söndag 5 september 2021

På väg mot vilddjurets märke”När kristna tar del av nyheter som det här, så borde alla varningslampor blinka och göra oss särskilt uppmärksamma"!  

Kära Vänner,

Ingen har väl kunnat undgå att ta del av den debat som florerar inom kristna led, när det kommer till frågan om vaccinationen gentemot vilddjurets märke. Det jag upplever är hur frågan, på samma sätt som ute i sämhället, blir något som allt mer delar kristenheten och vi får ett ”för och emot” läger. En del menar att vaccinationen är ofarlig och borde vara en självklarhet, andra att det utan tvivel är vilddjurets märke, som till varje pris ska undgås.

Min åsikt, som jag tidigare har givit uttryk för, är att sprutan inte är vilddjurets märke, men den är ett förstadium och kan vara kopplad till det.

Det finns utan tvivel en global aganda, som går ut på att skapa bättre och mer omfattande kontroll än den vi har i dag. Det betyder att det inte blir tillräckligt att visa en form for intyg, men att det finns ett behov efter något som är mer mätbart och en tillgänglig data som kan avsläsas direkt.

Ett taturerat vaccinationsbevis

En utmaning som finns i dag, är att det går att fuska med ett covidbeviset. Det gör att regeringar inte är helt trygga med att de vaccinationsbevis som finns är helt korrekta. Det kan lösas genom att själva kontrollsystemet ska kunna implementeras och avläsas direkt på kroppen, så man på det sättet uteslutar möjligheten för att fuska.  

I Italien har den första personen fått tatuerat en QR-kod (Quick Respons), som kan skannas och avläsa om man är fått tillsträckligt många vaccinationer (!). Personligt tror jag inte att dessa tatueringar kommer att bli obligatoriska, men mer att det visar behovet för ett implantat på kroppen, som kan skapa trygghet och säkerhet i samhället.

Chip i handen

Det är ett faktum att nästan 6000 svenskar redan har ett inopererat chip i handen i dag (tal från 2020). Det var bland annat det här som Kenn Peters såg i sin profetiska syn, när han fick uppleva uppryckandet, antikrist och ändetiden utspela sig.

Jag har skrivit om det tidigare i ett inlägg som kan läsas här.

Kenn såg hur et RFID blev implanterat i handen eller pannan i vedermödans tid, och hur människor blev förföljda som inte tog detta märke som Antikrist och den nya världsregeringen hade infört.

Avslutning

Jes 13: 6-11 - Jämren eder, ty nära är HERRENS dag; såsom våld från den Allsvåldige kommer den. Därför sjunka alla händer ned, och alla människohjärtan förfäras. Man förskräckes, man gripes av ångest och kval, ja, våndas såsom en barnaföderska. Häpen stirrar den ene på den andre; röda såsom eldslågor äro deras ansikten. Se, HERRENS dag kommer, gruvlig och med förgrymmelse och med vredesglöd, för att göra jorden till en ödemark och utrota syndarna som där bo.

När kristna tar del av nyheter som den här, så borde alla varningslampor blinka och göra oss särskilt uppmärksamma. I dag önskar och finns behov för ett hållbart kontrollsystem i en kaotisk värld. För det är också ett faktum att det system man har i dag inte är tillsträckligt. Det finns två saker som går hand i hand – det ena är vilddjurets märke, och det andra är Antikrist. När det ena är här, kan man lita på att det andra också gör sig gällande.

Ryttaren på den vita hästen är Antikrist. Jag är helt överbevisad om att Herren mycket snart kommer att bryta det första sigillet, och en av de fyra varelserna kommer att ropa fram ryttaren på världsscenen. I kölvattnet på den vita ryttaren kommer ett kaos utan jämförelse, och avgrundens portar kommer att öppnas. Det kommer bland annat att innebära ett sataniskst kontrollsystem, den falske profeten och vilddjurets märke.

Tidens tecken pekar på att Jesus mycket snart kommer tillbaka

Guds rika välsignelse


Mikael

 

 

70 kommentarer:

 1. Jo Mikael, vaccinationen och passet ÄR Antikrists märke. Som jag skrivit tidigare här så för att Antikrist och hans agenda skall kunna träda fram så krävs det en global kris av något slag. Något tillräckligt illa för att få alla människor att följa EN väg. Detta virus har möjliggjort detta. Jag ber dig verkligen att se längre bortom att invänta en mänsklig Antikrist. Det är inte alls säkert att det är EN mänsklig gestalt det handlar om utan om en andlig utövelse över många människor. Betänk att det aldrig tidigare i historien har hänt något liknande som implementerar hela jordens befolkning som just nu. Jag säger dig, Mikael, min broder,vi bevittnar just i detta nu detta fördömda märke som Vår Heliga Skrift varnat för så länge.

  SvaraRadera
 2. Gode gud skydda oss allesammans som älskar dig Jesus över allt annat som finns här på jorden, lägg dina skyddande händer över oss allesammans så ingen av oss faller i satans listigt utlagda och gillrade fällor för vilseleda oss bort från dig gud.Det är inte svårt att förstå att ditt snara uppryckande av din församling från denna jorden väntas inom kort med allt som händer nu i en accelererande takt, poliser som stoppar folk som är ovaccinerade att få handla på Lidl till att börja med och med tiden allt fler butiker som kommer att anamma i takt med att fler och fler uppskattar det här vaccinpasset så kommer det som du gud förklarade för oss att i den sista tiden skulle det bli mycket svåra tider och där är vi nu när butik efter butik börjar att ta efter varandra att hindra ovaccinerade från att handla det absolut nödvändigaste som finns nämligen just mat. Gode gud tack att du är med oss hjälper oss i denna speciella tid som nu ligger framför oss som vi aldrig tidigare har varit med om.

  Guds Frid
  Herrens rika väsignelse över er alla

  Segraren

  SvaraRadera
 3. Ni kan inte mena att Gud skulle tillåta mina Gudfruktiga föräldrar att bli lurade till märket genom att ta en vaccinspruta! De tilllhör Herren och kommer aldrig att vilja tillbe odjuret! Nej, jag tror precis som Mikael att detta är steg ett men sprutan är inte själva märket! Krångla inte till det i onödan! Märket ska sitta på högra handen eller pannan och numret är 666. Tydligare kan det inte bli! /Sofia

  SvaraRadera
 4. Frukta icke, du lilla hjord; ty det har behagat eder Fader att giva eder riket. Lukas 12:32

  Oavsett vilka förförelser eller tvång att ta det hemska vaccinet mot covid-19 och covidpasset så säg nej bröder och systrar oavsett vad kostnaden blir! I går när jag var ute och gick nära en sjö såg jag en ängel stå bakom solen, ett kors och HERREN JESUS KRISTUS bakom ängeln och solen och HERREN JESUS KRISTUS gestalt var störst på himlavalvet! Halleluja!

  HERREN sa till mig att jag ska fortsätta förkunna evangelium, men också fortsätta strida mot det hemska vaccinet mot covid-19 och mot covidpasset och varna för dess konsekvenser för de som icke lyder HONOM!

  Vi lever i ändens tid! Efter att ha fått nåden att se detta fantastiska och underbara kommer jag aldrig frukta för någonting och jag vet nu att alla kristna som går emot det hemska vaccinet mot covid-19 och strider mot covidpasset gör HERRENS vilja och är beskyddade av Gud!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är beskyddade av mycket absolut, men likväl är det oerhört många kristna i Sverige och i världen som avlidit pga covid. Vi lever i förgängelsen även vi som tillhör Herren, så inte någon av oss kommer undan döden vare sig av ålderdom, sjukdom eller covid. Inte alla men många har inte klarat av covid influensan.

   Radera
 5. AMEN! Tack och lov! Vilken underbar upplevelse att läsa. Ja, det är en av Den Heliga Skriftens mest allvarliga varningar, man skall absolut inte ta emot märket. Önskar er alla syskon en vandring nära nära mycket nära HERREN JESUS i HANS Kärlek, frid, beskydd & välsignelse. Pray for PRE but prepare for POST. Puss och kram på er! I HERREN JESUS dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack syster Helene! Jag önskar dig och alla andra syskon HERREN JESUS KRISTUS välsignelse, frid och beskydd! Det är bara genom HONOM vi förmår att göra någonting! HAN är min glädje och min lovsång och HAN strider för oss och HAN kommer aldrig överge oss! Amen

   Guds frid

   Radera
 6. V är det enda partiet i riksdagen som säger nej till covidpasset! Moderaterna är allra värst som säger ja till covidpasset! Sd har inte tagit ställning! Kd säger ja till stora evenemang!

  https://www.svt.se/nyheter/har-ar-partierna-for-och-emot-vaccinpass

  Kristna kan definitivt inte rösta på Moderaterna efter deras ställningstagande! Som kristna kan vi påverka de olika partierna! Kristna kan inte heller rösta på S, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna och Kd! Vi inväntar svar från Sd! Säger Sd ja kan inte heller kristna rösta på Sd!

  Vänsterpartiet har en kristendomsfientlig syn och är inte vänligt inställt till Israel! Men jag förmodar att Vänsterpartiet förhoppningsvis har några kristna med i sitt parti! Vi får be för Vänsterpartiets medlemmar att de söker HERREN JESUS KRISTUS och blir vänligt inställt till Israel! För Gud är ingenting omöjligt!

  Vi får också titta på partier utanför riksdagen! Alternativ för Sverige får vi titta närmare på! Kristna Värdepartiet borde vara ett parti som säger nej till covidpasset! Det är dags för Kristna Värdepartiet att göra sin stämma hörd! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge vi lever och går på jorden tycker jag att vi ska försöka påverka olika partier! Framförallt kristna i olika politiska partier de som mycket märkligt nog är helt ovetande vad som pågår! Vänsterpartiet är det enda partiet som säger nej till covidpasset och skulle kunna vara lämpligt att prata med dem! Trots att Vänsterpartiet har en kristendomsfientlig politik och är inte vänligt inställt till Israel så är det det partiet som nu gör helt rätt vad HERREN JESUS KRISTUS säger angående covidpasset! De har tydligen förstått vad kristna i Sd, Kd och speciellt Moderaterna inte har förstått alls! Kristna Värdepartiet bör nu göra sin stämma hörd!

   Nästa höst är det riksdagsval! Känner man med hjälp av Den Helige Ande att man kan och bör prata med dessa riksdagspartier skall man absolut göra det! Även om det skulle vara för sent bara Gud vet det kan fler bli kristna i riksdagen då de skulle förstå vad HERRENS ORD säger! De första skall bli de sista och de sista skall bli de första! Amen

   Guds frid Fredrik

   Radera
  2. Till slut blir det så över hela världen! Därför är det viktigt att redan nu förbereda sig praktiskt och ha på lager!Läste nyligen att de har svårt att frakta och hyllor snart kommer stå tomma! De som kan odla mat får göra så! Andra kontaktar kristna bönder! De som har mycket pengar kan det vara lönt att investera i tomt och skogsmark! Det finns redan idag länder som har infört vaccinationskrav där kristna måste ordna med matförsöjningen själva! Ovaccinerade kristna måste hjälpa varandra redan nu och för de riktigt svåra tider som kommer!

   Det kan vara så att vi redan har gått in i vedermödan och närmar oss den stora vedermödan! Vi vet med säkerhet när Antikrist sätter sig i templet och ställer till förödelsens styggelse!

   Evangeliseringen är A och O! Vi skall förbereda oss andligt men även praktiskt och mentalt! Samtidigt är jag övertygad om att HERREN kommer beskydda oss och hjälpa oss med livsmedelsförsörjningen! Den som är uthållig intill änden blir frälst! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

   Guds frid

   Radera
  3. Matt 24:15-18
   15 När I nu fån se ‘förödelsens styggelse’, om vilken är talat genom profeten Daniel, stå på helig plats (the holy place; KJV) - den som läser detta, han give akt därpå -
   16 då må de som äro i Judéen fly bort till bergen,
   17 och den som är på taket må icke stiga ned för att hämta vad som finnes i hans hus,
   18 och den som är ute på marken må icke vända tillbaka för att hämta sin mantel.

   Lägg märke till att "förödelsens styggelse" kommer att inträffa i Judéen. Detta utgörs av det landområde som omger tempelplatsen. De som befinner sig i Jerusalem och närliggande område instrueras till att fly till bergen för att nå säkerheten.

   Templet kommer byggas upp i Jerusalem och det är bara en tidsfråga! Det templet kommer bli orenat av Antikrist! Men det ena behöver inte motsäga det andra då det hemska vaccinet mot covid-19 i högsta grad är antikristligt med covidpasset som dess satanistiska instrument där världen tvingas in under The New World Order som är en satanistisk världsordning!

   Mbs Mohammed bin Salman var den som låg bakom Abrahamöverenskommelsen, som också är för det hemska vaccinet mot covid-19! I Saudiarabien måste privat och offentligt anställda vaccinera sig för att gå till kontoret! Vi gör klokast i att vara uppmärksamma på både det hemska vaccinet mot covid-19, 5g:s påverkan på de vaccinerade och vedermödans tempel! Det finns säkert fler definitioner på vad detta innebär!

   Men HERREN JESUS KRISTUS gav ett tydligt speciellt tecken på att vi ska vara vaksamma när förödelsens styggelse inträffar ty då vet vi att nedräkningen definitivt har börjat till uppryckandet av församlingen och till vår Underbara HERREN JESUS KRISTUS återkomst! Maranata

   Guds frid

   Radera
  4. Nej! Någon efterhandskonstruktion kan det inte vara då det står i Bibeln!

   Matt. 24:21-22
   21 Ty då skall det bliva ‘en stor vedermöda, vars like icke har förekommit allt ifrån världens begynnelse intill nu’, ej heller någonsin skall förekomma.
   22 Och om den tiden icke bleve förkortad, så skulle intet kött bliva frälst; men för de utvaldas skull skall den tiden bliva förkortad.

   Lägg vidare märke till att "förödelsens styggelse" kommer att vara på den "heliga platsen". Denna benämning var omedelbart igenkänd av Judarna som en referens till templet, och specifikt till den del av templet som hyste rökelsealtaret, menoran, och bordet med skådebröden. Den innersta avgränsningen avsedd för förbundsarken benämndes för det "allra heligaste" (most holy place; KJV).

   Exodus 26:33-34
   33 Och du skall hänga upp förlåten under häktorna, och föra dit vittnesbördets ark och ställa den innanför förlåten; och så skall förlåten för eder vara en skiljevägg mellan det heliga (the holy place; KJV) och det allraheligaste (the most holy; KJV).
   34 Och du skall sätta nådastolen på vittnesbördets ark inne i det allraheligaste (the most holy place; KJV).

   Om du följer upp det här uttrycket genom Skriften, så kommer du att finna att det närapå vid varje tillfälle där det förekommer så refererar det till templet. Det används 40 ggr i Moseböckerna.

   Jesus sade att den här händelsen kommer att uppfylla Daniels profetior.

   Dan 11:31
   31 Och härar, utsända av honom, skola komma och oskära helgedomens fäste och avskaffa det dagliga offret och ställa upp förödelsens styggelse.

   Dan 11:31
   31 And arms shall stand on his part, and they shall pollute the sanctuary of strength, and shall take away the daily sacrifice, and they shall place the abomination that maketh desolate.
   (KJV)

   Lägg märke till sekvensen av händelser här. Först kommer "helgedomen" att bli oskärad (vanhelgad, orenad, polluted). Hur? Den kommer att bli orenad genom Antikrists närvaro. Antikrists styrkor kommer att beträda templet. Därefter kommer det dagliga offret att stoppas. Detta är det morgon och aftonoffer som nämns i 4 Mos. 28:1-10. Slutligen kommer ett objekt att resas i templet. Vi vet att det rör sig om ett föremål, eftersom Mark. 13:14 refererar till det som ett ting.

   Mark. 13:14
   14 Men när I fån se ‘förödelsens styggelse’ stå där han icke borde stå (stå där den inte skall; RB) - den som läser detta, han give akt därpå - då må de som äro i Judeen fly bort till bergen,

   Mark 13:14
   14 But when ye shall see the abomination of desolation, spoken of by Daniel the prophet, standing where it ought not, (let him that readeth understand,) then let them that be in Judaea flee to the mountains:
   (KJV)

   Lägg märke till att det här föremålet kommer att vara "stående". Det här är ett tämligen ovanlig term att använda om ett föremål. Vi finner emellertid i Upp. 13:14,15, att en bild av Vilddjuret kommer att resas, och som kommer att ges förmåga att tala. Och alla kommer att befallas att tillbe den eller dö. Jag tror att vi kan vara tämligen säkra på att det som Markus här refererar till, som "stående" på helig plats, och som Daniel nämner som "placerat" i helgedomen, är denna bild av Vilddjuret. Detta är vad som orsakar "styggelsen".

   Jag är ense med dig att det hemska vaccinet mot covid-19 är vilddjurets märke, men inte att bilden är vaccinplåstret! Vi som är kristna tror inte att Gud kommer sitta i templet under vedermödan! Vi är Guds tempel som du helt riktigt säger! Men judarna tror inte detta ännu förutom de messianska judarna!

   Uppenbarelseboken 11 säger att templet och altaret kommer att mätas men inte templets yttre förgård! Vad syftar du på rent fysiskt som kommer att mätas om det inte är ett tempel?

   Som jag tolkar det blir det mer än 144 000 av Israels barns tolv stammar, som överlever vedermödan, då Bibeln säger att på en enda dag blir hela Israel frälst! Det finns inget annat land eller folk, som HERREN JESUS KRISTUS har sagt det till!

   Guds frid

   Radera
  5. Hej Fredrik!

   Du svarade inte på min fråga i mitt förra inlägg vad det är som rent fysiskt kan mätas förutom templet och altaret!

   Vi är helt eniga när det gäller att det hemska vaccinet mot covid-19 är vilddjurets märke och vi båda kämpar emot det hemska vaccinet mot covid-19 och covidpasset! Bilden är vi oense om och vad Antikrist står för!

   Men det skulle kunna vara så att det vi är oeniga om kan vara rätt båda två! Vi ska vara vaksamma på vad som kan komma att hända när 5g, 6g och 7 g får full täckning och hur vaccinerade kommer att påverkas av detta! Det kan komma att ske hemska saker med de vaccinerade då deras DNA har förändrats genom vaccinet som Gud i sin Heliga Skrift har förbjudet människor att ta!

   Vidare verkar det som efter exempel och vad jag har hört att en del vaccinsprutor kan vara placebo! Men vid tredje sprutan och ytterligare sprutor eller ormens bett som den också kallas kommer det inte på några villkor finnas några placebo sprutor utan är ormens bett direkt med oöverskådliga hemska konsekvenser för de stuckna!

   Gud bor i oss och vi är templet! Men vi kan vara förvissade om att vedermödans tempel kommer att byggas upp där Antikrist kommer ställa till förödelsens styggelse! Så fort den röda kon är godkänd kommer det gå mycket snabbt! Hemliga förhandlingar förs just nu mellan Israel och Abbas! MbS kommer att ha en hel del att göra med dessa förhandlingar som vi ska vara vaksamma på och vad det kan leda fram till! MbS är en ivrig förespråkare av vaccinet tillika med påven, som sagt att vaccinet är ljuset i tunneln där vi ser idag det stora avfallet genom detta hemska vaccin mot covid-19! Covid-19 som i själva verket är ett bakteriologiskt vapen! Vi ser idag sådana tyranner som Macron, Biden med flera som infört tvångsvaccinering! Australien är rena rama diktaturen där interneringsläger nu byggs! Vedermödan har redan startat i dessa länder som även Holger Nilsson på Flammor tar upp! Det är dags att kristna vaknar upp och förstår vilken tid vi lever i! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

   Guds frid

   Radera
 7. Kära Vänner,

  Det är intressant att ta del av era kommentarer och tankar kring vilddjurets märke. En uppmaning till er som inte menar att sprutan är märket, är att ni också är välkomna till att dela er era tankar kring ämnet.

  Är det något som kristna har diskuterat i århundranden, är just frågan om vad talet 666 står för, och vad vilddjuretsmärke egentligen är? Det finns tankar som går i olika riktningar, dels vaccinationet som en del har skrivit om här, andra ett kommande chip i hand eller panna, men det finns också tankar som går på ett märke som identifierar vilddjuret, hans namn och tal, men ur ett islamistiskt perspektiv.

  Broder Tage Bergman, som har delat inlägg på ”Jesus kommer snart” har tidigare delat dessa tankar. Om ni har tid och lust kan ni ta del av Tages inlägg – ”Guds märke och vilddjurets märke”:

  http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2016/04/guds-marke-och-vilddjurets-marke.html

  Guds rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 8. Vi säger grattis till Israel till ett nytt judiskt år! De firar nu Rosh Hashana som är en judisk högtid men framförallt är HERRENS högtid!

  https://bit.ly/3BG36PU

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. En underbar högtid, som jag kommer att skriva mer om i nästa inlägg.

   Guds frid

   Mikael

   Radera
  2. Jag ser framemot ditt nästa inlägg om högtiden Rosh Hashana! Tror att den högtiden betyder något väldigt speciellt för både Israels barn och kristna!

   Guds frid

   Radera
 9. Tag gärna bort detta inlägg
  Men tror att vaccinet är vägen till passet, som är vägen till märket, märket kanske är ett chip eller något liknande för att förenkla hanteringen av stora åskådarmassor, kanske GEKÅS kanske våra större kyrkor måste hantera oss med elektronik för att få öppna helt.
  Om vaccinet vore märket då borde 1thess 1:10/och 4:16 varit uppfyllt innan alla kristna vaccinerat sig, men jag är ovaccinerad och fått höra att jag inte tänker på min nästa när jag riskerar att smitta andra, jag vet åtminstone en "broder" som går ut ur kyrkan om jag går in.
  Vill för övrigt inte lägga ved under brasan, minns hur det gått på andra bloggar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Stor tak för det du delar, och du lägger absolut inget ved under brasan.

