lördag 19 augusti 2023

Tecken i himlen den 19 september – Uppryckandet, FN, NWO, Påven och Vilddjurets märke

 


Jag har tidigare skrivit om det viktiga och profetiska tecken vi upplevde i himlen år 2017, där vi den 23 september fick ett uppfyllande av Uppenbarelseboken kapitel 12. Gud använder nämligen stjärnor och planeter för att kommunicera med oss och för att visa på betydningsfulla händelser som ska komma (1 Mos 1:14).

Den 23 september 2017 upplevde vi ett stort tecken i himlen. Vi såg kvinnan som är stjärnbilden Jungfrun, vara klädd i solen som var vid hennes vänstra axel. Kvinnan hade månen under sina fötter och hon hade tolv stjärnor vid sitt huvud, bland annat med hjälp av stjärntecknet Lejonet. Hon födde samtidigt planeten Jupiter, som också är känd som ”kungaplaneten”, den största planeten i solsystemet. Jupiter cirklade runt i ring och var ”inne” i Jungfrun i cirka 9 månader och 20 dagar, varpå "kungen blev född" och Jupiter kom ut ur kvinnan igen. Det har varit en symbol på Herren som bildligt talat föds en andra gång, en händelse som pekar på Herrens andra tillkommelse och konungens återkomst.

Rosh Hashanah – 15 september

Även om uppryckandet är en imminent händelse som kan ske när som helst, finns det många syskon som pekar på Herrens högtider i samband med Jesu komma, och då även uppryckandet. En högtid som ofta nämns är Rosh Hashanah eller Busunhögtiden. Jag har tidigare skrivit inlägg om just den högtiden och varför den på ett särskilt sätt pekar på Jesu återkomst. I år infaller Basunhögtiden den 15–17 september i vår kalender.

Om detta skulle vara tidpunkten för uppryckandet av Guds församling och sedan början av vedermödan, är det alltid spännande att se om Herren visar och kommunicerar något genom tecken på himlen. När man ser hur just himlen ser ut i september, ser det ganska intressant ut, där vi ser likheter med det tecken vi såg 2017, men också andra saker som pekar in i den tid och det vi ser och står i just nu.

Profetiskt tecken som pekar på vår tid

Uppenbarelseboken 12:1-2 - "Och ett stort tecken visade sig i himlen: där syntes en kvinna, som hade solen till sin klädnad och månen under sina fötter, och en krans av tolv stjärnor på sitt huvud. Hon var havande och ropade i barnsnöd och födslovånda."

Det är faktiskt otroligt många tecken som utspelar sig i himlen på en och samma gång här i september där allt rör sig om stjärnbilden Jungfrun, precis som det gjorde 2017. Även vid Jesu födsel så var planeten Venus,”den klara morgonstjärnan”, också inne i livmodern på stjärnbilden Jungfrun. Jungfrun var för 2000 år sedan redo att ”föda Messias”.

När vi ser på himlen den 19 september, som alltså är precis efter Basunhögtiden, så ser vi Jungfrun på samma sätt som 2017 vara klädd i solen och ha månen under sina fötter. Det som gör det väldigt intressant är det är flera intressanta asteroider som samtidigt är i Jungfrun på en och samma gång. Namnen på dessa asteroider ger oss en profetisk bild över ändetidens utveckling. Vi ser asteroiden ”Child” (barn), ”Yeshuhua” (Jesus), ”United Nations” (FN), "Francis" (Påven) och ”Desdemona” (Demon 666). Både barnet, Jesus, FN, Påven och Demon/Satan kan ha en profetisk betydelse som pekar rakt in i den tid vi lever i.

Barnet och Jesus

Uppenbarelseboken 12:4 - "Och draken stod framför kvinnan som skulle föda, för att sluka hennes barn så snart hon hade fött det. 5 Och hon födde ett barn, en Son som ska styra alla folk med järnspira, och hennes barn rycktes upp till Gud och hans tron."

I Uppenbarelseboken är Jesus det barn som draken, Satan, försöker döda och som sedan blir uppryckt till himlen till Guds tron. En av asteroiderna som är i Jungfrun den 19 september är den som kallas ”Barn” (Child). Det kan vara ett tecken på att ”Kristi barn”, på samma sätt som Kristus, huvudet, kommer att möta förlossningen och bli uppryckt. Precis som 2017 är ”barnet” placerat i Jungfruns livmoder och är på väg att födas fram. Vid foten av Jungfrun befinner sig asteroiden ”Yeshuhua”, som kan symbolisera Herren som en god fader, som förbereder sig att ta emot barnet.

FN och Agenda 2030

En annan intressant sak är att asteroiden UN (Förenta Nationerna) samtidigt är inne i stjärnbilden Jungfrun. Den 18-19 september håller FN ett möte om Agenda 2030 som har fått stor uppmärksamhet. Utöver FN:s mål ska man även ta upp olika kriser i världen och diskutera "transformativa åtgärder" som krävs för att Agendamålen ska uppnås 2030. Begreppet "transformativa" åtgärder är vanligt inom WEF (World Economic Forum) och innebär att kriser ska användas för att skapa helt nya samhällssystem. Det samhällssystem som avses här är en global agenda som bygger på ett antikristligt kontrollsamhälle och banar väg för antikrist och vilddjurets märke. Vilka antikristliga åtgärder som kommer att beslutas och om det är då Antikrist träder fram och sluter ett förbund med de många är frågor som väcks.

Världen och den globala eliten förbereder vägen för "den starke mannen" och världen ropar efter globala beslut och en ny världsordning. Antikrist kommer att vara den som leder världen in i detta.

Francis - Påven och skökokyrkan

 

Upp 17:5 - På hennes panna var skrivet ett namn, en hemlighet: "Det stora Babylon, mor till jordens skökor och skändligheter. 

Även asteroiden "Francis" befinner sig precis ovenför Jungfrun.  Att denna också är placerad tillsammans med de andra intressanta asteroider är ingen tillfällighet. Det har gått tio år sedan att den argentinske kardinalen Jorge Mario Bergoglio valdes till påve och bytte namn till Francis/Franciskus. Min tro är att påven och den katolska kyrkan kommer att representera skökokyrkan i vedermödans tid, och kommer då att samarbeta med Antikrist fram till mitten i vedermödan, då det religiösa Babylon möter sitt slut. Påven får med andra ord en central roll i den första delen av vedermödan.  

666 Desdemona

Upp 13:18 - Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666

Lika otroligt är det att asteroiden 666 Desdemona också befinner sig i Jungfrun samtidigt och inte långt från asteroiden FN. Talet 666 är taget från Uppenbarelseboken och är synonymt med vilddjurets märke. Ordet ”Desdemona” liknar ordet ”demon” och betyder "olycksbådande" eller "otursbringande", översatt från grekiska. Förutom att detta kan kopplas till FN och Agenda 2030 vet vi att det sker stora förberedelser för att introducera vilddjurets märke. Det som håller antikrist och den falske profeten tillbaka är uppryckandet av Guds församling.

Avslutning

Luk 21:25 - Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån. 

Ingen känner dagen eller stunden utom Herren, men det här kan vara en väldigt intressant och profetisk händelse som både pekar på uppryckandet och vedermödans början.

Vi upplever hur stjärnbilden Jungfrun är i centrum för församlingen som ska förlossas, med Herren som står och tar emot barnet. FN driver en global agenda och antikrist med införandet av vilddjurets märke. Herren lovade att det skulle finnas tecken på himlen före hans ankomst, och här verkar det som att vi ser ett sådant tecken.

Jesus kommer mycket snart!

Mikael

 

 

22 kommentarer:

 1. Den broder som upptäckte detta kommande tecken på himlen, och det som det här inlägget tar utgångspunkt i, kan man ta del av här:

  https://www.youtube.com/watch?v=DtdqlL5Z1ag

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mikael för ditt inlägg + länk.

   Ja, det är spännande att se hur Gud använder himlen för att måla upp bilden för oss, och vi ser tecknen allt tydligare tack vare det som Patrick med flera upptäcker och delar. Det är fantastiskt, Gud är så god.

   All ära till Gud och vår Herre Jesus Kristus!

   Radera
  2. Ja, det är underbart på det sätt som Herren pekar på sin återkomst på olika sätt. Vi ser dessa tecken överallt och till och med i himlen så lyser dessa. All ära till Herren och hans mäktiga gärningar

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. "En nordkoreansk missil som kan träffa USA troligen är ett resultat av samarbete med Ryssland, säger en tankesmedja. Missilens dimensioner och dess flygbana verkar "nästan identiska" med de ryska Topol-M ICBM, säger rapporten från Center for Strategic and International Studies."

  Som vi har skrivit om tidigare har Nordkorea precis gått ut och hotat USA med ödeläggelse. Nu ser det ut till att man också har vapnen till att göra det.

  Jesus kommer mycket snart!

  https://www.nbcnews.com/politics/national-security/north-korean-missile-capable-striking-us-likely-cooperation-russia-rcna100450

  Mikael

  SvaraRadera
 3. Tankar om när uppryckelsen sker..

  Angående uppryckelsen, så finns det ju olika åsikter. Men helt klart tror ju en majoritet på en uppryckelse före vedermödan.

  Själv har jag av någon anledning varit tvivlande till denna majoritetslinje utifrån det jag läser i bibeln, nu är ju jag amatörernas amatör i denna fråga där de flesta bibelsprängda pastorer håller sig till huvudlinjen.

  Min favorit bibellärare, är den sedan några år döde Sven Reichmann (Han har ett fantastisk material som han spelat in under hela sin verksamma tid upplagt på "kristenmp3" rekommenderas) Han var helt säker på att det inte blir någon uppryckelse före vedermödan, där han bland annat hänvisar till Upp 20:5 "den första uppryckelsen"
  Han har i en undervisning även liknat en tidig uppryckelse med "förbereda en förlossning och samtidigt skicka modern till Mallorca".

  Så man kan finna stöd för olika sätt att se på det här, svaret får vi snart.

  SvaraRadera
 4. Guds frid, Per

  Tack för din kommentar. Som du säkert har upptäckt, så är det här en hemsida som tror på Herrens imminenta återkomst före vedermödans tid. Dvs. att Herren skiljer på Israel och församlingen, och att den 70:e och sista årsveckan inte är ämnad för församlingen. Jesu brud blir med andra ord hämtad före det att Guds vrede blir utgjuten över jorden.

  Sven Reichmann var en underbar broder i Herren, som jag ser mycket fram till att möta i himlen. När det gäller frågan om tidspunkt för uppryckandet var vi inte eniga. Och när det gäller frågan om "dem första uppståndelsen" som den i Upp kan 20 skriver om, så vill jag gärna svara på det:

  Upp 20:4 – Och jag såg troner, och de som satt på dem fick rätt att döma. Och jag såg deras själar som hade halshuggits därför att de hade vittnat om Jesus
  Och förkunnat Guds ord och inte hade tillbett vilddjuret och dess bild och inte tagit emot dess märke på pannan eller handen. De levde och regerade med Kristus I tusen år. Men de andra döda levde inte , förrän de tusen åren hade gått. Detta är den första uppståndelsen.

  Den första uppståndelsen i Upp 20:4 är något som har diskuterats mycket fram och tillbaka. Jag tycker att bibelordet talar för sig själv när vi läser det. Vi kan se i versen att det talas om en uppståndelse, att det är den första uppståndelsen, och att det är tala om martyrerna i vedermödan. Men betyder det så att den första uppståndelsen bara består av martyrer från vedermödan? Nej, självklart inte. Det handlar om vilken slags typ av uppståndelse det är. Vi kan se att det finns två typer av uppståndelser. Den första med ett evigt liv med Gud, och den andra uppståndelsen med en evighet utan Gud. Den sist nämnda uppståndelsen, som är en evig skilsmässa från Gud, består av alla förtappta döda från samtliga tidsperioder, och äger rum efter 1000 års riket. (Upp 20:5)

  Den första uppståndelsen som är lika med evigt liv med Gud sker i olika faser. I NT ser vi flera olika uppståndelser som samtliga kommer in under kategorien ”den första uppståndelsen”.

