söndag 6 juni 2021

Talet om Jesu återkomst skapar bestående frukt i våra liv

 


”Jag är säker i min tro, och fullständigt överbevisad att vi snart står inför en av tidernas största och mäktigaste händelse. Herren själv kommer att stiga ner på skyn för att rycka upp och hämta sin församling och brud till sig, för att vi ska vara tillsammans med honom för evigt. Generationer före oss har längtat och suckat efter att få uppleva den dagen, men vi är den generation som kommer  att få nåden att se och uppleva Guds ord gå i fullbordan.”

Uppryckandet är den dag då Herren kommer att göra allt nytt.

1 Kor 15:51 – Se, jag säger er hemlighet; Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda och de döda skall uppstå odödliga, och vi skall alla förvandlas. 

I ett nu, vid den sista basunens ljud kommer vi att fullständigt förvandlas. Ordet ”i ett nu”, är ordet ”Atomos” på grekiska, som betyder ”något som inte kan delas”. Vi talar alltså om ett splitt sekund, ett kort ögonblick, som infinner sig vid den sista basunens ljud – ett ögonblick som fullständigt förvandlar allt! Det är ett ögonblick som inte kan delas med något annat, det har enbart med Herren och hans brud att göra.

Herren har lovat, att från just det speciella ögonblicket, kommer vi aldrig att bli de samma igen. Om vi får en förståelse och en uppenbarelse av själva betydelsen av ”i ett nu”, så ville det förändra vårt sätt att tänka och leva. Det ville ge oss evighetsperspektiv, och vi ville få en annan uppfattelse av Jesu komma. Detta ”nu” är nämligen dagen då han kommer att göra allt nytt. Allt annat i våra liv blir en parantes i förhållande till just det ögonblicket - dagar av seger, tider av förtvivlan, stunder av glädje eller frustrationer. Allt samman betyder helt plötsligt ingenting i förhållande till det som vi har i vänta. Det som verkligen betyder något, är det som han har lovat att vi skal bli till en gång.

Frukt i våra liv
När Herren talade till mitt hjärta om att han snart kommer tillbaka, påverkade det mitt liv på många områden. Saker som tidigare var viktigt, blev helt plötsligt inte så viktigt längre, och automatiskt skedde en omprioritering i mitt liv.

Budskapet om Jesu återkomst berör och skapar bestående frukt i våra liv. Det får oss bildligt talat ner på knä, så att vi i helighet och förväntan kan sträcka oss mot honom, som förmår att bevara våra hjärtan och tankar i sig. Några av de frukter som jag menar att budskapet om Jesu tillkommelse skapar i våra liv är:

Förväntningens glädje.

Församlingen föddes i förväntning i hans återkomst. Redan efter uppståndelsen, innan Kristi himmelsfärd, så frågar lärljungarna om tiden nu var inne för Jesus att återupprätta riket åt Israel (Apg 1:6). Men någonstans på vägen förlorade församlingen förväntningens glädje. Vi förlorade kärleken och tanken om att vi snart skulle se honom sådan som han är. Den dagen vi blev frälsta fick vi en nedlagd längtan i våra hjärtamn att leva för det som ”ögat inte har sett, och örat inte har hört och människohjärtan inte kunnat ana” (1 Kor 2:9). Evighetsperspektiv blev nedlagt i oss, och vi vet att detta livet inte är vårt allt och vårt ett. Vi hör till skaran som älskar Herrens tillkommelse, där Jesu återkomst är vårt hopp och vår glädje i våra liv.

Ett heligt och avskilt liv

Synd och världslighet står i motsatts till den första kärleken och längtan efter hans återkomst. Vilken brud gör inte besvär med att förbereder sig inför sitt bröllop? Vi, hans brud, väntar med iver på den dag vi kommer att få se honom sådan som han är. Då är väntans tider slut, och vi kommer äntligen att förenas med Jesus. Den tid vi lever nu är en tid av förberedelse. Vi önskar att leva ett välbehagligt liv, avskilda för honom och hans rike. Förståelsen av att vara en främling och ännu inte riktigt hemma, blir allt mer påtaglig. Vi låter Guds renande eld luttra och helga våra liv så att vi blir rena kärl som är honom välbehagliga.

En nöd för en förlorad mänsklighet

Det handlar om människor! Människor som Jesus redan betalat priset för. Människor, köpta med Guds eget blod, men som ändå är på väg till evig förtappelse. Om vi kunde få en liten skymt av evigheten, och om vi för en kort sekund kunde höra ropen från helvetets djup. Om vi fick möjlighet att höra den bön som ständigt blir sänd från avgrundens plats: -Sänd någon att varna från detta ställe! -Sänd någon att berätta om sanningens ord! -Sänd någon att berätta om Jesu dyrköpta seger och kraften i hans blod!

Det är förtappta själars förtvivlade rop. Den andliga verklighet som tusentals människor upplever varje dag, när de går in i evigheten utan Gud. Talet om Jesu återkomst väcker nöden för människor i våra liv.

Avslutning

”Jag blev träffad av en kärlek som kom direkt från ditt hjärta. Den stred och gick igenom dödsskuggans dal för mig, och mötte mig i min hopplöshet. Inga omständigheter eller makter från avgrunden, kunde hindra den från att nå mitt hjärta. Den bär allt, även i de stunder jag inte själv kan eller orkar bära. Den tror allt, även i stunder när tvivel och missförströstan överskuggar och fördunklar mina ögon. Din eviga, heliga och underbara kärlek! Du som är kärleken, som kallar oss dina ”utvalda, heliga och älskade”. En dag kommer det att bli uppenbarat och helt tydligt, och vi kommer att märka se din villkorslösa kärlek på våra egna kroppar. Vi blir genomsyrade av din kärlek, där du ger oss din fulla uppmärksamhet - omslutna av den himmelska härligheten och ständigt närvarande av den Sanne, Helige Guden.”

Jesus kommer snart!

 

42 kommentarer:

 1. Ja när herren gav mig den där drömmen jag fick för 4-5 dagar sedan har den gjort mig extra laddad och vaken på nu kan det ändå inte vara någon längre tid kvar för den drömmen var så träffande och perfekt också med tanke på hur världen ser ut nu och vad som väntar för alla som blir kvar när herren hämtat hem sin församling, när vilddjuret träder fram när de olika chippen som de pratat om ska opereras in i ögat, hjärnan, högra handen eller i pannan och chippet som ska varna för covid smitta innan de har fått det och nu senaste EU:s digitala id som skulle bli one new on-line som påminner om något liknande som en ny världsordning.

  Guds Rika Välsignelse Bröder & Systrar stå Jesus mycket nära nu drar det ihop sig känns det som.

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Segraren, och tack för det du delar.

   Ja, det känns verkligen på det sättet som du beskriver. Det är nära och det drar ihop sig nu. Det är också det som Herren har lagt på mitt hjärta, och något jag på ett särskilt sätt kommer att dela i nästa inlägg. På samma sätt som att tiden snart är klar för Herrens barn att bli uppryckta, är också tiden inne för en New World Order, en globalistisk agenda och vilddjurets system. Satan väntar bara på att Herrens barn ska bli borttagna, så "hans man" kan träda fram och inta platsen på världsscenen.

   Tidne är kort och Jesus kommer mycket snart tillbaka!

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. Jo Holger Nilsson skrev desto mer om det som EU vill genomföra nu på alla människorna på denna jorden trotts att det är 1 miljard människor de fattigaste människorna på denna jorden som saknar identitetshandlingar så ska de likväl dra in alla människorna på denna jorden att de ska tvingas på det där chippet i högra handen eller i pannan oavsett om de vill ha det eller ej och oavsett om de behöver det eller ej ska alla ändå tvingas på det, strax åker rullgardinen ner för gott för ett normalt och trevligt liv här på jorden i sin nuvarande form, då rycker herren hem sin församling då vi åter får träffa de som gått före hem till vår allas gemensamma far & kung. Trösta er med de orden syskon tills vi är hemma för evigt.

  Guds Frid och Kärlek i överflöd till er alla Bröder & Systrar

  Segraren

  SvaraRadera
 3. Jag är inte lika överbevisad, jag utgår det blir genom den naturliga döden, men återstår att se, ingen har en susning om när det sker, varken dag, vecka, år, årtionde eller århundrade, när det händer så händer det, till dess är det viktigaste och egentligen det enda viktiga att stå fast och stark i sin tro på Jesus Kristus som vår frälsare och Guds son, ingen kommer till Fadern utom genom mig säger Jesus, jag är vägen sanningen och livet,den som tror på mig skall inte förgås

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1 thess 10
   och till att vänta hans Son från himmelen, honom som han har uppväckt från de döda, Jesus, som frälsar oss undan den kommande vredesdomen.

   Läs också 1 thess 4 16-17

   Radera
  2. 1 thess 4 16-17

   Ty Herren skall själv stiga ned från himmelen, och ett maktbud skall ljuda, en överängels röst och en Guds basun. Och först skola de i Kristus döda uppstå; 

   sedan skola vi som då ännu leva och hava lämnats kvar bliva jämte dem bortryckta på skyar upp i luften, Herren till mötes; och så skola vi alltid få vara hos Herren.

   Radera
  3. Många missförstår Upp 7, som beskriver en skara som kommer "ur den stora bedrövelsen.
   Det blir en kämpig tid om du räknar med att vara kvar.

   Sedan fick jag se en stor skara, som ingen kunde räkna, en skara ur alla folkslag och stammar och folk och tungomål stå inför tronen och inför Lammet; och de voro klädda i vita, fotsida kläder och hade palmer i sina händer. 

   Och de ropade med hög röst och sade: ”Frälsningen tillhör vår Gud, honom som sitter på tronen, och Lammet.” 

   Och alla änglar, som stodo runt omkring tronen och omkring de äldste och de fyra väsendena, föllo ned på sina ansikten inför tronen och tillbådo Gud 

   och sade: ”Amen. Lovet och priset och visheten och tacksägelsen och äran och makten och starkheten tillhöra vår Gud i evigheternas evigheter. Amen.”

   Och en av de äldste tog till orda och sade till mig: ”Dessa som äro klädda i de vita, fotsida kläderna, vilka äro de, och varifrån hava de kommit?” 

   Jag svarade honom: ”Min herre, du vet själv det.” Då sade han till mig: ”Dessa äro de som komma ur den stora bedrövelsen,

   Radera
  4. Skall vara 1 thess 1:10

   Radera
 4. Vi behöver be för de som tagit vaccinet och även att övriga håller sig undan det så långt det är möjligt! Det är ingen naturlig utveckling det som sker och märket finns i vaccinet.

  Fin dag kära bloggare/Bengt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen, märket är ingen symbol märket är Satans namn och modifiering i människors dna,(likt gmo som har en patentägare) the book of life, det moddifieras i människor på löpande band varje sekund nu.


   Radera
  2. Nanopartiklarna aktiveras inte direkt.
   Det kommer dröja innan effekten av vaccinet "kickar in".
   4-6 veckor innan man blir magnetiserade.
   Hydrogel omvandlar nukleus att bli magnetiskt så att det går att avläsa i pannan eller handen.
   Pannan symboliseras i Bibeln av en viljehandling.
   Det kan också vara så att märket aktiveras på andra sätt eller en kombination.

   Radera
 5. Jag har tagit andra dosan i fredags, ingen magnetism, lukta illa och annat trams man läser här, blev inte ens sjuk,
  Det enda var att det ömmade i muskeln på ovanarmen där sprutan sattes, det varade ett dygn, märket finns i vaccinet är bara hitta på och har inget understöd från Bibeln, jag tror på Gud, Jesus, den heliga ande och Bibeln, och underhåller min tro varje dag, irrläror och markpersonalen ställer jag mig kritisk granskande till
  Halleluja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt
   Vi måste pröva allt med biblen
   För mig är det ganska allvarligt att ändra Guds ord, ifrån som det står..
   Inspirerar av Den Helige Anden
   Mot alla mänskliga röster nu
   Som inte stämmer med biblen
   Märket kan inte finnas invaccinet som tas i armen
   Läs som det står .. högra hand eller pannan
   Men det lutar dit
   Men än är vi inte där
   Men tror det går fort nu
   Sist i uppenbsrelsebok står en varning
   Att lägga till eller ta bort från den boken
   Innebör straffdom
   Inte mina ord
   Utan Guds ord
   Vi läser biblen som det står
   Gud vill inte vilseleda oss
   Utan även ett barn skall förstå
   Guds frid !!

   Radera
  2. Det går inte att kräva att människor skall bära ett märke, det behövs skapa någon orsak till varför vi skall bära märket, orsaken skapas nu när alla vill gå till idrottsarenan, kyrkan eller GEKÅS, när pass krävs, kommer ingen hinna kolla alla, då kommer idén att vi skall ha ett elektroniskt märke för att kontrollen skall funka.

   Radera
  3. Exakt kyrkan är nu vaccin-central istället för gospel karavan.
   Ordet tvingar heter på grekiska poeio och kan närmast översättas med ett moderiktigt bindande avtal som utförs likadant överallt.
   Precis som vaccineringen.
   Vildjuret (<Regering och Riksdag) tvingar ingen utan det förmår alla på ett övertygande sätt så att det blir tvingande.
   Det stämmer också exakt med vaccinen.
   Dvs något som uppfattas som gott och nyttigt om det görs.
   Om du inte gör det är du inte solidarisk.
   3 bevis på att vaccinet är vildjurets märke.

   Radera
  4. Charagma betyder blåmärke på grekiska.

   Vilket kan vara av visst intresse för diverse namnlösa individer.
   Märket är bara en genetisk markör.

   Huruvida du blir magnetiserade efter 4 veckor eller 8 månader är relativt ointressant.
   Vad som är faktum är dock att vaccinet kommer att krävas för snart allting.
   Resa,bada,bio,klippning dvs allt som går att köpa och sälja.

   Radera
 6. Det finns visst en möjlighet att märket har integrerats tillsammans med injektionen. Märket är även omnämnt i Daniel 2:43. Järn och Lera! Nanopartiklar.

  https://beforeitsnews.com/eu/2021/05/shocking-live-blood-analysis-after-vax-look-2672521.html

  Bengt

  SvaraRadera
 7. Det finns ju ingen som helst anledning att ta någon vaccinspruta om man litar till 100% på Jesus, dessutom står det ju i bibeln att man ska akta sig för att gå i satans listigt utlagda fäller för att även försöka få de på fall och idag är på väg att lyckas med den avsikten han hade med det han önskade. Men de som inte har någon tro på Jesus eller har en vacklande tro på Jesus då är det ju fullt naturligt att vissa kristna då tar vaccinspruta trotts att de inte behöver någon och där tron inte är modern och väl genomtänkt utan att det körs runt i gamla förlegade hjulspår.

  SvaraRadera
 8. Ja det finns ju verkligen ingen anledning att utmana ödet med något sådant vaccin med en sådan innehållsförteckning som de vaccinflaskorna har när vaccinet inte ens är väl testat utan tillverkat i ett rent hastverk sen får folk kalla det vad de vill om oss kloka irrläror, foliehattar, konspirationsteorier och allt möjligt som de hittar på och folk som folk som till och med blir arga och där vissa slänger ur sig oförskämdheter när man bara vill dem väl, när de inte förstår bättre än vad de gör. Tack Bengt för det du skrev man ska inte utmana ödet på sådant riskfyllt, vi har bara en kropp att leva med här på jorden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vad har du kallat mig segraren? Har du glömt eller förträngt det? trots att jag konfronterade dig, och jag la ut vad du skrivit och det var väl inte jättepassande för en som är kristen mot en annan som är kristen med avvikande åsikt i en fråga, la ut mitt namn och telefonnummer, men du var tyst som en mus då, och agerade väl inte direkt som en segrare utan mer som en fegis

   Radera
 9. Jag har inte tagit någon spruta, och gör det inte heller i framtiden!! Jag lever i Jesus beskydd...

  SvaraRadera
 10. Titti 22:56. Väldigt bra skrivet, särskilt att lägga till eller ta bort från Bibeln innebär straff dom. Det jag stör mig mest på är väl som någon skrev för någon dag sedan att tar man vaccinet kommer man till helvetet, rent och skärt oförskämt, det är det endast Gud som vet, och för Gud är allt möjligt..

  Guds nåd och kärlek

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ditt inlägg den 7/6 svarade jag på med 3 bibelställen, texter, läser du inte bibeln, är det bara ditt eget tyckande som gäller?

   Radera
  2. Hej 'anonym'. Jo jag läser Bibeln varje dag, just nu är jag i Markus evangeliet. Och Jesus inridande till Jerusalem på en åsna. Men sedan är det så många anonyma inlägg och man vet inte vem det syftar på och till vem det är skrivet till. Mitt inlägg den 7/6 var väl att inget vet något om den dagen, veckan, månaden, året eller t o m årtiondet. Fick jag svar på det från dig? Är det något jag skrivet som är fel ftån Bibliskt synpunkt

   Radera
  3. När du skrev här ovanför den 7/6
   svarade jag dig med 3 texter som ger dig sanningen om du vill veta den.
   1 Thess 1:10
   1 Thess 4:16-17

   Upp 7
   Och en av de äldste tog till orda och sade till mig: ”Dessa som äro klädda i de vita, fotsida kläderna, vilka äro de, och varifrån hava de kommit?”

   Jag svarade honom: ”Min herre, du vet själv det.” Då sade han till mig: ”Dessa äro de som komma ur den stora bedrövelsen,

   Radera
  4. Aldrig fel med sanningen:) Sedan kan jag kanske tycka ditt svar är lite konstigt, med tanke på mitt inlägg, jag har aldrig ifrågasatt uppryckandet, utan skrev om den dagen vet ingen, blir kanhända lite konstigt och fel när det spekuleras, för det flyttas ju fram hela tiden i takt med att egna teorier, tankar, drömmar inte infrias, blir det inte i maj, skrivs det att det blir när vaccineringen blir klar, blir det inte då kommer ett nytt halmstrå att hoppas på osv

   Radera
  5. Du skrev, //Jag är inte lika överbevisad, jag utgår det blir genom den naturliga döden//
   Om den dagen vet vi att den är mycket nära, se på Israel som slog "rot" 1948, sedan bildas stam grenar kvistar och när löven spricker ut är änden nära. "Vi är mycket nära"

   Radera
  6. Imsen sa ju redan i slutet på60talet att det handlade om månader, har gått 50 år sedan dess och han är inte den enda som haft fel. Judarna skall omvända till kristna först och det har inte skett än, viktigast är att underhålla sin tro till JeUs Kristi vår Herre, och inte bli ljummen,så löser han det, eller som det står i Bibeln oroa dig inte för morgondagen för var dag har nog av sin plåga

   Radera
 11. Ett varmt tack även till dig Segraren! Vi behöver be om Guds beskydd och hjälp när vi ser vad som sker och informera och varna våra bröder och systrar. Hela samhället är på väg att ställas om och det har gått fort, effekterna av injektionen har vi ännu inte sett men att det kommer vet vi. Första vredes skålen innebär att det kommer uppstå sår rodnader böld liknande utslag på de som tagit märket och det har redan skett men kommer ske i större omfattning längre fram, men att det rör sig om hälsoproblem går det göra en koppling till att det är vaccinet som kommer att utlösa detta. Det är så pass bedrägligt att de som inte låtit sig injiceras med giftet löper risk att smittas av det, biologiskt vapen?

  Bengt

  SvaraRadera
 12. Jag håller verkligen med Anonym att det är verkligen nära Det som herren har gett mig är verkligen ett klart bevis på på det annars hade herren inte givit mig den drömmen och det som jag fick uppleva, sen får en viss man dilla vad han vill och ha sitt gammalmodiga och vilseledande tänkadet för sig själv och inte försöka lura in andra på samma konstiga och omoderna ideer är man vaken och ser vad som händer i världen då märker man lätt att det snacket han för inte håller.

  SvaraRadera
 13. Och vad är det för konstiga och omoderna vilseledande idéer jag har? Jag är ju inte dummare att jag fattar att du syftar på mig, du har ju undrat om jag tror på jultomten med, och svaret är nej, och sedan lovar jag återkomma på heder och samvete om jag blir sjuk av vaccinet, blir magnitiserad får bölder rodnadet etc, jag vill verkligen inte skrämma folk med vaccinet, för mig är det i grunden en ickefråga, finns väl tydligare konkreta saker som har stöd i Bibeln som är viktigare, som man borde vara mer vaken på som tex det kontantfrka samhället,talas ju aldrig om hur myndigheter kan följa oss via vår kreditkort, traditionella pass, datorer, mobiler osv,

  SvaraRadera
 14. Jag har inget som helst intresse av att ringa till, man märker ju tillräckligt och mer än det hur du gör bort dig med din aggressiva och dåliga uppförande på den ytterstatiden.blogspot.com så det handlar inget om att jag är någon mes vad du nu har fått det ifrån?+ mycket annat som du skriver dock inte allt, grattis Sportcarl

  SvaraRadera
 15. Jag har i flera år gått in här och läst
  Följt med spänning om uppryckelsen främnst
  Tidstecken och bibelord som stödjer
  Tyvärr tycker jag det har spårat ut
  Det är för mycket stridigheter
  Istället för dela Gudsordet
  Diskuteras vaccin och hot om vad som skall hända dom som vaccinerats
  Det är för mycket som inte stämmer
  Märket ör inte vaccinet
  Kan inte hitta det i biblen
  Läser dagligen Guds ord
  Sen 32 år. Blev frälst 1989
  43 år gammal hittade jag äntligen hem till Herren
  Har lyssnat mycket på Dan Johansson
  Holger Nilsson
  KG Larsson
  Göran Duveskog
  Och många fler för mig trovärdiga gudsmän
  Har aldrig hört dom nämna märket som ett vaccin i armen. Covid 19 tas dessutom i axelmusklen mest
  För mig känns tyvärr det inte trevligt när det är så mycket trakassier sins emellan
  Så jag lämnar nu att diskutera mer här
  Gud välsigne er 🙏❤️

  SvaraRadera
 16. Instämmer i allt det du skriver Titti det är sorgligt att det har blivit som det har nu, några som tycker olika och någon enstaka som inte kan respektera vad den andra skriver för att det inte stämmer med hur hen tycker det ska vara skönt att veta jag inte är sådan, ja tänk bara några år tillbaka i tiden då var det inga trakasserier alls här då kunde var och en skriva som den ville utan att bli påhoppad och tillrätta visad för att någon tyckte något annat. Gud välsigne dig Titti

  SvaraRadera
 17. Kära Syskon,

  Jag är enig i dom senaste inläggen i forhållande till att skriva i kärlek till varandra. Den här hemsidan går ut på att samla syskon som har samma mål och syfte, att studera tidens tecken i väntan på Jesu återkomst.

  Det betyder inte att vi behöver att vara eniga i allt, men att all form för diskussion sker i kärlek. Det ville vara tråkigt att alla kommentarer skulle godkännas först. Det vill jag gärna undgå. Men om det behövs för att behålla den goda tonen och kärleken i Kristus, så blir det på det sättet.

  När det kommer till vaccinen, så är det svårt att undgå att tala om den när man ser den stora bilden i allt som händer. Som jag har skrivit tidigare tror jag inte att vaccinet är själva vilddjurets märke, men det är upptackten och ett steg till nästa stora kontrollsystem.

  Så allt som sker är en del av ändetidens utveckling. Det kommer mitt nästa inlägg att handla om som kommer ut på söndag.

  Så var välsignade och rätta blicken mot himlen - Jesus kommer mycket snart!

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 18. Amen halleluja Mikael bra skrivet jag tycker precis likadant själv och hoppas innerligt att det så ska förbli. Det mår vi bäst av alla.

  SvaraRadera
 19. Idag var det solförmörkelse men jag har inte märkt någon skillnad från andra dagar och den 26 maj var det blodmåne men inte heller den var det någon notis om från någon del av världen, det kanske inte stämde det som de hade förutsagt att det skulle bli ungefär som med väderleksprognoserna.

  SvaraRadera
 20. Telefonen fastnar vid injektionsstället.
  -Ja det är kanske inte så svårt att lista ut vad det kan vara.
  Anledningen till att Holger Nilsson,Bernt Isaksson, och Lars Enarsson inte vill eller kanske vågar dra slutsatsen att vaccinet är Märket stavas pengar.
  Varken deras bönegrupp,eller samling eller olika initiativ skulle nämligen inte få några pengar eller ekonomiska bidrag.
  Att ingen präst, pastor förkunnare pratar om att märket finns i vaccinen är också svidande pinsamt.
  Ordet tvingar kommer från ordet prasso som betyder utövad handling enligt ett förutbestämt mönster eller mode.
  Därutöver utfört av den högra handen eller bara som en handrörelser.
  Appropå att telefoner,magneter och andra föremål fastnar vid vaccinsticket.
  https://www.brighteon.com/cc9434b9-53ad-40a9-b2fb-73c8d78807b0

  Cell Phones Stick to Injection Site

  SvaraRadera
 21. Varken min telefon eller magneter fastnar vid injektionstället på mig, vore kul Mikael om du kollar upp det med någon du vet tagit vaccinet,, någon ljuger och hittar på Mikael. Vad säger du? Låt sanningen komma fram, jag tror ju på tomten enligt segraren, så tycker du Mikael skall visa dig seriös och vart skåpet skall stå, jag har ju beskyllt för att inte vara 'riktig' kristen när jag ifrågasatt än det ena än det andra påståendet, nu är det upp till bevis. För mig kommer det säga hur seriös denna sidan är, har jag fel kommer jag krypa till korset och erkänna det, har jag rätt kräver jag inget mer än att du säger resultatet, testa gärna på några stycken, tycker personligen deet är tråkigt att det gått så långt,

  SvaraRadera
 22. Vad säger du Mikael om att kristna går på andra kristna med avvikande åsikter, som här ovan Holger, Bernt och Lars, oOch vad säger du om att magnet och telefonen fastnar vid injektionsstället

  SvaraRadera
 23. Sportcarl har du inte läst vad Mikael skrev eller är du dyslexi? Jag har påpekat det för dig massor med gånger men vad hjälper det inte ett dugg du fortsätter ändå med din aggressiva ton och dina på hopp på vad andra håll dig till är det så svårt för , tydligen är det det d.Ditt mål är helt klart att förstöra den här bloggen som mikael W. skapade 2014 men som har förstörts allt mer ju längre du håller på med ditt tjafsande med oss andra hela hela tiden, kan du inte låta den här bloggen vara som både jag, Mikael W. med flera vill ha den dock inte du Sportcarl för ditt mål är solklart vad det går ut på och det är att förstöra den helt. Den här bloggen har varit helt perfekt innan just du Sportcarl klev in här sedan började raset låt oss andra skriva som vi vill och lyfta fram tecken på Jesu ankomst som den här sidan är skapad för både enligt Mikael W. och mig + flera andra dock inte du Sportcarl som bara är ute efter att förstöra sidan som alla araberna vill med Israel, kan du inte acceptera vad vi skriver och lyfter fram som herren talar till en del av oss som skriver så lämna då den här bloggen/sidan för all evighet du hör ju inte hemma här det är ju solklart så som du håller på varenda gång någon skriver något som du inte kan tåla att läsa, det är toppen bra att du tror på Jesus men låt bli med din aggressiva ton och hacka på folk på allt som skrivs, man har svårt att tro att du är kristen som du håller på det är ingen som gläds över det här mer än du Sportcarl, så för en gångs skull lämna denna bloggen för oss andras bästa för kan du inte klara av en sådan enkel sak, då är det bättre att du Mikael W. portar honom från denna bloggen för evighet eller tills Sportcarl har lärt sig om han är bildad dvs det kan man snart undra så många gånger som man har försökt att lära honom till 0 nytta, för att denna sidan ska kunna vara som förr innan Sportcarls inträde, Sportcarl lyssnar inte på någon kör sitt race varenda gång som om det var hans egna blogg vilket det inte är som han verkar tro.Så porta/ släng ut Sportcarl nu så kommer bloggen bli perfekt igen Mikael W. Sportcarls förstörelse lusta ska inte få denna bloggen på fall tycker jag.

  SvaraRadera
 24. Sportcarl Mikael lägger sig inte i vad andra skriver på sin egna blogg det har han också påpekat tidigare men det har du tydligen också missat, Håll dig till ditt Sportcarl och försök att sköta dig själv även om du har enorma problem med det som vi alla andra märker, men som vi andra försöker att inte bry oss om in i det längsta. det blir bäst så för oss alla på denna bloggen, låt var och en skriva det den vill och lyfta fram det som kan vara tecken på herrens återkomst eller farligt för en människa att ta, man behöver inte bry sig om vad andra skriver om det inte passar den personen, då låter man det bara vara. Vi ska vara positiva och kärleksfulla mot varandra och bara kommentera någon annan som skriver om man tycker det är något positivt som passar just den personen som läser det någon skrivit, tycker man däremot inte det då låter man helt enkelt bli att kommentera det denne någon har skrivit, svårare är det inte att hålla en god ton och vara kärleksfulla och positiva mot varandra något att tänka på Sportcarl även om det känns tungt för dig nu, för du vill ju något helt annat som bekant som vi önskar att du slutar upp med med glädje för oss alla andra och säkert också för dig själv innerst inne.

  SvaraRadera