   Det är trist att höra att vaccinationen även inom församlingen "delar lägret". Det är ganska oförståeligt. Precis som du tror jag att vaccinationen inte är märket, men kan vara upptackten till det. Argumentet är precis som du säger, om det vore på det sättet, så vore församlingen inte är och både Antikrist och den falske profeten hade varit framme på världsscen just nu.

   Men de sista förberedelserna är där, och det går ruskigt fort. Vårt hopp står till Herrens dybara komma och Jesu församlande av sina barn.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Har mött många Jakobs söner som håller så starkt på sitt släktskap, att dom missar att alla kristna är med i uppryckelsen, alla är vi ett i vår Herre Jesus Kristus, helt klart handlar det om Jakobs nöd, men kan inte tänka mig att troende "söner" är kvar i vreden.
   Vore bra om du kunde ta fram sanningen runt detta.

   Radera
 10. Tack broder för att det fina vår gemensamma far visade dig och att du skrev ner det, så vi andra kunde ta del av det här på denna bloggen har läst det mer än 1 gång och njuter av att läsa det och tack alla syskon för den fina stämningen vi nu har fått syskon imellan mycket njutbart och trevligt att läsa här nu, det gjorde du bra Mikael i samarbete med vår allas gemensamma far.

  Guds Frid & Herrens Rika Välsignelse i Överflöd

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Segraren,

   Och tack för din uppmuntrande hälsning.

   Det är en nåd att få möjlighet att dela tidstecken med varandra, och leva i vetskapen om att Jesus snart kommer tillbaka.

   Jag längtar efter vår dyrbara Herre och Konung, och kan inte vänta med att få möta och se Jesus "sådan som han är".

   Maranatha

   Mikael

   Radera
  2. Tack broder Segraren! HERREN välsigne dig!

   Guds frid

   Radera
 11. Så här ser jag på märket och numret.

  Internets "www" betyder på engelska "world wide webb". Det är med andra ord ett globalt system för att kommunicera, tala och nu även att betala. Eller hur?

  Såsom Johannes såg det, så handlade det om en bild som kunde tala, som man tog emot i högra handen eller i pannan. Det liknar faktiskt mobilen redan, men inte helt.

  Då hebreiskan saknar siffror så motsvarar bokstäver siffror, www motsvarar 666. Och det står att det är en människas tal. Vet ej hur man skall tolka det här, men man skulle ju kunna tolka det som något skapat av människor.

  Betänk också bröder och systrar hur meddelanden från Herren kommer i syner/bilder eller ord/text. Det blir liksom lite likt detta med sms, mms, videos o.s.v. Vi vet vilken kraft som gärna härmar skaparen.

  När det talades ca år 2010 om att betalsystem skulle komma till mobil, som sedan kom att heta swish, så hajade jag till och kopplade att mobilen kommer att få en central roll i det hela. Dyrkandet tycker jag mig se är i full gång hos vissa, de kan inte släppa mobilen utan "tillber" den ständigt.

  Att nu AI och 5g kan kopplas på så att bilden kan tala och få "ande" ja det kanske redan nu testas.

  Så min tanke är att det blir någon form av id märkning på individens hand eller panna t.ex. en tatuering, chip som kan kommunicera med mobilen. Och utan det kan man vare sig köpa eller sälja.

  Önskar er alla syskon HERRENS rika vila, frid, kärlek och glädje i denna tid och för evigt. Önskar att vi alla klarar av att gå nära. I HERREN JESUS namn, det dyrbaraste namnet av alla. Puss och kram på er! AMEN AMEN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser bibeln i mobilen, eller på platta där jag kan bestämma textstorleken själv, detta du skriver att människor dyrkar mobilen, du har inte en aning om varför dom går och tittar så mycket, dom kanske läser bibeln, eller letar väg med GPS.
   Vi skall inte förkasta det som är gott, men jag ser klart att vaccinregistret är en väg till pass,märke.
   Jag är ovaccinerad, använder inte swish använder till 90% bara kontanter i butiker, men praktiskt att kunna betala nya bilen via nätet.

   I min ungdom kom televisionen, då fanns det pastorer som predikade över ljungelden, som dom såg i det blåa skenet på sin svartvita tv.

   Radera
  2. Precis som Du skriver så vet jag inte om vad alla läser på sin mobil om, men det vet å andra sidan ingen människa. Vad vi bägge dock vet är att det dessvärre finns annat att läsa och göra på internet än att ta emot HELIG ANDE och läsa den HELIGA SKRIFTEN - BIBELN.

   Att av medicinska skäl vara i behov av att läsa DEN HELIGA SKRIFTEN - BIBELN via uppkoppling till ett globalt kommunikationssystem, det är väl bra för Dig att den möjligheten finns? Och det är ju i så fall gott.

   Så summa sumarum, jag förstod ej Ditt påhopp om "du har ingen aning om...", för jag har inte skrivit att jag har någon aning om vad alla läser. Det jag skrev var: "Dyrkandet tycker jag mig se är i full gång hos vissa, de kan inte släppa mobilen utan "tillber" den ständigt."

   Radera
  3. Jag reagerade för dina ord, dyrka och tillbe. Kristna finns på olika nätsidor för att sprida kunskap, du kanske känner dig smutsig om du går till dessa sidor, men många kristna finns och berättar om sin tro på olika nätsidor, språket på dessa sidor kanske är obekvämt för en del, men för andra är det samma språk som används på jobbet.

   Radera
 12. Instämmer helt i dina tankar syster, det kommer vi att klara puss och kram i retur till dig HELENE KARLSSON Amen Amen.

  Guds Rika Välsignelse och Frid

  SvaraRadera
 13. Covidrestrektionerna skall släppas sista september, ja där ser man, minns när jag i våras skrev att till sommaren kommer det mesta ha återgått till det normala och återgå till som det var förr, blev dryga månaden senare.

  SvaraRadera
 14. Tror du verkligen på vad du själv säger? Covidpasset ligger på remiss och det är bara ett parti som är emot det! Covidpasset kommer införas även i Sverige så du bör verkligen uppdatera dig vad som händer! Sverige och övriga länder i världen kommer definitivt inte återgå till det normala och som det var förr!

  Flera länder som t ex Frankrike har infört covidpasset! Apartheidsystem kallas sådant! Australien är riktig diktatur där människor inte ens få gå ut och interneringsläger byggs! Om du verkligen tror att det mesta kommer återgå till det normala och som det var förr behöver du verkligen vakna upp och framförallt läsa Bibeln om ändens tid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja annars skulle jag inte skriva det, jag personligen kan börja resa utomlands, åka på fotboll till England, gå på möten, gå på konserter, behöver inte sitta i karantän, sedan om man inte har covid pass är ju inte mina bekymmer, är som om någon skulle säga jag vill åka utomlands men utan pass, jag vill beställa resa men inte betala med kort osv, sedan är det ju bra det är valfritt om man vill ha covid pass eller sitta i karantän, är ju rimligt att ta ansvar, sedan skall vi vara glada för de som vaccinerat sig gäller ju även de som inte vaccinerat sig, från att ha varit bland de värsta länderna i världen är vi nu på en annan nivå och det kan öppnas upp, sedan är ju frågan vad man tycker om vägra ta vaccin och läggas in på sjukhus och fått covid, skall samhället betala det och hur skall vi göra med sjukvårdspersonal som vägrar och kommer jobba med patienter i riskgrupper de är ju potentiella spridare

   Radera
  2. Javisst kan du göra det! Gå på konsert, gå på fotboll, resa utomlands och andra aktiviteter när du använder covidpasset! MEN genom att du ANVÄNDER covidpasset MEDVERKAR du till ett apartheidsystem! Du har tydligen inte alls reagerat på vad som händer i Frankrike, Australien med flera länder! Svåra influensor går också över och snart kommer du med stor sannolikhet ta tredje sprutan o s v till du blir söndervaccinerad!

   Massvaccinering har skapat mutationer som drabbar främst de vaccinerade och covid-19 drabbar nu de som är fullvaccinerade! De som drabbas av covid-19 och som inte är vaccinerade klarar sig oftast väldigt bra, om de förebyggt med c-, d-vitamin och zink! Du skriver sedan om samhället skall betala vilket är en mycket kuslig uppfattning du har som liknar ett diktatoriskt samhälle, som särskiljer olika grupper av människor från vård! Skall då de överviktiga, alkoholister, narkomaner, kriminella inte heller få vård? Du är inne på ett farligt område där länder som gör så såsom du förespråkar kommer gå under!

   Vaccinet mot covid-19 är verkningslöst och mutationer har skapats genom massvaccinering! Dålig mat och dålig livsföring gör kroppen sjuk och med ett sämre immunitetsskydd! Det hemska vaccinet mot covid-19 är i själva verket ett bakteriologiskt vapen! Helt nyligen påträffades i Japan märkliga metalldelar i vaccinet!

   Genom bön och leva nära HERREN JESUS KRISTUS hade du fått ett skydd genom HONOM istället för ett vaccin som förändrar ditt dna sakta men säkert! Läs Psaltaren 91!

   Ja! Restriktionerna upphör i slutet av månaden men varför inte redan idag? Du har inte funderat på varför? Du har tagit ditt beslut och får stå för dess konsekvenser och helt tydligt lyder du myndigheter mer än Gud! Du har inga samvetskval heller genom att använda covidpasset utan följer hellre världens begärelser! Men valet och beslutet du har tagit är ditt!

   Radera
 15. Jag instämmer verkligen/lugnt i det du skriver Israelvänlig, nä det kommer verkligen inte att återgå till det normala igen den/de som tror på sådana tokiga ideer, nä den tiden har varit och kommer inte tillbaka igen, att vi har det så lugnt i Sverige nu jämfört med andra länder det är för det är lugnet före stormen sen kommer svångremmen att dras åt rejält och permanent.Då kommer vi verkligen på känna av svåra tider, då är det viktigt att vi står tillsammans och ber för varandra och stöttarvarandra på olika sätt för det kommer att bli en unikt svår tid som vi nu levande varelser aldrig har varit med om tidigare, men det är en tid vi måste ta oss igenom och som gud har varnat oss för skulle komma innan herren rycker upp oss, så den/de som i sin naivitet tror att allt ska återgå till det normala igen,kan glömma det med det snaraste, tiden backas aldrig tillbaks till hur det var förr i tiden, har aldrig hänt att det har fungerat så.Nä nu väntar speciellt svåra tider framöver då det kommer bli en massa kontroll och övervakning på allt man gör, var man är och är man inte märkt då blir man stoppad/utesluten.

  SvaraRadera
 16. Hej broder Segraren!

  Ja! Det kommer bli svåra tider, men HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände! Det är som du säger av yppersta vikt att vi ber för varandra och stöttar varandra! Redan nu måste vi förutom att förbereda oss andligt även praktiskt och mentalt! I Frankrike har folket rest sig inklusive läkare och sjuksköterskor emot Macrons apartheidsystem! I Australien har flera tusen pastorer och präster tillsammans med församlingsmedlemmar gått emot diktaturen i Australien genom namnunderskrifter!

  Personligen tror jag att ärkeängeln Mikael och Guds två vittnen kommer mycket snart att framträda! Ärkeängeln Mikael är den starkaste ängeln i hela universum och han lyder alltid HERREN JESUS KRISTUS! Mikael kommer strida och vara såsom en försvarare för sitt folk och Guds två vittnen kommer vara såsom en hjälp för församlingen! Personligen tror jag uppryckandet av församlingen kommer tidigast efter det Antikrist ställer till förödelsens styggelse! Daniel 12:1-2

  Men den tiden som jag ser det är mycket nära! Bara genom HERREN JESUS KRISTUS förmår vi att göra någonting och bara genom HONOM kommer vi att uthärda och ge oss seger! Lovsång, bön och läsa Bibeln varje dag😊!Förkunna det glada budskapet😊 HAN kommer snart tillbaka!Maranata! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 17. Mikael, tack för ditt arbete med detta och att du alltid håller hög nivå i debatten och att du försöker bjuda in oss andra som inte helt delar den rådande tonen bland kommentarerna.
  Min åsikt är att detta är förvärkarna inför NWO för att rädda oss mot klimatet, folkhälsan, extremister mm. Nu testas ett system som visar sig fungera och nästa gång tar man det ett steg längre…. Då har tekniken nått ännu längre och blir katastrofen större, kanske efter ett stort terrordåd, ett enormt vulkanutbrott, eller en dödligare pandemi så kommer de flesta tacka ja till de skydd som erbjuds (för eg mänsklighetens överlevnad).
  De finns vissa likheter med en del resonemang idag och de en skrev om ljungelden från svart/vit tv. Inte direkt sant men ändå inte fel. Samma med vaccinet. De är inte märket men en början mot något. Vi lever alla i världen och de är världen som kommer ta över oss om vi inte är vaksamma. Jag är fullvaccinerad och använder aldrig kontanter. Lämna gärna sura kommentarer vilken hemsk människa jag är om ni tycker att de gör er gladare. WWJD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Och stor tack för din hälsning och kommentar.

   Jag delar din åsikt och håller fast i, att det vi upplever just nu, är tydliga förberedelser till det kommande märket som bliver introducerat av Antikrist. Som jag skrev så finns inte det ena om inte det andra är till.

   Som du skriver ska det en katastrof till, och min överbevisning är att denna katastrof är uppryckandet av Guds församling. Tidens tecken bokstavligt talar ropar ut om Herrens återkomst, och corona är en del av det.

   Du behöver inte vara rädd för sura eller personliga kommentarar. Vi kan vara oeniga, men personliga påhopp blir aldrig publicerade.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Denna "katastrof" behöver nå ut till människor kanske via (WWW) tror att när t,ex muslimer förstår vem Jesus är, som bara är omnämnd som profet i koranen, då vaknar dom, då är nätet en bra väg för kunskap, därför kan inte jag se "nätet" som något dåligt, jag antar att den stora vita skaran kommer från den väckelsen.

   Radera
 18. Matt 15:24
  Han svarade och sade: ”Jag är icke utsänd till andra än till de förlorade fåren av Israels hus.”


  När vi sedan läser Matt 24 och ser den texten i förhållande till 1Thess 1:10/4:16-17 då förstår jag att Matt 24 är till Israel, som inte tagit emot Honom.

  Jag hoppas att alla här tillhör skaran som inte drabbas av vreden, men kan tänka mig att det hinner bli besvärligt på vissa håll på jorden när ändetids förberedelser pågår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det påpekandet vore ju naturligtvis helt överflödigt om Gud "drog" till sig alla! Sanningen är att Gud i allt han gör följer en tidsplan som grundar sig helt och hållet på hans syften med såväl enskilda individer som hela folk. Det innebär att Gud under vissa perioder genom historien bara har verkat genom en viss individ, en viss grupp människor, en viss släkt eller en viss nation - och då inte alls därför att dessa människor eller dessa länder skulle ha varit bättre eller mer gudfruktiga än några andra, utan därför att det har passat Guds syften bäst.

