lördag 6 augusti 2022

Utombiblisk profetia; När Amerika går i krig med Kina kommer ryssarna att slå till utan förvarning

 


När Lammet bröt det sjunde sigillet, blev det tyst i himlen i ungefär en halvtimme. Sedan fick jag se de sju änglarna som står inför Gud, och de fick var sin trumpet.” (Upp (8:1)

Jag vet inte om det någonsin tidigare har varit tyst i himlen efter skapelsen? Men innan ängeln blåser i den första trumpeten, får vi ett tyst och heligt ögonblick i himlen. Det är som att hela himlen gör ett uppehåll för att förbereda sig för det som ska komma härefter. 

Även om det stormar omkring oss, och vi upplever allt annat än tystnad, så är det lite på det sättet jag har det. Vi upplever turbulenta tider, och vi ser konkreta tidstecken. Vi ser en demonisk ondska, som visar sig på det ena området efter det andra. Men ändå känns det som att det fortfarande hålls tillbaka. Fortfarande är det ändå ett ögonblick av stillhet och fortfarande är friden på jorden. På ett kort ögonblick så kommer allt att förändras. Stillheten kommer att utbytas med raseri, lugnet med ursinne och ostördheten ersätts av vrede. Skillnaden från nu, är att den vrede som den här världen kommer att smaka på är Herrens vrede. En vrede som är alltigenom helig och fullständig perfekt och rättfärdig.

Tidstecken

Vi närmar oss med stora steg ett tredje världskrig. Världen hotar varandra med kärnvapen och flera stora konflikter har potential till att starta ett storkrig. Iran hotar med kärnvapenattack om Israel eller USA anfaller Iran, och vi kommer allt närmare en kinesisk invasion av Taiwan. Ryssland uttalar sig om att USA är landets största hot. Brevid krig så ser vi  många andra överbevisande tecken som svält, sjukdomar, naturkatastrofer och ekonomi. Apkoppor är på väg att bli ett globalt permanent hot. Viruset finns nu i över 70 länder och inget ser ut till att det stoppar. Inflation och den ekonomiskt negativa spiralen, ser ut till att fortsätta att stiga.

Profetia om en kinesisk invasion av USA

Jag har tidigare delat utombibliska profetior om både en rysk, men också en kinesisk attack och invasion av Amerika. Men samtidigt med att konflikten mellan USA och Kina växer, så är det flera som delar nya och gamla vittnesbörd och visioner, som just vittnar om en kinesisk attack mot USA. På den här hemsidan delas flera av dessa vittnesbörd, men dessvärre på engelska.

Den första profetian som jag delar är från 1992:

”När jag bad i källaren i mitt hem, såg jag himlen över Amerika fyllas med MÅNGA svarta, smygande bombplan. Det fanns inga markeringar på något av planen. Sedan förändrades scenen, och jag såg kärnvapenexplosioner runt omkring mig! Sedan förändrades scenen IGEN, och jag såg de fruktansvärda efterdyningarna av kärnvapenförintelsen. Inte HELA men MYCKET av Amerika som vi känner det idag förstördes. Och IGEN, för fjärde gången, förändrades scenen, och jag såg mängder av orientaliska soldater marschera genom alla de områden i Amerika som inte hade blivit bombade. De hade fixerade bajonetter på sina gevär och förstörde ALLA OCH ALLT i deras väg. Sedan tog visionen slut.”

En annan profetia som talar om det samma, avslutar profetian med följande högaktuella ord:

“Then, the man spoke again, “When America goes to war with China, the Russians will strike without warning.”

”Sedan talade mannen igen, "När Amerika går i krig med Kina, kommer ryssarna att slå till utan förvarning."

För att dessa ord ska uppfyllas, måste USA hamna i en konflikt med både Ryssland och Kina på samma gång, och det är precis det vi upplever just nu.

Avslutning

Han älskar oss med en hopplös kärlek, och han söker varje brutet och uppgivet hjärta. Herren är vår vän i elden, vår styrka i stormen och vår källa i tider av torka. Han är allt vi behöver och är oss närmare än vårt eget hjärtslag. Maria, som är en bild på församlingen, önskade endast att sitta ner vid Jesu fötter. Hon vill vara nära Herren och låta honom tala in i hennes liv.

I takt med att vi närmar oss Jesu dyrbara återkomst och det ögonblick då vi skal lämna den här jorden, blir allt annat i den här världen och i det här livet, allt mer tomt och meningslöst. Det som på djupet ger mening är det att få lov till att sitta ner vid Jesu fötter, och få se honom, röra vid honom och höra honom tala. Där, nära Herrens hjärta, finns allt vi behöver, i det här livet och i det kommande.

Det ord jag väntar mer än något annat från Herrens läppar, är de välsignade ordet som säger ”Kom till mig. Kom hit upp, så vi kan vara tillsammans för evigt”. Jag kan märka det på hans hjärta och jag kan se kärleken och löftet lysa från Herrens ögon. Snart och vilket ögonblick som helst, så kommer jag fortsätta att sitta vid Herrens fötter, men då från mitt eviga hem i himlen. Det är där du kommer hitta mig, och då kommer jag inte bara att höra Herrens röst och känna få lov att känna hans närvaro, jag kommer att få se Herrens härlighet med mina egna ögon.

Jesus kommer snart!