lördag 5 augusti 2023

På väg mot Vilddjurets märke – Del 2

Jag har tidigare skrivet ett inlägg som bekräftar att vi är på väg mot vilddjurets märke och vedermödans tid. Även om det inte förs register över hur många människor som frivilligt har satt in ett mikrochips under huden, så är det ett faktum att nästan 6000 svenskar redan har ett inopererat chip i handen (tal från 2020). Mikrochipset är inte större än ett riskorn och placeras under huden mellan tummen och pekfingret.  

Ken Petes som jag tidigare har skrivit om, fick i en dröm av Herren en detaljerad beskrivning på själva avslutningen av församlingens tid på jorden och början på vedermödans fruktansvärda tid. Han såg och upplevde precis det här, hur vilddjurets märke var placerat och satt mellan tummen och pekfingret.  

Centralbanker planerar att införa mikrochipimplantat 

Upp 13 - Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666. 

Ibland får vi lov till att uppleva otroliga och profetiska nyheter som talar direkt in i den tid vi lever i - odiskutabla och oemotsägliga tidstecken som utan all form för tvivel är direkt knutna till vedermödans tid. Den här nyheten är ännu en bekräftelse på det.  

Det är toppekonomer som varnar för att centralbanker planerar att införa mikrochipimplantat! Det är en välkänd tysk ekonom som har avslöjat att centralbanker runt om i världen planerar att införa digitala valutor (CBDC) i form av mikrochips som implanteras under huden. Denna teknik kommer att möjliggöra fullständig statlig kontroll över medborgarnas personliga ekonomi.  

COVID öppnade dörren 

CBDCs, i jämförelse med andra former av digital valuta som används för närvarande, kräver att individer öppnar bankkonton direkt hos centralbanker som Federal Reserve, vilket ger regeringar kontroll över medborgarnas tillgång till pengar.  

Werner uttalar sig igen: "Du måste tänka på CDBCs som ett kontrollsystem [eller ett tillståndssystem], inte en valuta," och tillägger att människors pengar "inte längre skulle vara deras egna." Det blir ett statligt program där varje vuxen medborgare får en viss summa pengar regelbundet. Werner tror att pandemin av coronavirus (COVID-19) gav en ursäkt för upprätthållandet av vaccinpass och var ett avgörande steg mot slutmålet att rulla ut implanterade CBDC. 

Min kommentar:  

Ett märke på handen och statlig kontroll är som taget ut ur Uppenbarelseboken. Vem hade trott att det här var möjligt för bara några år sedan? Han talar dessutom om att i början kommer den enskilde människan att få pengar för att övertalas och bli lockad till att använda detta mikrochip, även om vi vet att det i vedermödans tid blir tvång. Sedan är det intressant att han säger att Covid var det som öppnade dörren och gav möjligheten för detta övervakningssystem, som då gör att ingen kan handla eller sälja utan att ha detta chip i handen.  

Avslutning  

Vedermödan och vilddjurets märke är på väg, och tekniken existerar - vilddjurets märke är klar till att införas och implementeras. Ett system som gör att "ingen kan köpa eller sälja utan det”. Kan vi förstå och tyda tidens tecken och ser vi hur profetiska tecken lyser upp på den mörka andliga himlen och visar på Jesu snara återkomst. 

Mikael 

17 kommentarer:

 1. Ja Jesus måste komma snart. En halv miljon människor i Stockholm på Pride festivalen . Världen känns helt galen nu. Vår Stadsminister invigt med mingel. Talmannen är med. Jonas Gardell någon form av inbjuden hedersgäst. Man orkar snart inte se vad som händer. Guds domar borde snart komma. Guds tålamod måste ha nått en gräns
  TZ

  SvaraRadera
 2. Det hade inte förvånat mig om någon stridande herre vid ett sådant tillfälle, passat på tillfället att "straffa" Sverige för påstådda synder.
  Märkligt bara att regnbågen, Guds förbund med Noa, står som symbol för detta spektakel.

  1 Mos 9:17
  Så sade nu Gud till Noa: ”Detta skall vara tecknet till det förbund som jag har upprättat mellan mig och allt kött på jorden.”


  SvaraRadera
 3. I Exalt Thee / Jag upphöjer dig

  Kan det vara en sådan lovsång som den uppryckta skaran tillber Herren med när vi står församlade inför honom på skyn? Vilket ögonblick när Herren kallar sin församling att -Komma Hit Upp, och vi står församlade runt om Herren och skådar hans här?

  https://www.youtube.com/watch?v=BJphjE_1oJg

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Vi upphöjer dig, du vår Gud"
   Men den sången är gammal, det står skrivet att vi skall sjunga en ny sång.Jes 42:10

   Sjungen till HERRENS ära en ny sång,

   hans lov från jordens ända,

   I som faren på havet, så ock allt vad däri är,

   I havsländer med edra inbyggare;

   Judit 16:1f

   Judit sjöng:

   Stämmen upp till min Guds ära vid pukors ljud,

   sjungen till Herrens lov vid klang av cymbaler.

   Dikten honom en ny sång,

   upphöjen och åkallen hans namn.

   Ty Herren är en Gud som gör slut på strider.

   Han räddade mig ur mina förföljares hand

   till sitt läger mitt ibland folket.

   Judit 16:13

   Jag vill sjunga en ny sång till min Guds lov.

   Herre, du är stor och härlig,

   underbar i makt, oförliknelig.

   Upp 5:9

   Och de sjöngo en ny sång som lydde så:

   ”Du är värdig att taga bokrullen

   och att bryta dess insegel,

   ty du har blivit slaktad,

   och med ditt blod har du åt Gud köpt människor,

   av alla stammar och tungomål och folk och folkslag,

   Upp 14:3

   Och de sjöngo inför tronen och inför de fyra väsendena och de äldste vad som tycktes vara en ny sång; och ingen kunde lära sig den sången, utom de ett hundra fyrtiofyra tusen som voro friköpta ifrån jorden.
   Radera
 4. Vi har tidigare pratat om att hålla ett extra öga på Belarus. Och nu är det polska ministrar som varnar för hot från Belarus och kränkningar av landets territorium nära den känsliga Suwalkikorridoren som förbinder Baltikum med resten av Nato.

  https://www.svd.se/a/jl7wGw/polen-varnar-for-hot-fran-wagner-experten-skeptisk

  Mikael

  SvaraRadera
 5. Ta gärne del av Holger Nilssons senaste inlägg där han tar utgångspunkt i en profan profetia om kärnvapen krig som kan bryta ut:

  https://flammor.com/profan-varning-p2661.html

  Det liknar lite det inlägg som kommer att läggas ut här på hemsidan på lördag. Jesus talade till fariseerne som ville tysta folket i deras lovprisning och förkunnelse om Herren. Herren svarade att om dessa tystnar så kommer stenarna att ropa. Ibland använder Herren den här världen som då "profeterar" högra än Guds församling gör många gånger.

  I dag ropar till och med "stenarna" och profeterar om den tid som ligger framför.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 6. Samtidigt med att Israel är i gång med att få abrahamavtalet på plads med Saudiarabien och andra afrikanska och muslimska länder så fortsätter spänningarna i Mellanöstern mellan USA och Iran. USA trappar upp militärt och har skickat tusentals soldater till Röda havet ombord på två krigsfartyg,

  https://www.thehindu.com/news/international/thousands-of-us-sailors-marines-reach-red-sea-after-iran-tensions/article67169648.ece

  Mikael

  SvaraRadera
 7. USA skickar ut krigsfartyg efter att flera kinesiska och ryska militärfartyg genomförde en gemensam marinpatrull nära Alaska förra veckan. Något som ser ut till att vara den historiskt största flottilj att närma sig USA:s territorium!

  USA upplevde detta som en "mycket provocerande" manöver med tanke på Rysslands pågående krig i Ukraina och politiska spänningar mellan USA och Kina om Taiwan.

  https://www.theguardian.com/us-news/2023/aug/06/us-navy-warships-china-russia-naval-patrol-near-alaska

  Mikael

  SvaraRadera
 8. Matt 24:6 - Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Ty detta måste hända, men därmed har slutet ännu inte kommit.

  Rykten om krig tilltar, precis som Jesus förutsade. I dag ser vi land efter land som ligger i konflikt och rykten om världskrig och konflikter tilltar.

  Mer än 3000 amerikanska soldater har anlänt till Röda havet och konflikten med Iran tilltar. Damaskus i Syrien skakar efter israeliska missilangrepp. Afrika gör uppror mot USA och Europa, och fler och fler länder stöder nu öppet Ryssland. I stället för att tala fred, fortsätter västvärlden att tillföra mer resurser i kriget i Ukraina som bara eskalerar dag för dag. Samtidigt så förbereder Kina sig för en invasion av Taiwan. En invasion som kan vara närmare än vi tror. Nordkoreas utrikesdepartement lovade denna vecka att landet skulle "förinta" USA och tillade att USA skulle avslutas detta århundrade.

  Vi står på gränsen till vedermödans tid och allt pekar på att vi med stora steg är på väg mot denna Herrens dag. Mer än någonsin må vi lyfta våra huvuden i förväntan till Herren, som mycket snart kommer för att hämta sitt folk. Tiden är kort och Jesus kommer mycket snart!

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 9. Profetisk nyhet om Israel:

  Israel, Förenade Arabemiraten når historiskt fredsavtal: "Vi kan skapa en underbar framtid". Det är därmed det tredje fredsfördraget någonsin mellan Israel och en arabisk stat.

  https://www.jpost.com/breaking-news/israel-and-uae-reach-historic-peace-deal-638524

  Vi är på väg mot det stora aftalet mellan Israel och arabvärlden

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Idag har jag sådan nöd för vårt Land. Såg en artikel om hur vår stadsminister hyllar Pride. Att han hade träffat fotografen Elisabeth Olsson Wallin på Pridec som hans hem pryds av hennes tavlor. Hon har gjort en tavla med när Jesus sitter till bords , nattvarden med män utklädda till kvinnor. Är det inte hädelse ? Vår Stadsminister gift med en präst hyllar detta . Har nog aldrig haft sådan nöd som i morse .Hörde i min Ande ett rop!! Ett smärtsamt rop
  Ve dom !!! Personligen tror jag att Guds tålamod är slut nu. Jag fick knappt luft så starkt detta Verop kom. Låt oss ropa till Gud. Vi vet ju att detta måste komma . Jesus sa det skulle vara värre än Sodom& Gomorra när han kommer tillbaks. Nu drar fienden in våra små barn i detta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid och tack för det du delar. Holger Nilsson har också en artikel som nämner detta

   https://flammor.com/pridesjukt-p2663.html

   Mikael

   Radera
 11. Bränder på Hawai igår. Födslovärkarna ökar snabbt nu. Hela skapelsen skakar av katastrofer ..Gud påminde mig igår om sången Pingspastorn Lewi Petrus skrev. // Himmel och Jord må brinna, höjder och berg försvinna. Men den som tror skall finna, löftena dom står kvar //
  Snart färdas vi hem till vårt evighetshem. Vi ber för varandra i denna grupp
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, TZ.

   Precis allt skakar på ett sätt vi aldrig tidigare har upplevt. Det går SÅ snabbt nu och allt eskalerar på ett otroligt sätt. Tecknen på Herrens återkomst blir allt tydligare. Tack för ett uppmuntrande ord från sången du delar. Det är så sant och starkt. Snart kommer Herrens folk att församlas hos Herren.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 12. Jesaja 35:1 . Öknen och ödemarken skall jubla , det förtorkade Landet skall glädjas och blomma , som en äng med blommor . Det händer nu i Israel. Såg en bild . Men vet inte hur man delar här
  Ytterligare en profetia uppfylld
  TZ

  SvaraRadera
 13. Luk 21:25 - Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån.

  Jesus profeterade att i förbindelse med hans komma, skulle tecken visa sig i solen, månen och stjärnorna. Ibland sker dessa tecken precis när händelsen sker på jorden, andra gånger har vi upplevet att dessa tecken bekräfter något som har hänt eller kommer senare.

  Här i september har vi spännande tecken i himlen, som jag delar i nästa inlägg på lördag. Allt pekar på att Jesus mycket snart kommer tilbaka.

  Var välsignade i hoppet om Herrens komma.

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Även den mexikanska golfströmmen lider nu under de rekordhöga temperaturerna.

  Extremt väder och extrema temperaturer över hela världen.

  https://www.msn.com/en-us/weather/topstories/gulf-of-mexico-waters-are-hottest-on-record-as-coastal-areas-cook/ar-AA1fj5iJ

  Mikael

  SvaraRadera