  1. Jesu uppståndelse på den tredje dagen. Jesu frälsningsvärk är grundlaget för all uppståndelse. Om han inte hade försonat all värdens synd för snart 2000 år sedan, hade vi inte haft någon uppståndelse från de döda.

  2. Uppståndelsen av en del människor i GL Testamentets tid. – Heb 11:35

  3. De troende från GL Testament som uppstod i för bindelse med Jesu död och uppståndelse. Matt 27:52-53

  4. Den kristna församlingens bortryckelse före den sista och 70 årsveckan för Israel och Jerusalem. Församlingensbortryckelse var en hemlighet helt fram till Paulus fick uppenbarelse omkring detta. Det betyder att de 4 evangeler inte utalar sig om bortryckelsen av församlingen. De utalelser vi har om uppståndelsen där gäller både uppståndelsen av troende judar och vantro juder. Det är 1000 år imellan dessa två uppståndelser.

  5. Uppståndelsen av de två vittnen i slutet av vedermödan - Upp 11:12

  6. Uppståndelsen av de GL testamentliga troende och martyrerna från vedermödan.Det händer precis före upprättelsen av Riket för Israel. – Dan 12:13, Joh 11:24, Upp 20:4

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mikael

   Det var verkligen ett uttömmande svar på linjen för ett tidigt uppryckande, intressant att läsa om grunderna och varifrån denna linje kommit. Får grunna på detta, för jag har i så många år lyssnat på Sven, så det är svårt att lämna hans linje. Olika lärare talar in i olika hjärtan, av någon anledning har det nog alltid varit så.

   Men frågan om uppryckelsen är en allestädes närvarande fråga, alla är nog mer eller mindre säker på sin linje, det gör att åtminstone jag ständigt fortsätter att ifrågasätta både mitt och andras synsätt för att försöka nå fullständig klarhet.

   Som sagt, väldigt intressant att höra motsatsen till Svens argumentation, blir verkligen något att grunna på.

   Tack från Per

   Radera
 5. Det står skrivet att kärleken hos de flesta skall kallna, de flesta är inne på Reichmanns linje, t.o m mina vuxna barn, som menar att vi inte får spekulera i när Jesus kommer, det är budskapet från de flesta pastorer idag, jag tror på Herrens återkomst före vedermödan, den tron fanns i pingst och baptistförsamlingar i min ungdom, vi kan tydligt se det i våra sångtexter, men samtidigt med att församlingarna bryts ner på olika sätt, då verkar människor vilja bromsa Jesu återkomst, som en kvinna sade, vi kan väl inte önska att han kommer nu, mina barn är inte frälsta än.

  Matt 7:21
  Icke kommer var och en in i himmelriket som säger "Herre Herre" utan den som gör min himmelske Faders vilja.

  Men som jag läser dessa texter verkar det vara en förändring i den yttersta tiden.
  Apg 2:21
  Och det skall ske att att var och en som åkallar Herrens namn han skall vara frälst.

  Min tanke är att många är vilseledda men att dom ändå beder till Herren.

  SvaraRadera
 6. Matteus 18:20 - Ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem

  Överallt där Herrens barn är församlade i hans namn, är löftet att Herren ska vara mitt ibland dem. Det betyder också att Herren kan använda hemsidor som den här att verka i våra liv. Fortsätt gärna att be för och med varandra. Be för dem som behöver ett ingripande av Jesus. Be för de syskon som inte upplever något hopp eller ljus på sin väg och be för dem som lider av krämpor och sjukdomar i sitt liv. Vi tjänar en Gud som kan och som förmår.

  I Jesu mäktiga namn

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Ja vi ber för varandra här i gruppen. Vi är som en hemgrupp . Enhet betyder mycket i Guds rike. Frid syskon
   Titti

   Radera
 7. En intressant artikel på engelska som skriver om en kommande kinesisk invasion av Taiwan, och hur Kina räknar med Ryssland och Nordkoreas hjälp.

  https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=6305

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matt 7:21/Apg 2:21
   Ser inte i ditt svar att du ser detsamma som mig i dessa texter, Jesus är klar bestämd, det räcker inte med Herre Herre, men Petrus verkar fått ett profetiskt budskap om en klar ändring i yttersta dagarna,då verkar Herre Herre vara godkänt

   Radera
 8. Den här sången har verkligen varit levande för mig de senaste dagarna på ett särskilt sätt. En av mina döttrar blev gift till denna melodi och jag förde min dotter upp till den väntande brudgummen.

