tisdag 7 januari 2020

Röd flagga hissas på Jamkarān Moskén i Teheran – varning för krig”Vi upplever en skrämmande utveckling i Mellanöstern, där den röda flaggan som hissats i Iran, kan vara ett tydligt tecken på kommande och avgörande profetiska händelser”

Den islamiska revolutionen

Under 1900-talet har vi upplevt viktiga händelser när det kommer till landet Iran. Händelser som också har varit en nödvändighet, för att det profetiska ordet skal kunna uppfyllas. Iran som före 1935 hette Persien, är just det namn som vi känner från Bibeln och är det som Herren använder när det gäller Irans del i det profetiska ordet. 1978/1979 upplevde landet den islamiska revolutionen, vilket betydde, att landet gick från att vara ett land med monarki till att bli en islamisk ”gudsstat” som styrs av deras militanta religiösa ledare. Landet gick från att vara ”västvänligt” till att bli en av Israels och västvärldens värsta fiende. Helt plötsligt var det inte längre otänkligt att se Iran tillsammans med en koalition av muslimska länder, som inom en snar framtid kommer att anfalla Israel

Skrämmande utveckling

Efter USA:s senaste attack, har en röd flagga hissats på Jamkarān Moskén i Teheran. Några påstår, att flaggan aldrig har varit hissad tidigare, och att det är ett kraftigt och allvarligt tecken på krig. Det vill säga – en symbol på krig som ska komma. Iran fortsätter också att hota med att attackera Vita huset i Washington. Samtidigt har Iran satt en dusör på 80 milj. dollar. till den som slår ihjäl Trump. Både USA och Israel är tydliga med att dom är klara till att svara igen, om Iran fortsätter att attackera amerikanska mål eller vänder sig mot Israel. 

Avslutning

Jag tror att just USA/Israel och Iran konflikten, är värd att hålla ett extra öga på. Det ser vi ser och upplever just nu, kan visa sig att vara avgörande i förhållande till den profetiska utvecklingen. Jag tänker att det kan vara ett viktigt steg med tanke på både GOG/Magog kriget eller ett tredje världskrig. Om Iran vänder sig mot USA, kommer andra länder som exempelvis Nordkorea att följa efter? År 2020 kan verkligen bli högintressant, där vi ser Jesu komma, vedermödan och upprättande av det messianska riket komma allt närmare. Vi lever i hoppet av vår älskade Herres återkomst!

Titus 2:13 - medan vi väntar på det saliga hoppet: att vår store Gud och Frälsare Jesus Kristus ska träda fram i härlighet

Jesus kommer snart


Källa:

5 kommentarer:

 1. Tack älskade Jesus för att vi frälsta får tillhöra dig att du dog på korset och besegrade satan med all sin ondska i alla dess former för att vi frälsta ska få ett underbart & härlig framtid för evigt hemma hos dig Jesus vi älskar dig mer än någonting annat. vi här nere på jorden kan inte föreställa oss hur underbart vackert och skönt det är hemma hos dig i paradiset som dessutom varar i evig tid.Guds frid och rika välsignelse Mikael. DS Jag har saknat ditt skrivande sen du la ner pennan i som somras skönt att du satte igång med det igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid och tack för din hälsning - den värmde.

   Jag säger Amen och instämmer i din lovprisning till Herren. Vi kan inte i vår begränsning föreställa oss himlen och den kommande härligheten. Men vi längtar!!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Fint skrivet! Håller med föregående talare, som talar ur hjärtat !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Niklas för allt du skriver och delar med dig.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera