla tror att det är över, då planeras massvaccination mot covid 19.
  https://sverigesradio.se/artikel/han-ska-utreda-massvaccinationen-problem-att-na-utsatta-omraden

  SvaraRadera
 58. Israel och USA underskriver "Jerusalemdeklarationen" där de förbinder sig att använda makt i förhållande till Irans kärvapenhot:

  https://www.israel365news.com/271336/israel-us-sign-jerusalem-declaration-committing-to-use-power-against-iran-nuclear-threat/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Israel%2C+US+Sign++Jerusalem+Declaration++Committing+to+Use+Power+Against+Iran+Nuclear+Threat+and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=I3N+-+AM+-+July+13%2C+2022

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt att dom inte passar på tillfället när dom "stora" är samlade i samma stad, och land.

   Radera
 59. Til Björn E :

  Jag kan desvärre inte hitta ditt inlägg eller få det tillbaka. Har du möjlighet för att lägga ut igen?

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 60. Ukrainas vapen går till al-Qaida i Syrien! USA beväpnar turkiskt stödda terrorister för ett turkiskt ledd anfall i Syrien!

  https://bit.ly/3IALE45

  Denna viktiga information kommer inte ut i mainstreammedia och naturligtvis talar inte regering och riksdag om sanningen för folket! Sanningen skall göra eder fria! Nej till Nato och Nej till EU!

  Guds frid

  SvaraRadera
 61. Kära Syskon,

  Det är inget tvång eller nödvändighet, men använd gärna en synonym/namn när ni kommenterar eller skriver ett inlägg. Det gör att det blir mer personligt och lätt när man svarar tillbaka eller kommenterar på ett annat inlägg.

  Tack så mycket

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 62. Israel kommer allt mer i profetiskt fokus, och ett av de allra största tecken är det kommande avtalet som Antikrist kommer sluta med Israel och arabvärlden. När vi upplever "Abraham Accords" ta form och växa, och ser en allt större tillslutning af arabiska länder, så är det ett tecken på att vi kommer att uppleva ett brett avtal inom en kort framtid. Benjamin Netanhayu uttalar att om han vinner det kommande valet i Israel, så kommer han få till stånd ett fullsändigt fredsavtal med Saudiarabien och andra arabländer. Det betyder att vi är på väg mot profetiskt uppfyllande av Dan 9:27, som innebär vedermödans början.

  https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=5467

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 63. Jag tänker inte att det är en tillfällighet, men en otrolig bekräftelse? Den 23 Juli är asteroiden Yeshua (Det hebreiska namnet för Jesus) precis i hjärtat i konstellationen Lejonet, som är en bild på Herren.

  https://www.youtube.com/watch?v=tfbd_f3T6LQ&t=106s

  Mikael

  SvaraRadera
 64. 400 rabbiner varnar Biden för att dela landet Israel - "land för fred"

  https://www.israel365news.com/271359/400-rabbis-warn-biden-against-his-deadly-agenda-to-divide-israel/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=400+Rabbis+Warn+Biden+Against+His++Deadly++Agenda+to+Divide+Israel+and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=I3N+-+AM+-+July+14%2C+2022

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att delningen av landet är något som sker snart! Det är profetiskt budskap, peace dealen från 2020 är grunden till delningen!

   Vänligen Bengt

   Radera
  2. Guds frid, Bengt.

   Ja, det tror jag du har rätt i. Abraham avtalet och land för fred. Vi går med snabba steg mot en delning av landet Israel. Vi upplever avgörande händelser som har med Israel och den kommande framtiden att göra. Bara tänk på alla förberedelser som har med det kommande templet att göra. Det är ganska otroligt så snabbt det har gått.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. Ja, det är en snabb händelseutveckling som tar fart Dan 11:39 beskriver delningen av Israel, det här kan hända snart!

   Guds Välsignelse Mikael

   mvh Bengt

   Radera
 65. 1 TESS 5

  När det gäller tider och stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. 2 Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. 3 När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.
  4 Men ni, bröder, lever inte i mörker så att den dagen kan överraska er som en tjuv. 5 Ni är alla ljusets barn och dagens barn. Vi tillhör inte natten eller mörkret. 6 Låt oss därför inte sova som de andra utan hålla oss vakna och nyktra. 7 De som sover, de sover om natten, och de som berusar sig är berusade om natten. 8 Men vi som tillhör dagen ska vara nyktra, iförda tron och kärleken som rustning och hoppet om frälsning som hjälm. 9 Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus. 10 Han har dött för oss för att vi ska leva med honom, vare sig vi är vakna eller insomnade. 11 Uppmuntra därför varandra och uppbygg varandra, så som ni redan gör.