  En del av texten är följande:

  Father in heaven, God bless us.
  Father in heaven, God bless me.
  My soul, my heart, my glory,
  Praise be to You, O God.

  När den har blivit levande på nytt är det för att jag dagligen ser bilder i mitt inre, där vi representerar bruden och Herren är den väntande brudgummen. Jag tror att mycket snart så kommer vi att bli förenade med Jesus och vi kommer att få tillbe och uttrycka vår kärlek till honom.

  Jesus älskar oss och längtar så mycket efter oss. Vi befinner oss i det ögonblick där bruder står bakom dörren och väntar på att den ska öppnas. Vi ska snart gå altargång och förenas med vår älskade Jesus.

  https://www.youtube.com/watch?v=BamB290iJU0

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 9. Dyrbare och älskade Jesus,

  Låt oss vara vakande, bedjande och vakande i denna sena tid.

  Låt våra ögon vara fästa på dig, trons hövding och fullkomnare. Du som är vårt ett och vårt allt.

  Tack för att du snart kommer tillbaka för att hämta oss hem. Tack för att du snart kommer att blåsa i basunens mäktiga ljud.

  Vår blick är vänd mot himlen i förväntan, glädje och uppmuntran inför det som kommer ske.

  Vi älskar dig från djupet av våra hjärtan

  Välsignad var och en i detta forum. Bär och lyft oss på varje område, vi inte själva förmår och kan.

  Din för evigt

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Amen! Guds välsignelse och beskydd över dig Mikael , och dina nära o kära
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen TZ. Jag önskar också dig Herrens rika och underbara välsignelse

   Mikael

   Radera
 11. Tack Mikael! Amen..kom Herre Jesus!! Y.A.

  SvaraRadera
 12. Upp 22:12 - Se, jag kommer snart, och jag har min lön med mig för att ge åt var och en efter hans gärningar. 13 Jag är A och O, den förste och den siste, begynnelsen och änden

  Nästa inlägg i helgen tar utångspunkt i Herrens ord till Johannes i Uppenbarelseboken kapitel 22. Där proklamerar Herren att han är A och O, Apha och Omega, som är den första och sista bokstaven i det grekiska alfabetet. Men när Herren talade till Johannes, så talade inte Jesus grekiska med hebreiska eller armeiska.  Så det Jesus egentligen säger är - Jag är Aleph och Tav, som är första och sista bokstaven i det hebreiska alfabetet. 

  Här finns det många välsignade saker att se och på det sätt att Herren bekräftar sin gudomlighet och hans komma. 

  Maranatha
  Mikael 

  SvaraRadera
 13. Vad kommer Wagnerchefens död att betyda för krigets fortsatta utveckling?

  https://www.dn.se/varlden/flygkrasch-i-ryssland-prigozjin-pa-passagerarlistan/

  Mikael

  SvaraRadera
 14. En del här i forumet nämner ibland faran över AI och om det är knutet till ändetiden? Nu har man producerat en religiös app där man kan kommunikera och ha en interaktion med personer som Jesus, Maria, Petrus och Matteus.

  Men det slutar inte där. Det är inte bara kristna figurer man kan "samtala med" utan även Satan själv, som i den här appan framträder som kärleksfull, respektfull och förstående. Något man normalt förbinder med kristna värdier.

  Det är verkligen otroligt och det är tydligt att Satan gör allt vad han kan för att förvilla så många människor som möjligt och uppträder som något gott och en ljusets ängel.

  https://nypost.com/2023/08/23/controversial-new-ai-app-allows-you-to-text-with-jesus-and-satan/

  Mikael

  SvaraRadera
 15. Tekniken och teknologin är ikapp med Bibelns ändetidsprofetior och det som hållits fördolt till sista tiden ( Daniel ).

  Kom Herre Jesus kom!

  SvaraRadera