torsdag 30 januari 2020

Lyft ditt huvud – för nu nalkas vår förlossning
”När vi se dessa odiskutabla tidstecken utspela sig, och när vi ser ändetidens profetior gå i uppfyllelse, och när vi upplever hur pusselbrickor i en allt snabbare takt kommer på plats, så är det en helig uppmaning till att lyfta våra huvuden i förväntning till hans komma. En förväntning till att hans barn ska invänta den mäktiga befallning där han kallar sina älskade hem till sig.”  

Trump till Netanyahu – Du har 6 veckor till att implementera fredsplanen

Trump har precis delat den mycket omtalade fredsplanen för världen. Trumps besked till Netanyahu är att han har sex veckor till att implementera fredsplanen. Vi vet, att det är Antikrist som kommer att stadsfästa och få igenom detta förbund, så om detta fredsavtal har något med Daniels förbund att göra, betyder det att Antikrist står i kulissen och väntar på att göra sitt framträdande. Det betyder också, att innan bläcket på avtalet har hunnit torka, så har Guds folk blivit hemtagna av Herren, bort från vedermöda och Guds vrede som kommer utgjutas på jorden.


Domsklockan visar 100 sekunder i midnatt

Världen har aldrig varit så nära att gå under, hävdar forskare bakom ”domedagsklockan”. När vi tittar med profetiska ögon på tidstecken, och jämför med den sista och avslutande tiden, så bekräftar den här världen att så också är tillfället. Sedan 1947, har en rad olika forskare presenterat domedagsklockan, som är en symbol på, hur långt vi har kvar till jordens undergång. I år står domsklockan på två minuter i midnatt och det är främst två orsaker till att människan är så nära undergång – dels hotet från kärnvapenkrig och klimatförändringar.


Coronavirus i Sverige

Hela värden talar om det nya coronavirus som kan spridas mellan människor. Cirka 3000 människor har smittats och cirka 80 människor har dött. Enligt WHO, världshälsoorganisationen har smittan spridit sig långt utanför Kina till länder som USA, Frankrike och Australien. Det finns ännu ingen utvecklad vaccination mot viruset.


Avslutning

”Herren kommer! Han kommer i sin heliga makt för att förhärliga sig i sina heliga. Han kommer, för att sätta punkt och avsluta församlingens tid på jorden. Han kommer, för att visa makter och myndigheter att han äger har ändetidens utveckling under kontroll. Han kommer, för att visa att döden och ingen grav i världen kan hålla hans älskade tillbaka. Han kommer, för att fullborda det löfte han gav sina lärjungar när han lovade att en dag komma tillbaka. Han kommer, för att han älskar oss med en evig, brinnande och obeskrivlig kärlek. Han kommer, för att visa oss att den smärta vi har burit här i jordelivet, inte var för gäves. Han kommer, för att återupprätta och ge tillbaka, i överflöd – överflöd av nåd, kärlek och härlighet.”

Jesus kommer snart!5 kommentarer:

 1. Halleluja så spännande och härligt att få läsa detta att otroligt snart kommer herren att hämta hem de som tillhör honom dessutom extra kul när det stämmer med det herren talade om för mig en december morgon 2011 det herren säger till oss det stämmer rakt av eller när han talar genom tankar om en hotande som kan inträffa då ska man göra precis som herren säger via sina tankar till oss människor det slår aldrig fel helt enkelt.Tack Mikael för detta mycket spännande mail snart kan man släppa den här världens bekymmer och blicka uppåt istället och invänta herrens ankomst/uppryckande.Guds rika frid och guds rika väsignelse halleluja Mikael W.

  SvaraRadera
 2. Guds frid Niklas

  Tack för det du delar.

  Har du lust till att dela det som bekräftar det som Herren talade till dig om i december 2011?

  Guds rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 3. Ja dela det väldigt gärna på alla ställen du har jag skrev det på din hemsida dels till dig men också med tanke på att alla som besöker din hemsida ska få möjlighet att veta/förstå hur herren fungerar med oss människor så varsågod jag vill att så många som möjligt ska få veta detta innan herren rycker upp oss.Dela både detta och hur herren kommunicerar med oss människor när vi är vakna respektive när vi sover. Varma hälsningar Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Niklas,

   Det vill jag gärna, men jag det var mera om det var något specifikt du tänkte på i förhållande till just detta inlägget?

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. Nää! Båda är lika viktiga det är ju herren som talar till sin frälsta människa på det sättet som är rimligt för honom beroende på om den människan sover eller är vaken.

  SvaraRadera