  Maranatha!

  Mikael

  SvaraRadera
 66. Hade just en dröm som skakade om mig men samtidigt var betryggande. Drömde att jag var bland folk, det var natt. En klocka ljöd, slag för slag. Sen såg jag en komet eller en stjärna falla. Ett flygplan kraschade. Ett kompakt andligt mörker kom emot oss. Folket runt blev oroliga och förstod inte, men jag förstod. Sen vaknade jag.

  Gud är det enda som betyder något. Klockan är slagen, tiden är inne. Alla småsaker vi fäster oss vid har ingen betydelse och kommer snart förlora sin betydelse. Världen som vi känner den kommer snart vara ett minne blott. Lev för Gud i den tid som är kvar! GRV

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica. Tack för att du delar din dröm med oss. Jag tycker att den bekräftar 1 Tess 5, som jag precis har delat, väldigt bra. Precis som du skriver, så kommer stora förändringar till den här världen och det vi känner kommer snart att vara ett minne blott. Undergången och detta mörker kommer lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda - plötsligt och utan förvarning.

   Jag lästa några nyheter här på morgenen och som jag har skrivit tidigare, varje enskild nyhet, kunde få sin egen överskrift. Biden vill dela Israel. Ryssland, Kina, Turkiet, Indien och andra länder vill samarbeta i ett handelssystem (BRINC), inflation som rasar, krig som bara tilltar osv. Jesus kommer mycket snart tillbaka och som du skriver, i allt detta skakande kan vi ändå vara trygga. Herren kommer att hämta och ta oss till sig, och vi kommer snart att få vara med och hos Herren.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Så underbar tanke , att alla vi som älskar Jesus snart skall ses på skyn. Vilket hopp vi har. Låt oss tillsammans be för våra kära som inte är med på vägen än. Att Herren möter med dom. Att dom ödmjukar sig inför vår älskade Jesus.
   Titti Z

   Radera
  3. Amen, Titti. Det är också min bön och nöd, att våra nära och kära som ännu inte känner Herren blir frälsta och ska tillbringa evigheten i himlen. När man vet vad som ligger framför den här världen, blir man bekymrad. Men jag vet att Herren hör bön, och att han kommer att ta hand om var och en, och att vi till sist kommer ses i det himmelska. Herren kan och förmår.

   Mikael

   Radera
 67. Jag har tidigare skrivit med hänsyn till BRICS, som är förkortningen för det organiserade samarbetet mellan fem av världens största och mest växande statsekonomier: Brasilien, Ryssland, Indien, Kina (engelska: China) och Sydafrika. En otrolig intressant utveckling är att förutom Iran och Argentina, så har fler länder ansökt om medlemsskap. Saudiarabien, Turkiet och Egypten står på tur för att lämna in ansökningar om att gå med i organisationen. Det skulle betyda att västvärlden hålls utanför och man skapar helt nya och andra sätt att handla och stödja varandra ekonomiskt.

  https://warnews247.gr/ektakto-exelixi-vomva-i-saoudiki-aravia-zitise-na-entachthei-stous-brics-to-2023-i-tourkia-apochaireta-o-r-t-erntogan/

  Mikael

  SvaraRadera
 68. Gick in på flightradar24 på Ukrainas flygplatser, undrar hur dom ser ut i dag, vore kanske bra med nya bilder.

  SvaraRadera
 69. Abraham Accord (Abraham avtalet), som inte är annat än något som förbereder och föregår det avtal som Dan 9:27 profeterar om. Det avtalet är inte från Herren, men något som Antikrist kommer stadsfästa. Jes 28:15 kallar detta förbund ett "förbund med döden". Något annat som är en stötesten för Herren är när man beslutar och lägger planer om att dela hans land. Precis som Biden gör i ögonblicket i Mellanöstern. Något som är intressant att precis antal dagar mellan 15 september 2020, då det breda avtalet ingicks mellan Israel och andra arabländer tills dess att Biden landade i Israel med budskapet om att dela Herrens land, är det 666 dagar. Talet 6 är människans tal, och det är visar att det är människans egna planer, utan Herrens ledning, för att få fred i Mellanöstern. Därför är vilddjurets tal 666. Det är människan utan Gud i ande, själ och kropp. Dvs ett system där människan väljer sin egen väg på alla områden utan Herrens inblandning. Babelstorn om igen med andra ord.

  Mikael

  SvaraRadera
 70. Den brutala värmebölja som Europa upplever just nu kan vara den värsta 1757. De senaste år har vi upplevt extrem torka och värmerekord. Men hettan och stigande temperaturer ser ut att fortsätta, och just nu ser vi alltså de varmaste temperaturer i över 200 år.

  https://www.accuweather.com/en/weather-forecasts/europe-heat-wave-could-be-worst-in-over-200-years/1216701

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. I denna tid när solen hotar att skada oss människor
   Får vi blicka uppåt och läsa psaltaren 121
   Ett fantastiskt löfte
   GV er syskon
   Titti Z

   Radera
  2. Tack Titti för att du delar denna underbara psalm som så starkt talar om Herrens beskydd. Jag delar den här:

   Hjälpen kommer från Herren
   1 En pilgrimssång.
   Jag lyfter mina ögon till bergen.
   Varifrån kommer min hjälp?
   2 Min hjälp kommer från Herren,
   som har gjort himmel och jord.
   3 Inte låter han din fot vackla,
   inte slumrar han som bevarar dig.
   4 Nej, han som bevarar Israel,
   han slumrar inte, han sover inte.
   5 Herren bevarar dig,
   Herren är ditt skydd
   på din högra sida.
   6 Solen ska inte skada dig
   om dagen,
   inte månen om natten.
   7 Herren ska bevara dig
   från allt ont,
   han ska bevara din själ.
   8 Herren ska bevara
   din utgång och din ingång,
   från nu och till evig tid.

   Radera
 71. Broder Paul & A från Off Grid Desert Farming har lagt en länk i hans senaste video! Gå gärna in och läs filen" Det sociala kreditsystemet" den finns en bit ner bland kommentarerna!

  mvh Bengt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Bengt.

   Tack för det du delar. Broder Paul från Off Grid Desert Farming delar ofta intressanta profetiska nyheter, som talar rakt in i den tid vi lever i.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
  2. Tack själv Mikael för att du har din blogg och att vi kan läsa den och dela med varandra! Ja, Paul fick i en dröm av Herren, blev uppmanad att bege sig västerut, tror att deras ställe är beläget en bit utanför Las Vegas! Där har de missionerat och hjälpt nödställda. Mycket bra att även hans kanal finns där och vi får ta del av Bibelordet.

   önskar dig en god fortsättning på sommaren Mikael

   Bengt

   Radera
  3. Guds frid, Bengt.
   Tack för en uppmuntrande hälsning, och för att du delar om Paul och hans arbete för Herren. Jag önskar också dig en välsignad fortsättning på sommaren.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  4. Tror att det ska vara Phoenix Arizona, Broder P & A!

   Bengt

   Radera
 72. Marc Chaikin, en aktieanalytiker och grundare och VD för Chaikin Analytics, LLC, uttalar sig väldigt profetiskt när han säger:

  "A huge event is coming in 2022" (en stor händelse kommer ske i 2022).

  Marc talar här om den ekonomiska situationen som vi upplever, men som jag ser det är denna stora händelse inte bara begränsad till det ekonomiska området, men skakningar som kommer påvärka varje område i vårt samhälle.

  https://visionaryprofit.com/crash-warns-of-huge-event-2023-s/?cep=R2uq4HsyAgnH7eW87KLgy9vxX8d0Qewhp_auJjs4mdEeCKVnIkNhr88r-7zK5vgG9uyuXhjwDThAJkgj23-VOywrYYeQj9U9h-yPDDSRHbSWIPgNMbGuFj9FXdi0xYDvntJ2qa8nZzpMTRTOgRiTyD6acHLbXLd2HAjadsPz3KVjFeW17pHfcvyVTfujL1Ek7szApPs7WmbnHbMOpm6Yi0hCew1W26XdFqr7ar5_ay_j-893Uc5THEvk9QPt-XU3pbmN0xfupnMMGGAzjnwSpSOz6jNhbjehX-POnxcn0MWQH27q5cpGVQCueZwVvQ0CdMmOkQKPnb_l1t1jEXR8s1pUAFf2N1sxxgp3zhgkx0lnJbVRwaZLi4nOLuLeZk4Acbi0ykr8Tm1oRuIGecksHD7_jjP7o1EE7Cf6hIacJaN3tsUmqhAw940euMLEs3Sgc0874JTtZW4AjQW96QMTtPdfxkkOgS12xc7RYxdu_og1GvFdbmdCp3O6Ktd8TVmbxl4K-c1pO0g_eki7I0m3kOlxaOGTMLv6YJ2nu8G6BjbcLOiWBGfIAOXUj5ZRVYtRFsXtWudhSfExJHJEffZ8ATAssoSwnrFFP6QGnWc2w1_HIGLtwHzJ3PHEU2v2gqU0CgRkPm2Hpo5ZmhNfmmtA7u5r_l8Z1sWNUVzPwYoZN2WCI2bZZP0oCC5YB9943Y9yTDw0E2391w-LlGSzA01nz1iiXckixhQ_6f4G6hqy7b5IS_jXTA-iOuw9R2THHC1RwFe4Wh61jq00hDaxwxxdmmyFjPnJIDyrT__iIP0c2sK-UqmJ7eKA1lTJJwkaYwBOvug7rw78setc4WTdSepUGQ0xbjxPPZNxXok1xAb21YKpK7l255xsFmcFSMWkmJAw98SaKvJgp5ChtbzVnwvW3uhez554rd26KDqBaBHgSl4bUOYCwfiI5ZZTAeFfO0qxDhbAMChktG7iZrhLToGeY6fJ-JeMrNaKhMdDHdjzqhpwc9V4YaopBMKilKf4J3f0N0kV-SR0JxZb89sSP4Bfsw42h_AbuJ5vBpLrXnN_RAE&lptoken=1666587f099620794078&campaign_id=00137bff86341958e02a6f349bbc50703b&publisher_id=006185cb30ce2af49f89a1b9dc78ee9e38&publisher_name=Jpost+%28Jpost%29&ad_id=0069c66acb4ced863325af500797b3089a&ad_title=Wall+Street+legend%E2%80%99s+Surprising+Warning%3A+%22A+Strange+Day+is+Coming%22&section_id=00cd6fc9da973b95b8b5a88d0253677fe5&section_name=JPost&req_id=39472418e2cb9367ec66e7724e7c8419&promoted_link_id=0069c66acb4ced863325af500797b3089a&time_stamp=20220717163720&ob_click_id=v1-72b112ee0c5a81000504fee61486c421-00eeef9177282e6d095f684b281af7a5ee-g44dczrqgzstellcmztdaljumftdoljymy2wgljqgy3teztcgbstqyrzgy&dicbo=v1-72b112ee0c5a81000504fee61486c421-00eeef9177282e6d095f684b281af7a5ee-g44dczrqgzstellcmztdaljumftdoljymy2wgljqgy3teztcgbstqyrzg

  Mikael

  SvaraRadera
 73. Vad är det som händer i vårt vackra land? Två fall av barnamord som begåtts av barn inom loppet av några veckor!!? Det är ofattbart, och totalt fruktansvärt!! /S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi upplever en laglöshet utan jämförelse och man saknar helt enkelt ord. Jesus är enda räddningen för vårt land och Herren står med utsträckta händer för att röra, förvandla och upprätta varje brutet hjärta. Vårt land behöver en genuin väckelse och vidrörande av Herren.

   Mikael

   Radera
 74. Sergej Lavror anklagar NATO för att redan är på plats för att leda militären i Ukraina mot Ryssland.

  https://avia.pro/news/mid-rossii-natovskie-navodchiki-rszo-uzhe-rukovodyat-ukrainskimi-voennymi-na-zemle

  Sergej varnar västvärlden och frågar om man är medveten om konsevensen av detta? Konflikten fortsätter att eskalera och det är inget som tyder på att det kommer att sluta. Jesus kommer snart tillbaka och den sista årsveckan kan få sin början.

  Mikael

  SvaraRadera
 75. Den amerikanska ambassaden uppmanar nu alla amerikaner tatt lämna Ukriaina.

  https://ua.usembassy.gov/security-alert-missile-threat-awareness/

  Mikael

  SvaraRadera
 76. Apostasia – Avfall eller avgång

  2 Tess 2: 3 - Låt ingen bedra er på något sätt. Ty först måste avfallet komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram
  Paulus undervisar församlingen om en viktig och avgörande tes, nämligen det att församlingen inte kunde förvänta att Herrens dag (vedermödan) skulle komma, innan tre avgörande händelser skulle ske:

  Avfallet (Apostasia) måste komma, den som håller tillbaka måste träda till sida, och laglösthetens människa (Antikrist) måste öppet träda fram (Upp 6:1)

  De första översättningarna
  I den engelska Bibeln, the Amplified Bibel, finns en fotnot: ”A possible rendering of apostasia is: departure (of the church).

  De första sju engelska översättningarna från 1394 – 1608, blev alla översatta med ordet ”departure”, (avgång) som syftar på uppryckelsen. Hur kommer det sig att King James Version som en av de allra första översättningar använde ordet avfall i stället för avgång?

  Betydelsen av ordet Apostasia

  Det ord som i grekiskan blir översatt avfall, svek och uppror är ordet ”apostasia”. Substantivet ”apostasia” kommer från verbet ”afistämi” vars huvudbetydning är ”att flytta sig” eller ”att flytta något från ett ställe till ett annat”. Ordet används speciellt i förbindelse med att någon flyttar från ett ställe till ett annat, eller om man går bort eller skiljer sig från någon.
  Vi hittar ordet apostasia endast två gånger i NT, där det andra finns i Apg 21:21 där det talas om att ”överge Mose”, eller avfalla från Mose. Medan substantivet apostasia är sällsynt i NT, förekommer verbet afistämi som ordet härleds av femton gånger. Endast i tre tillfällen syftar det på religiöst avfall från tron. (1 Tim.1, Heb 3:12 och 2 Tim 2:9).
  I de övriga tolv fallen betyder afistämi ”att avlägsna sig från”, vare sig det är en person (Luk 4:13, apg 12:10), från orättfärdighet (2 Tim 2:19), från templet (Luk 2:37) eller från kroppen (2 Kor 12:8).

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 77. Rysslands president besöker Teheran och träffar samtidigt Turkiets ledare!

  https://www.reuters.com/world/putin-visits-iran-first-trip-outside-former-ussr-since-ukraine-war-2022-07-18/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det du delar. Ja, det är väldigt intressant hur ändetidens nyckelpersoner hittar varandra. GOG förbereder sig och gör sig klar.

   Mikael

   Radera
 78. 5 av de 6 folkrikaste länder i Sydamerika leds av en vänsterregering. Historisk sätt har ABC länder (Argentina, Brasilien och Chile) gjort allt för att minska USA:s inflytande. Jag har tidigare delat nyhet om att Argentina nu har ansökt medlemskap i BRICS, där både Kina och Ryssland är med i. Nu ser det ut som att både Kina och Ryssland stärker sitt inflytande i Sydamerika, där man nu frågar sig om Kina håller på att "vinna" Sydamerika?

  https://www.project-syndicate.org/commentary/us-and-europe-deteriorating-relations-with-latin-america-china-by-ana-palacio-2022-07

  Mikael

  SvaraRadera
 79. Det är flera som försöker att ge ett bud på hur resten av 2022 kommer att se ut. Överskriften och det som går igen är krig, pest och svält. Till det kan man också tillägga hyperinflation, energikris, börsras, extrem hetta och naturkatastrofer.

  Dessa överskrifter vittnar om denna tidsålders slut och Jesu dyrbara återkomst. Tyvärr kommer vi inte uppleva att tillståndet i världen blir mer stabilt eller att det kommer att gå tillbaka till det normala. Vi kommer bara att uppleva en eskalering på varje område, där det inte finns någon väg tillbaka. Det normala kommer aldrig tillbaka, men Jesus gör!

  Mitt i detta mörker, kaos och upplösning står Herren med usträckta händer för att hjälpa, frälsa och upprätta varje längtande själ. Nådens dörr är fortfarande öppen. Uppryckandet har inte hänt och ännu finns det tid att få sin sak klar med Herren. Men tiden är mycket kort och Herren kommer snart tillbaka. Det känns, vi kan se det och tidens tecken pekar på det.

  http://themostimportantnews.com/archives/on-the-menu-for-the-remainder-of-2022-war-pestilence-famine

  Mikael

  SvaraRadera
 80. Gal 2:16
  Men vi vet att människan inte förklaras rättfärdig genom laggärningar utan genom tro på Jesus Kristus. Därför har också vi satt vår tro till Kristus Jesus, för att stå som rättfärdiga genom tro på Kristus och inte genom laggärningar. Genom laggärningar blir ingen människa rättfärdig.

  Gal 2:19
  Jag har genom lagen dött bort från lagen för att leva för Gud. Jag är korsfäst med Kristus, 20 och nu lever inte längre jag, utan Kristus lever i mig. Och det liv jag nu lever i min kropp, det lever jag i tron på Guds Son som har älskat mig och utgett sig för mig.

  Jag läste Gal kap 3 i dag med tårar i mina ögon. Vilka underbara löften från Herren om vår död och nya liv i honom. En liv och rättfärdiggörelse som kommer av tron, utan några som helst egna gärningar. Vi inte bara känner Gud, men vi har blivit kända av honom. Han har gett oss all den kraft, all den välsignelse och alla de löften vi behöver för att fullborda vårt lopp. Vi kan och förmår genom den underbare helige Andes kraft.

  En fortsatt välsignad sommar i Herrens närhet

  Mikael

  SvaraRadera
 81. Iran erkänner nu det som Israel har påstått under lång tid - att landet har möjlighet för att bygga en atombomb:

  https://unitedwithisrael.org/israel-was-right-iran-just-confirmed-it-can-build-nukes/?utm_source=newsletters_unitedwithisrael_org&utm_medium=email&utm_content=Israel+was+Right%3A+Iran+Confirms+it+Can+Build+Nukes%3B+Israelis+Develop+World%E2%80%99s+Next+Superfood+from+Unlikely+Source%3B+Israeli+Athletes+Win+Big+at+World+Games%21&utm_campaign=20220718_m168638212_Israel+was+Right%3A+Iran+Confirms+it+Can+Build+Nukes%3B+Israelis+Develop+World%E2%80%99s+Next+Superfood+from+Unlikely+Source%3B+Israeli+Athletes+Win+Big+at+World+Games%21&utm_term=ISRAEL+WAS+RIGHT_3A+Iran+Confirms+it+Can+Build+Nuclear+Weapons+NOW

  Mikael

  SvaraRadera
 82. Kära Syskon,

  I morgon reser jag bort en veckas tid, och får inte möjlighet för att uppdatera i kommentatorsfältet. Fredag den 29 juli får jag möjlighet att skriva som normalt igen. Även om jag inte har möjlighet för att svara på inlägg, kan jag godkänna och släppa igenom även om det kan ta lite längre tid än normalt. Så fortsätt gärna att dela det som Herren lägger på era hjärtan.

  Jag önskar var och en en fortsatt välsignad sommar.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 83. Har haft en märklig dröm i natt, någon sökte efter en 3 månaders noshörning, för ett projekt kanske en film, jag såg babyn, en kraftig "klimp"

  Jag har inte sett någonting som kan ha styrt mina tankar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du att det hade en biblisk hälsning till oss
   Isåfall be om uttydning. Tänker att jag kan inte se en koppling. Så är nyfiken

   Radera
 84. Ett nytt brev från jägarchefen m.a.a. Ukraina !

  jagarchefen.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det. Dela gärna med forumet om det skrivs något intressant.

   Guds frid

   Mikael

   Radera
 85. En rad tänkbara händelser i krigets Ukraina där troligen intensiteten skruvas upp för ytterligare våldsamheter. Parallellt med kriget kommer det förmodligen klimat och energi låsningar.

  https://rumble.com/v1d0t0t-putin-revolutionary-changes-to-world-order-are-coming.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste ikväll på tempelinstitutet att det var dags att bygga templet nu

   Radera
  2. Har vi någon AC kandidat som kommer att parkera i det kommande templet, egentligen bara det som fattas?

   Radera
  3. Tror att vi nog kommer att avslöja han genom DHA , innan vi rycks upp. Vi är lovade att undgå vreden som kommer 3 1/2 år in i vedermödan..Har alltid trott vi blir uppryckta innan vedermödan o vill tro det än. Men vi får kanske vara med så pass att vi kan avslöja Anti krist.Hur tänker ni andra här ?
   Frid
   TZ

   Radera
  4. Hur det än blir lever vi i spännande tider nu .Herren ger oss kraft att möta det som kommer emot oss
   TZ

   Radera
  5. Det finns flera som menar att AC redan är här? Vad tror du om vaccinet Titti?

   Radera
  6. TZ
   Guds vrede varar hela vedermödan
   När det handlar om Guds vrede så påpekar ofta människor att det inte är det samma som den stora nöden, och de har helt rätt. Den stora nöden är på 3,5 år som startar med förödelsens styggelse och Guds vrede eller vredesdomen varar i hela vedermödan på 7 år
   Klippt från Mikael

   Radera
  7. Ja vedermödan är sju år.
   Den står vi på dörren till nu.
   Blir tätare o kraftigare värkar
   TZ

   Radera
  8. Amen TZ,

   Tack för det du delar. Ja, födslåvåndor blir allt tätare och vi fortsätter med samma hastighet, mot både härlighet och mörker. Jag är helt överbevist om att vi lever i tiden och att Herren mycket snart kommer tillbaka.

   Vår förlossning närmar sig. Vilket underbart hopp!

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 86. När det gäller vaccinet är jag helt på Mikaels sida. En förberedelse för märket
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Johannes 14:2
   Jag skall komma och hämta er till mig . Jag vill att ni skall vara där jag är 🙏
   Vilken kärleks förklaring till oss.
   Att Jesus själv säger till oss att han vill vi skall vara där han är…
   Att ha blicken på Jesus nu och Guds ord och vara i bön
   Är det viktigaste. Vaken och brinnande i Anden.
   TZ

   Radera
 87. när sker uppryckandet enligt Bibeln, före vedermödan eller 3,5 år in i den?

  SvaraRadera
 88. 1 Thess 1:10 och till att vänta hans Son från himmelen, honom som han har uppväckt från de döda, Jesus, som frälsar oss undan den kommande vredesdomen.

  Läs också 1 Thess 5:9 ty Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vrede, utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Det är Herrens hjärta och löfte. Han hämtar oss före vredens tid och före det att Herrens domar går ut över jorden.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 89. I söndagsnatt såg jag som en film som spelades upp för mig
  Hade vaknat och försökte somna igen
  En kort stund såg jag människor springa
  Upplevde rädslor i känslan
  Det var väldigt brått och oroligt.
  Har tänkt en del och skall be för om det har en betydelse
  Var det en glimt av den panik som uppstår efter ett uppryckande. Många försvinner, folk letar o irrar runt
  Vet ej än säkert
  Be gärna över om Herren vill säga något om detta
  Berätta gärna om ni får något till er
  Kan inte riktigt släppa synen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för att du delar det som Herren gav dig.

   Jag är helt säker på att Herren visade dig just en glimt av den panik som uppstår efter uppryckandet, när en värld befinner sig i fullständig kaos.
   En av de utombibliska profetior som finns blev delad av Ken Peters, som fick en detaljerad beskrivning av vedermödans tid, som både beskriver själva uppryckandet, Antikrist framträdande och den tid av kaos som följer i tiden därefter. Hela inlägget kan tas del av här:

   http://denytterstatiden.blogspot.dk/2015/01/uppstandelse-varldsvid-kaos-och.html

   Det du upplevde är ju precis det som snart kommer att bli en realitet för den här världen. En värld utlämnad till mörker och domslut.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack Mikael för svar. Min längtan förstärks för var dag. Trots en underbar familj och mycket välsignat här
   Så ökar min hemlängtan. Det måste bara vara Gud som förbereder.
   Välkommen tillbaks
   Du har varit saknad. Att höra vad du har att förmedla.
   TZ

   Radera
  3. Guds frid, TZ

   Tack för en uppmuntrande hälsning. Det har varit extra svårt att inte få möjlighet för att dela och uppdatera den här veckan. Det känns att det drar ihop sig och det händer så mycket på en och samma gång. Tillsammans med dessa tecken så är det så många syskon som får bekräftelser, både på Herrens komma och den tid av mörker om ligger framför.

   Ja, Herren förbereder våra hjärtan för sin återkomst. Jag upplever att Herren har välsignat mitt liv, men på trots av det, så har min hemlängtan aldrig varit starkare. När jag samtidigt ser en värld som allt mer går i upplösning, så förstärker det min hemlängtan. Det normala kommer aldrig mer tillbaka, men Jesus gör! Så precis som du säger, så förbereder Herren våra hjärtan för vår hemfärd. Tänk att vi snart ska se och möta vår underbara frälsare och Herre. Jag kan inte vänta och mitt hjärta ropar efter hans återkomst.

   Allt gott och Herrens välsignelse

   Mikael

   Radera
 90. Kanske redan nämnts? Kina hotar med kraftfulla åtgärder om Nancy Pelosi besöker Taiwan i augusti. Kom och tänka på kvinnan som såg Jesus komma samtidigt som Kina anföll Taiwan

  https://edition.cnn.com/2022/07/20/china/china-warns-pelosi-taiwan-visit-intl-hnk/index.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica.
   Jag tänkte precis det samma häromdagen. Det pågår 4 olika konflikter just nu på en och samma gång, som alla kan utveckla sig till något farligt. Kina och USA är en av dem. Det är en tidsfråga innan Kina går in i Taiwan och USA har som sagt lovat att hjälpa och stödja Taiwan om det skulle ske en kinesisk invasion. Det var ju flera år sedan att Herren talade och upprepade för Kvinnan att samtidigt med att Kina anfaller Taiwan så kommer Jesus igen. Ett starkt tecken på att vi närmar oss.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 91. Kära Vänner,

  Hoppas att ni har haft en välsignad sommar. Så är jag tillbaka igen och kommer att uppdatera med nyheter här i forumet de närmaste dagarna. Det kommer samtidigt ett nytt inlägg här på söndag, där jag delar några tankar om den tid som ligger framför. Ni har säkert lagt märke till att det fortsätter att hända otroligt mycket och Herren bekräftar sina snara återkomst på otroliga sätt genom personliga tilltal och tidens tecken.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 92. Här i veckan gick NYC Emergency Management Department ut och uppmanade människor till att anskaffa en "go bag" så man är klar om det kommer en nödberedskap. Man har ju tidigare gått ut och varnat och förberett befolkningen på en evt. händelse

  https://www.q92radio.com/nyc-emergency-management-encourages-go-bags/

  Mikael

  SvaraRadera
 93. Nordkoreas ledare säger nu att han är klar till att mobilisera kärnvapen

  https://www.france24.com/en/live-news/20220728-north-korea-s-kim-says-ready-to-mobilise-nuclear-weapons

  Rykten om krig och en mobilisering inför det som är närstående eskalerar och konflikter tilltar på en och samma gång. Jag nämnde fyra konflikter som är värda att uppmärksamma:

  Israel/Iran, USA/Kina, Turkiet/Grekland och Ryssland/NATO

  Mikael

  SvaraRadera
 94. WHO (World Health Organisation) deklarerar nu högsta beredskap för apkoppor utbrott och har förklarats det som ett globalt hälsonödläge.

  https://www.bbc.com/news/health-62279436

  Mer än 16 000 tillfällen har nu rapporterats från 75 olika länder. Det första apkoppor tillfället upptäcktes 1958, men har aldrig tidigare varit utanför Afrika. Varför just nu och varför i kölvattnet på covid? Som jag har skrivit tidigare ,så är det bemärkningsvärt att det är samma symptomer som människor får i förbindelse med vilddjurets märke i vedermödans tid.

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar vara stor % homo män som drabbas, kanske är märket regnbågsfärgat.

   Radera
 95. Ett personligt vittnesbörd från mig

  När jag var ute och reste här i veckan så vaknade jag en natt klockan 02:26 på natten. Jag upplevde att jag dagen efter skulle se betydelsen av talet 226 i strongs. Det betyder föjande:

  "When plowing a field with oxen, the plowman drives the oxen toward a distant mark in order to keep the furrow straight. A traveler arrives at his destination by following a mark. The traveling toward a mark, destination or person."

  "När man plöjer en åker med oxar, driver plogmannen oxarna mot ett avlägset märke för att hålla fåran rak. En resenär anländer till sin destination genom att följa en markering. Resan mot ett märke, destination eller person."

  Det här var en fantastisk personlig bekräftelse för mig. Alla dessa tecken, tilltal och händelser vi upplever, är alla milstolpar som visar att vi är på rätta väg mot Herrens tillkommelse. Ingen människa vet när Herren kommer tillbaka, inte heller jag, men jag vet att vi lever i tiden och att vi är mycket nära. Vi är dessa resenärer som anländer till sin destination (himlen) eller till en person (Jesus), och dessa tecken, märken och milstolpar bekräftar att vi är på rätta väg. Jesus kommer mycket snart tillbaka.

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev högre upp om en märklig dröm jag hade om en 3 månaders noshörning, om jag kollar på siffran 3, då får jag Upp 9:11 ??

   Radera
  2. En noshörning i en dröm kan betyda aggressiv, bufflig person som tvingar sig på. Osäker på om det passar in på Upp 9:11

   Radera
 96. Faller Taiwan så får elektronikbranschen stora problem och många ekonomier runt om i världen kommer krascha. Kinesiska kommunistpartiets viktigaste tidning återger nu en post från armén om att göra sig redo för krig. Tidningens chefredaktör har tidigare twittrat om att det är helt i sin ordning att skjuta ner Pelosis plan, vilket skulle innebära krig. Ett krig mellan USA och Kina är nog väldigt, väldigt närstående.

  https://www.globaltimes.cn/page/202207/1271742.shtml

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica.

   Tack för det du delar. Kina har för tredje gången varnat USA för att blanda sig i konflikten och att det kommer konsekvenser om Pelosis åker till Taiwan. I ett tidigare inlägg har vi delat den profetia som en kvinna fick där en kinesisk invasion är kopplat samman medd uppryckandet. Jag vill gärna dela den igen:

   Jag delar en video (dessvärre på engelska), där en kvinna delar en vision som Herren gav henne i 2015. När hon hade visionen, visste hon inte ens vad Taiwan var och var tvungen att slå upp ordet. Hon såg en tv-skärm med orden ”Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer”. Denna vision upprepades tre gånger med samma budskap. ”Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer”.

   Herren talade och visade henne med andra ord, att samtidigt med uppryckandet, kommer Kina att invadera Taiwan. Det är alltså 7 år sedan denna syster fick denna vision. I dag är denna profetia högaktuell och väldigt intressant, då vi alltså upplever en eskalation av konflikten, där en kinesisk invasion ser ut till att vara närstående.

   Konflikten mellan Kina/Taiwan och USA är med andra ord väldigt intressant att följa.

   Mikael

   Radera