lördag 20 augusti 2022

Vägginskriptioner på muren i Jerusalem vittnar om år 2022!

 


När vi i dag har en tidsmässig bättre förståelse för Jesu komma, än vi har haft tidigare, så är det många orsaker som gör att vi ännu mer precist kan säga att ”dagen närmar sig” och att Jesu återkomst är runt om hörnet. I dag har vi möjlighet för att avläsa tecken i himlen, på ett sätt vi inte kunde för 15-20 år sedan. Sedan har vi den ökade förståelsen för Herrens högtider, Shmita år/Shmita-veckor och fikonträdets profetia som har med den sista generationen att göra. Bitvis har Herren uppenbarat dessa pusselbitar, och vi har fått en större förståelse för ändetidens utveckling. Att det just är i slutet av denna tidsålder att Herren uppenbarar dessa ting är ingen tillfällighet. Herren önskar att vi ska veta att vi lever i tiden för Herrens återkomst.

De 70 årsveckor i Daniels bok

Dan 9: 24 – Sjuttio veckor är bestämda över ditt folk och över din heliga stad

När vi talar om Shmita veckor, så är dessa knutna till den profetia som ängeln Gabriel gav Daniel. Denna profetia innehåller 6 konkreta löften till det judiska folket, är en av de viktigaste vi kan hitta i skriften som har med Israel och ändetiden att göra. Om man vill läsa ett längre inlägg om denna högaktuella profetia, så kan man ta del av det här.

Det är med andra ord en betydningsfull skiss över Israels historiska och profetiska tidslinje, som sträcker sig helt från den babyloniska fångenskapen till Kristi andra komma som Israels Messias.

Den 69:e veckan fullbordas

Profetian tar utgångspunkt i ett påbud som blev utsänt av Artaxerxes, i hans tjugonde regeringsår, år 445 f.Kr. Om man omräknar de första 69 veckorna till år, som då blir 69 x 7 får vi 483 år, och om vi samtidigt omräknar dessa till dagar, och då 360 dagar som är ett profetiskt år i skriften, hamnar vi den 6 april 32 e.Kr. Det betyder att perioden på 69 veckor avslutades på Palmsöndagen den 6. April 32.e.Kr., när Jesus red in i Jerusalem.

Fienden kopierar Herrens planer

Något väldigt intressant som jag blev gjord uppmärksammad på genom en annan hemsida, är att på murarna i Jerusalem finns en inskription av ett annat dekret, som inte har något med Daniels bok att göra. Men som på samma sätt talar om Jerusalem som ska återbyggas.  

Men som vi vet så kopierar fienden ofta Herrens planer, där han ofta gör något som liknar Herrens sätt att verka, med mål att sätta sig eller Antikrist i centrum. Det här dekret på Israels murar är ett sådant.  

Inskriptioner på muren i Jerusalem

På muren i Jerusalem finns ett dekret, som på samma sätt som i Daniels bok tar utgångspunkt i en profetia som förmedlades av en ”ängel”, som sträcker sig över 70 årsveckor, och handlar om att Jerusalem ska återställas.

Det var Süleyman den store, som var sultan över Osmaniska riket från 1520 till sin död, som stod för detta dekret. Det var bland annat denne sultan som murade igen ”den gyllene porten”, då han hörde om messianska profetior som talar om att messias ska tåga igenom den. Porten är fortfarande stängd idag, och kommer så förbli till dess att Herren vänder tillbaka till Jerusalem efter vedermödan.

Museet i Israel skriver bland annat om dessa skrifter:

”Den osmanske sultanen Suleyman den store beordrade uppförandet av nya byggnader i Jerusalem och renovering av befintliga. Bland hans mest anmärkningsvärda projekt var renoveringen av Klippdomen på Tempelberget och återuppbyggnaden av Jerusalems stadsmur. Murarna, som påminner om de som omger Istanbul, är de som fortfarande omger Jerusalems gamla stad idag”

Den islamska tidslinjen

Det som gör det intressant är att om man på samma sätt tar utgångspunkt i det dekret som utgick år 1539 och sedan lägger till 483 år (69 årveckor), hamnar vi häpnadsväckande på år 2022! Det betyder att de nästa 7 åren också är det sista, även på fiendens tidslinje. Det här är ingen tillfällighet, för det Antikrist kommer att göra är att hänvisa till dessa skrifter på muren, och visa att det är det han har kommit för att uppfylla detta. Många judar kommer säkert att tänka att när det väl står på Jerusalems murar, måste det vara rätt. Det här är Satan och Antikrist sätt att bedraga det judiska folket.

Mahdi – muslimernas messias

Det är intressant när vi ser att till och med fienden har lagt en långsiktig plan som sträcker sig till vår tid. En tidslinje som passar perfekt med den vi själva upplever. En sista årsvecka som börjar här till höst, som kan vara början på vedermödans tid. Men Satan kommer att använda den falska profetian till sin egen fördel, för att förleda det judiska folket. Jag är överbevisad om att ”Mahdi”, som är muslimernas messias, är den samme som Antikrist.

I följe muslimsk eskatologi, kommer denne Mahdi att vara en politisk och religiös ledare som kommer att etablera en ny världsordning. Han kommer ridandes på en vit häst, och kommer att kontrollera och införa Islamsk lag över hela jorden. Madhi kommer att halshugga dem som inte kommer att konvertera till Islam, och han kommer att göra Islam till den enda religionen på jorden. Denna Mahdi kommer att sluta ett sjuårigt förbund med Israel, och han kommer att inta, ockupera och ha sitt styre från Jerusalem. Han kommer samtidigt att starta en massiv förföljelse på judar.

Tidens tecken visar att Jesus snart kommer tillbaka!

45 kommentarer:

 1. UPP 19:11

  Och jag såg himlen öppen, och se: en vit häst, och han som satt på den heter Trofast och Sann, och han dömer och strider i rättfärdighet. 12 Hans ögon var som eldslågor, och på sitt huvud bar han många kronor. Han hade ett namn skrivet som ingen känner utom han själv, 13 och han var klädd i en mantel som var doppad i blod, och hans namn är Guds Ord. 14 De himmelska härarna följde honom på vita hästar, och de var klädda i vitt rent linne. 15 Ur hans mun kom ett skarpt svärd som han ska slå folken med, och han ska styra dem med järnspira, och han trampar Guds, den Allsmäktiges, stränga vredes vinpress

  "Vi vänder blicken mot Jesus, och ser in i dessa obeskrivliga ögon. Allt bleknar i forhållande till Herrens härlighet och kärlek, och Herrens närvaro gör all skillnad i världen. Vi upplever natt i den här världen, där mörker, tårar, uppgivenhet och missmod regerar. Men vi kan hur en ny dag och morgrodnaden gryr, en ny dag för Guds folk. En ny dag med obeskrivlig glädje, fullkommlig härlighet och evigt ljus. Min frälsare kommer, för att lyfta oss upp från våra knän, ta oss ut ur vår skröplghet och för att ta oss till honom."

  Mikael

  SvaraRadera
 2. Fienden kopierar, har tänkt på agenda 2030, vet satan i förväg när tusenårsriket startat, så att han vill ta åt sig äran?

  Har du varit på plats och sett ”den gyllene porten”, är det en tjock mur, kan det vara andra grejor, inmurat och dolt i samma mur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte sett den gyllene porten. Men om det inte blir nu, så kommer vi få se den när vi är med Herren när han vänder åter till Israel.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
  2. Tack för det, tänkte att Süleyman inte murade själv, utan tvingade någon att göra det, som passade på att gömma, kanske en nyckel, eller karta till en "skatt"

   Radera
 3. Jag vill gärna ställa en fråga ut i forumet:

  Vem här längtar och är redo för Jesu dyrbara återkomst?

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ställer du en sådan fråga, då borde du samtidigt koppla in gillafunktionen under ditt inlägg, men jag tar för givet att vi alla här har samma mål.

   Radera
  2. Mikael! Jag längtar hela tiden.Herren måste ha lagt det inom mig för att jag skulle vara beredd🙏

   Radera
  3. Även jag ser fram emot att möta Herren Jesus Kristus på skyarna ♡♡♡♡♡♡♡.

   Joh 14:2-3
   I min Faders hus äro många boningar; om så icke voro, skulle jag nu säga eder att jag går bort för att bereda eder rum. Och om jag än går bort för att bereda eder rum, så skall jag dock komma igen och taga eder till mig; ty jag vill att där jag är, där skolen I ock vara.

   1 Tess 4:16-17
   Ty Herren skall själv stiga ned från himmelen, och ett maktbud skall ljuda, en överängels röst och en Guds basun. Och först skola de i Kristus döda uppstå; sedan skola vi som då ännu leva och hava lämnats kvar bliva jämte dem bortryckta på skyar upp i luften, Herren till mötes; och så skola vi alltid få vara hos Herren. Så trösten nu varandra med dessa ord.

   Radera
 4. Åååh - Jag har haft en hemlängtan ända sen jag var barn, idag är jag i 30-års åldern och känner att ingenting i världen är kul längre, allt hamnar i skuggan av tanken på att det ser ut att vara slutet på tiden nu och en evighet hemma i Guds famn väntar runr hörnet :)!

  SvaraRadera
 5. Jesu tillkommelse har sedan jag blev frälst för ca 30 år sedan, (är 67 nu) alltid varit levande för mig. Att vara redo är det viktigaste i livet och är det enda som bär nu i dessa oroliga, osäkra tider då tidstecknen hopar sig och eskalerar alltmer. Jag kan inte tänka mig att bli kvarlämnad här på jorden bland hårda, antikristliga människor med den råhet, hbtq och våldsbenägenhet som råder här nu. Det är svårt att tala om yttersta tiden och Jesu tillkommelse med de flesta kristna och i kyrkan. Det borde ju vara den naturligaste sak i världen att kunna dela med varandra!

  SvaraRadera
 6. Jag vaknade upp ordentligt i början av Coronan..är såå tacksam för det!! Längtar nåt otroligt efter Jesu tillkommelse - är riktigt trött på denna värld som är i den Ondes våld!
  //YA

  SvaraRadera
 7. Jesus lever & vi är bara gäster/främlingar här på jorden. Det känns som jag är kvar på övertid, jag har fått en längtan hem som bara blir starkare för varje dag. Jag ber till Gud att Pastorer över hela Sverige talar ut det Herren vill ha sagt, inte de de själva vill säga. Var välsignade & sprid det glada budskapet om Jesus🙏🇸🇪🇮🇱Israel is forever! Lelle L

  SvaraRadera
 8. Kära Syskon. Tack för alla dessa underbara och välsignade kommentarer. Jag tror att Herren fröjdar sig, när han märker sina barns hjärtan och på det sätt som vi längtar efter att han ska ta oss till sig. En av er skrev att "Herren måste ha lagt det inom mig för att jag skulle vara beredd🙏". Jag tror att det är på det sättet. Herren har lagt en övernaturlig längtan i våra hjärtan, för att vi ska förbereda oss för att lägga den här världen bakom oss. Om det är fler som önskar att ge utryck för kärleken och längtan efter Herren, så skriv gärna och fortsätt dela. Det är väldigt uppmuntrande och välsignande att ta del av.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mikael
   Ja så är det . Gud har lagt den längtan i oss mer o mer ju närmare vi kommer uppryckelsen. Vi lider i denna Värld när vi ser hur det ogudaktiga växer. Kära syskon , snart möts vi på skyarna. Jag tror vi kommer att känna igen varandra genom DHA
   TZ

   Radera
  2. Underbart TZ! Ja, jag tror också att vi kommer att känna igen varandra. Och så hoppas jag att allesamman här på forumet kan mötas och ha en underbar gemenskap tillsammans när vi kommer hem. Jag ser verkligen fram till att möta er allesamman och dela våra vittnesbörd.

   Och jag tror att den tiden kommer snarare än vi kanske tror.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 9. En man som har tillhört en försöksgrupp för Tesla, kan nu använda sin hand till att starta sin bil, då han har fått opererat ett chip i handen. Chippet är täckt med ett biokompatibelt ämne, som gör att den kan vara i handen. Den har sedan samma teknik som Apple använder vid Apple Pay. En skrämmande utveckling som visar att vi med stora steg är på väg mot vilddjurets märke


  https://www.businessinsider.com/tesla-owner-implants-chip-hand-unlock-vehicle-2022-8?r=US&IR=T

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Herren JESUS rättfärdiga rike kommer att vara obeskrivligt skönt gott underbart. Önskar så att allt orättfärdigt lidande för många människor på denna jord skall få en ände. Så snart det bara går. Ske GUDS vilja. Kom Herren JESUS KOM!

  SvaraRadera
 11. Har längtat efter att få komma hem till mitt sanna hem ända sedan jag blev frälst. Hungrar och törstar efter att få vara på helig mark, se min Herres ansikte och höra hans röst.
  Står inte ut i denna onda värld.
  Ropar ständigt Kom Herre Jesus kom!
  Att tillbe min Frälsare och brudgum för evigt på plats inför tronen.
  Helig helig helig kom!
  Jesus kommer mycket snart
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Snart ska vi stå inför Guds tron och tillbe vår helige och dyrbare Frälsare och Herre. Kom, Herre!!

   Mikael

   Radera
  2. Är på semester i Spanien en vecka med min man. När jag badar i havet och ser upp mot bergen förstärks min längtan så att Jesus skall ta hem oss. Jag prisar han o tackar han ute i vattnet. Fylls av så stor hela skspelsen är. Det är något visst att se upp mot bergen
   TZ

   Radera
  3. Psaltaren 8:4 - När jag ser din himmel, dina fingrars verk, månen och stjärnorna som du har skapat

   Underbart! Vi ser Herrens makt i själva skapelsen, en skapelse som på samma sätt som Guds folk, suckar efter Herrens uppenbarelse. Jag önskar er en välsignad semester.

   Mikael

   Radera
 12. Kina överlåter makten till militären och det ser ut till att Kina gör stora förberedelser som tyder på ett snarlikt krig.

  https://warnews247.gr/proetoimasies-syrraxis-stin-kina-oi-politikoi-paradidoun-tin-exousia-sto-strato-anatheorisi-tou-nomou-peri-ethnikis-amynas/

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Kära Syskon,

  Det här är en allvarlig nyhet, som säkert kommer få ett eget inlägg längre fram om Herren dröjer. Den tar utgångspunkt i en artikel från World Economic Forum, som nu argumenterar för att normalisera microchip i handen som kan användas till att spåra människor och handel. Dvs. säkerhet och handel är det som kommer att vara motivationen att genomföra det här. Ett företag som heter Walletmor har skapat en app som heter purewrist som är en digital plånbok som kan implementeras i en hand.

  Vilddjurets märke är på gång och visar hur snubblande nära vi är vedermödans tid, Antikrist framträdande och vilddjurets märke. Vi upplever på ett otroligt sätt hur bibliska profetior går mot sitt uppfyllande, och bekräftar att vi lever i dagarna innan vedermödans början.

  https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=5537

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Vad är det vi ser en upptackt till i Kiev? Människor flyt i tusentals ut ur staden, och något som orsaker långa köer för att komma väck. Regeringen uppmanar också människor att jobba hemifrån

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/ukrainians-fleeing-kiev-as-gov-t-tells-kiev-workers-work-from-home-starting-monday

  Mikael

  SvaraRadera
 15. Det är fler länder som kommer att ta vid och införa s.k. krigslagar "martial law" man överför mer makt åt militären. Detta behöver inte betyda att det blir omedelbart krig, utan är svepskäl för att fortsätta och genomföra det medicinska programmet som är finansierat fram till april 2025! USA, Tyskland är ytterligare några länder som kommer göra liknande.

  https://twitter.com/Kingart65581165/status/1555079463486070786?ref_src=twsrc%5Etfw

  SvaraRadera
 16. Kära Syskon,
  Vi kan märka att det allt mer börjar att dra i hop sig, och det ser ut till att det händer stora saker som både har med Kina och Ryssland att göra.

  https://www.youtube.com/watch?v=CVeQRddkNSM&t=1150s

  Som ni säkert vet så är Ukraina igång med den största evakuering av människor i Kiev i landets historia. Det som är ganska fantastiskt är att detta kan vara en delvis uppfyllande av en profetia från en Pastor Philip Barnett som i 2007 fick ett tilltal från Herren, där han såg en rysk invastion av Ukraina. Han såg en detaljerad hänelseplan för ändetiden, där bland annat Ukraina var inblandad. Han såg att Ukraina blev evakurerad två gånger. Den första gången fick sitt uppfyllande precis innan den ryska invasionen, och nu sker den andra.

  Det som är intressant här, är att han såg uppryckandet ske precis efter den andra evakuering av Kiev och att att det tredje värlskriget skulle starta kort därefter. Han såg till och med ett datum för det tredje världskriget som är den 11 november (han såg inget årstal).

  Men väldigt intressant då vi nu upplever en andra evakuering av Kiev, som kan betyda att uppryckandet är väldigt nära.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 17. Ska man tro den här brodern, så är den rätta "Pentacost/Pingst" här i helgen!

  https://www.youtube.com/watch?v=W7kyJnEHJ0g&t=3s

  På pingstdagen blev lärjungarna anklagde för vara druckna av det nya vinet. Det hör i hop med druvor som skördas precis just nu, så tidsmässigt hänger det ihop väldigt bra. Det kan betyda att den här veckan och helgen är en "high watch" day, där vi kan vara extra uppmärksamma på Herrens komma.

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för länken till Ricardo Garcias video.
   Intressant information som han delar.

   Värdefullt att olika syskon tillför insikter från Bibeln.
   Ricardo nämner Dr. Barry Awes Youtubekanal.
   Här är några fler Youtubekanaler, där syskon pratar om uppryckandet.
   De har alla en längtan efter att förstå vad som ligger på Guds hjärta.

   Generation2434 (Tyler)
   Tim Henderson
   God A Minute? (Aaron)
   Chelsi Bedell
   Watchman On The Wall 88 (Chad)

   Blessings

   Radera
 18. UPP 3:10

  Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet ska jag bevara och rädda dig ur prövningens stund som ska komma över hela världen för att pröva jordens invånare. 11 Jag kommer snart. Håll fast vid det du har så att ingen tar din krona.

  Herrens underbara löfte är att han kommer tillbaka för att ta sin kropp, sin brud till sig inna/från prövningens stund!

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 19. Hej. Vill tipsa om program på Tv Vision Sverige med Holger Nilsson, Ove Marcelind, Donald Bergagård. M.fl. Handlar om Tidens tecken och Jesu tillkommelse. Med vänlig hälsning, Kumling

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Kumling.

   Tack för tipset om program på Tv Vision. Det är underbara syskon i Herren, som delar något av det viktigaste budksapet i dag. - Tidstecken och Herrens snara komma.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 20. Hej!
  Jag tittar på programmet på TV Vision Sverige. Tack för tipset!

  Nils-Ove Marcelind lyfter fram så bra att det är skillnad mellan uppryckandet och Jesu återkomst. Han säger (44:14):
  "När församlingen ska ryckas upp är det, enligt min mening, så är det ju inga speciella tecken, utan tvärt om; bäst de säger; ´Allt är fred och fröjd, och ingen fara är på färde´, så kommer Jesus och hämtar de sina."

  Han slår även fast något annat viktigt (23:09):
  "Det som gör oss redo, det är försoningen igenom Jesu Blod, att vi tror på Jesus Kristus som vår Frälsare!"

  Några bibelord på nåd och tro;
  Ef 2:8-9
  Ty av nåden är ni frälsta genom tro — och det icke av er själva, Guds gåva är det — icke av gärningar, för att ingen skall berömma sig.

  Gal 2:16
  då vi nu vet att en människa icke blir rättfärdig av laggärningar, utan genom tro på Kristus Jesus, har också vi satt vår tro till Jesus Kristus, för att vi ska bli rättfärdiga av tro på Kristus, och icke av laggärningar. Ty av laggärningar blir inget kött rättfärdigt.

  Gal 3:11
  Och att ingen i kraft av lag blir rättfärdig inför Gud, det är uppenbart, eftersom det heter: ”Den rättfärdige skall leva av tro.”

  .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stor tack Syster i Herren.
   Jag ger vår broder Nils-Ove Marcelind fullständig rätt. Både med tanke på den skillnad som finns mellan Jesu synliga återkomst och uppryckandet av församlingen. Men också att det endast är Jesu dyrbara blod som är vår räddning och säkran inför evigheten och uppryckandet.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Jag har alltid undrat över texten

   Och först skola de i Kristus döda uppstå; 

   sedan skola vi som då ännu leva och hava lämnats kvar bliva jämte dem bortryckta på skyar upp i luften, Herren till mötes;

   Kanske samlar dom ihop oss, för enligt texten finns det en tidsfaktor, mellan dom döda som "först" uppstått till liv, och dom vi som då ännu leva och hava lämnats kvar bliva jämte dem bortryckta på skyar upp i luften.

   Radera
  3. Jag tror personligen att dessa två händelser - uppståndelsen av de döda och själva uppryckandet sker samtidigt och parallelt. De döda uppstår först, och så skal vi, och tillsammans med dem, möta Herren på skyn. Hela Guds skara möter Herren på en och samma gång, för att upphöja och lovprisa Herren.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 21. Ska man tro det här dokumentet, så lider Ukraina stora militära förluster i kriget mot Ryssland

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/leaked-unkraine-army-reports-191-000-troops-killed-or-wounded

  Mikael

  SvaraRadera
 22. Hej Mikael och alla andra bröder och systrar på forumet. Jag läste ofta förr med stort intresse allt som du lade ut här. Har de senaste två åren haft en ökenvandring [delvis självförvållat) och inte levt så nära Herren tragiskt nog. Vilket slutade med kris i äktenskapet och depression.. Jag har nu åter tagit sikte på fadershuset , för utan Jesus förtorkar vi . Och för att svara på din fråga om jag längtar efter Jesu återkomst så är mitt JAA!!! Det sekulära samhället skakar nu och politiker står rådvilla men då vet vi att Jesu återkomst närmar sig och vi kan lyfta blicken,
  Tack Mikael för detta intressanta inlägg om Jerusalem och tack ni andra för uppmuntrande kommentarer i fältet.
  Frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, och tack för att du delar ditt vittnesbörd. Även om du har gått i genom dalar och har haft kris i ditt liv, så har Herren varit med dig och burit dig igenom allt. Jag ber att Herren ska fortsätta styrka och uppmuntra dig med sin kärlek, nåd och kraft. Jag delar din längtan efter Herrens komma, och jag tror att vi är närmare än vi kan ana. Herren kommer snart för att omfamna och förvandla våra liv för alltid.

   En välsignad helg i Herren

   Mikael

   Radera
 23. Den ser ut som att kriget i Ukraina utvecklar sig och går in i en ny och ännu mer våldsam fas. Ryssland stärker sin militär och skickar 400 militärflyg och 360 helikoptrar nära Ukrainas gräns:

  https://news.yahoo.com/russia-concentrates-more-400-planes-084456165.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9lbmR0aW1laGVhZGxpbmVzLm9yZy8&guce_referrer_sig=AQAAAJWhpsxlvQ4WjbClSVt7DL8wOs5kCgRky-2ufIQAuzz2jJcY51jMEZTQVHLEC4wBPtGvz3pjfOZKlzHTgd88adXpd3svo9Pd0cZsZDgvocwbUV7ufB5C8PVb7RhwRytgJ5NSe2_l7OvrE0bPAnAKKhfsL8ZVO95rsEUR5_sWxCJW

  Mikael

  SvaraRadera
 24. Jag önskar hela forumet en välsignad helg i Herrens närhet. Herren älskar oss och längtar efter oss mycket mer än vi kan föreställa oss. Varje dag kan vara den dag då Herren hämtar oss hem, men det känns som att vi är närmare Herrens återkomst mer än någonsin. Och skulle det vara i dag eller i den här helgen vi får nåden att möta varandra och Herren, så ville det vara en obeskrivlig glädje. Och sker det inte i de närmaste dagarna, vet vi att vi ändå är närma och att ändetidens avslutning är precis runt om hörnet. På lördag/söndag delar jag en väldigt spännande utombiblisk profetia, som i detalj beskriver vad som händer på jorden precis efter uppryckandet. Det glädjer jag mig till att dela med er.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för uppmuntrande ord, Mikael!
   Detsamma önskar jag dig och er alla;
   en välsignad helg i Herrens närhet!

   .

   Radera
 25. Psaltaren 42:2

  Som hjorten trängtar efter vattenbäckar, så trängtar min själ efter dig, o Gud. Min själ törstar efter Gud, efter den levande Guden. När får jag komma och träda fram inför Guds ansikte?

  Läste denna underbara vers som kom till mig här på morgonen. Vi längtar efter Herren, och frågar när vi får träda fram inför Guds tron och ansikte. Vår själ läntar och törstar efter honom som är livet, källan, kraften och kärleken. Ingen är som Herren och ingen berör våra liv som Herren gör. Vi kan använda hela våra liv och en evighet på att söka och leta efter något som kan ersätta Herren. Men det är omöjligt! Det finns ingen över, under eller något som kan jämföras med honom. Han är vår Fader och vår Abba!

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 26. Nu var det längesen jag skrev här men ville bara säga tack för att du fortsätter skriva Mikael, även om jag inte alltid hinner läsa allting. Såå mycket att stå i med tre krävande barn så det känns som att mitt andaktsliv kommit på efterkälken nu i sommar. Känner mig verkligen inte som Guds bästa barn heller.. 😩🫣. Be gärna att Gud ska ha nåd med mig. Håller med dig om och har också tänkt att det är trevligt om alla som skriver här kan ha en signatur. Har själv varit dålig på det ibland men ska fr o m nu bli bättre på det. Guds välsignelse! /S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, S

   Tack för en välsignad hälsning. Herren vet precis hur mycket vi har att stå i och vad vi orkar och hinner med. I perioder har vi mycket tid till att söka Herren, andra gånger blir det bara en suckan till Herren i en hektisk vardag. Det som är underbart är att Herren är och vill vara med oss alla dagar oavsett hur vi har det. Följande vers kom till mig, som talar om Herrens nåd som är med oss varje dag på dagen, och hans underbara och tröstande sång på natten.

   Psaltaren 42:9 - Om dagen sänder Herren sin nåd, och om natten är hans sång hos mig, en bön till mitt livs Gud.

   Herrens rika välsignelse över dig och din familjl

   Mikael

   Radera
 27. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/triple-or-quadruple-covid-vax-recipients-now-developing-sores-not-monkeypox

  Bengt

  SvaraRadera