tisdag 4 maj 2021

Platsen där böner aldrig blir besvarade

 


”Allt var väldigt overkligt, men ändå har verkligheten aldrig varit så intensiv, och så påtaglig som den var just i det ögonblicket.

Han visste med all säkerhet, att han hade fallit ihop på golvet med starka smärtor i sitt bröst. Nu stod han på något sätt bredvid sin kropp, och tittade på sig själv som låg livlös på golvet. Men utan att någon behövde förklara det för honom, så blev plötsligt allt helt tydligt och klart. Han var död, men hans själ levde vidare, på trots att hans hjärta inte slog längre. Det var en chockerande upplevelse, då han aldrig någonsin hade trott på liv efter döden, eller tänkt på sin själ som något som kunde leva vidare utanför kroppen, när den inte kunde eller fungerade mer. Han var med andra ord i ett tillstånd, där han var ”levande död”.

En påtaglig andlig värld

Det andra som slog honom var på det sätt han upplevde den ”nya världen”, han befann sig i. Färgarna och kontrasterna var mycket starkare än han var van vid. Ljudet runt omkring honom var mycket högre, och hans hörsel kunde höra och registrera det minsta lilla ljud, och även det som hände mycket långt borta. Hans känslor var långt mer påtagliga och på något sätt förstärkta, som gjorde att det han upplevde kändes mycket mer påtagligt i hela hans kropp.

Den här verkligheten, var med andra ord mycket mer påtaglig och verklig än den värld han var van vid och kom ifrån.  

Dom vill mig ont

Han hade koncentrerat sig så mycket om att titta på sig själv som låg på golvet, att han inte hade lagt märke till de gula och stirrande ögon som betraktade honom i mörkret. Det var som att dessa varelser hade väntat och ville honom något. Alla hans tankar och hela hans intuition reagerade och skrek till honom, att dessa varelser inte ville honom något gott. Helt plötsligt började den ena varelsen väsa till honom, och började uttrycka sin avsky över honom. Ut ur deras mun kom bara förbannelser, och hån över att han var död och att han nu var deras.

Han förstod inte varför han var deras? Han hade inte gjort dem något, och ville inte någon annan något ont heller. Svaret kom inom honom, lika snabbt som han hade ställt frågan. ”För att du valde att inte ta emot min inbjudan att komma in i ditt liv”

I samma ögonblick visste han precis vad det handlade om. Han hade ju hört om Gud och om livet efter döden, i olika sammanhang. Han hade en arbetskamrat som var med i någon frikyrka, och på samma gata som honom bodde också en religiös familj av samma slag. Varje gång hans arbetskamrat hade pratat om Jesus, hade han inte sagt något högt, men inom sig själv hade han tyckt synd om honom och hade hoppats på att han skulle vakna upp och förstå, att människan endast är en produkt av tillfälligheter, kemiska reaktioner och biologisk utveckling.

När andra människor hade trott på mer mellan himmel och jord, så var han en överbevisad ateist. Han hade inte något emot religiösa människor, han trodde helt enkelt bara inte på det.

Ett uppvaknande

På ett ögonblick blev hans världsbild helt förrändrad. Allt vad han hade trott på visade sig vara fel och falskt. Han var invaggad i denne förvrängda tro, en överbevisning om en värld utan Gud och utan en skapare.  

Sanningen slog honom som ett hårt slag i ansiktet och i hela hans varelse. Det fanns en andlig verklighet! Det fanns en levande Gud, och han hade förkastad honom i hela sitt liv! Om han bara hade… Han hann inte ens tänka tanken färdigt, före det att en av de hemska varelserna hade tagit tag hans arm, och började dra bort honom från hans egen kropp där han fortfarande stod. Han var en ganska stor kille i det naturliga och var nog starkare och större än genomsnittet. Men här, i den andliga världen, och mot dessa varelser, var han ingenting. Hur mycket han än förstökte att göra motstånd och streta emot, så hjälpte det föga och gjorde ingen skillnad alls.

Det mörka hålet

Samtidigt med att dessa drog bort honom och ner under jorden, så skrek de förbannelser över honom, över Gud och över allt som är heligt. Dom bet, rev och slog hans kropp så fort de kom åt. Rädslan och ångesten var nu så påtaglig och så stark, att det kändes som att hans kropp kunde explodera när som helst. Han försökte att ropa ut om hjälp, men samtidigt visste han att det var lönlöst. På något sätt så visste och förstod han, att ingenting hjälpte och att han hade förtjänat det han upplevde just nu.

Dom färdades genom en lång mörk tunnel, med väldig snabb hastighet. Mörkret var så påtagligt och så tjockt, att man närmast kunde ta på det. Det enda som lyste upp i detta mörker, var dessa varelser med de gula onskapsfulla ögonen. Han kunde märka att de skyndade sig och hade bråttom. Dom kunde inte vänta med att genomföra sin mission och det syfte de hade med honom. Dessa onda varelser var på uppdrag, och dom var definitivt överbevisade om att fullföra det och föra honom till hans slutdestination.

För evigt åtskild

Han började förstå vart dom var på väg. Och det han såg bekräftade hans rädsla. Långt borta och längst ner i tunneln, såg han ett litet ljus som blev starkare och växte sig större.

Dom var på väg till den plats som han hade hört talas om tidigare. Helvetet var en verklighet! Det var något han tidigare hade skakat på huvudet åt. Han hade betraktat helvetet som religiösa fabler, och något som kyrkan använde som en skrämsel-propaganda för att vinna fler medlemmar. Men sanningen var att han var på väg dit just nu. Det var där han skulle tillbringa evigheten och resten av sina dagar. Han hade slutat göra motstånd, för han visste att det var lönlöst och att hans framtid var bestämd. Men egentligen var det inte själva platsen som var det värsta straffet, eller vetskapen om att det kommer att bli mycket smärtsamt som gjorde honom mest rädd.

Obesvarade böner

Det som gjorde honom allra mest förtvivlad, var tanken om att han för evigt var åtskild från sin Herre och sin skapare. Tanken om att han aldrig någonsin hade möjlighet för att uppleva Jesu kärlek, eller ta emot den frivilliga gåva som Gud hade gett honom i frälsningen på korset, var obeskrivlig. Avsaknaden av Gud på denna plats var obeskrivlig och helt utan jämförelse. Den penetrerade varje del av hans kropp, och den sände vågor av ångest, förtvivelse och fruktan in över honom.

Han anklagade sig själv med fördömmande tankar, och han önskade att han hade tagit andra val när han levde, och att han någon gång hade lyssnat till dem som hade talat sanning i kärlek till honom. Nu var han framme vid den stora porten, som stod vidöppen med ett mäktigt gap. Den slukade och tog tacksamt emot allt som gavs till den.

Hettan, stanken och den latenta atmosfär av hat som fanns där, var fullständigt obeskrivlig. Aldrig någonsin hade han tidigare upplevt något som kunde jämföra sig med det här. Skriken man kunde höra från milliontals människor som befann sig där var öronbedövande, och det steg i ett våldsamt crescendo. Han visste att han befann sig på den platsen, där böner aldrig någonsin blir hörda eller besvarade…

Han kallar dig

Min käre och dyrbare vän! Det här var en historia, och en verklighet som dessvärre tusentals människor upplever varje dag. Dessa människor har inte själva möjlighet att berätta den för dig, så jag gör det i deras ställe.

Dom befinner sig i dag på en plats, där deras böner aldrig blir besvarade eller hörda. Men deras bön och rop är, att någon kommer och berättar om denna fruktansvärda plats, och vad man kan göra för allt räddad från den och för att bli frälst.

Bibeln säger, att människans lott är att ”en gång dö, och sedan dömas”. Det betyder att vi bara har ett liv på den här jorden, men som kommer att avgöra hela vår framtid för all evighet. Det som är alltavgörande, är om man har sin sak klar med Gud, och om man har en personlig relation med Jesus. Man blir inte frälst av att göra goda gärningar eller att vara en god och en kärleksfull människa. Det finns bara en väg och ett sätt – att ta emot Jesus Kristus som sin personlige frälsare och det han gjorde för oss på korset. Något som är av nåd, och helt utan egen förtjänst.

Frälsningens väg

Vi kan komma till Jesus, precis som vi är, och på det sätt vi är. Det spelar ingen roll vad vi har gjort eller var vi tidigare har varit i våra liv.

När vi överlåter våra liv till honom, så kommer han och gör ett fantastiskt under. Han förlåter oss all vår synd, och han ger oss sitt liv, sin frälsning och allt det han har dött för oss på korset. På korset dog han för oss, bar våra synder och han öppnade dörren till himlen för var och en av oss. Om vi sträcker oss ut efter honom, tror i våra hjärtan, och bekänner honom som Herre i våra liv ska vi bli frälsta.Vänta inte med att ge ditt liv till Jesus, och gå inte in i evigheten utan honom. Han älskar dig med en evig kärlek, och han väntar på att du ska sträcka dig ut mot honom. Han har ett underbart och ett helt nytt liv för dig.

Guds rika välsignelse


Mikael 

85 kommentarer:

 1. Amen halleluja Jesus, jag längtar så mycket efter dit uppryckande av din församling varje dag och funderar på är det möjligen till denna sommaren 2021 som du kommer att förverkliga det som du talade om för mig december vardagsmorgonen 2011 att när jag rycker upp dig då blir det till sommaren något år och med tanke på allt som händer i världen idag så vore det en fantastisk och underbar befrielse att bara få ryckas bort från denna jord som bara trasas sönder mer och mer för var dag som går och som gör det extra svårt för oss som inte vill ta vilddjurets vaccinspruta som både innehåller nano partiklar, rester från döda foster, ko blod och annat skräp som gör att folk blir sjuka eller rent av dör, folk som var fullt friska innan där folk började se fram mot pensioneringen och fria dagar året om som plötsligt får sina planer helt grusade pga detta falska och otrygga vaccin. Vi kristna som till 100% litar på dig att du kan skydda oss med ditt egna vaccin som inte ger några biverkningar och som du själv fyller på till var och en av oss när vi och om vi eventuellt behöver mer och som avstår från att ta något av alla dessa falska vaccinsprutor som inte är från dig gud, tack älskade Jesus för att du håller dina skyddande händer över över oss som älskar dig så mycket och är så tacksamma att vi har dig och att du bor i våra hjärtan amen.

  Guds Frid

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Segraren,

   Ja, vi ber till Herren att han må hålla sina skyddande händer över sina älskade barn.

   Det vi ibland tvivlar över, är just detta, att Herren helt ner i detaljen har kontroll över allt i våra liv. Men han som skapade universum och talade stjärnorna på plats, känner och räknar håren på vårt huvud. Hans kärlek är oförändrad och han vill aldrig tillåta att något kommer imellan oss och hans villkårslösa kärlek till oss. Vi längtar efter vår underbare frälsare och till att se hans underbara ansikte.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Jag har tagit första dossen vaccin(Moderna) förrförra fredagen och utan minsta biverkning segraren, och jag är 100%kristen ändå, likt alla andra kristna som tagit vaccinet likt de som inte vill, viktigaste är att fokusera på Jesus Kristus som vägen, sanningen och livet, vem Är du at säga att vaccinet är antikrist och säga att vaccinet är falskt och otryggt, är du medicinskt expert? Mer troligt internetrr antikrist där man kan gömma sig bakom anonymitet och påstå vad som helst, hur mycket sanning i det du skriver återstår att se, första jag Kommer tänka på är tredje världldskriget med start nu i maj som du förutspått och lGt ut, har du rätt där kommer du få all all min respekt, fel där och du har noll trovärdighet och kommer med lögner

   Jesus Kristus nåd

   Radera
 2. Ja, JESUS är den enda vägen. Amen i hans dyrbara namn. Heléne

  (Väl skrivet. Tack och lov att det finns människor som framhåller JESUS och att det är HAN vi skall följa.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Heléne och tack för en uppmuntrande hälsning.

   Vilken nåd att få följa, leva och andas för Herren - vårt allt och vårt ett, vår klippa och vår borg, vår styrka och vår tröst, vår nåd och vår kärlek!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. "Vilken nåd att få följa, leva och andas för Herren - vårt allt och vårt ett, vår klippa och vår borg, vår styrka och vår tröst, vår nåd och vår kärlek!" - VACKERT! SANN KÄRLEK!/Heléne

   Radera
 3. Jag ställdes inför ett val en gång och valde Jesus, kastades sedan in i en tuff andlig kris och strid men Herren stred för mig. Aldrig att jag lämnar Jesus som frälst mig ❤ Man borde prata mer om de två vägarna tycker jag, att vi har ett val att göra i detta livet. Gud välsigne dig som tar upp detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Erica,

   Tack för att du delar ditt vittnesbörd, och välsignat att höra hur Herren stred och var med dig. Han lämnar eller överger oss aldrig - varje steg vi har tagit har han tagit först, och varje väg han leder oss in på, har han först vandrat på.

   Den väg vi vandrar är inte alltid den lättaste, men det gör all skillnad i världen, att Herren är med oss och har lovat att aldrig överge oss.

   Herrens välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. Såg reklam för RFID tags på tejprulle, som man lätt river av bit för bit och sätter fast. Kanske kandidat till märket? Var min första tanke. Men chip finns ju också. En fundering bara. Guds frid till er alla!

  SvaraRadera
 5. Otroligt bra skrivet Mikael och en i sanning fängslande berättelse. Dock reagerade jag direkt på en sak under läsningen. Du skriver att man inte blir frälst enbart genom att vara en god människa och göra goda gärningar. Det håller jag inte med om. Jag tror inte att en god människa nödvändigtvis behöver hänge sitt liv till Herren och Sonen för att bli frälst. Utan jag tror att det räcker med att vara just en god människa och ha ett gott hjärta till både medmänniskor och djuren och naturen vilka vi inte får glömma i sammanhanget då även dessa är Herrens skapelser. Enligt mig vore det konstigt annars då det känns lite "auktoritärt" om Herren och Sonen skulle ha det kravet. Dom är väl medvetna om att med den tid vi lever i idag så har inte alla goda människor ork eller rentav möjlighet att till fullo hänge sina liv till dom men dom kan ändå vara rättsskaffens människor i sina liv genom att behandla sina medmänniskor med respekt och ha ett hjärta för djuren och naturen och det tror jag är det viktiga i Herrens och Sonens ögon. Jag tror nämligen själv att det inte är en slump att dom flesta människor känner kärlek och empati när dom ser eller får närkontakt med ett djur. Jag tror att Herren har skapat oss med detta. Tyvärr har dock den Onde sett till att vissa människor tycks kunna njuta av att se djur fara illa. Dessa människor tycks dessutom bli fler och fler. Det är inte heller någon slump eftersom vi lever i den sista tiden. Kampen mellan det goda och det onda eskalerar precis som förutsagts.

  Varma hälsningar Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka som kommer tillhöra Jesus och Gud är omöjligt att veta då vi människor inte är domare, peka ut att den och den kommer till helvetet och den och den är utvald att komma till Gud är förskräckligt, vad jag vet och står i Bibeln är att för Gud är ingenting omöjligt, när Satan en gång för alltid är besegrad är det Jesus Kristus som allena bestämmer villkoren och reglerna, vi är alla Guds barn både troende och icketroende genom Adam och Eva

   Radera
  2. Guds frid Björn

   Tack för att du delar dina tankar.

   Herren önskar naturligtvis att vi ska vara goda människor och att våra liv är präglade av Andens frukter – kärlek, glädje, frid, vänlighet etc.

   Men när det kommer till själva frälsningen, så är våra egna gärningar tillsidosatta. Tron allena, betyder att man enbart kan bli frälst genom tron och inte genom gärningar. Paulus skriver om detta i Efe 2:8-10, där han skriver att ”av nåd är ni frälsta genom tron, inte av er själva, Guds gåva är det. Det beror inte på gärningar, ingen skall kunna berömma sig.”
   I Rom 3:21-28 förklarar Paulus att ”alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud”. Han fortsätter: Vad blir då kvar av vår egen stolthet? Svar: Ingenting. Ty vi menar att människan blir rättfärdig på grund af tro, oberoende av laggärningar.

   Så med andra ord – oavsett hur goda människor vi är, och gör vårt bästa för att göra gott och hjälpa våra medmänniskor, så har den godaste människan ändå syndat och gott miste om härligheten från Gud. Varje människa behöver därför andligt liv, från någon som är god i förvägen. Vår egen rättfärdighet kan desvärre aldrig jämföras med Herren, och räcker helt enkelt inte när det kommer till frälsning.

   Man kan kort säga att som kristen blir du en dag belönad för dina gärningar framför Kristi domstol, så där gör dina gärningar en skillnad, men när det gäller själva frälsningen kan den aldrig förtjänas och våra egna gärningar är tillsidosatta.

   Hoppas det ger mening?

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Sålunda går det på ett ut kan man säga. Eftersom varje träd, blomma, djur, människa osv man ser är en skapelse av Herren, så tilldelar man sitt hjärta dessa så tilldelar man också sitt hjärta till Herren och hans Son, Jesus. Det är i alla fall så jag ser det.

  Varma hälsningar Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära broder Björn!

   Du har ju en tro, vilket innebär att Fadern dragit i Dig för att Du skall komma fram till Herren JESUS. JESUS själv sade: " Ingen kommer till mig utan att Fadern dragit i honom." Jag är oändligt tacksam för att detta har hänt mig, jag kan se flera avgörande vägmärken i livet genom backspegeln. Men Du, det är många människor som hänger sig till att "dyrka" naturen, djuren...m.a.o. bara se det fantastiska i skapelsen. Och så finns det dom som prisar och tackar Herren för dessa fantastiska skapelser o.s.v.

   Men jag förstår tanken Du har, har haft och har ibland den också. Men den har gradvis börjat lämna mig. Med grunder som med tiden växt fram: Jag måste lägga min tillit hos Herren i dessa frågor, en GUDOM som skapat allt detta besitter ju en mängd, ja i överflöd goda egenskaper, som vi knappt kan ana. Med andra ord, det kommer inte att bli det minsta orättvisa domar. Vi har väldigt lite insikt i domarna, eftersom de i sin fullhet kommer med Herren JESUS efter hans återinträde. I allt och alla som kommer att dömas, så kommer ingen orättfärdighet att råda, är jag övertygad om. Och vi skall också komma ihåg att en del av Johannes syn är fördolt, det fick han inte tala om utan han var tvungen att äta upp den bokrullen i Uppenbarelseboken som han antecknat i. Kan det handla om djupet i Herrens domar? Han tar hänsyn till DNA, uppväxt, händelser i livet o.s.v.? Han kanske visar dem konkret vad de har att välja mellan och på så vis ger dom en chans i den andra uppståndelsen med dess domar?

   Den mer klokare bedömningen som gäller de som under Herren JESUS skall leda fredsriket, bör ju med all rätt vara tuffare eftersom de i djupet bör vara lojala följare till Herren JESUS. Annars finns risk återigen för ett myteri./ I Herren JESU namn. AMEN/Heléne

   Radera
  2. Guds frid Helene och tack för ditt svar. Ja, jag är en troende kristen men på mitt eget lilla vis. Min älskade lilla mor är också troende och det är därifrån jag också fått min tro. Hon går till kyrkan då och då när hennes hälsa medger det och hon har varit med om händelser där Herren bokstavligen räddat henne från döden bland annat. Dock är hon inte den typen av troende som ber till Herren varje dag eller på annat sätt hänger hela sitt liv till honom utan hon har alltid levt ett ganska vanligt liv men alltid haft ett jättestort hjärta till både medmänniskor och natur och djur. I mina ögon är hon en ängel i en fysisk kropp. Samma sak med min fästmö som är likadan. Och i mitt eget hjärta har jag alltid känt att det är rätt och tillräckligt för att Herren ska vara nöjd. Den 25 april 2016 avled min far efter en lång tid med cancer. Den sommaren åkte jag och min fästmö runt i Norrland på en semesterresa och vid Stora Sjöfallets nationalpark fångade vi något alldeles extra på ett foto. En ljus gestalt som uppenbarade sig på fotot och efter att ha visat det för en präst så trodde han att det antingen var Jesus själv eller ärkeängeln Mikael. Det var i alla fall inte min far, det är jag säker på. Detta berörde oss båda djupt men både vi och prästen förstod att den som uppenbarade sig för oss ville visa att den vakar över oss. Jag vet inte om man kan dela ett foto här? Skulle gärna vilja visa det i så fall.

   Varma hälsningar Björn

   Radera
  3. Guds frid till Dig också Björn!
   vad intressant med fotot, det vill jag gärna se. Ja, jag är nog också kristen på mitt lilla vis och det tycker jag verkligen är ok.
   Om Du vill så posta mig gärna fotot hk@p-m.se
   Allt gott och Herren Jesus rika välsignelse önskar jag Dig/er.

   Radera
  4. Jag har mailat fotot till dig Helene. Du får gärna säga vad du tycker om det ��. Mikael, vill du också se det? Mailar det gärna till dig också. Vore intressant att höra din åsikt om det.

   Hälsningar Björn

   Radera
 7. Jesus var inte särskilt snäll mot svinen, i Mark 5:13

  Rom 10:9f
  Ty om du med din mun bekänner Jesus vara Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, då bliver du frälst. Ty genom hjärtats tro bliver man rättfärdig, och genom munnens bekännelse bliver man frälst.
  Inte genom någon snällhet mot djur och natur.

  SvaraRadera
 8. Det är väldigt märkligt att du Sportcarl kan påstå att vaccinet är från gud när flera blir sjuka av det och andra dör av det, full friska människor. Kan du förklara det du tycks ju kunna få lögner att bli sanna och ändå påstå att du är kristen, du vet nog inte ens vad det ordet betyder och hur man är då.Å när du säger att du inte fick någon biverkning av vaccinsprutan säger det mesta om dig som person om du inte råkade ha en väldigt stor tur just den gången, du låter lite som när polisen griper en yngling med knark i fickan i dina berättelser och teorier nää det är inte mina egna byxor, det är min brors byxor jag har lånat. Jag är ingen lättlurad människa som du går och tror med ditt ifråga sättande av mycket som skrivs här som inte angår dig Sportcarl bara de namnet är ju inget riktigt namn på en person Sportcarl hahaha, och tredje världskriget som jag skrev om skulle eventuellt börja i maj var ju hämtat från en helt annan sida som en Israelisk Rabbin skrivit, inget som jag själv har hittat på men det begrep du ju naturligtvis inte dig på och hade inte förväntat mig det heller. Jag vet att du har stora problem med inte lägga dig i vad andra skriver när det inte passar dig hur du tycker det ska vara, för du är ju en sådan typ som alltid tror att du har rätt även när du har helt galet fel, men Sportcarl sikta på Jesus som du skrev och håll dig till ditt när du skriver och strunta i vad andra skriver när du inte inte tycker att det inte stämmer med hur du tycker det ska vara, du kan ju åtminstonde försöka några gånger även om du har förtvivlat svårt med det,jag lägger mig aldrig i vad du skriver alla dina felstavningar och annan grekiska som du skriver som är helt uppåt väggarna trotts att du hävdar att du är en kristen som också gömmer sig under en anonymitet med ett oriktigt namn vid namn sportcarl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Segraren, Sportcarl och alla syskon i HERREN JESUS!

   Jag själv beaktar det som står i Bibeln. Blodet är heligt, blodet vittnar o.s.v. det finns många skriftställen.

   Vidare så innehåller de flesta vaccinerna celler från aborterat foster (någon enstaka bygger på celler från en fjäril) och ny teknik som ändrar i dna (skapelsens byggstenar). Bara detta känns ytterst obibliskt!!!

   Men ta för GUDS skull inte emot märket!!!!! Det är UPPENBARELSEBOKENS absolut allvarligaste varningar. Det står på flera ställen. KOM IHÅG DETTA och STÅ EMOT!!!

   Tillbaka till vaccin, det känns inte alls gott i mitt hjärta att injicera det i blodet och det känns inte bibliskt. Inte för mig i alla fall. Men var och en får göra det som känns bra för dom. Det är min ståndpunkt.

   Hjärntvätten på medborgarna har ju dock haft sin gång. Att det är den enda lösningen som finns och att alla måste ta den för att få antikroppar...Så är det INTE.

   Ni har egen egen hjärna och förstånd att tänka med, men för att styrka:
   Har man haft covid så har man antikroppar och nivån på antikroppar ligger enligt studie på USÖ på lika stadig och hög nivå hela tiden (man har mätt i över 9 månader nu). Har man antikroppar så blir man inte smittad och man smittar inte. Det är något som inte framkommer med tydlighet i propagandan på TV. Men överraskande nog så sas det på Vetenskapens värld "om vacciner" förra veckan.

   Fungerande och billiga mediciner som finns är Ivermectin och HCQ, men den globala apparaten kör hårt nu. Man vill att alla skall bli vaccinerade. Och man kommer snart att vilja att alla skall ta emot märket i UPP, det är bara en tidsfråga om utveckling, tecknen är ÖVERTYDLIGA.

   Att stärka sitt immunförsvar finns det tusentals studier om inom forskningen, men detta talas det heller inte så mycket om...

   Allt det här, de krafterna som vill ha global kontroll inom politik, ekonomi och religion är odjuren som beskrivs i Uppenbarelsebokan. Och märket som de kommer att förmå alla att ta för att de annars inte kan vare sig köpa eller sälja, står det också om i UPPENBARELSEBOKEN.
   Covid passet börjar bli ruskigt likt det märket. Det är bara fråga om tid innan det är fullfjättrat märket som det står om i UPP.

   Så kära ni, den matematiska sannolikheten för att dessa fyra faktorer sammanfallet i en tid, utgör i sig att PROFETIAN ÄR SANN och ingenting annat.

   Min tolkning, som kan vara fel, är dock att vaccinet är inte märket, men jag tror det mycket väl kan vara Covid passet om det utvecklas lite mer...Tecknen är som ovan nämnt ÖVERTYDLIGA. Sen kanske det inte kommer heta pass/intyg ...vet ej, det kanske kommer heta något annat, men att det övertydligt börjar likna märket i Uppenbarelseboken, det är ostridigt!!!

   Var rädda om varandra och bråka inte så mycket. Fokusera på HERREN JESUS! Önskar er en kärleksfull och fridfull vandring med HERREN JESUS i hans dyrbara namn. AMEN/Heléne

   Radera
  2. Segraren 02:10 du avslöjar dig ganska tydligt när man ifrågasätter dig, jag vet ju att du frågat om jag tror på tomten bara för att jag rekommenderar folk att ta vaccinet för att få ner smittalen och dödstalen i covid, fruktansvärt dålig liknelse när du ifrågasatte att jag inte fått biverkningar av vaccinet och blandar in liknelser med knark och ha haha, det är förminskning av personer som har avvikande åsikt mot dig, jag har aldrig påstått att vaccinet är en gåva från Gud, lägg gärna ut hela meningarna och datum när jag skrit det, det är lögner ftån dig, jag har varit tydlig flera månader att corona och vaccinet inget har med Gud eller antikrist att göra , jag tror vaccinet kommer få ner covid radikalt fram emot sommaren däremot finns det nog inget vaccin eller medicin som inte kan ge biverkningar, men detta får man ställa mot låt säga 100 000 som får covid, mot 100 000 som tar vaccinet, sportcarl hahaha som du skrev är mitt nickname här, jag heter Calle Sandberg mitt tele är 0736901275, jag vågar stå för vem jag är, du kan ringa mig om du vill, vågar du stå för vem du är?

   Radera
  3. Och nej fick inget telefonsamtal eller namn på vem som gömde sig bakom segraren och det han skrev 5e maj 02:10, bara för att jag skrev att jag inte fått någon biverkning av moderna vaccinet som jag tog för 2 veckor sedan,att då få läsa att man låter lite som en yngling som blir tagen med knark i fickan, att jag är lättlurad till skillnad från dig, ord som sportcarl bara det är inget riktigt namn på en person hahaha( mitt svar, som om segraren är ett riktigt personnamn), att jag tycks få lögner till att bli sanna,jag la ut mitt namn telefonnummer och namn så vi kunde reda ut det, men nej. Fegt fegt fult segraren att inte stå för vem du är och komma med dina påståenden, men tyvärr vanligt i dessa internettider men tråkigt kristna skall hålla på så

   Radera
 9. Så trist att det bråkas om vaccin lite överallt
  Låt var och en som älskar Jesus gå i tro för sitt beslut . Hittar inte belägg i biblen om detta . Gud låter inte sina barn luras in i något .
  Jag tror som det står .Märket på högra hand eller pannan . Guds ord är tydligt och klart .
  Vi skall älska varandra . Inte bråka om vaccin
  Tänk alla gamla och senila dom vaccineras på vårdhem
  Skulle dom gå förlorade , lurade
  Nej så känner jag inte Gud
  Tycker själv oxå detta med vaccin o Corona är läskigt .
  Tror mer på att detta är någon slags förvärk/ dom till det som komma skall framöver
  Tror inte detta slutar här .
  Så håll ut nu i denna svåra tid . Snart är vi hemma 🙏❤️

  SvaraRadera
 10. En profetia gick i uppfyllelse denna påsk
  Lyssna på Israels vänners möte den 4 maj kl 18:30
  K-G Larsson berättar där ett Under . Med tempelberget

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Titti,

   Tack för att du tipsar till denna intressanta nyhet. Den kommer jag att ta del av.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 11. Kära Syster Titti! Är det denna länk Du menar om en profetia som gick i uppfyllelse i påsk? Undret och tempelberget?

  https://www.varldenidag.se/tro-och-liv/kg-larsson-jesu-aterkomst-ar-troligen-mycket-nara-nu/repthl!kOklVPVaOwY2t4GHx6JnQ/

  /Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja undret är att i påskas 2021 avsade sig muslimska rådet Tempelberget . Dom avsade sig oxå Alaxa moskeen. Dom sa att dom hade tolkat koranen fel. Så nu kan judarna börja bygga på tredje templet . Detta är ett mäktigt under . K-G berättar detta

   Radera
  2. https://www.facebook.com/IsraelsVanner/
   Här är det KG Larsson berättar om tempelberget

   Radera
  3. Oj, men det är ju en jättestor händelse. Borde ju vara med på nyheter någonstans, letade på nätet men hittade inte. Har Du någon annan länk? Intressant!!!/Heléne

   Radera
  4. Jag är också väldigt nyfiken på ett link. Jag har desvärre inte prenumeration till "världen i dag", så om någon hittar andra som skriver om denna väldigt stora och viktiga händelse, så säg gärna till.

   Tack och Herrens välsignelse

   Mikael

   Radera
  5. Tolkat Koranen fel? Då kanske dom också kan enas om vem Jesus är, som finns med i Koranen, med bara som profet.

   https://www.youtube.com/watch?v=_nz2x18gsnc

   Radera
  6. En sådan stor händelse borde finnas med i Jerusalem Post, dom har mycket om Al-Aqsa Moskén och Temple Mount, men inte ett ord om något sådant avtal, snarare motsatsen.

   Radera
  7. Kanske var någon som talade om det profetiskt då? Annars borde det ju gå att hitta nyheter om det./Heléne

   Radera
  8. Lyssna på pastor K-G Larssons predikan
   Han ger er svaret på Israels vänner mötet den 4 maj 2021
   Detta är sant
   Inget profetisk men det står ju om detta i biblen
   Nej det är muslimerna själv runt Israel som avsagt sig Tempelberget o Alaxa moskeen för den har byggts på fel ställe
   Tror han nämner på mötet att det varit på nyheter
   K-G är en pålitlig förkunnare
   Jag skrev länken här i tråden man kan gå in på och söka

   Radera
  9. Den ligger ute på You tube
   Profetiskt KGLarsson

   Radera
  10. Titti! Kan du skriva in länken Du hänvisar till på Youtube?

   Radera
  11. Man måste själv gå in
   Går inte att länka
   Israels vänner profetiskt

   Här är annars till facebook

   https://m.facebook.com/IsraelsVanner?locale=sv_SE

   Funkar inte länken måste man själv söka

   Radera
  12. Nu har jag hittat länken på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=uIhe1CJBTXQ

   01:12:44 Börjar KG Larsson berätta att i påskveckan (2021) ungefär så här: ”Saudi Arabiens muslimska råd” uttalade att de inte längre är intresserade av Tempelberget. Det är fel, det Mohammed menade var Medina. Vi skall lämna Jerusalem, Islam har inget med det att göra…

   Därmed börjar möjligheten till uppfyllandet av flera profetior om att det skall byggas ett Herrens tempel igen där på Tempelberget.

   01:00:00 Är också intressant profetiskt. Alltså lite tidigare i videon så berättar han även om Hesekiels profetia i kap 38 om att: Det judiska folket skall få ro från svärdet. Och påvisar kopplingen om hur 15 arabiska länder som tidigare hatat Israel, nu står i kö och är ivriga att skriva fredsavtal.

   Också mycket intressant. Profetior som med många andra profetior, uppfylls inför våra ögon. Allt pekar på Herren JESUS återkomst!/Heléne

   Radera
 12. Kära Segraren, Sportcarl och alla syskon i HERREN JESUS!

  Jag själv beaktar det som står i Bibeln. Blodet är heligt, blodet vittnar o.s.v. det finns många skriftställen.

  Vidare så innehåller de flesta vaccinerna celler från aborterat foster (någon enstaka bygger på celler från en fjäril) och ny teknik som ändrar i dna (skapelsens byggstenar). Bara detta känns ytterst obibliskt!!!

  Men ta för GUDS skull inte emot märket!!!!! Det är UPPENBARELSEBOKENS absolut allvarligaste varningar. Det står på flera ställen. KOM IHÅG DETTA och STÅ EMOT!!!

  Tillbaka till vaccin, det känns inte alls gott i mitt hjärta att injicera det i blodet och det känns inte bibliskt. Inte för mig i alla fall. Men var och en får göra det som känns bra för dom. Det är min ståndpunkt.

  Hjärntvätten på medborgarna har ju dock haft sin gång. Att det är den enda lösningen som finns och att alla måste ta den för att få antikroppar...Så är det INTE.

  Ni har egen egen hjärna och förstånd att tänka med, men för att styrka:
  Har man haft covid så har man antikroppar och nivån på antikroppar ligger enligt studie på USÖ på lika stadig och hög nivå hela tiden (man har mätt i över 9 månader nu). Har man antikroppar så blir man inte smittad och man smittar inte. Det är något som inte framkommer med tydlighet i propagandan på TV. Men överraskande nog så sas det på Vetenskapens värld "om vacciner" förra veckan.

  Fungerande och billiga mediciner som finns är Ivermectin och HCQ, men den globala apparaten kör hårt nu. Man vill att alla skall bli vaccinerade. Och man kommer snart att vilja att alla skall ta emot märket i UPP, det är bara en tidsfråga om utveckling, tecknen är ÖVERTYDLIGA.

  Att stärka sitt immunförsvar finns det tusentals studier om inom forskningen, men detta talas det heller inte så mycket om...

  Allt det här, de krafterna som vill ha global kontroll inom politik, ekonomi och religion är odjuren som beskrivs i Uppenbarelsebokan. Och märket som de kommer att förmå alla att ta för att de annars inte kan vare sig köpa eller sälja, står det också om i UPPENBARELSEBOKEN.
  Covid passet börjar bli ruskigt likt det märket. Det är bara fråga om tid innan det är fullfjättrat märket som det står om i UPP.

  Så kära ni, den matematiska sannolikheten för att dessa fyra faktorer sammanfallet i en tid, utgör i sig att PROFETIAN ÄR SANN och ingenting annat.

  Min tolkning, som kan vara fel, är dock att vaccinet är inte märket, men jag tror det mycket väl kan vara Covid passet om det utvecklas lite mer...Tecknen är som ovan nämnt ÖVERTYDLIGA. Sen kanske det inte kommer heta pass/intyg ...vet ej, det kanske kommer heta något annat, men att det övertydligt börjar likna märket i Uppenbarelseboken, det är ostridigt!!!

  Var rädda om varandra och bråka inte så mycket. Fokusera på HERREN JESUS! Önskar er en kärleksfull och fridfull vandring med HERREN JESUS i hans dyrbara namn. AMEN/Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att lägga in idag, länken var bara för den som har tidningen.

   Märkliga dessa tidningar som kallas kristna, men inte släpper en sådan här kunskap utan att man är medlem, det är lika med Dagen som har en artikel om Magnus Karlsson i HV71, sådana artiklar kan få icke kristna att vakna och tänka till,

   Radera
  2. Kan det vara något av dessa?

   https://www.youtube.com/c/TVVisionSverige/search?query=N%C3%A4r%20Jesus%20kommer

   Radera
  3. Ett märke på handen eller pannan kan omöjligen vara ett covid pass, då har man börjat spekulera utanför ramarna, fokuseringen skall ligga på den dagliga kontakten på kungar kung nämligen Jesus, som genom sitt blod har frälst oss, då löser sig allt och man behöver inte ens spekulera om det blir ett uppryckande till sommaren med basunljud eller flygfärd genom en pärleporten, det blir oftast så fel, bevisligen har det blivit det för varje generation hittills som spekulerat att det blir under deras livstid och att de är speciellt utvalda, fokus borde ligga på göra alla folk till Jesus lärjungar, och vad underbart frälsningen leder till, att fördöma andra människor och skrämma med helvetet lär inte locka många över, hjälpa fattiga, varför tex inte skaffa en fadderbarn, att hjälpa utsatta är viktigt inom den kristna tron och påpekas även ofta i GT

   Radera
  4. Du behöver ha förmåga att titta några steg framåt för att se det. Sen är det viktigt att hålla sig till saken oxå, jag skrev:

   "...men jag tror det mycket väl kan vara Covid passet om det utvecklas lite mer."

   Det Du ser idag, några steg innan märket, är att Du med passet får tillgång till att resa och göra fler saker. Om Du tänker några steg till så kan det utvecklas till detta som Pentagon arbetar med:

   http://denytterstatiden.blogspot.com/2021/04/pentagon-utvecklar-mikrochip-til-covid.html

   Chippet kan hamna i handen eller i pannan och sen kopplar Du betalsystem till det...och lite mer kontrollerat samhälle, så är scenariot fullt möjligt inom kort tid. Och det är däråt trenden pekar./Heléne   Radera
  5. Det jag skrev var inte specifikt som svar på ditt inlägg, utan mer allmänna tankar från mig,sedan är man väl som person endast intresserad av sanningen, konsperatationsteorier och spekulationer är jag inte så intresserad av, myndigheterna om man är rädda för dom har redan koll på oss genom vanliga pass, kreditkort, mobil och datorer m m. Om jag är orolig? Nej jag har ingenting attt dölja, det är som med övervakningskameror, synd det skall behövas men tycker det är hur bra som helst det finns vid bankomater tbana stationer affärer etc

   Radera
  6. Ja, jag förstår Dig, men jag önskar att Du och alla andra förstår att vi är alla olika människor med olika uppgifter i JESU kropp. Vi har olika gåvor och vi skall försöka se dem som tillgångar. Jag för min del har tidigare mest haft dragningen åt de profetiska böckerna i bibeln. Och började klart och tydligt, av olika anledningar och händelser, kopplingen till mobilen och märket. Det var innan man kunde betala och swisha med mobil. Jag är ganska så övertygad om att den kommer att spela en roll med koppling till märket.

   Jag önskar att vi skall älska varandra som JESUS sa att vi skulle göra, värna och ta hand om varandra. Våra bröder och systrar är olika delar av en kropp och har och kommer att ha olika uppgifter.

   Känn så här, en är kanske en del av ett öga, någon av ett hjärta, en annan en fot...och foten behöver ögat och tvärtom, när man ser behovet av varandra så blir det mer harmoni. Bli inte förargad och skriv elaka ord för att någon försöker se kopplingar mellan skeenden i samhället och det profetiska ordet. För det profetiska ordet finns i bibeln och det finns av en anledning.

   Och detta med märket kära Broder, det är en av de starkaste varningar som finns i bibeln, man skall inte ta emot det. Därför brukar en sådan som jag varna, varna och varna, för att ingen skall luras in i det och ta det. För det är det som kommer att ske, står det. T.o.m. heliga kommer att ta emot det...Inte bra alls.

   Önskar Dig en kärleksfull och fridfull vandring med Herren i hans namn JESUS. AMEN/Kram från Heléne

   Radera
 13. Bra skrivet syster Helene, du är värdefull det ska du veta, du har oftast något bra att skriva och berätta om när du skriver det uppskattar jag kramar från din broder.

  Guds Rika Välsignelse

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack min Broder Segraren och KRAM tillbaks!/Heléne

   Radera
 14. Det var mycket intressant att att ta del av det KG hade att berätta om tack syster Titti för tipset hoppas du broder Mikael också får möjlighet att lyssna på det också innan det kanske försvinner.

  Kram Titti

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mycket ! Man får själv söka . Länka verkar inte funka

   Radera
 15. Svar till Björn Ekholm jag vill också gärna se fotot så skicka gärna det till mig också. M.V.H.

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej segraren. Gärna det men jag behöver din mailadress då.

   Varma hälsningar Björn

   Radera
  2. Vill du inte uppge den här så finns jag på Messenger som Björn Ekholm. Svart t-shirt, sliten keps och solglasögon med en sjö i bakgrunden.

   Radera
 16. Jättebra syster Helene att vi försöker gemensamt att förklara för honom att vi jobbar olika och framför våra ideer och vad andra skriver som är tecken eller möjliga tecken i tiden på herrens snara ankomst för det blir annars bara jobbigt och försöka själv hela tiden med en människa som inte förstår/ alternativt inte vill förstå eller som bara vill att alla ska skriva och tycka som just han vill ha det och så fungerar det ju inte även om han vill tro det och hoppas på att det ska vara så, man har haft många och onödiga dueller med honom som egentligen är totalt onödiga men som tyvärr behövs eftersom han är som han är.

  Guds rikliga frid & Guds rikliga välsignelse syster Helene

  Din broder Niklas

  SvaraRadera
 17. Det är inte aviktande åsikter jag reagerar på utan ditt ordval som kristen mot mig när man ifrågasätter något, att ifrågasätta för utvecklingen framåt, jämfört att hålla med och säga ja bara för alla andra gör det. Lögnen och jämförelsen med en knarkare när jag tagit första dosen vaccin,hade inte räknat med att du skulle ringa upp eller komma med en ursäkt. Grannar släkt, vänner, arbetskamrater man berättat för om vaccineringen har man fått uppmuntrande ord och inte ifrågasatts om att ljuger eller liknas vid en knarkare, men nu lägger jag ner denna diskussionen för den leder ingen vart och kommer inte redas ut. Jag är stark i min tro och den dagliga kontakten med Gud Bibeln Jesus och bönen.

  SvaraRadera
 18. Ja det tycker jag verkligen du ska göra, det har jag tyckt både lääänge och väl nu gång efter annan när jag eller någon annan har skrivit så har du alltid lagt näsan i blöt å alltid försöka få det som just du vill ha det i allt som skrivs och läggs upp oavsett var det än har kommit ifrån så har du alltid gått till attack,man hoppas innerligt att det är slut på det nu, men jag vågar knappt inte hoppas på något ting när det gäller dig, men hoppas ändå på det bästa och positiva i alla sammanhang att det äääntligen är slut tjafsat nu och även framöver i kommande inlägg från din sida och dina eviga angrepp framför allt mot mig, bara tråkigt och sitta å läsa varenda gång helt i onödan ingen annan håller på så.

  SvaraRadera
 19. Bra skrivet broder Sportcarl och Segraren!

  VIKTEN AV ATT ÄLSKA VÅRA BRÖDER OCH SYSTRAR: Först vill jag bara skriva att vi måste försöka lyssna till Herrens önskan om att vi skall ÄLSKA våra bröder och systrar, det är svårt ibland, men med hjälp av bön så kan vi utvecklas därhän.

  Ni skriver mer harmoniskt nu. Bra jobbat på snabb tid!!! Förlåt om jag skriver till er nu om er konversation, hoppas ni inte tar för illa upp. Ni har bägge era skäl för att vara arga på varandra, jag har läst inläggen. Och jag har själv inte varit Guds bästa i mina inlägg, men genom åren har jag försökt tänka ut hur jag skall kunna bättra mig själv. Och ni är ju långt ifrån ensamma att skriva hårda saker. Jag har följt och läst många syskon som skrivit mycket mycket hårdare och elakare saker. Så det här brevet inte bara till er. Det är likväl för min egen skulle som för andra kålsupare. Förresten, vill ni mejla mig så finns jag på hk@p-m.se Men jag skulle vilja lena upp era sinnen lite mer med de erfarenheter jag själv har av samma typ av skriverier.

  HANTERA ILSKA: Vi skall inte attackera varandra och inte heller dras in och börja attackera tillbaka. Jag vet det är enormt lätt att det blir så och jag har själv dragits igång känslomässigt och blivit arg och skrivit saker, då jag ansett att vissa saker varit långt bortom gränserna. Men jag har börjat lära mig att stanna upp och iaktta mina känslor, det absolut bästa är att inte skriva något överhuvudtaget om man känner sig arg! Svårt, för det är då man inbillar sig att man är mest klarsynt, men mer och mer så börjar jag stanna upp och försöker be tills JESU frid infinner sig. Inte för att jag klarar av det helt och hållet, men jag försöker och det ser jag som huvudsaken.

  MIN SYND I SAKEN: Sen skall man också ha med i tanken att man själv inte är fullkomlig. Som exempel, någon attackerar mig med elaka ord, jag går igång och blir arg och skriver något dräpande tillbaka (har ju hänt mig många gånger). VIPS så har jag begått en synd. Jag blev frestad och trillade ner i syndagropen och uppträdde likadant själv. Häri ligger då ytterligare en av mig överträdelse som förmörkar mitt sinne. Men kan mitt samvete, Helig Ande eller någon annan tala om det för mig så får jag ta en stund till bön och be om förlåtelse för min synd i saken i JESU namn.

  ÄLSKA MIN NÄSTA: I det här är bönen för motparten mycket viktig (ni vet, det som står i Bibeln, välsignelser till Din fiende, Älska Din nästa…) vi vill ju i grunden att våra bröder och systrar, ja även våra fiender skall omvända sig och bli räddade. Med innerlig bön där man också ber om att få hjälp med den saken så brukar frid infinna sig. När man sedan känner sig lugnare och ändå vill skriva, så försöker man göra det i frid hela tiden.

  OLIKA I JESU KROPP: Man bör i skrivandet också ha med sig i hjärtat att vi är alla olika delar av JESU kropp (vi är olika) och så försöker man istället ge sin syn på saken där man grundar sig på Bibeln så gott det bara går och försöker skriva för att vägleda och förklara. Men oavsett, om man lyckas skriva helt harmoniskt/kärleksfullt och den andre responderar helt harmoniskt/kärleksfullt, så tror jag fortfarande att vi är olika delar av JESU kropp. Så synen på saken kanske kommer förbli olika. Jag vet inte det här helt säkert, men jag tror, att vi i våra mänskliga kroppar kanske inte kan bli helt eniga, utan det sker sedan, då vi förhoppningsvis får våra härlighetens kroppar. Där vi även är helt eniga med FADERN, SONEN och DEN HELIGA ANDEN.

  Därför som ni BÅDA skriver, så är det viktigaste Herren JESUS och det han lärt oss.

  Önskar er alla syskon en KÄRLEKSFULL och FRIDFULL vandring med HERREN i hans dyrbara namn JESUS.AMEN/STOR KRAM från er syster i tron, Heléne

  SvaraRadera
 20. https://www.facebook.com/IsraelsVanner/videos/361813538611872/
  Här är oxå en länk om det som hänt på Tempelberget jag har nämnt
  Går den inte att öppna
  Så har K-G Larsson lagt ut den på facebook på hans facebooksida
  Så finns ni på facebook kan ni bli vän med han eller söka på hans namn . Man kan kanske se den även om man inte är vän. Då han delat den offentligt
  Mäktigt . Han berättar ganska långt in i videon om ni inte vill höra hela predikan
  Kan ni dra fram den

  SvaraRadera
 21. Tack Titti för länk! Då jag inte har fb längre, så får de andra bröderna och systrarna som har det glädje av länken i vart fall. Bra det. Tack ändå!/Heléne

  SvaraRadera
 22. Ty jesus kommer snart

  SvaraRadera
 23. Nu har jag hittat länken på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=uIhe1CJBTXQ

  01:12:44 Börjar KG Larsson berätta att i påskveckan (2021) ungefär så här: ”Saudi Arabiens muslimska råd” uttalade att de inte längre är intresserade av Tempelberget. Det är fel, det Mohammed menade var Medina. Vi skall lämna Jerusalem, Islam har inget med det att göra…

  Därmed börjar möjligheten till uppfyllandet av flera profetior om att det skall byggas ett Herrens tempel igen där på Tempelberget.

  01:00:00 Är också intressant profetiskt. Alltså lite tidigare i videon så berättar han även om Hesekiels profetia i kap 38 om att: Det judiska folket skall få ro från svärdet. Och påvisar kopplingen om hur 15 arabiska länder som tidigare hatat Israel, nu står i kö och är ivriga att skriva fredsavtal.

  Också mycket intressant. Profetior som med många andra profetior, uppfylls inför våra ögon. Allt pekar på Herren JESUS återkomst!/Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Helene och tack för att du delar dessa intressanta nyheter! Jag finner det märkligt att våra stora medier i Sverige inte rapporterar någonting om detta? Dom brukar ju annars skriva om det händer något extraordinärt från det området. Konstigt?

   Varma hälsningar Björn

   Radera
  2. Ja, det är mycket konstigt!/Allt gott i JESU namn/Heléne

   Radera
 24. Har inte sett inlägget om tempelberget, men kan rekommendera en resa till Israel och besöka alla intressanta platser, som Jerusalem, Nasaret,Betlehem,alla historiska platser vid genesarets sjö, Masada. Jordanfloden, var där för 2 år sedan. Hyrde bil, hann även med en guidad tur till Petra som nämns flyktigt i GT.
  Har en stor kärlek till landet Israel,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en upplevelse att komma dit
   Min och jag var där 1990 första ggr och sen 2016 andra ggr . Vi skulle åkt förra hösten med Dan Johansson . Men resan blev inställd på grund av Corona

   Radera
  2. Min man Johnny skulle det stå :)

   Radera
 25. Guds frid syskon,

  Jag hittade nyheten på "Israel today" och kan läsas här:

  https://www.israeltoday.co.il/read/saudis-say-temple-mount-and-al-aqsa-not-important-to-islam/

  Artikelen är desvärre på engelska, men det är Saudiarabien som går ut och säger att Tembelberget inte är viktigt för islam, och öppnar samtidigt för möjligheten för ett judiskt tempelbygge.

  Det är verkligen en nyhet av dimension, som gör att vi närmar oss ett tredje tempel och ännu ett profetiskt uppfyllande. Detta tempel har med Antirkist och vedermödans tid att göra, och visar bara att vi är nära Herrens återkomst.

  Jag önskar alla en välsignad helg!

  Guds rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja templet kan byggas när som. Allt är klart , prästerna utbildade att tjäna där , kläder , ja allt som behövs . Även offeraltaret
   Sen är det bara den röda kvigan som skall hittas . En felfri helt röd kviga som skall offras i templet.
   Det kommer sen antikrist ta bort .
   Ja kära Jesus så spännande .
   K-G har skrivit en bok om detta som heter just Den röda kvigan . Intressant !!

   Radera
  2. Den röda kvigan är redan född, har för mig kalven föddes förra året om jag inte minns fel. Mycket intressant allt detta! Guds frid och välsignelse.

   Radera
  3. Och var vi den den röda kalven någonstans Erica?

   Radera
  4. Utmanar palestinska politiker, präster och krigsherrar utan ansträngning Tempelberget och Al Aqsa-moskén som ett samlingsrop för att väcka pan-muslimska känslor mot Israel. Judarna hotar att "juda" denna islamiska heliga plats, hävdar palestinierna, även om de förkastar den bibliska historien om Moriah-berget.

   Men enligt en massa saudier och andra Mellanöstern-araber på sociala medier, Tempelberget och till och med, gasp (!), Är Al Aqsa inte så heligt för dem.

   Förra veckan på Twitter genomförde saudierna en kampanj för att främja islams sanna heliga platser, Mecka och Medina, samtidigt som de minskade betydelsen av Jerusalem i deras religion. (Se: Islam's Dome of the Rock in a Synagogue?)

   En av de mer virala tweeterna publicerades av den saudiska tecknaren Fahd al-Jabiri, som skrev att "riktningen av judarnas böner är inte viktig för oss, det som är viktigt för oss är bara vårt hemland." Genom att hänvisa till "riktningen av judarnas böner" erkände al-Jabiri implicit den judiska förbindelsen till Tempelberget, vilket motsäger den palestinska berättelsen i frågan.

   En engelskspråkig tweet från Marocko fick verkligen uppvärmda människor genom att inte bara betona att Tempelberget inte är särskilt viktigt för muslimer, utan också genom att uttrycka hopp om att det tredje judiska templet snart kommer att byggas där.

   Radera
  5. Här är resten
   , Det fanns en flod av tweets som uttryckte stöd och till och med kärlek till Israel. De flesta var på arabiska, men de få på engelska var inte mindre hjärtvärmande. En reagerade på en tidigare tweet som kallade Jerusalem den ”ockuperade” palestinska huvudstaden. Saudiarabien korrigerade originalet genom att notera att Jerusalem faktiskt är ”det judiska folkets eviga huvudstad”.

   Hej titta! Det är det judiska folkets eviga huvudstad! # قبلة_اليهود_لاتعني_لنا https://t.co/tu7nsTolsk

   Radera
 26. Broder det var en mycket välskriven, gripande berättelse. Spirituellt uppvaknande för den som läser. Totalt annorlunda mot tidigare som pekar på hur nära vi är slutet av nådens tid.

  Frid och Kärlek i sanning och Ljus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Broder för din uppmuntrande hälsning!

   Tacksamt att leva i hoppet om Herrens tillkommelse

   Blessings!

   Mikael

   Radera
 27. I ett inlägg på "Jesus kommer snart", skrev jag ett inlägg över Israels profetiska resa, och delade bland annat nyheten om den röda kvigan:

  År 2017 – Den röda kvigan hittas

  Man presenterade en röd kviga, som är en mycket viktig del och en nödvändig förutsättning i offertjänsten och judarnas reningsprocedur, för att Israels barn ska kunna tjäna i templet. De lagar som gäller för den röda kvigan är ganska komplexa, och bara en liten fläck eller ett hår med fel färg kan göra den oanvändbar. Under en tidsperiod på cirka 1000 år, vid det första och andra templet, har det tidigare endast funnits nio tidigare kvigor, som kunde användas till vattnet som skulle rena judarna. Enligt traditionen, kommer den tionde kvigan man hittar att användas av Messias själv.

  Det mesta är på plats, och ett kommande tempel kunde uppföras på ganska kort tid. Så när det väl kommer kan det gå väldigt snabbt.

  Guds rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helene Karlsson9 maj 2021 kl. 14:28

   Kära broder Mikael!

   Jag skulle verkligen vilja att Du skrev en artikel om detta som sker nu om tempelberget, fredsavtalen, kanske även upprepa detta om röda felfria kvigan och annat relevant. Och koppla det till bibelställen. Vore otroligt intressant. Bästa Herren JESUS välsignelser önskar jag Dig, Ditt skrivande och Din familj, som säkert lyfter Dig från andra bördor då Du skriver.

   Längre upp i inläggen la jag in youtube länken med tidsangivelser och kort vad KG Larsson talade om. /Heléne

   Radera
  2. Guds frid Syster,

   Tack för din hälsning.

   Det kommer jag att göra. Senare i dag kommer ett nytt inlägg, men nästa inlägg som kommer till helgen kommmer bland annat att omhandla det. Det är verkligen en intressant nyhet som visar åt vilket håll vi är på väg.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. Den röda kviga dom hittade 2017
   Visade sig inte vara helt röd
   Nu föder judarna upp röda kvigor
   Läs på
   Tempelinstitutet
   Där är jag nästa. varje vecka o tittar
   Dom hade sist kag tittade
   Ingen helt röd kviga
   Men hade hopp att få fram en
   Kvigan måste bli 3 år ca innan man vet säkert att den är helt röd
   Kanske templet byggs först
   Spännande tider nu

   Radera
  4. https://templeinstitute.org/
   Här ligger en film från mars 2021
   Där en jude berättar att dom har två röda kvigor
   Men tyvärr hade dom vita hår

   Radera
  5. Tack Titti, för det du delar med hensyn til den röda kvigan.

   När det gäller tidspunkt för själva tempelbygget, så är min tro att det först sker efter uppryckandet, och något som kommer att ingå i Antikrist "deal" med Israel. Det kanske blir på det sättet att efter GOG kriget, där Israel med Herrens hjälp vinner suveränt, så kan dom få lov till att bygga sitt tempel.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 28. Att Jerusalem är judarnas Israels huvudstad är ställt utom tvivel, och de skall inte behöva dela den med palestinier eller muslimer, i hjärtat skulle det kännas rätt om Sverige och andra länder vågar visa sitt stöd för Israel genom att tex flytta sina ambassader till Jerusalem, som jag tror USA gjort, har inte mycket till övers för Trump men det gjorde han bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett stort Amen för det du skriver, Sportcarl!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Håller med dig Sportcarl
   När det gäller Trump hade han både neg o positiva sidor
   Som du skrev , att flytta Ambassaden var en. Sen stod han öppet upp för dom ofödda barnen. Den sidan var varm. Läste upp bön offentligt och hade bönemöte. Stod upp för kristendomen. Det saknar man här i Sverige
   Sen den andra sidan tror många hade med en diagnos han inte kunde styra över .
   Svår att förstå sig på, den sidan av Trump
   Ja kluvet.

   Radera
 29. Så sant broder Sportcarl!/Heléne

  SvaraRadera
 30. Så spännande tider nu
  Var ute på Tempelinstitutet och såg videon som nyligen lagts ut
  Där hade dom två kvigor igen
  Den ene hade några vita strå
  Men den andre höll måttet än så länge. Brukar kolla på lite då o då.
  Ha en fin söndag
  GV er alla kära syskon i Herren

  SvaraRadera