lördag 27 maj 2023

På väg mot vilddjurets märke – EU inför digitalt kontrollsystem i 2024

 


Det finns vissa nyheter som på ett särskilt sätt har en profetisk skärpa och klarhet. Det här inlägget kommer att handla om ett sådant.

I Uppenbarelseboken möter vi ett sataniskt kontrollsystem, skapat för att bedrag världen genom antikrist och den falske profeten. Den metod som dessa två kommer använda, är att införa tvångsmärkning av människan, där ingen längre kan handla, köpa eller sälja utan att bära deras märke på handen eller pannan.

Vi som har sett den digitala utvecklingen, där vi på få år har gått från enorma datamaskiner, till mikroskopiska chip, som till och med kan sitta under huden på människor. Den elektroniska tidsåldern har på mycket kort tid berett väg för det kommande vilddjurets märke.

Det visar att allt utvecklar sig med mycket snabb hastighet, och att vi aldrig någonsin har varit närmare antikrist framträdande och vilddjurets märke.

EU inför ett digitalt ID-system i 2024

Det är EU som kommer att lansera och införa ett digitalt ID-system under 2024, med syfte att skapa säkerhet och integritetsskydd för Europas 447 miljoner medborgare.

Planen är att införa en slags digital plånbok, där EU blir den första regionala regionen med ett ”styrningsramverk för pålitliga digitala identiteter”. Det kommer innebära att EU-medborgarna kan lagra digitala identitetsuppgifter inklusive deras nationella ID, körkort, bankkontouppgifter samt medicinska, sociala och jobbrelaterade data. Men denna ”digitala plånbok” kommer man dessutom att få tillgång till varor (handel), offentliga och privata tjänster.

Som ni säkert förstår, så liknar det väldigt mycket det vi kan läsa och ta del av i Uppenbarelseboken kapitel 13, där vilddjurets märke blir presenterat

Vilddjurets märke

Upp 13: 16 - Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666

Denna digitala plånbok som EU kommer att lansera till nästa år handlar inte om att skapa säkerhet, men har enbart med kontroll att göra. Detta digitala system, kommer att ge statliga myndigheter en både snabb och enkel tillgång, till varje enskild individ i Europa.

Jag tror inte att det här är själva märket, men att det vi upplever här, inte mindre är än en föregångare till det. Nästa steg blir att denna digitala information, kommer in i människan, in under huden och blir fysisk del av människan. Nästa år blir detta digitala system frivilligt, men under vedermödan finns det inte längre någon möjlighet att säga nej, utan att det kostar dig ditt liv.

Avslutning

Jag hoppas att vi ser och förstår allvaret i den tid vi lever och är uppmärksamma på dessa starka och profetiska tidstecken, väl vetande, att vår älskade Jesus kommer mycket snart!

Maranatha

Mikael

 

36 kommentarer:

 1. Det står i texten: "plånboken kommer att tillåta användare "att komma åt varor och offentliga och privata tjänster." Om du vill ha tillgång till dessa saker är det bättre att du "ställer dig som volontär". Slut citat! Använder du inte plånboken kommer du inte åt varor, offentliga och privata tjänster! Med andra ord så kan du inte köpa eller sälja utan denna plånbok! Det låter verkligen som vilddjurets märke!

  SvaraRadera
 2. Detta är ytterligare ett tidstecken, Herren är nära & kommer inom kort. Vi har fått många tidstecken om detta, Herren gör inget utan att varna sitt folk! Var glada & ha olja i era lampor ty Herren kommer för att hämta sin Brud! Mikael W tack för sidan & Guds beskydd & välsignelse över ditt & din Familjs liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Lelle

   Tack för en väsignad hälsning. Ja, visst är detta ett ytterligare tecken som pekar på avslutningen på den yttersta tiden. Vi lever i den fantastiska tid att Jesus snart kommer tillbaka.

   Jag ber också om Herrens välsignelse, nåd och kraft över ditt liv.

   Mikael

   Radera
 3. Kina står inför en ny covid-våg som kan nå en topp på 65 miljoner fall i veckan. Det är en häpnadsväckande förutsägelse i ett land där pandemin uppstod i slutet av 2019, som för bara månader sedan hade upprätthållit några av de hårdaste Covid-kontrollprotokollen av alla.

  https://www.nbcnews.com/news/world/china-covid-second-wave-xbb-variant-omicron-rcna86171

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är taktik att använda sig av ett land med 1,4 miljarder människor för att skrämma människor till att acceptera registrering, om vi omsätter siffrorna till lilla Sverige, då handlar det bara om en liten vår influensa.

   Radera
 4. Talet om klimatet duggar tätt , samtidigt som allt för många sticker huvudet i sanden , hur man ska få människor att ta emot Jesus , inte alltid så lätt , men vet åxå att många gör det i fanns tid , men vi som tror ska vända blocket uppåt , för förlossningen är nära , var väldlgnad i Jesu namn Mikael ✝️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen till det du skriver. Vår förlossning är nära och det är hög tid att vända blicken uppåt. Samtidigt ber vi för en genuin väckelse och många själars frälsning.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 5. Rykten om krig

  Serbiens armé satt i högsta stridsberedskap efter bojkottat val i Kosovo
  Oroligheterna i norra Kosovo gör nu att den serbiska regeringen har satt landets militär i högsta stridsberedskap

  https://www.tv4.se/klipp/va/20581192/serbiens-arme-satt-i-hogsta-stridsberedskap-efter-bojkottat-val-i-kosovo

  Mikael

  SvaraRadera
 6. Kära syskon!
  Hörde igår på Israelnyheter hur nära vi är Tempelbygget .Är i Spanien på semester nu . Läser Amir Tsarfatis bok Dagen närmar sig, har läst den en gång innan
  Igår när jag lagt mig och höll på att somna efter bett en stund
  Såg jag en syn
  Ett stort hål uppe på himlen öppnade sig
  Och jag såg flera människor rycktes upp. Först vuxna sen kom barn. Jag blev så gripen. Herren stadfäster sitt löfte hos så många nu
  Längtar varje stund efter att Herren skall hämta oss , hoppas oxå på att få många med på vägen.
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppryckandet finns inte i NT.
   Det är en sataniska villolära.
   Bortryckande för de som har överlevt vedermödan utan injicerade preparat.
   Vetet versus ogräset

   Radera
  2. Tack TZ för att du delar denna underbara syn med oss. Det är väldigt uppmuntrande och styrkande. Vi vet att Herren ger sina barn dessa syner och visioner för att vi är så nära som vi är.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
  3. Normalt släpper jag inte igenom inlägg som det som Fredrik Eriksson har skrivit, men jag gör det för att visa att när inlägg först ska godkännas, så är det en orsak till det. Det här inlägget är ändå "ganska snällt" och en del som skriver kan man undra hur Herrens kärlek till andra syskon kan komma till utryck som det gör.

   Be gärna för hemsidan och för Herrens beskydd och att syftet med den ska vara det som gör sig gällande. Att ropa ut om Herrens komma och peka på Herrens kärlek och längtan til sin brud

   Mikael

   Radera
 7. Kan det vara så att vi står inför ett storkrig ?

  SvaraRadera
 8. Det kan det absolut förhålla sig på det sättet att ett storkrig står för dörren, men vi som tillhör Herren behöver inte frukta, givet vi har oljan i våra lampor dvs lever ett överlåtet och rättfärdigt liv inför Herren. Se Profetia du kan (googla)"Kvinnan i Valdres" det mesta har gått i uppfyllelse. Var glada och välsignade i Jesus namn! Herren kommer....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Ja, jag tror att vi står inför ett storkrig, men att precis som den profetia nu nämner så är kriget också knutet till Jesu komma. Det är det jag upplever att Herren har lagt på mitt hjärta just nu, och det som nästa inlägg kommer att handla om.

   Förödelse är på väg i den här världen, men det är också uppryckandet av Guds församling.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 9. Tack Mikael och ni andra som delar uppmuntran och hopp!😇 Jag ber ständigt för beskydd över bloggen...den är såå viktig!🙏
  Gud välsigne er alla - snart ses vi!!💗

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen och stort tack ska du ha.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 10. Holger Nilsson på tidningen Flammor skriver så här: Många i vårt land kommer inte att inse allvaret förrän kriget kommer! Då kan det vara så dags! Vi behöver nu förbereda oss genom att se till att vi har vatten och mat. Samhället kommer inte att kunna bistå Sveriges folk med det. Ta ansvar för dig och din familj – nu!

  SvaraRadera
 11. Kampen om människors själar är enorm
  , och det kommer in allt möjligt obehagligt lite var stans , men VI vet att Jesus kommer hämta oss , så vi håller fast vid Guds ord , en ska ryckas upp en ska lämnas kvar , Jesus har segrat över all onska ✝️

  SvaraRadera
 12. EFE 6: 10

  Till sist, bli starka i Herren och i hans väldiga kraft. 11 Ta på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp. 12 Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. 13 Ta därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och stå upprätt när ni fullgjort allt. 14 Stå alltså fasta, med sanningen som bälte runt höfterna och klädda i rättfärdighetens pansar. 15 Bär som skor på era fötter den beredskap som fridens evangelium ger. 16 Ta dessutom trons sköld, med den kan ni släcka den ondes alla brinnande pilar. 17 Ta emot frälsningens hjälm och Andens svärd, som är Guds ord. 18 Gör detta under ständig bön och åkallan och be alltid i Anden.

  Vi tar på oss Herrens vapenrustning och inte vår egen. Vi är svaga i oss själva, men starka i Herren och hans väldiga kraft. Vi är svaga i vårt eget, men starka i Herrens underbara nåd, kraft och kärlek.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Får man komma med en fråga? Det här med att ha olja i sin lampa, vad betyder egentligen det rent konkret? / B

   Radera
  2. Guds frid och tack för din fråga.

   Olja är en bild på den helige Ande. Den dag vi i tro tog emot Jesus som frälsare i våra liv, så kom samtidigt Guds Ande in för att bo i oss. Samtidigt så är den helige Ande och denna olja som vi har fått del av, själva beviset för vår frälsning och garantin för vårt kommande hopp. Vi blir med andra ord förseglade med Andens sigill som både har med frälsning och uppryckandet att göra. (Efe 4:30-32)

   Det med att Guds Ande tar boning i troende är helt unikt för denna tidsålder, då det i GT bara var utvalda personer som blev det. I dag har alla troende och frälsta den helige Ande i sina hjärtan.

   Varma hälsningar

   Mikael

   Radera
  3. Jag läser det på ett annat sätt, sakna olja är väl att sakna kunskap, men har du kunskap så får du tro.

   Joh 16:7
   Dock säger jag eder sanningen: Det är nyttigt för eder att jag går bort, ty om jag icke ginge bort, så komme icke Hjälparen till eder; men då jag nu går bort, skall jag sända honom till eder.

   Radera
  4. Antar att frågeställaren är inne på Jesu liknelse med dom fåvitska Jungfruarna, Ordet fåvitsk är synonymt med fåkunnig och kan beskrivas som ” (ålderdomligt) fåkunnig, mindre vetande, svagsint”


   Radera
 13. Israeliska flygplan har enligt uppgift nu inte passerat in i det syriska luftrummet av rädsla för att ryssarna skulle kunna rikta dem.

  För några år sedan etablerade premiärminister Benjamin Netanyahu och Rysslands president Vladimir Putin en "röd telefon"-jourlinje mellan den högre ledningen för Israels försvarsstyrkor (IDF) och ryska styrkor som opererar i Syrien.

  Eftersom Israel genomförde rutinmässiga attacker mot iranska och Hizbollahs mål i Syrien, ville Israel och Ryssland undvika en oavsiktlig konfrontation med varandra.

  Men den jourlinjen har enligt uppgift nu avbrutits.

  I natt genomförde det israeliska flygvapnet attacker mot flera mål i och runt den syriska huvudstaden Damaskus, inklusive en ballistisk missilbas. Men till skillnad från vissa tidigare luftangrepp utfördes denna inifrån israeliskt luftrum.

  Israel är helt enkelt rädd för att Syrien kan bli en farlig koppling mellan Ryssland och Israel.

  https://www.israeltoday.co.il/read/dangerous-disconnect-between-israel-and-russia-in-syria

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 14. En välsignad helg i Herren

  Som jeg har skrivit tidigare om, så kommer nästa inlägg att handla om att vi står på tröskeln till det tredje världskriget och Jesu återkomst. Kriget i Ukraina kör på och ofta glömmer vi eller inte är uppmärksamma på att det utvecklar sig dag för dag, där både NATO/USA och Kina/Ryssland förbereder sig för krig.

  Jesu återkomst är närstående och det ögonblick, där våra kroppar bliver förandlade och Jesu hämtar sin församling närmar sig med hast.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och utvecklingen i Kosovo hör därtill enligt min mening. Det är förutsagt att den lilla konflikten som är starten på det tredje världskriget inte kommer sluta utan breda ut sig. Med tanke på att USA, EU och Nato skickligt hanterat situationen i Ukraina hittills så behöver Putin nu bryta det mönstret. Jag har en Kosovoalban som kollega på jobbet och han visade mig rapportering från deras medier om situationen där. Enligt deras media är denna nya konflikt inte bara en konsekvens utav motsättningar mellan Serber och Kosovoalbaner pga valet som var där nyligen som vi får höra i svensk media utan att Wagnermilis har blandat sig i det hela och försöker destabilisera läget för att få till en ny storkonflikt likt den som var på 90-talet. Kollegan tror att Putin gett Wagnermilisen order att bege sig dit för att skapa destabilisation. Putin är givetvis mycket väl medveten om att Jugoslavien är en krutdurk och att motsättningarna mellan folkgrupperna där sedan kriget aldrig normaliserats utan det finns alltjämt spänningar. Det kan räcka med en gnista för att på nytt blossa upp till ett inferno. Kan Putin åstadkomma det så blir det genast mycket svårare för USA/Nato att hantera situationen då man plötsligt har två mycket svåra konflikter att handskas med. Putin behöver dessutom inte lägga särskilt mycket resurser där utan lyckas man tända gnistan så sköter dom det själva och han kan koncentrera sig på att lägga resurser på Ukraina. Medan USA/Nato behöver lägga resurser på två områden. På så sätt ser Putin till att dränera USA/Nato på resurser.

   Hälsningar Björn Ekholm Grimsås

   Radera
  2. Guds frid, Björn.
   Tack för en väldigt intressant iakttagelse, och så kan mycket väl vara. En liten konflikt som håller på att utveckla sig till något helt stort och mycket värre. Sedan har vi samtidigt Kina/Taiwan konflikten, som i så fall skulle utmana USA/Nato på flera håll och kanter.

   Hälsningar
   Mikael

   Radera
 15. Har läst att vilddjurets märke kommer med AI, Elon Musk vill ju att människan skall operera in ett chip i hjärnan för att vi skall hänga med i utvecklingen. Detta har blivit "godkänts" och under test. Men vem vet, kanske är det kopplat till detta digitala id-system.

  SvaraRadera
 16. Hos 4:3 - Därför sörjer landet och allt som lever där tynar bort, både markens djur och himlens fåglar och havets fiskar försvinner.

  Forskarna försöker analysera och förstå varför miljontals fåglar har försvunnit de senaste åren. Hosea profeterade om detta ändetidstecken för flera tusen år sedan, och i dag ser vi ett uppfyllande av denna profetia

  https://www.svd.se/a/abL5j5/darfor-har-miljontals-faglar-forsvunnit

  Mikael

  SvaraRadera
 17. Kosovo!

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Kosovo

  Majoriteten idag i Kosovo är muslimer! Området är omstritt och är inte medlem i FN! Har tidigare tillhört Serbien!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är du Kosovo Alban och har hittat hit till Sverige?

   Radera
  2. Nej! Jag är inte Kosovoalban! Har även skrivit inlägget från Aftonbladet gällande Natosoldaterna!

   Radera
  3. Vad får dig att tro att jag skulle vara en Kosovoalban? Är du Kosovoalban eller från vilket land kommer du ifrån?

   Radera
  4. Tänkte bara att du hade kommit som flykting! Du kan en del om länderna.

   Radera
 18. Det är Natosoldaterna som skapar problemen!

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zEXRmq/oroligheterna-i-kosovo-natosoldater-som-skapar-problemen

  SvaraRadera