måndag 5 januari 2015

Uppståndelse, världsvid kaos och Antikrists framträdande

 


1980 fick Ken Peters en dröm från Herren, som är en detaljerat beskrivning på själva avslutningen av församlingens tid på jorden, och början på vedermödans fruktansvärda tid.

När Ken fick denna dröm var han ännu inte frälst och hade väldigt lite indsigt i bibliska profetior.


Drömmen som Ken fick började med en mäktig trumpet ljud, som han beskriver som något som liknar den slags signalhorn som bilarna hade på 70-talet, bara mycket kraftigare och högre. Han kunde se hur gravarna bokstavligt talat öppnade sig, och hur människor uppstod i förnyade härlighets kroppar. Han beskriver kläderna som en slags kör klädnad som var ljusare än själva solen.

Så snart att denna uppståndelse hade hänt, så utbröt masshysteri och fullständig kaos överallt på jorden. Det var inget land som gick oberörd, och laglöshet och stark fruktan rådde och grep människorna. Alla frågade sig själva vart alla dessa människor hade tagit vägen.

Tv, telefon och internet stängs ner i 14 dagar

Efter denna händelse blir allt tv, telefon och internet nedstängt i 14 dagar. Efter dessa två veckor framträder en man på tv med ett helt nytt budskap. Han hade svaren på mänsklighetens alla problem, och kunde också förklara var alla människor är någonstans.

I följe Ken var detta den mest attraktiva och mest karismatiska människa han någonsin hade upplevt. Människor som Hitler kunde förföra en nation, men det var ingenting jämfört med denne man. Man kunde inte låta bli att bli dragen till hans budskap, och han förförde en hel värld. Han talade konstant om en New World Order, och global fred. I stället för medborgarskap i sitt eget land, var man nu en världsmedborgare i denna nya världsordning.

Ken möter också människor som inte har varit förberedda och haft sin relation rätt med Herren. Dessa människor hade blivit lämnade kvar.

Herrens dag

Ken såg uppståndelsen, och därmed också upryckelsen av de troende. Han såg en värld i fullständig kaos och han såg den panik som utbryter efter uppryckelsen.

Fruktan och hopplöshet blir en del av människan där Antikrist träder fram  mitt i detta kaos, som en övernaturligt karismatisk människa med lösningar och svar på alla världens akuta problem. Jesaja beskriver denne vredens och prövningens tid som går över jorden:

Jes 13: 6-11 - Jämren eder, ty nära är HERRENS dag; såsom våld från den Allsvåldige kommer den. Därför sjunka alla händer ned, och alla människohjärtan förfäras. Man förskräckes, man gripes av ångest och kval, ja, våndas såsom en barnaföderska. Häpen stirrar den ene på den andre; röda såsom eldslågor äro deras ansikten. Se, HERRENS dag kommer, gruvlig och med förgrymmelse och med vredesglöd, för att göra jorden till en ödemark och utrota syndarna som där bo.



5 kommentarer:

  1. JESUS KOM SNART OCH HÄMTA OSS FRÅN DENNA ONDA VÄRLD.DET ÄR MIN ENDA BÖN I DAG. SKE DIN VILJA I ALLT!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Amen kära syskon i Herren - jag delar din längtan och din bön!

      Maranatha!

      Radera
  2. Längtar verkligen efter Jesus, tänk vilken dag de ska bli. Få komma hem, då är all smärta ensamhet sjukdom orättvisor över. Jag har sån hemlängtan! Tack Jesus för allt du gjort för oss, tack för att vi snart ska ses igen! Välsigna mina syskon här, hjälp oss på vandringen, Amen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Mikael för en underbar välsignelse, till alla syskon som också väntar på vår underbare frälsare och Herre. Vi hoppas och önskar, att vår vandring snart är över, och att vi får lov till att tåga in genom pärleporten, in i det himmelska Jerusalem - vår eviga boning!!

      Guds rika välsignelse

      Mikael

      Radera
    2. Vilken smart kille, som visste att internet skulle vara nerlagt 1980?

      Radera