   Bland alla de folk och människor som levde på Abrahams tid var det just Abraham och dennes ättlingar som Gud beslutade att använda som sitt redskap för att visa mänskligheten vägen tillbaka till honom. Under tusentals år lät Gud Abrahams efterlevande, de 12 olika stammar som kom att kallas israeliter eller Israels folk, tjänstgöra som ett exempel (både som ett gott och ett varnande exempel) för både de människor som levde runt omkring dem då, liksom för kommande generationer.

   I Guds löften till Israel ingick löftet om en tid av välsignelser, en tid då Gud skulle låta sin egen kung, en kung han själv utsett och som profeterna kallade masiah eller "Messias", förvandla världen till ett himmelrike. Men villkoret för att detta rike skulle bli verklighet var att man följde Guds vilja - att man lät sig fyllas och ledas av Guds ande.

   När Messias kom, i en enkel byggnadssnickares gestalt, var det inte Guds vilja att han skulle gå till några andra folk än till Israels barn (som nu bara bestod av Juda stam, judarna, sedan de övriga stammarna spritts ut över världen efter den assyriska fångenskapen ett halvt årtusende tidigare).

   Så när Jesus under en av sina predikovandringar, då han "dragit sig undan" till trakten av Tyros och Sidon vid Medelhavet, blev uppsökt av en ickejudisk kvinna, en kanaaneiska, som förtvivlad vädjade till honom att bota hennes sjuka dotter, svarade han henne först inte alls.

   "Då gick hans lärjungar fram och bad honom: 'Säg åt henne att ge sig i väg, hon går ju bakom oss och ropar.' Han svarade: 'Jag har inte blivit sänd till andra än de förlorade fåren av Israels folk.' Men hon kom och föll ner för honom och sade: 'Herre, hjälp mig.' Han svarade: 'Det är inte rätt att ta brödet från barnen och kasta det åt hundarna.'" (Matt 15:23-26)
   Hundarna var föraktade djur i det gamla Israel. Där fanns gott om herrelösa hundar som åt avfall och döda djur och till och med människolik. De ansågs vara (i religiös bemärkelse) orena djur och därför användes ordet "hund" ofta som skällsord (2 Sam 16:9). I bildspråket i exempelvis Psaltaren 59:7 och 22:17 används det om de gudlösa. Judarna använde det senare om alla ickejudar för att uttrycka sin egen överlägsenhet och sitt förakt för dem som inte tillhörde "Guds folk".

   Just därför är det viktigt att betona att Jesus inte använde ordet "hundar" i den nedlåtande, föraktfulla betydelsen. För att markera det sa han i själva verket inte bara "hundar" (som det ju faktiskt blir i översättningen), utan "småhundar", dvs sådana som man ofta hade som husdjur.

   Med sin "liknelse" sa Jesus alltså att föräldrarna till barn som satt vid middagsbordet knappast skulle ta maten från deras tallrikar och kasta den till hundarna på golvet! Det var helt uppenbart vad Jesus menade. Han hade bara sänts till "de förlorade fåren av Israels hus". Tiden var fortfarande inte inne för Guds nåd att utsträckas till andra folk.

   Guds kallelse skulle först gå till Israels barn och sedan till resten av världen.

   Skilj på vreden och vedermödan! Kristna kommer inte gå igenom vreden men genom vedermödan!

   Guds frid

   Radera
 19. Vad tycker du Mikael om Keen Peters (profetia), om gravar som öppnas, internet telefon och tv nerstängt i 2 veckor, i min värld är det en falsk profetia, när det han såg uppfyllts är det en sann profetia, Bibeln säger att man kritiskt skall granska nya profeter,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Sportcarl,

   Som du säkert har sett, så har jag linkat till Keen Peters profetia ett flertal gånger, då jag tycker den är väldigt intressant.

   Keen fick denne profetia på ett tidspunkt då han ännu inte var kristen, och hade ingen aning om bibliska profetior eller ändetiden.

   Det som gör denna profetia trovärdig är ju att han uttalar sig om sakar som inte fanns på den tiden, men alt eftersom att teknologin har utvecklat sig har det blivit möjligt. Han såg säkert det som är iPads, som folk hade i sina hem, och han såg hur internet var tillgängligt i alla hem och tv-apparater som var placerade runt om i inköpscenter osv.

   I dag finns all den teknologi som behövs för att vilddjurets märke ska bli en verklighet. Som jag skrev i artiklen, så är redan 6000 svenskar redan chippade, så det är bevisat att det fungerar i praksis.

   Efter de dödas uppståndelse och uppryckandet, så såg han också Antikrist framträdande och en NWO, en ny världsordning. Det är också helt bibliskt och något som ordet talar om ska komma.

   Så trovärdigheten i profetian, är den att vi ser delvisa uppfyllanden, samtidigt med att det han profeterar hänger ihop med det som vi vet Guds ord säger ska komma, vilket alltid är 100 % sant.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 20. Gud finns i ditt DNA! Förändra inte det!

  https://bit.ly/3E4CB8M

  En underbar video som visar hur Skaparen lagt in sitt NAMN i människans DNA, som icke får ändras!

  Guds frid

  SvaraRadera
 21. Dr Carrie Madej avslöjar det hemska vaccinet mot covid-19! Vad som finns i det och vad det gör i din kropp!

  https://bit.ly/3hffb76

  Alla bör titta på denna video speciellt de som inte ännu bestämt sig eller är på väg att falla för frestelsen att komma iväg utomlands!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tagit vaccinet Israel vänlig, bägge sprutorna och kan ärligt säga ingen magnetism, ingen lukt inget chip i kroppen, enda biverkning var lite ömhet i överarmen ett dygn där sprutan sattes, inga biverkningar och inga superförmågor heller efteråt utan allt är som vanligt, är lika stark i min tro på Jesus som vår frälsare och räddning efter det med , att Jesus är vägen sanningen och livet, viktigaste är att sprida det goda budskapet och se möjligheterna genom tron på Gud, Jesus och den Heliga ande, själv läser jag mycket nu om Paulus, hans omvändelse och kraften han fick att sprida det goda budskapet till all världens folk, judar som hela tiden ville och döda honom stena honom, trots fängelse fortsatte han predika det goda budskapet, genom den Heliga ande gjorde han enorma underverk med, t o m återuppväcka döda. Han var godheten personifierad

   Radera
  2. Och vad har du för vetenskapliga bevis Fredrik för allt vad du påstår? Nej jag har inte belyst min hand min panna med uveller kollat magnetismen ,har du? Men kan för dumhet skull kolla om jag är magnetiserad i hand och panna ikväll . Vaccin som antikrist är ren och skär spekulation och inget vetenskapligt stöd i Bibeln, känns mer som en matanatagrej och misstroende mot myndigheter, likt JV har sin blodtransfusionsgrej, man kan ju gissa hej vilt men det leder inte till sanningen, jag kan ju också påstå vad som helst och det finns säkert folk som går på det, igår hade jag en dröm att alla som har kreditkort istället för pengar har sålt sig till djävulen, eller alla som har mobil /dator är uppkopplade mot antikrist. Men obs obs detta är bara hitta på från mig så jag slipper höra framöver att jag tror det, jag har min bestämda uppfattning om antikrist och det tar jag en annan dag

   Radera
  3. Alltså jag tror inte på att ta 2 sprutor vareviga år kan tänka mig ta högst spruta till. Beroende på hur covid situationen ser ut framöver, definitivt ingen mer i år. Tycker det ser ganska bra ut i Sverige nu, det går åt rätt håll, mycket öppnas upp man kan umgås över åldersgränserna, dock förundras jag över motståndet i USA där 1500-2000 dör varje dag i covid, vad är lösningen där? sedan vad tycker vaccin motståndarna när man läser om vaccinvägrare i vården, skall de få ta hand om de äldre på äldreboende, det är ju en tickande bomb. Jag hade sagt ifrån direkt om jag hade haft föräldrar på äldreboende och det jobbat personal som struntat i rekommendationerna
   PS kollade magnetismen, ingen magnetism varken på hand eller panna eller övriga kropp då jag gjorde jämförelse med kylskåpsmagnet, och tror du jag ljuger får vi väl träffas :) dd

   Radera
 22. https://flammor.com/coronan-kopplar-greppet-p2027.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. En intressant artikel från Holger Nilsson

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 23. Guds frid Anonym.

  Till dig som har skrivet ett inlägg med en personlig besked som du önskar jag ska läsa. Tack ska du have för din hälsning. Det betyder väldigt mycket.Jag vill gärna nå dig och din fru på mail, så om du skriver ett inlägg igen, med din mail i, så kontaktar jag dig.

  Guds rika välsignelse, i hoppet om Herrens återkomst

  Mikael

  SvaraRadera
 24. Biden tvingar alla att vaccinera sig i USA med det hemska vaccinet mot covid-19!

  https://bit.ly/3E413r6

  De som vägrar det hemska vaccinet mot covid-19 blir av med sina jobb! Kristna som är ovaccinerade kommer flytta ifrån USA, ta fängelse eller fly ut i vildmarken! Med stor sannolikhet kommer även ovaccinerade judar att göra sammalunda! USA med sitt onda ledarskick går mot sin undergång!

  Säg nej till det hemska vaccinet mot covid-19 och säg nej till covidpasset, som är djävulens pass! Det hemska vaccinet mot covid-19 är vilddjurets märke! Den som är uthållig intill änden blir frälst! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 25. Man kan snart tro att alla de där många fängelserna med övervakningstorn som finns i usa ska användas mot alla de som vägrar att låta sig tvingas vaccineras mot covid-19 att de åker in i kurran och får sitta där som straff för Biden är ingen god president som värnar om sin egen befolkning.

  SvaraRadera
 26. F.d. Pfizer:s Vd går nu ut och avslöjar det hemska vaccinet mot covid-19 som ett biovapen och varnar mänskligheten för att ta detta vaccin!

  https://bit.ly/3C45mkm

  Tag varning! De som tidigare har tagit detta hemska vaccin mot covid-19 utan att ha fått några biverkningar som t ex magnetism har fått placebo d v s en spruta som innehåller natriumklorid d v s koksalt! Vid tredje dosen eller huggbettet kommer ingen spruta innehålla natriumklorid utan enbart ormens gift i det hemska vaccinet mot covid-19! Säg nej till det hemska vaccinet mot covid-19 som är vilddjurets märke och säg nej till covidpasset som är djävulens pass! Att de som tillhör världen inte är medvetna om vad som händer är förståeligt men kristna som tar ormens gift och inte ser vad som händer i länder som Kina, Australien, Frankrike och USA är helt oförsvarbart, men förståeligt om de är andligt blinda!

  Vore intressant att höra från er vad ni tror om påvens sjuåriga plan för mänskligheten kan innebära och en påve som är en av de mest pådrivande när det gäller att ta det hemska vaccinet mot covid-19! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände! Den som är uthållig intill änden blir frälst! HERREN JESUS KRISTUS kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dagsläget finns det inga planer på mer vaccin förutom de i riskgrupper som behöver stärka sin immunitet och därmed vara motståndskraftig. Det rör sig om en tredje dos för kanske 200 000 som är sjuk i astma, hjärt och lungsjuka. Att ha fobier och tro att vissa doser är dödskalle märkta framför andra vittnar om en skev verklighetsuppfattning! Hur ska sjukvården kunna hålla reda på vilka doser som är nyttiga respektive onyttiga då upphandlingarna redan gjorts??

   Radera
 27. SVERIGE FINANSIERAR TERRORISM RIKTAT MOT BEFOLKNINGEN I ISRAEL!

  https://bit.ly/3z5ZPrE

  Nuvarande regering måste avsättas nästa höst under riksdagsvalet! Men rösta definitivt inte på Moderaterna som är till 100% för tvångsvaccinering och till 100% för covidpasset! Rösta inte heller på Kd, som är för covidpasset i större folksamlingar! Sd är emot tvångsvaccinering och har ännu inte kunnat tagit ställning till regeringens plan för covidpasset då den ännu inte finns utan enbart ligger på remiss! Som kristna kan vi bearbeta Sd, som jag har gjort och gör att till 100% även gå emot covidpasset! Ju fler kristna som gör det desto större gensvar kommer det få! Det är dags även att Kristna Värdepartiet gör sin stämma hörd!

  HERREN JESUS KRISTUS säger att vi skall avslöja mörkrets gärningar och stå upp för sanning och rättfärdighet! Ett land som välsignar Israel blir välsignat men ett land som förbannar Israel blir förbannat! Jag vet att detta inlägg inte helt går in under detta ämne men kände mig förmanad att ta upp vad som händer bakom ryggen på svenska skattebetalare!

  "Skaffa de ogudaktiga bort ur konungens tjänst, så varder hans tron befäst genom rättfärdighet." Ordspr. 25:5

  Välsigna Israel och be för friden i Jerusalem! Vi ber även för svenska folket att de söker HERREN JESUS KRISTUS innan det blir för sent! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är nog vuxna tillräckligt för att kunna rösta själva utan dina 'råd'. Men att be för Israel är aldrig fel däremot.

   Radera
  2. Tydligen inte då det finns kristna som röstat på partier med en kristendomsfientlig inställning och partier som inte är vänligt inställt till Israel!

   Guds frid

   Radera
 28. Tvärtom, att välsigna Israel och det judiska folket är det bästa valet för alla parter. En viktig och konkret uppgift i att välsigna Israel och det judiska folket är genom vår bön. "För Sions skull vill jag inte tiga, för Jerusalems skull vill jag inte unna mig någon ro förrän dess rättfärdighet går upp som solens sken och dess frälsning som ett brinnande bloss. Vi är inympade i stammen och kristna som går emot Israel speciellt i ändens tid gör ett mycket allvarligt och stort misstag!

  Som kristna ber vi för landet Israel och det judiska folket! Vi ber inte för någon politisk regim som fördärvar det judiska folket genom det hemska vaccinet mot covid-19! Det första Gog i Magog kriget närmar sig med stor hast! Se till att du inte ställer dig på Gogs sida! HERREN JESUS KRISTUS kommer mirakulöst avväpna Gog och hans styrkor och strida för Israel! Folkslag som går emot Israel och Jerusalem kommer att förintas! HERREN JESUS KRISTUS har icke övergivit sitt folk och kommer aldrig göra det! På en enda dag blir hela Israel frälst!

  Men det kommer bli oerhört svårt för Israel under den stora vedermödan där Israel blir ockuperat och förtryckt av Antikrist och det sista jordiska världsriket innan HERREN JESUS KRISTUS återkommer till Oljeberget och slaget i Harmagedon där Israels och Guds fiender kommer att förintas! Guds två vittnen kommer gå i Jerusalem och förkunna evangelium för judarna! Dessa två vittnen kommer göra tecken och under! I Jordanien nära Röda havet har nu vattnet förvandlats till blod!

  Guds två vittnen kommer vara en plåga för hela världen utom för de kristna! Guds två vittnen kommer vara såsom en hjälp för församlingen! Kristna och judar kommer lida stark förföljelse och förföljelsen har redan börjat! Det gäller att stå på rätt sida när det första Gog i Magog kriget börjar både andligt och fysiskt! I Sverige förutom evangelisering behövs rent politiskt till att börja med att nuvarande ogudaktiga regering avsätts vilket kan vara sista chansen för svenska folket att göra!

  Guds frid

  SvaraRadera
 29. Det finns lite olika teorier om vilka dessa två Guds vittnen är! Två lampställ som står inför jordens HERRE! Kristna och judar som är Messiastroende! Men dessa två vittnen är oljesmorda och profeterar i säcktyg på Jerusalems gator! Bibeln beskriver att Elia skall återkomma innan HERREN JESUS KRISTUS återkommer! Elia for upp i en himmelsvagn! Hanok eller Enok som han också kallas blev borttagen av Gud för han inte skulle se döden! Moses grav har de än idag inte hittat!

  Känner du till förklaringsberget? HERREN JESUS KRISTUS tog med sig Petrus, Jakob och Johannes på ett högt berg! Dessa lärjungar som var med såg HERREN JESUS KRISTUS sitta tillsammans med Mose och Elia! Ingenting är omöjligt för Gud!

  Guds två vittnen är Guds två vittnen som kommer börja evangelisera på Jerusalems gator i mitten av vedermödan! Kristna evangeliserar runt hela världen! Kristna skall förutom predika det glada budskapet och där är vi eniga varna för det hemska vaccinet mot covid-19 som är vilddjurets märke!

  När det gäller politik skall vi fortsätta kämpa för en regering som är för kristendom och är israelvänlig! Om ingen av oss kristna skulle rösta ger vi bort röster till en ogudaktig regering som dessutom mer och mer ger tillträde till islam! Som kristna skall vi naturligtvis inte acceptera detta! Jag respekterar din åsikt och du får respektera min!

  Guds frid

  SvaraRadera
 30. Våra register och journaler är sekretessbelagda, ändå verkar det som Kalmarregionen går in och läser allas uppgifter.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/30-000-ovaccinerade-ska-fa-brev-fran-region-kalmar

  SvaraRadera
 31. Till Fredrik Eriksson:

  Jag har fått hänvändelser från bekymrade läsere på hemsidan, med tanke på det du delar. Det har jag valt att lyssna på och ta till efterättning. Jag vet att du har din egen blogg, så jag tänker att du har bra möjlighet för att dela ut där.

  Herrens välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 32. Jag vill passa på att informera er vänner här på bloggen och där en av många läkare som är insatt i ämnet runt vaccinet och de många patienter han möter som fått besvär! Jag vill dela två länkar med er nu ikväll där ni har möjlighet att få ta del av en läkare som studerat blodceller under mikroskop på ett 60-70 tal patienter och där man ser skillnad på cellerna efter injektionen (Dan 2:43)

  https://www.brighteon.com/522d8f52-3be6-4c5f-a3a1-ca610d74c386

  https://odysee.com/@DrLawrencePalevsky:f/Teen-Covid-19-Vaccine-Forum-with-LP:4

  Kära bröder och systrar vi behöver lära oss att samarbeta nu i denna sena timme och att vi tar hand om varandra! Önskar er alla en fridfull helg!

  Bengt

  SvaraRadera
 33. Kära bröder och systrar! Har någon av er hört talas om D10?

  https://bit.ly/2XAMA5r

  Kan det vara så att tiostatsförbundet nu är satt på plats? Daniel 7:7 Det sista jordiska världsriket som inte är likt de andra världsrikena! Skulle vara intressant att få höra era åsikter!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
 34. Jag rekommenderar alla att se hela videon med Pfizers f.d Vd! Han avslöjar vad som ligger bakom hela coronahysterin och vad syftet är! Videon har svensk text!

  https://bit.ly/3tZMuQC

  Han står upp för sanningen och avslöjar mörkrets gärningar! HERREN välsigne honom! Tiden är kort! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 35. Djupa staten och djupa kyrkan konspirerar tillsammans!

  https://bit.ly/3zBDrX6

  Biskop Viganos varningar för ett globalt maktövertagande! Jag rekommenderar alla kristna att se denna video! Vi lever i ändens tid!

  Guds frid

  SvaraRadera
 36. Det kommer uppgifter om att myndigheterna i Kanada försöker införa nytt körkort och pass system med hjälp av QR kod! Om det här visar sig vara sant står vi inför mycket svår och förändrade omständigheter, de verkar också vara på väg att byta ut uttags automater på vissa ställen i USA! Lägger några länkar som ni har möjlighet att se.

  Bengt

  https://www.brighteon.com/b44c0147-36c8-4895-aa2b-10da59a4f5c9

  https://www.brighteon.com/5c221490-ba23-4a9c-bfa6-4db7bcf101ec

  https://www.youtube.com/watch?v=TlJlpDSbhMc
  SvaraRadera
 37. New Yorks guvernör Kathy Hochul predikade i en kyrka i NYC i söndags och hävdade att de som ännu inte hade tagit ett COVID-19-skott “lyssnar inte på Gud och vad Gud vill.”

  Nu tar globalisterna till alla medel de har, för att få hela getflocken in deras fålla!
  Det gäller nu att vara nära vår Herde, Herren Jesus,så vi blir kvar i vår Herdes fårfålla.
  Guds frid
  Går att översätta i Google Chrome
  https://created4health.org/n-y-governor-kathy-hochuls-god-is-satan-preaches-at-nyc-church-and-proudly-displays-the-mark-of-the-beast/

  SvaraRadera
 38. Australien släpper loss Kraken! Världen behövet se det onda The New World Order gör!

  https://bit.ly/39UzaDM

  Predika det glada budskapet, men stå också upp mot ondskan och avslöja mörkrets gärningar!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
 39. Biskop Mari Emmanuel står upp mot det onda som sker nu i Australien och varnar de onda som styr!

  https://bit.ly/3mczX8V

  HERREN JESUS KRISTUS välsigne denne biskop! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
 40. Mikael
  När jag pratar med någon om att vaccinet är porten till märket, då säger de flesta kristna att vi måste vaccinera oss för våra medmänniskors skull, och att vaccinet och läkarvetenskapen är från Gud, dom menar också att vi inte får bry oss, och stöder sig på, Och om någon då säger till eder: ’Se här är Messias’, eller: ’Se där är han’, så tron det icke, dom menar att vi bara skall vänta utan att se efter tecken, (Han kommer när han kommer) har du något bra argument till dessa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid

   Tack för din fråga som inte är helt lätt. Om du har läst med i mina inlägg, så är min överbevisning att vaccinet inte är vilddjurets märke, men förberedelsen till det. Märket kommer först när församlingen är borta och blir introducerat av Antikrist.

   När det är sagt, så finns det många saker med vaccinet som reser frågetecken. Vad består det av, finns det en global agenda och vad är följderna av det på längre sikt.

   Jag känner syskon som både har och inte har tagit vaccinet, och tänker inte att det ska dela Kristi kropp, men att det är upp till var och en vad man känner sig trygg med.

   Det som oroar mig är alla dessa globala tilltag där man kan se att det som händer nu, inte är annat än en test inför det som ska komma.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera