måndag 13 januari 2020

Tecken på Jesu komma - Apokalyptisk brand, Profetia om krig och aborttal!Vi lever mitt ibland apokalyptiska tecken, fruktansvärd statistik och profetiska tilltal – kan vi se och förstå dem, och ger det uppmärksamhet på Jesu dyrbara återkomst?”

Apokalyptisk brand i Australien

Vi upplever en brand av dimensioner i Australien, och saknar motsvarighet i landets moderna historia. I värsta fall kan den våldsamma branden fortsätta i flera månader. Millioner av djur och människor är påverkade av situationen. Bilder som NASA har tagit av den våldsamma branden, visar rök som är större i omkrets än hela USA.


Profetia från 2015 om krig mellan USA, Iran och Israel


Ser vi ett uppfyllande av en profetia från 2015, som handlar om ett krig mellan USA, Iran och Israel? En broder från Kenya, fick en syn av Herren där han såg ett baner inför sina ögon. På baneret stod det ”War Coming to America, Israel and Iran” (Krig kommer till USA, Israel och Iran). Han förstod inte, om detta var ett eller flera del-krig, men det var dessa tre länder som var involverade.


42 millioner av aborter i 2019


I 2019 utfördes cirka 42 miljoner aborter på världsplan. Det är WHO (World Health Organization som visar fram dessa hissnande tal. Bara i USA slutar var fjärde gravitet med abort, som betyder att cirka 3000 aborter utförs varje dag i USA. Globalt så utförs cirka 125 000 aborter varje dag.


Avslutning

När Jesus delade profetiska tecken med sina lärjungar, så var det hans ankomst som var i fokus. Sedan den dag Herren lämnade denna jord, så var det med ett avslutande löfte att han skulle komma tillbaka på samma sätt som han lämnade denna jord. Hur lång tid har vi kvar innan Herren kommer ridande på den vita hästen, och innan dess att han sätter sina fötter på Oljeberget? Hur lång tid är det kvar innan att han kallar sina heliga till sig, i ett heligt uppryckande, där de döda uppstår, och vi som är kvar, tillsammans med de uppståndna ska hålla en helig sammankomst på himlens sky? Herren känner tiden – men det känns som att tiden är knapp och att Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Jesus kommer snart!


4 kommentarer:

 1. Tack M.W. för allt som delar med dig av det är mycket som händer nu i vår värld Mega bränder i Australien ett Iran vars regim inte ens drar sig för ljuga för sin egen befolkning för att kunna behålla sin makt i evighet verkar det som med alla till buds stående medel tills de har fått färdiga atomber å förinta Israel med i första hand och USA i andra hand och andra länder i tredje hand de är inte nöjda förrän Islam religion finns över hela vår jord.Massor med jordskalv/jordbävningar i USA (för närvarande relativt små men det kan ju snart bli annat så småning om) och oväder med hagel stora som golfbollar.Man vet ju att under Yellowstone finns det en stor vulkan som kommer vakna till liv en gång i tiden och då kommer den att förstöra större delen av USA och när det sker då kommer världen att bli maktlös p.g.a att USA är borta som världspolis och det tillfället kommer Ryssland då att ta tillvara å angripa Israel när herren sätter krokarna i käften på den ryska ledaren för Gog och locka iväg honom och då kommer herren att förinta Ryssland när de har gett sig iväg med sina stora arme och sin krigsmatriel genom sin stora upprustning som de har genomfört under många år nu. Guds härliga frid och guds rika välsignelse.

  SvaraRadera
 2. Guds frid Niklas,

  Jag säger Amen till ditt inlägg, och du nämner en rad händelser som är absoluta tidstecken som visar oss den tid vi lever i. Särskilt GOG/Magog kriget känns närmare än någonsin, och med tanke på utvecklingen och spänningen med Iran i huvudrollen, så känns det sceneriet inte långt borta.

  Jesus kommer snart!

  Varma hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 3. Så här fungerar herren med oss människor, åtminstonde med mig när vi människor sover dvs när hjärnan vilar är trött/när vi människor inte tänker på någonting då kan herren tala till oss människor precis på samma sätt som vi människor gör när vi pratar med varandra när vi är vakna.När vi människor är vakna däremot då använder herren ett annat sätt för att kommunicera med oss människor han ger oss
  en plötsliga tanke hur vi människor ska agera inför en hotande fara/olycka den första gången som jag fick vara med om detta det var för en 12-14 år sedan innan jag visste hur herren kommunicerade med oss människor, var när jag skulle cykla till en fotbollsmatch jag var sen till den matchen då herren talade till mig genom en väldigt plötslig tanke att jag ska svänga till höger här genom skogen i mitt villa kvarter där jag bor nu också men strax efter det att herren hade talat till mig så började jag att fundera själv men då tar det ju ännu längre tid innan jag kommer fram till fotbollsmatchen som jag inte vill missa alls eller så lite som möjligt av.Men det fick jag ångra sedan att jag inte gjorde som herren sade till mig genom sin plötsliga tanke 100- 200 m längre fram krockade jag med ett barn som pratade med ett annat barn bredvid varandra cyklandes som inte hörde när jag kom cyklandes i hög fart mitt framhjul trycktes ihop totalt och bromshandtaget på min cykel hade borrats rakt in i mitt vänster lår det togs ut på sjukhuset och såret syddes igen.Episod nr 2 var nu i år denna gången hade jag lärt mig sen förra olyckan med cykeln hur herren kommunicerar med oss människor/med mig jag cyklade över en järnvägsviadukt och hade bra fart på cykeln när det kom en man på cykel nere ifrån stan och cyklade ut framför mig bakom en skymd stenmur när herren återigen talade genom sitt plötsliga tankespråk om hur jag skulle göra för att undvika att frontal krocka: styr rakt fram sa herren till mig och det gjorde jag. Nu hade jag lärt mig hur herren fungerar och det har vi människor stor nytta av att kunna lära oss om hur herren kan kommunicera med oss människor när han behöver det av olika anledningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Tack för att du delar ditt vittnesbörd om hur du genom erfarenhet har lärt att höra Herrens röst. En sak är säker - Herren älskar att tala till sina barn och önskar att vi ska känna igen Faderns röst i våra liv, till tröst, förmaning och ledning.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera