söndag 19 oktober 2014

Dom över Sverige, Rysk invasion och Uppryckelsen


 
Ta gärna del av detta högaktuella inlägg av Christer Åberg från APG29:
http://www.apg29.nu/index.php?artid=16742

Artikeln omhandlar den kränkning av främmande undervattensverksamhet vi upplever just nu i svenskt farvatten, samt Birger Cleassons mycket aktuella profetia ”Dom över Sverige” från 1950, om en kommande invasion av Sverige.

Invasion av Sverige och sedan uppryckelsen

Det är några saker som är ganska intressanta med Birger Cleassona profetia som jag gärna vill kommentera:
För det första får Birger veta att denna profetia, som omhandlar en kommande invasion av Sverige, kommer att ske för Nordens folk i den sista tiden ”i denna nådeshushållning”. Vi lever i denna nådens hushållning, eller i församlingens tidsålder som den också kallas, som får sin avslutning vid uppryckelsen av församlingen. Det här är alltså en profetia som inte först och främst gäller vedermödans tid, men i stället församlingens nådeshushållning och alltså den tid vi lever i.

Det andra jag häftar mig vid är att i slutet av denna invasion av Sverige, blir det alldeles svart över hela landet och Birger hör en röst ropa: - Mörker faller över hela världen. Efter det ser han en ljusstrimma ovanför allt mörker, och ur mörkret såg han en stor skara vitklädda gestalter ryckas upp mot ljusstrimman.
Birger ser och upplever alltså uppryckelsen av församlingen i slutet av denna invasion, och Herren uttalar att mörker, som jag tror är vedermödans mörker, är på väg in över världen.

Ökad svensk oro
I lång tid har Ryssland förnekat några som helst planer eller ambitioner om att anfalla Sverige. Men sedan Ryssland annekterade Krim har oron ökat hos många svenskar för vilka intentioner Ryssland har mot Sverige.

Några av de frågor man ställer sig är varför Ryssland rustar till tänderna? Varför över man anfall mot Sverige, och varför uppträder man hotfullt mot sina grannar?
Ryssland upprustar

Förra året, i år 2013, undertecknade president Putin en ny rysk försvarsplan som betyder att Ryssland upprustar. När vi når 2020 har man investerat hela fyra tusen miljarder kronor i militära vapen, för att modernisera och effektivisera den ryska armen. Enligt Putin själv är det mot bakgrund av att Ryssland alltmer hotas av omvärlden. Men frågan är vem som egentligen hotar vem?
I dag ser ett Ryssland som upprustar, och som inte är rädd för att visa omvärlden att han både vågar och kommer att använda vapenmakt om han känner sig pressad. Ta gärna del av följande inlägg om Putin som hotar omvärlden med kärnvapen:

Jesus kommer snart

5 kommentarer:

 1. Vänner!
  Situationen i vårt land är av sådant slag att vi Guds folk tillsammans bör bestorma himmelen och ödmjuka oss, be, söka Guds ansikte, och omvända oss från våra onda vägar.

  2 Krön 7:13, 14

  Länkar här nedan till sången "Förbarma dig över landet" av Evie & Pelle Karlsson:

  https://www.youtube.com/watch?v=LaSRbLSVnMk&feature=player_detailpage

  Får du inte upp sången här, så gå då till youtube, och skriv i sökrutan: "Pelle Karlsson förbarma dig över landet"


  Herrens frid! Birgit

  Bönen "må Ditt rike utbreda sig i Sverige och må Din vilja ske med vårt land", har kommit för mig senaste dagarna när jag bett för Sverige.

  Guds rikes utbredande

  Hans vilja för Sverige


  Herrens frid! Birgit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Birgit,

   Jag hoppas att det är många som vill vara med i detta viktiga upprop för vårt land.
   Vi måste resa upp bönens altare och lyfta upp vår nation inför Herren. Låt oss be för både beskydd för Sverige, men också för människors frälsning, och att många må bli försonade med Herren. Må korsets och evangeliets kraft sätta människor i frihet från syndens makt så att många får uppleva Herrens nåd och kärlek i Jesus.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 2. Till Anonym - Jag har valt att inte ta bort din kommentar, men jag vill att du och andra ska överhålla vissa rättningslinjer när du kommenterar.

  1. Var saklig och objektiv - det är alltid lätt att påpeka att andra ljuger eller har fel. Visa i stället på detta med motargument som bevis.

  2. Använd gärna ett namn eller en synonym när du kommenterar.

  3. Oavsett hur oeniga vi är rent sakligt - håll den goda tonen, och var ödmjuk i varje diskussion.

  Mvh

  Mikael

  SvaraRadera
 3. Birgers Vision är i dag obsolet och gällde Sovjetunionen.
  Det kommer ingen Rysk Invasion av Sverige.

  Jag citerar från MXp Dag Selander med mina kommentarer i Länken -

  http://mxp.blogg.se/2014/june/ryssland-och-domen-over-sverige-2.html

  Uppryckelsen kan vi Lämna därhän här ty - Tid och Stund vet bara Gud.

  Arne Strand.

  SvaraRadera
 4. Jag snknyter till min utsaga ovan.

  http://mxp.blogg.se/2018/may/en-folkrorelse-ar-nodvandig-om-vi-skall-aterta-vart-land-2.html#comment

  Arne Strand.

  SvaraRadera