söndag 23 oktober 2016

Ryssland förbereder befolkningen för krig


Spänningarna har tilltagit mellan Ryssland och USA efter det att fredssamtal i Syrien har brutit ihop. Ryssland förbereder nu civilbefolkningen för åtgärder vid en eventuel attack. Befolkningen uppmanas att undersöka och säkra sig både gasmasker och skyddsrum, i händelse av ett anfall med kärnvapen, eller vid biologiska och kemiska angrepp från väst. 

Tidigare i måneden hade Ryssland en militär övning för 40 miljoner ryssar, som omfattade både militär och civila. Man kan inte minnas en övning av den här skalan någonsin, inte ens under sovjettiden. 

Krig om Hillary vinner

Det är inte bara situationen i Syrien som gör att det är spänt mellan USA och Ryssland, men till och med det amerikanska valet påverkar situationen. Varnande röster i Ryssland, varnar för att med Hillary Clinton som president, kan vara gnistan till att starta ett tredje världskrig. 

USA:s ÖB och militära överbefälhavare, har precis varnat för att Hillary Clintons Syrienpolitik i princip innebär världskrig. Om USA väljer att kontrollera luftrummet i Syrien, skulle det automatisk medföra krig mot både Syrien och Ryssland. 

Krig innan valet

Ett insidertips från Kreml, varnar för att ett krig mot USA kan bryta ut redan innan valet i november i USA. Det är Segej Markov, medlem av Civik, en statlig institution i Moskva, som bekräftar uppgiften. Sergej uttalar sig: 

"Dessa är det mest allvarliga spänningarna mellan Moskva och Washington i årtionden. Kriget kan börja redan före valet i november i USA. Jag tänker personligen att lagra 200 burkar av fläsk för att vara redo för en eventuell kris, och jag rekomenderar alla att göra det samma". 

Avslutning

Inte sedan andra världskriget har världen upplevt spänningar på det sätt vi upplever i dag. Hur länge kan dessa spänningar fortsätta, innan vi upplever krig i fulltalig skala? Hur länge kommer vi att balansera på gränsen, till det att vi kommer att se fullständigt kaos och förödelse? Är det vi upplever just nu början och förberedelse till vedermödans domar, som kommer att resultera i kärnvapenkrig med katastrofala konsekvenser?

Tiden är knapp, och tiden är mycket snar. Jag upplever, att vi just nu lever på lånad tid. Herren har visat mig, att Guds profetiska klocka står på 23:59, och ingen människa vet hur länge vi har kvar, eller hur länge nådens dörr kommer fortsätta att vara öppen. Men en dag, och på en given signal kommer den dörren att stängas, och Guds domar kommer att gå över jorden. Tidens tecken pekar på att Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Mikael  

Källa:


http://www.infowars.com/kremlin-insider-war-might-begin-even-before-u-s-elections/

http://www.whas11.com/news/world/russian-television-warns-of-nuclear-war-amid-us-tensions/335731515

1 kommentar:

  1. Men kriget det redan pågår, ska du veta, under åtminstone de sidasta 25 år. Så Sverige bör tilll NATO om ni vill överleva

    SvaraRadera