söndag 3 mars 2019

Tiden är kort!
Här följer några av de nyheter som vi har tagit del av dom senaste dagarna. Det handlar om drake och explosioner i himlen, och ett närstående krig mellan Indien och Pakistan.

En drake över IslandNasa har släppt otroliga bilder, av en drake som visade sig på himlen i Island. Det var polarskenet som formade denna figur i atmosfären. Nasa beskrev händelsen på följande vis: ”Har du någonsin sett en drake på himlen? Även om drakar inte existerar, utvecklades denna drake-formade aurora på himlen över Island tidigare i denna månad”.

Explosioner i jordens atmosfär


Vad är det egentligen att ryska forskare har upptäckt i jordens övre atmosfär? Forskare säger, att en satellit har upptäckt oförklarliga ”explosioner” av ljus i den molnfria himlen. Vi har tidigare hört vittnesbörd från människor från hela världen, som vittnar om oförklarliga explosioner, trumpetljud och ovanliga ljud som verkar komma från ”himlen”. Det som gör detta ovanligt, är att på trots av att man tidigare har haft exempel på ovanliga rymdväderfenomen, är det ingenting man tidigare har upplevt.

Indien förbereder sig för krig


Läget är spänt mellan Indien och Pakistan, där länderna förbereder sig för krig. Indien har byggt över 14 000 bunkrar längs Pakistans gräns, som en förberedelse inför en kommande militär konfrontation. Både länderna har tillgång till kärnvapen, och Indien kan skryta med en arme på nästan 1,5 million man.

Avslutning

Israel befinner sig just nu i det 70-året, efter deras nationella födelse i 1948. Just talet 70 är ett viktigt och har med profetiska tidsperioder att göra. Även om dom judiska rabbinerna inte är frälsta, så kan dom ändå ana den tid Israel befinner sig i. Flera har gett uttryck för, att Messias kommer att träda fram innan valet i Israel här i april. Det vill säga, att förväntningen och förmodan till uppfyllandet av profetiska profetiors uppfyllande, är på samma sätt som vid Jesu födsel starka. På Jesu tid hade man studerat skrifterna, sett tiden, hade en stark förväntan på Messias framträdande. Den förväntningen som på samma sätt finns i dag, kommer först och främst att bli mött genom uppenbarandet av en falsk Messias, och sedan av den sanna, äkta och fullständigt ojämförbara Messias, Jesus Kristus den levande och sanne Guden.     


Jesus kommer snart!
Källa:


8 kommentarer:

 1. Underbart att läsa då är Jesus i startgropen nu för att hämta hem sin församling av alla frälsta som älskar och tillber Jesus kristus vår eviga messias tack älskade Jesus för korsfästelsen din seger på korset för att vi ska få ett evigt underbart liv på alla sätt och vis hemma hos dig i paradiset.GVD rikt Mikael för allt intressant du delar med dig av som gör livet lättare för oss troende att leva här på jorden när våldet ökar och krigshoten ökar på den ena platsen efter den andra, för var dag som går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Ja, Herren lättar och ger styrka i vår vandring. Till och med när det känns som svårast, så säger Herren, att denne världens lidande, väger lätt jämfört med den underbara evighet som ligger framför oss. Så i vår vandring med Herren, där vi vandrar med Herren här i vårt jordaliv, vet vi, att vi samtidigt sitter med Herren i det himmelska och att det himmelska Jerusalem är vårt sanna och rätta hem.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Amen tack GVD rikt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket Syster! Jag önskar också dig Herren rika och underbara nåd, frid och kraft. Vi ses snart på himmelens skyar.

   Maranatha!

   Mikael

   Radera
 3. VI LEVER FAKTISKT I SÅDANA SPÄNDA TIDER. NÄR INGEN VET FRÅN DAG TILL DAG VAD SOM KOMMER ATT SKE..KRIGSHOT OCH VÅLDSAMHETER,HOT OCH HAT, JA T.O.M.MORD PÅGÅR VÄRLDEN ÖVER, OCH INTE MINSKAR DESSA TILLSTÅND, SNARARE ÖKAR FRÅN DAG TILL EN ANNAN...JAG HAR VÄNNER SOM INTE FÖR NÅGOT KAN SE HUR VÄRLDSLÄGET HAR FÖRÄNDRATS,DE GÅR MED FÖRBUNDNA ÖGON..NU BER JAG ATT ALLA SKA FÅ ÖPPNADE ÖGON,OCH BLI MEDVETNA..... DESSA PÅSTÅR ATT DET TALATS ALLTID OM DE YTTERSTA TIDERNA UNDER ALLA ÅR OCH INGET HÄNDER ÄNDÅ..DE ÄR TOTALT BLINDA FÖR ALLT SOM STÅR ATT LÄSA PÅ DESSA BLOGGAR...JAG BER TILL GUD FADER ATT VÄCKA MÄNNISKOR TILL INSIKT OM ATT DETTA ÄR ALLVARLIGT.KÄRA VÄNNER VÄND OM.GOTT FOLK, JESUS KOMMER SNART TILLBAKA. EGENTLIGEN NÄR SOM HELST...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds rika frid,

   Ja, det finns en andlig blindhet som binder människor i deras synder och i deras vandring. Till och med i vedermödans tid, när Guds domar blir väldigt påtagliga, kommer människan att förbanna Gud och vända honom ryggen. Noa generationen kommer alltså att bli en verklighet igen. Men vi ber, att Herren vill fortsätta att väcka den enskilde. Och må Herren fortsätta att öppna våra ögon, så vi ser och förstår den tid vi lever i.

   Guds rika välsignelse, i hoppet om Herrens tillkommelse

   Mikael

   Radera
 4. Tack för en oerhört intressant blogg. Vi är väldigt nära Jesu återkomst nu. Var välsignad i ditt arbete att sprida sanningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Broder, och tack för en mycket uppmuntrande hälsning.

   Ja, vi är nära nu, och Herrens återkomst känns väldigt påtaglig och närstående. Vi lever i det underbara hoppet, att Herren mycket snart kommer för att hämta oss hem till det himmelska.

   Må Herren också välsigna dig i ditt liv och arbete för Herren.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera