söndag 31 juli 2022

Vi gör oss redo, då vi ser dagen närma sig med hast!

 


Månen, som representerar församlingen, gick sin altargång, i en rak bana förbi dessa planeter, på sin väg till att bli förenad med solen, brudgummen. Det var en symbol på ett kommande bröllop och förening mellan brud och brudgum”

Hemsidan är tillbaka efter en väldigt intressant sommar. Sedan vinter har tidstecken stått i kö, och Herren ger oss odiskutabla tecken som pekar på den tid vi lever i. Det är väldigt lätt att känna oro när man ser och upplever allt det som sker omkring oss, men jag upplever Herrens övernaturliga frid och ledning, på samma gång. Han kommer att ta hand om oss, och kommer att bevara oss, fram till den dag han hämtar oss hem. Men jag upplever ändå en överväldigande känsla, när vi ser att allt det som jag och många andra har varnat om under flera år, helt plötsligt sker och blir en realitet.

Här den 1 augusti har hemsidan ”Jesus kommer snart” 10 år jubileum, och det har varit en fantastisk resa. Det har utvecklat sig från att vara mer betoning på undervisning, till att skriva om dessa profetiska tidstecken som vi upplever i en allt närmare takt. Det vi har skrivit, varnat och blåst i basun över, sker nu med överbevisning och kraft på varje område runt om i hela världen. Dessa tidstecken är inte längre begränsat till ett enastående land, men det är globala händelser och utmaningar som människan står inför.

Vad kommer härnäst?

Det är flera som försöker att ge ett bud på hur resten av 2022 kommer att se ut och utveckla sig. Överskriften och det som går igen är ”krig”, ”pest” och ”svält”. Till allt det här kan man också tillägga ”hyperinflation”, ”energikris”, ”börsras”, ”extrem hetta” och svåra ”naturkatastrofer”. Det är tydliga födslovåndor som pekar på den födsel den här världen snart kommer att uppleva. Det som ska födas fram, är det kommande Gudsriket på jorden och Jesu återkomst till Israel. Det betyder 7 års svår smärta, innan barnet är fött fram.

Jag önskar att skriva med stora bokstäver att det vi ser just nu är KRAFTIGA och tydliga tidstecken som pekar på vedermödans tid och Jesu dyrbara återkomst.

Mäktiga tecken   

Ett av de största profetiska tecken i himlen under den här sommaren, var dessa planeter som stod på rad på ett helt otroligt sätt. Det var planeter i vårt solsystem som gick till sida för Konungen. Precis som när en kung träder in i ett rum eller reser sig från sin tron, så går gästerna till sida. Det är Herren som reser sig från sin tron för att hämta sitt folk. Månen, som representerar församlingen, gick en altargång, i en rak bana förbi dessa planeter, på sin väg till att bli förenad med solen, brudgummen. Det var en symbol på ett kommande bröllop och förening mellan brud och brudgum.  

Ryssland, Kina och Iran kommer att hålla militära övningar i Sydamerika här i augusti, och vi kan se att bland annat Kina stärker sitt grepp i Sydamerika nära USA:s gräns. Irans ledare har haft möte med Erdoğan, Turkiets president, tillsammans med Putin, och vi upplever att GOG samlas och gör sig klar för ändetidens krig. Iran har meddelat att dom har tekniken för att utveckla kärnvapen och Israel är väldigt nära en konfrontation och krig med just Iran. Netanyahu har uttalat att han vill gå in 100 % för Abraham Accord om han vinner valet här i höst. Det skulle betyda att vi då närmar vi oss ett uppfyllande av Dan 9:27.

Fyra allvarliga konflikter

Vi upplever med andra ord fyra allvarliga konflikter på en och samma gång, som kan utveckla sig till något väldigt farligt. Vi har situationen mellan Ryssland och NATO som bara eskalerar, och en direkt militär konfrontation blir mer sannolik. Sedan har vi situationen mellan Israel och Iran, där Iran har eller är väldigt nära att utveckla kärnvapen. Turkiet och Grekland är en gammal konflikt, som handlar om Medelhavsöarna i mellan dessa länder, som också rör på sig igen. Sedan har vi den situationen mellan Kina och USA, som handlar om en kommande kinesiskt anspråk på Taiwan.

Guds profetiska tidslinje

Innan vi får det efterlängtade Gudsriket här på jorden, så väntar den sista och 70:e årsveckan för Israel och det judiska folket. Den parantes på cirka 2000 år, som har varit församlingens hushållning, kommer snart att få sitt slut. Här i september/oktober, går vi in i den elfte årsveckan efter den judiska nationens födelse i 1948. Talet elva står för kaos och oordning. Efter det följer den tolfte årsveckan, som kan peka på att vara början på milleniet och tusenårsriket. Talet tolv står för ett ”perfekt styrelseskick”.

Som jag tror, ser och upplever Guds ord, så kommer vi att se följande ordning på Herrens profetiska tidschema:

Först och främst uppryckandet av Guds församling, vår kommande förlossning, där vi äntligen kommer hem till vårt himmelska hem. Sedan träder Antikrist fram och sluter förbundet med de många. GOG kriget kommer, som sedan kommer att efterföljas av ett tredje världskrig. Freden blir borttagen från jorden, och människan kommer att slakta varandra under vedermödans tid. Guds domar kommer att gå ut över jorden, och Herren kommer att döma människan genom sigill, basuner och vredesskålar. Efter 7 år sätter Herren sina fötter på Oljeberget, vinner seger över sina fienden och sätter sin tron i Jerusalem. Vi går sedan in i 1000-års riket, efterföljt av evigheten med Herren.

Ett personligt tilltal

När jag var ute och reste här i veckan, så vaknade jag klockan 02:26 på natten. Jag upplevde att jag dagen efter skulle se betydelsen av talet 226 i strongs. Talet har följande betydelse:

"When plowing a field with oxen, the plowman drives the oxen toward a distant mark in order to keep the furrow straight. A traveler arrives at his destination by following a mark. The traveling toward a mark, destination or person."


"När man plöjer en åker med oxar, driver plogmannen oxarna mot ett avlägset märke för att hålla fåran rak. En resenär anländer till sin destination genom att följa en markering. Resan mot ett märke, destination eller person."

Det här var en fantastisk personlig bekräftelse för mig. Alla dessa tecken, tilltal och händelser vi upplever, är alla milstolpar som visar att vi är på rätta väg mot Herrens tillkommelse. Ingen människa vet när Herren kommer tillbaka, inte heller jag, men jag vet att vi lever i tiden och att vi är mycket nära. Vi är dessa resenärer som anländer till sin destination (himlen) eller till en person (Jesus), och dessa tecken, märken och milstolpar bekräftar att vi är på rätta väg. Jesus kommer mycket snart tillbaka.

Vi ser dagen närma sig

Heb 10: 24 - Låt oss ge akt på varandra och sporra varandra till kärlek och goda gärningar. 25 Och låt oss inte överge våra sammankomster, så som några brukar göra, utan i stället uppmuntra varandra, och det så mycket mer som ni ser att dagen närmar sig.

Vad kan vi förvänta av hösten och resten av året? När Hebreerbrevets författare uttalar sig till församlingen, så omtalar han ”dagen” som man ser närmar sig. Det betyder att Guds församling har möjlighet för att ”se dagen närma sig”. Vi ser uppryckandets dag, och vi ser det mörker som är på väg ut över jorden. Vi ser vårt saliga hopp, men vi ser också Herrens domar, som redan nu visar sig som en prototyp för det som kommer. Vi ser dagen och vi gör oss redo. Vi gör oss redo att möta vår älskade brudgum och Herre.

Jag upplever att Herren säger:

”Lyft blicken till mig, jag kommer snart för att hämta min blodköpta skara. Var inte rädd, för jag är med dig alla dagar till tidens ände. Låt mig omsluta dig med min nåd, frid och villkorslösa kärlek. Mörker kommer över världen, men över mitt folk uppgår Herrens härlighet. Jag kommer för att förhärliga mig i mitt folk när jag kommer till dig. Mitt folk som jag har utvalt före den här jordens grundval blev lagt. Jag har känt och älskat dig före du blev till, och jag har fäst mitt namn vid dig. Jag har förberett rum för er, och om en kort liten tid kommer vi att vara tillsammans för alltid. Jag kommer snart!”

Herrens rika välsignelse

Mikael

44 kommentarer:

 1. 💩 = vÄND 🔚〰️🔂〰️🥼🥼🥼〰️🌞 /// Jesaja 45:22
  ”Vänd dig till mig och bli frälst, alla jordens ändar;
  Ty jag är Gud, och det finns ingen annan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Tack för att du delar denna underbara vers.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Så fantastiskt att vakna och läsa om hoppet
  Jesus hämtar snart dom som tillhör han.
  När kommer nästa födslovärk?
  Kraftigare och snabbare går det nu
  Men vi väntar på Jesus
  Men nyheterna / media predikar mer för oss just nu än församlingarna. Man tycker det borde talas mer i församlingar. Detta har vi ju väntat på. För det måste ske innan vår Herre kommer. Frid kära syskon. Må vi snart mötas på skyn
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen TZ
   Tack för en uppmuntrande hälsning. Vi väntar på vår underbare och älskade Herre och frälsare. Ja, det är en bra fråga. Vad blir nästa födslovärk? Jag hoppas inte att det kommer så många fler, men att nästa händelse är uppryckandet av Guds församling. Vi ses snart på himlens sky och till den himmelska bröllopsfesten.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 3. Tänker på skattskrivningen, där alla människor registrerades, nu upprepas samma registrering av alla med ett vaccinregister, innan Jesus kommer åter, undrar hur det funkade för registermotståndarna för 2tusen år sedan.

  SvaraRadera
 4. Amen längtar så till vårt himmelska hem! Maranatha.

  Ytterligare födslovärkar? Obekräftade uppgifter gör gällande att Kosovos militär drabbade samman med Serbiens längs med gränsen ikväll. Serbien är väl allierade med Ryssland? Ser vi ytterligare ett krig i Europa eller utvidgning av kriget i Ukraina? Ska se om det kommer källor snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica.
   Tack för det du delar.
   Ja, det är flera som argumenterar för att just den olösta konflikten mellan Seribien och Kosovo har tilltagit i förbindelse med kriget i Ukraina. Det verkar som att Serbien är lite delat i förhållande till att stödja EU eller Ryssland, och många säger att deras sympati hör till Ryssland. Stigande konflikter, eller rykten om krig, tycker jag verkligen kännetecknar den tid vi lever i. Ett högaktuellt profetiskt tecken!

   https://globalvoices.org/2022/07/08/the-war-in-ukraine-has-increased-tensions-between-kosovo-and-serbia/

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 5. I serien "pekar 2022 på uppryckandets år" så har jag delat en del inlägg som kan visa på att det här året kan vara något helt särkilt i Herrens profetiska tildslinje. När vi ser dagen närma sig, så betyder det att vi ska ha en förståelse av den tid vi lever i. Ingen vet 100 % om uppryckandet sker i år, även om vi hoppas och tror. Men det finns väldigt många intressanta tecken som gör att det är en väldigt intressant tid vi lever i. Ett av de argument som används när det gäller att tyda den tid vi lever i, är när vi tittar på Shmita år och Shmita cyklus på 7 år, som med andra ord är en årsvecka. Jag har här under sommaren hört en del förkunnare som på samma sätt som Mark Biltz framhäver att vi lever i ett Shmita år, och att vi här till hösten (september/oktober) går in i en ny årsvecka.

  Det här kan vara ett av de allra största tidstecken just nu som är högaktuellt. Om vi räknar med att när Herren gav profetian till Daniel, i Dan kap 9, om de 70 årsveckorna, så är för det första en vecka 7 år, och för det andra att det återstår en årsvecka på 7 år, som också är vedermödans tid. Daniel var jude, och han räknade helt naturligt att Herren räknade i 7 års cyklar eller Shmita veckor.

  Det Mark Biltz och andra alltså påstår, är att vi just nu befinner oss i det sjunde och sista året i en årsvecka, som alltså är ett Shmita år. Ett Shmita år måste kunna delas med talet 7, och just nu befinner vi oss i det judiska året 5782, som alltså kan delas med talet 7. Det är först igen om 7 år, att vi igen får ett tal som kan delas med 7. Det andra att Mark påpekar är att konsekvensen av Herrens sätt att räkna och använda 7 års cyklar, är att vedermödan inte kan börja när som helst, men måste börja i en ny Shmita vecka, som då varar i 7 år.
  Om det här stämmer, så tror jag, att vi kommer att se ändetidens tidstecken eskalera ännu mer och att de nästa månaderna kommer att utveckla sig ännu mer påtagligt. För i så fall har vi vedermödans början här i höst och Antikrist framträdande. Ja, det är både härliga men också väldigt allvarliga tider.
  Herren är med oss i den sista biten i vår vandring.

  Jesus kommer snart tillbaka

  Mikael

  SvaraRadera
 6. Iran hotar nu med att använda kärnvapen i New York i USA, om Israel eller USA attackerar Iran:

  https://unitedwithisrael.org/hellish-ruin-ny-will-get-nuked-if-israel-attacks-claims-iran/?utm_source=newsletters_unitedwithisrael_org&utm_medium=email&utm_content=NY+Will+Get+Nuked+if+Israel+Attacks%2C+Warns+Iran%3B+UN+Official+Criticizes+Jew-
  Hatred+of+its+Own+Investigator%3A+WATCH%3A+Masked+Intruder+Tries+to+Break+into+Synagogue&utm_campaign=20220731_m168808616_NY+Will+Get+Nuked+if+Israel+Attacks%2C+Warns+Iran%3B+UN+Official+Criticizes+Jew-Hatred+of+its+Own+Investigator%3A+WATCH%3A+Masked+Intruder+Tries+to+Break+into+Synagogue&utm_term=_E2_80_98HELLISH+RUIN_E2_80_99_3A+New+York+Will+Get+Nuked+if+Israel+Attacks_2C+Warns+Iran

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Iran har inte en portabel kärnvapen arsenal liksom Nordkorea! Sprängstyrkan är även den omtvistad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar. En uppmaning till både dig och andra är att använda ett namn/synonym när man kommenterar, så blir det mer personligt och lättare om man vill bemöta eller kommentera det som skrivs. Tack så mycket

   Mikael

   Radera
  2. Tack Mikael! /mvh Rolf

   Radera
  3. Lite översikt om kärnvapen och vilka länder som innehar dem och vad vi kan förvänta oss! Videon är från 2016!

   https://www.youtube.com/watch?v=kWNUK4Thwro

   mvh Rolf

   Radera
 8. Israel är orolig över Kinas biståndsavtal med Syrien, som också kommer att innefatta leverans av kommunikationsutrustning till Damaskus, som förväntas att fylla luckor i Syriens militära kommunikationsnätverk.

  https://worldisraelnews.com/israel-concerned-chinas-deal-with-syria-could-threaten-jewish-state/?utm_source=newsletters_worldisraelnews_com&utm_medium=email&utm_content=Israel+Concerned+About+Chinese+Threat%3B+Iranians+Would+Strike+NY+with+Nuclear+Bombs%3B+Israel+Demands+Disbanding+of+Antisemitic+UN+Probe%3B+Jews+in+Nazi+Germany+%E2%80%98Too+White%E2%80%99%3F&utm_campaign=20220731_m168811263_Israel+Concerned+About+Chinese+Threat%3B+Iranians+Would+Strike+NY+with+Nuclear+Bombs%3B+Israel+Demands+Disbanding+of+Antisemitic+UN+Probe%3B+Jews+in+Nazi+Germany+%E2%80%98Too+White%E2%80%99%3F&utm_term=_0D_0A_09_09_09_09_09_09_09_09_09_09Read+Now_0D_0A_09_09_09_09_09_09_09_09_09

  Mikael

  SvaraRadera
 9. Fil 4: 4–5 - Gläd er alltid i Herren. Än en gång säger jag: gläd er! 5 Låt alla människor se hur vänliga ni är. Herren är nära.

  I Fil kap 4 får vi ett underbart löfte från Herren, där han uppmuntrar oss att ”han är nära”. Det grekiska ordet som används här är ”Eggys” (1451 i strongs). Det som gör detta ord intressant är att det har dubbel innebörd. När vi går till grundtexten så visar det att det både går på Herrens återkomst, men också att Herren är när i våra liv.

  I Romarbrevet 10:8 ser vi det när Herren säger att ”Ordet är nära dig, i din mun och i ditt hjärta”. I Efe 2:13 kan vi se att ”vi som tidigare var så långt borta har kommet nära genom Kristi blod”. Men vi kan också se att det används när det gäller Jesu komma. I Mark 13:28-29 används ordet när Herren beskriver ”att sommaren” och ”Jesu återkomst är nära och står för dörren”.

  Ordet används alltså både när det gäller något som redan är på plats i våra liv eller en något som tidsmässigt ligger i framtiden. Herren är med andra ord nära i våra liv, både i vår vandring med honom och när det gäller Herrens återkomst.

  En välsignad dag till alla i Herrens närhet

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Det ser ut som att spänningarna mellan Kina och USA stiger i takt med att Nancy Pelosi närmar sig Taiwan. Taiwan förbereder sig nu för krig där landets militär är på högsta beredskap.

  https://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-taiwan-preparing-war-china-27629529

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Man blir hela tiden överraskad över hur snabbt allting utvecklar sig när det gäller ändetidens utveckling. Allting eskalerer i rasande tempo, och det är helt enkelt svårt att föja med.

  Det ser inte ut till att USA backar tillbaka, med att Pelosi kommer att besöka Taiwan. China skickar en sista varning och gör en simulterad video med en attack. Taiwan gör sig redo för krig.

  Kina kommer samtidigt med en varning i förbindelse med Pelosis besök:

  "Den kinesiska statliga mediepersonligheten Hu Xijin utfärdade också ett dystert meddelande till toppdemokraten: 'Låt henne åka till Taiwan. Men be före avresan: önska sig själv en säker resa och önska att hon inte definieras av historien som en syndare som startar en spiral av eskaleringsprocess som expanderar militära friktioner till ett storskaligt krig i Taiwansundet."

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11068973/Nancy-Pelosi-expected-visit-Taiwan.html

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Tänk vad underbart om vi får vara hemma hos Herren redan denna vecka! Längtar 🙏 Vi får se vad som kommer ske och om profetior kommer uppfyllas.

  GRV /Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica.
   Bara tanken om att vi snart är hemma hos Herren är fantastiskt uppmuntrande. Jag längtar efter min älskade och underbare Jesus och att få se honom, sådan som han är. Vi lever i en tid, där jag har en förväntan till Herrens återkomst när som helst. Bara Herren känner tiden, men vi vet att det inte är långt kvar nu.

   Maranatha - du vår Herre kom!

   Mikael

   Radera
 13. USA:s talman Nancy Pelosi har stigit av flyget i Taiwan. Enligt livebilder från flygplatsen landade flygplanet klockan 16.44 lokal tid – trots Kinas varningar inför besöket.
  Öriket har inte fått besök av en så högt uppsatt amerikansk politiker sedan 1997.
  – USA:s solidaritet med det taiwanesiska folket är viktigare än någonsin, säger Pelosi i ett uttalande.
  Kina har satt kinesiska stridsflyg i beredskap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit en händelserik eftermiddag och kväll. Som motsvar har Kina flygit in 21 militära plan i Taiwans farvatten för att skrämma. Kina har samtidigt förberett kärnvapen nära Taiwans gräns. Taiwan har svarat igen genom att mobilisera militären och förbereda skyddsrum för befolkningen. Vi får se hur situationen utvecklas, men just nu förvärras situationen timme för timme och det kan sluta med en militär konfrontation eller en kinesisk invasion. Kina har samtidigt påbörjat en stor militär övning, där Taiwan närmast är omringat av kinesisk militär

   https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-traffic-urgent-china-deploys-nuclear-icbm-s

   https://insiderpaper.com/china-vows-targeted-military-actions-in-response-to-pelosi-taiwan-visit/

   https://www.dn.se/varlden/uppgifter-pelosis-plan-pa-vag-mot-taiwan/

   Mikael

   Radera
 14. En öppen dörr

  ”Jag hörde en mäktig dånande röst, och den överdövade allting annat. Allt runt omkring mig tystnade, och fick lov till att ge plats och uppmärksamheten vidare till denna röst. När jag hörde rösten, så kände jag igen den med det samma. Det var samma röst som en gång hade kallat mig, och vädjat till mitt hjärta att överlåta mitt liv till honom. Det var samma röst som många gånger sedan, hade talat ömt och uppmuntrande till mitt hjärta i min vandring med honom. Rösten var den samma, men tonläget var en annan. Nu talade han med auktoritet, och det var en mäktig befallning som gick ut. Det var som ett dånande vatten, ett åskväder och en stormvind på samma gång. Rösten krävde, och lät befallningen ljuda genom universums galaxer. Ingen skulle missta sig, eller ha fel om dess betydning eller innebörd. Budskapet var tydlig och klart – och det var rättat till en person och ett folk.-”Kom hit upp mitt folk”!

  Så snart jag hörde denna basun och befallning ljuda, stannade världen och allt såg ut att gå i stå. Samtidigt med att jag lyftes från marken, började min kropp snabbt att förändras. Det var som ett ljus som sköts ner från himlen som träffade min kropp, som gjorde att detta ljus och en härlighet omslöt mig och blev en del av mig. Jag blev uppslukat av liv, och det livet gjorde slut på allt som hade med död och svaghet att göra. Jag fortsatte uppåt medans Guds kärlek, liv och härlighet fyllde mig och förvandlade varje del av min kropp. Det var en reningsprocess där inte bara kroppen förvandlades, men hela mitt sinne och varelse fick nytt och evigt liv.

  Jag visste från första ögonblicket, att det här var stunden som jag hade väntat på. Den befallningen som ljöd i hela andevärlden gällde mig, och stunden vi hade väntat på i så lång tid hade kommit. Jag visste med säkerhet, att den rösten som precis hade kallat mig att komma till honom, var min underbare frälsare och Gud, och att jag nu skulle få se honom för första gången i mitt liv.
  När jag mötte min frälsare i himlarymden tillsammans med millioner av andra själar, såg jag för första gången hans härlighet. Jag stod framför honom som var nåden, sanningen och kärleken personifierad. Ögonblicket var obeskrivligt, ojämförbart och något som inte kan beskrivas med mänskliga ord.

  Bakom min frälsare, såg jag något som var ett uttryck för Herrens löften, och den evighet som väntade oss. Det var en stor kraftig dörr som stod öppen och på vid gavel, så att vi kunde träda in. Genom dörren kunde jag se Guds härlighet, tusentals av änglar och kände en ljuvlighet strömmade ut genom denna mäktiga dörr. Jag fick en längtan att träda in – att gå igenom denna dörr och ta del av dess härlighet. Jag visste att den var skapad för mig, och att jag hade en hel evighet att utforska denna underbara plats. Jag var där nu, och jag tog mitt första steg för att gå in..

  Mikael

  SvaraRadera
 15. Tack Mikael . Nu somnar jag gott ikväll
  Förvissat o förberedd i varje cell i min kropp!! Hela mitt inte ropar . Kom Herre Jesus kom och hämta din brud. Längtan förstärks varje dag. Skall detta vara dagen eller när kommer du Jesus . Vilket hopp vi har mitt i allt som nu sker. GV er syskon.
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen, Syster!
   Ja, vi är så klara att möta Herren. Tanken om att vi lever i tiden är fantastisk! Herrens väntande brud är klar och väntande. Det finns nu en ny interview med kvinnan som fick tilltalet om Herrens tillkommelse för 7 år sedan, som jag delar här. Videon är dessvärre på engelska. Det är som sagt en utombiblisk profetia, så den ska prövas, men med tanke på allt som sker är det naturligtvis väldigt intressant.

   https://www.youtube.com/watch?v=0-BVWWTrEZc

   En välsignad dag

   Mikael

   Radera
 16. Vi upplever nu en stor kinesisk militär mobilisering ved Taiwans gräns:

  https://www.express.co.uk/news/world/1648184/Xi-Jinping-China-Taiwan-US-military-drills-war-Nancy-Pelosi-Joe-Biden-latest-news-vn

  Mikael

  SvaraRadera

 17. Grattis Mikael till 10-årsjubiléet för hemsidan ”Jesus kommer snart”!

  Vi läsare har fått ta del av din uppbyggliga undervisning och profetiska tidstecken.Till det vill jag säga varmt TACK!

  Jag ber för dig om fortsatt frimodighet att skriva, varna och blåsa i basun.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Syster.

   Tack för din uppmuntrande hälsning. Som jag har skrivit tidigare, har det verkligen varit en välsignelse och en fantastisk resa. Det var en uppgift Herren la på mitt hjärta och det har varit en nåd att få se ändetiden och det profetiska ordet gå i uppfyllelse.

   Jag har också fått en förståelse för Herrens obeskrivliga kärlek till sin väntande brud och hur mycket han längtar till att vi ska förenas i himlen.

   Tack för din förbön det betyder väldigt mycket.

   Allt gott och Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 18. På flera stället i kristna läger, diskuteras nu om Nancy Pelosis bekök i Taiwan är det som kommer att trigga och utlösa det tredje världskriget. Pelosi har nu lämnat landet och hela världen håller andan för att se vad som kommer att ske härnäst?

  https://endtimeheadlines.org/2022/08/new-podcast-will-pelosi-spark-world-war-3/

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan rekommendera boken. ” Dagen närmar sig” Skriven av messianske juden Amir Tsarfati
   TZ

   Radera
  2. Tack för boktipset, TZ. Bara titlen låter väldigt spännande.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. Ja Amir är övertygad att församlingen rycks upp innan vedermödan. Har stor respekt för vad han skriver överlag. Messianska judar är verkligen vakna för det som händer i Israel.Amir undervisar även på facebook och ligger oxå att se på You toube.

   Radera
 19. Kinesiska robotar befaras ha träffat japansk havszon!

  https://bit.ly/3zSpCqJ

  Vad detta kan leda fram till återstår att se! Oavsett vad som kommer hända bör alla förbereda sig förutom andligt även mentalt och praktiskt för den svåra tid som kommer! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men om vi rycks upp i höst blir de ju inga svåra tider? (För de uppryckta)
   Många säger sig ha just den hälsningen från Gud att vi ska förbereda oss för kommande svåra tider. Hur långa tider då kan man undra. Kan de vara så att shmita-året när sista årsveckan börjar är om 7 år till? 2029?
   Vilka rycks upp? De finns ju många som haft drömmar och fått se de som blivit kvar! Bland dom har församlingsmedlemmar och pastorer funnits med!
   Sen är ju frågan om vilka drömmar som är från Gud och inte. Där bör vi vara försiktiga…..
   Hur som helst är de spännande och unika tider framöver.

   Radera
  2. Väldigt många syskon runt om i världen upplever redan väldigt svåra tider, när de går igenom svår förföljelse för namnet Jesu skull. Så det är redan svåra tider för väldigt många syskon i andra delar av världen.

   När det gäller Sverige, så vet vi att det finns utombibliska profetior, som exempelvis som talar om en rysk invasion av Sverige. Men bara Herren vet, om och vad, vi måste gå igenom innan Herrens återkomst och vedermödans början.

   Med tanke på tidens tecken, och allt som sker och har hänt den sista tiden, har jag svårt att se att församlingen kommer att vara på jorden i de nästa 7 år. Alla tecken i himlen och på jorden pekar på att tiden är nu. Bara Herren vet, men det är min absoluta överbevisning att Jesu återkomst är väldigt snart.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 20. Putin lovar att hjälpa Kina om landet går i krig med Taiwan. Igen ser vi alltså tecken på att Ryssland och Kina kommer att hålla i hop mot ett USA, som nu alltså har två konflikter på en och samma gång, mot Ryssland och Kina. I nästa inlägg så kommer jag att dela en utombiblisk profetia som handlar om just det.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11076493/Putin-come-Chinas-aid-goes-war-Taiwan-leading-Russian-senator-vows.html

  Kina har påbörjat sin militärövning och har bland annat skutit fem missiler som har fallit inom Japans EEZ. Flera menar att Kina måste och kommer att inleda en invasion av Taiwan för att inte förlora ansikte.

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/taiwan-militarovningen-ar-illegal

  Det ser ut till att vi både närmar oss en kinesisk invasion av Taiwan, men att det här kan samtidigt vara en ytterligare inledning på det tredje världskriget.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 21. Rekommenderar Lee Wheelbarger youtube kanal som har god kunskap!

  https://www.youtube.com/watch?v=tLl6vD9hhFc

  SvaraRadera
 22. Även Nordkorea proklamerar nu att "de är fullständigt redo för alla konfrontationer med USA", och förbereder kärnvapen

  https://www.bbc.com/news/world-asia-62329125

  Mikael

  SvaraRadera
 23. Guds frid, Syskon

  Efe 3:14 - Därför böjer jag mina knän inför Fadern, 15 han från vilken allt som kallas far✱ i himlen och på jorden har sitt namn. 16 Jag ber att han i sin härlighets rikedom ska ge kraft och styrka åt er inre människa genom sin Ande, 17 att Kristus genom tron ska bo i era hjärtan och att ni ska bli rotade och grundade i kärleken. 18 Då ska ni tillsammans med alla de heliga kunna fatta bredden och längden och höjden och djupet✱ 19 och lära känna Kristi kärlek, som går långt bortom all kunskap. Så ska ni bli helt uppfyllda av all Guds fullhet. Han som kan göra långt mycket mer än allt vi ber om eller tänker oss genom den kraft som verkar i oss, 21 hans är äran i församlingen och i Kristus Jesus, genom alla generationer i evigheters evighet. Amen.

  Som jag har skrivit om tidigare, så tror jag inte att de seneste års utveckling och händelser är tillfälligheter. I takt med att vi närmar oss avslutningen av den här årsveckan och särskilt under det här Shmita-året, så har hastigheten och utvecklingens i profetiska händelser varit häpnadsväckande. Vägen har blivit smalare och tidens tecken sker med en hastighet man inte trodde var möjlig. Så det ser ut som att Herren väljer att påskynda utvecklingen, för att göra allt klart till den sista årsveckan, som kommer att innebära Antikrist framträdande, världskrig och framför allt borttagandet av Guds församling. Ett borttagande som sker innan den sista årsveckan. 

  Så här på den sista biten, får vi fortsätta att lyfta våra huvuden i förväntan och fortsätta att hålla blicken fäst på Herren. Han kommer mycket snart för att hämta oss hem. Var också uppmärksam på det som sker i världen, för det bekräftar det vi upplever, att "dagen" närmar sig. Vi är ljusets barn och det kommande mörkret KAN inte komma som en överraskning för Herrens barn. Vi är ljusets barn och är på väg till ett annat ställe och en annan plats. 

  Jag önskar var och en en välsignad helg i Herrens närhet. 

  Mikael 

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja som när en kvinna föder barn. Värkarna kommer tätare och kraftigare. Något nytt är på väg att födas. Vi tackar Herren. Vi som längtat o längtat i så många år nu och Herren förstärker vår längtan nu. Vi längtar hem till vår Herre. Att möta Jesus på skyn . Tänk er in i hur det blir. Så mäktigt . Amir hjälper oss i sin bok ”Dagen närmar sig” hur han tänker runt det. Att känna hur vår kropp förvandlas , begränsningarna vi har här släpper när vi rycks upp och i skyn får vi skåda ansiktet på han vi längtat efter att möta. Saligheten i oss möter vår förlossare o frälsare. Vilket ögonblick det blir. Ingen sjukdom mer.Vår yngsta dotter som sitter i rullstol sen hon var två år ,muskelsjukdom och nu är 38 år skall få sin nya kropp. Men störst av allt är mötet med vår frälsare 🙏
   Önskar dig Mikael och alla här en välsignad helg. Shalom
   TZ

   Radera
  2. Amen TZ!

   Ja, Herren kommer att göra ALLT nytt, på ett sätt vi inte kan tänka, förutse eller ana. Det blir långt härligare och mäktigare än vi kan föreställa oss med vårt förstånd. Det blir verkligen underbart på alla sätt. Ingen sjukdom, ingen nöd, ingen rädsla och inget mörket. För evigt i Herrens underbara kärlek och ljus.

   Jag önskar också dig en välsignad helg

   Mikael

   Radera
 24. Funderar lite på den judiska högtiden 15th of Av nästa fredag. Då dansade Jerusalems döttrar i vingårdarna och de män som inte hade en hustru gick dit för att finna en. Kanske blickar Gud ner på sin vingård för att hämta sin brud?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica.

   Ja, just den judiska högtiden är också en högtid som är en bild på själva uppryckandet. Ibland undrar jag om Herren kommer att använda en judisk högtid när det gäller uppryckandet av församlingen, för att "väcka deras (judarnas) avund" (rom 11:11).

   Herren är en avundsjuk Gud som bara vill ha oss för sig själv. Och det sätt han lockar oss till honom är att göra oss avundsjuka. Precis som han vill göra med judarna.

   Rom 11:11 - Jag frågar nu: De har väl inte snubblat för att de skulle falla? Verkligen inte! Men genom deras fall har frälsningen kommit till hedningarna, för att väcka deras avund. 12 Och om deras fall innebar rikedom för världen och deras fåtalighet rikedom för hedningarna, hur mycket mer ska då inte deras fulla antal✱ bli det?

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 25. Över 160 raketer har skjutits in i Israel från Gaza det sista dygnet.

  https://www.timesofisrael.com/liveblog-august-6-2022/

  Be för Israel och det judiska folket! Det är intressant att denna attack precis kommer i kölvattnet efter det att Iran har uttalat att landet är nära att utveckla kärnvapen. Har det gjort att extrema islamistiska grupper känner sig mer modiga att utmana Israel, eller är det här ett led i ett kommande krig?

  Mikael

  SvaraRadera
 26. Kina fortsätter att kränka Taiwans luftrum i deras storskaliga "militärövning".

  https://www.realtid.se/telegram/kinesiska-stridsflygplan-krankte-taiwaneiskt-luftrum/

  Mikael

  SvaraRadera