måndag 13 oktober 2014

Fukushima olyckan värre än Tjernobyl


 
Upp 8: 10-11 – Den tredje ängeln blåste i sin basun. Då föll en stor stjärna, brinnande som en fackla, ner från himlen, och den föll över en tredjedel av floderna och vattenkällorna. Stjärnans namn är Malört. En tredjedel av vattnet förvandlades då till malört, och många människor dog av vattnen, som hade blivit förgiftat.
När den tredje ängeln blåser i sin basun under vedermödan, har det konsekvens för både jordens floder och vattenkällor. En tredjedel blir förgiftat genom den”stjärna” som faller ner från himlen.

Ordet Malört (apsinthos) är synonymt med det ryska ordet för Tjernobyl. I 1986 så drabbades Ukraina av en allvarlig reaktorolycka i kärnkraftverket Tjernobyl. En av Tjernobyls reaktor förstördes genom en explosion och ett moln med radioaktiva partiklar spreds med vindarna över stora delar av Europa. I dag, 27 år senare, upplever vi fortfarande effekterna av denna olycka.

Det kan tyda på att vid denna basun så kommer vi igen att uppleva radioaktivt nedfall som kommer att påverka både människor och djurliv.  

Fukushima olyckan  

Den 11 mars 2011 upplevde Japan en jordbävning på en magnitud på 9,0. Jordbävningen var den kraftigaste som har drabbat Japan sedan mätningar påbörjades, och preliminärt den femte kraftigaste i världen sedan år 1900.

Jordbävningen utlöste efterföljande en tsunami mot Japans östra kust, som drabbades hårt  av förödelsen längst kusten. Ett dygn efter katastrofen skedde en kraftig explosion i Fukushimas kärkraftverk och radioaktiva partiklar läckte ut. Olyckans allvarlighetsgrad enigt INES-skalan har stigit och till slut satts till högsta nivån, en sjua, vilket är samma gradering som Tjernobylolyckan.

Överstiger Tjernobyl


Tidigare har Fukushima olyckan uppgettes till en tiondel av Tjernobyl, och faktum är att ”ingen” i följe media har dött på grund av strålningen från Fukushima.

Men nya uppgifter tyder på att Fukushimas radioaktiva utsläpp nu överstiger den mängd som läckte från Tjernobyl. Vad konsekvensen av denna kärnkraftsolycka egentligen har haft för betydelse är det nog ingen som vet.

Den tredje basunens konsekvens

Konsekvensen av kommande kärnvapen krig, eller ytterligare kärnreaktorer som förolyckar, kommer att resultera i att många människor kommer att få sätta livet till. När en tredjedel av vattenförsyningarna blir förstörda, säger det sig själv att det kommer att ha en förödande effekt för människorna på jorden, där vattnet är något fundamentalt för att livet ska fungera för människor och djur.

Den tredje basunen är ett led i de domslut som Herren sänder över jorden för att pröva människornas barn under den sista årsveckan.

Jesus kommer snart!

2 kommentarer:

 1. Mycket intressant och lärorikt, käre Mikael!
  Ja, Jesus kommer snart!
  Herrens Välsignelse!
  Tack & KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning Marguerite,
   Ja, vilken otrolig och fantastisk sanning, att Herren mycket snart kommer för att hämta oss hem till sin himmelska boning.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera