fredag 24 januari 2020

Fredsplan blir presenterad i nästa vecka!


”När vi ser att vi närmar oss det kommande förbundet som Daniel talar om, då vet vi att vi är väldigt nära den sista årsveckan, som samtidigt är vedermödans tid. Om det skulle visa sig att Trumps och Kushners fredsplan är knuten till det avtal som kommer, då är vi väldigt nära Jesu återkomst”

Den helt stora nyheten just nu, är att Trump har gett uttryck för att innan Benjamin Netanyahu och Benny Gantz besök i USA nu på tisdag, så förväntas fredsplanen att bli presenterad. Trump uttalar sig om planen och säger ”att det är en bra plan som fungerar”. Det var för cirka et år sedan att USA meddelade att ”århundradets avtal” var klart att presenteras, men tiden har aldrig varit rätt. Dom senaste åren har vi samtidigt upplevt att Israel har stärkt sina relationer med flera arabländer runt omkring, och bland annat Saudi-Arabien har gett uttryck för att dom erbjuder Abbas och Palestina höga summer för att just erkänna och ta emot detta fredsavtal. Det är med andra ord ett stort tidstecken när vi ser Israel stärka relationerna i regionen.

Fred och säkerhet

1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Utifrån det profetiska ordet, vet vi, att det kommer ett förbund, och att detta förbund kommer betyda två saker. Det ena är att vi närmar oss uppryckandet av församlingen, och det andra är Antikrists framträdande. Det är förbundet med de många, som kommer att ”trigga” själva vedermödan, och därmed inleds den sista årsveckan för Israel och den här världen. I tider när världen talar om fred och säkerhet, då vet vi, att vi ska vara extra uppmärksamma och vakna. Den här världen har en desperat längtan efter fred i Mellanöstern. Men det är ett avtal som kommer att föra med sig undergång och Antikrist framträdande. Som en tjuv om natten kommer freden på jorden att bli stulen och helvetets avgrund kommer att öppna sig. 

Profetiska tider

Vad betyder det att leva i profetiska tider, och vilken skillnad gör det att ändetidens profetior går i uppfyllande? Skillnaden ligger i vår förväntan, vårt sätt att lyssna och se på dessa händelser ute i världen. När jag ser på mina första inlägg här i januari 2020 så är dom präglade av apokalyptiska händelser i världen, utombibliska profetior som talar om Messias snarliga framträdande och Israel som rör sig mot den sista årsveckan.

I ögonblicket efter uppryckandet kommer Herren att vända sina ögon mot Israel, och förbereda sitt egendomsfolk för Konungens återkomst. Herren kommer förbereda Israel för den dag han kommer att sätta sin fot på Oljeberget för att frälsa sitt folk. Himlen kommer att fyllas av legioner av änglar och Guds utvalda brudeskara, som kommer att vara bakom honom. Då kan tusenårsriket ta sin början, med den rätta och sanne Messias på plats på sin tron i Jerusalem – Den evige, den sanne och den ende. Konungarnas Konung och Herrarnas Herre.

Jesus kommer snart!Källa:
11 kommentarer:

 1. Ja det är egentligen så man börjar att känna på sig att det när som helst kommer att inträffa något speciellt som inte har hänt förut de sa ju det igår fredag på himlen tv7 att de skulle lägga fram århundrades avtal i nästa vecka som du mycket riktigt skrev på din hemsida, bara det när Trump plötsligt berättade att århundradets avtal var klart för 1 år sedan slog ju ner som en bomb för oss alla utan att det förekommit några förhandlingar med palestinierna på mer än 6-7 år sen nu senast det där plötsliga som Putin gjorde att avskeda regeringen var ju precis som Putin plötsligt fick panik och vill förbereda sin arme för Gog kriget,samtidigt vet man ju att att det ska bli en enorm kris innan som ingen politiker klar av att lösa det är ju då den där antikrist kommer fram och lyckas lösa problemen tillfälligt och samtidigt kommer många falla offer för hans listiga lögner och tvinga folk att ha ett märke på handen eller i pannan för att kunna köpa eller sälja som jag hoppas att alla hade låtit bli att ta men som många har gjort redan idag och gått förlorade. guds rika välsignelse och frid Mikael Halleluja snart dags för de frälstas himmelsfärd.

  SvaraRadera
 2. Angående det här eventuella falska fredsavtalet som nu kanske är på gång att skrivas på främst mellan Israel,vissa arabstater och Antikrist så undrar jag, det här templet som ska byggas som ska ta cirka 1 år att bygga som Antikrist senare ska sätta sig i och leka Messias ett litet tag. Ska det templet börja att byggas samma år månad och dag som avtalet börjar att ticka igång/börja att gälla eller ska templet vara färdigt innan avtalet börjar att ticka igång/börja att gälla,vet du någonting om det Mikael W.Hade varit intressant att veta vilket alternativ som är det rätta, om du vet något om den frågan. M.V.H Niklas guds frid Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Tack för att du delar dina tankar. Det är ju precis som du säger - "ett falskt tempel" som kommer att byggas under vedermödans tid. Ordet är tydligt med, att det sanna templet som kommer att stå i Jerusalem, och där Herren kommar att regera ifrån, kommer Jesus själv att bygga efter de föreskrifter som Hes 40-44 talar om.

   Jag tror, att det falska templet kommer att byggas i början av vedermödan, men efter GOG kriget. När Israel vinner en så stor seger, och med Guds hjälp som man gör i GOG kriget, så kommer ingen att ifrågasätta ett tempel efter Israels stora seger över flera arabstater.

   Jag har skrivit ett kortare inlägg om just vedermödans och det messianska templet i ett inlägg du är välkommen att ta del av:

   http://denytterstatiden.blogspot.com/2015/03/vedermodans-tempel-ar-snart-klart-till.html

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Maranatha

  22 = Personal Revelation (light makes something manifest)
  33 = God keep his promises

  Tiden du levererar denna nyhet i ett inlägg 22:33 det är inte en slump, Gud talar genom siffror här.

  22 - De upplysta som vakar med olja i sina lamopar ser tiden vi befinner i oss i tack vare ordet och tron.
  33 - Gud säger jag håller mina löften och ni som vakar ser och hör vad jag föreskrivet.

  Bönen är din personliga nyckel till himmlen.
  Låset finns på din sida av slöjan.

  Praise the Lord
  Glory to the almight, the most high
  Amen


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tak för ditt inlägg Victor.

   Det som samtidit är intressant är att talet 2 samtidigt står för enheten mellan brud och brudgum. Det vill säga ett tal som talar om församlingens förenande med Herren, där vi äntligen kommer att vara tillsammans med vår äkta man.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. Amen snart kommer jesus.markus Walfridsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så sant Markus - vi är väldigt nära Jesu dyrbara återkomst!

   Amen!

   Radera
 5. Den här fredsplanen eller som Trump kallade den för 1 år sedan århundrades avtal när det inte är påskrivet är inget avtal utan bara en vanlig fredsplan som de har haft flera gånger förr mellan Israel och Palestinierna i Mellanöstern men hur han Trump) har tänkt att dels ska Jerusalem vara odelad samtidigt vill han att östra Jerusalem ska vara palestiniernas framtida huvudstad ett dubbelt så stort område mot vad de har idag, som att äta upp kakan men ändå ha den kvar lycka till med det herr Trump han kanske blir den första att lyckas med det hahahaaaa.Så den fredsplanen han kom med ikväll liknar mer en förberedelse för att trigga igång den omtalade lyftes stenen som Jerusalem en gång ska bli + Gog kriget. guds frid Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Ja, man kan säga att det vi ser nu är stora steg på väg mot ett avtal eller förbund som många väntar på. Men det är först den dag då Antikrist får Daniels fredsplan på plats mellan Israel och arabvärlden som vedermödan skjuter igång. Men utvecklingen och förberedelsen är igång som bäddar för det slutliga avtalet. Det är spännande tider för Guds folk, Israel och den här världen.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 6. Efter den här press konferensen som Trump hade med Netanyahu i vita huset så har kanske Trump börjat få olika händelser att inträffa i Mellanöstern tidigare tom tex att Netanyahu ska lägga fram förslag redan nu för annektering av jordandalen innan valet i mars har varit mm det börjar kanske gå med hast numera framöver, den som lever får se.Hälsar din broder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut - det här aftalet har ju också en klar agenda, där det handlar om att upprätta en palistinsk stat och då talar vi ju om ett delande av Israel och Jerusalem. Och jag tror som du säger, att många saker kan accellerera och hastigt utveckla sig. Som jag ser det är det inte långt från den bild vi upplever och ser i uppenbarelsenboken och från det vi upplever i dag. Skillnaden är en historisk händelse - uppryckandet av Guds församling.

   Maranatha!

   Hälsningar

   Mikael

   Radera