tisdag 11 oktober 2016

Ryssland hotar med militär konfrontation


Det är ett allt mer aggressivt Ryssland, som nu öppet hotar omvärlden med krig och militär konfrontation. Där är både Sverige och Danmark några av de länder som Ryssland hotar, om världsutvecklingen inte går som önskat.

Den värld vi upplever just nu, är genomsyrad av Jesu egna profetiska ord av det som kommer att prägla den allra sista tiden, nämligen oroliga tider och rykten om krig. Den här världen är inne i en ond spiral, som till sist kommer att leda fram och utveckla sig till ett tredje världskrig där kärnvapen kommer att bli använda. Tidens tecken pekar på att uppryckandet av församlingen är närstående.

Upptrappning av kriget i Syrien

Vi upplever en farlig upptrappning av kriget i Syrien, där både Ryssland och Iran nu varnar USA för att blanda sig, och att inte ingripa militärt. Det skulle enligt Putin leda fram till en direkt konfrontation med stormakten Ryssland, om den amerikansk ledda koalitionen vågar vända sig mot Bashar al-Assads regeringsstyrkor.

Situationen i Syrien är med andra ord på väg att utveckla sig till något väldigt skrämmande, och något som kan påverka hela värdsfreden. Samtidigt vet vi att Syrien är en del av Bibliska profetior som bland annat berör Damaskus.
Samtidigt så visar USA att dom inte har tänkt sig att backa, och har precis testat och släppt två falska atomvapen i Nevadas öken, något som är ett direkt svar på spänningarna med Ryssland.

Hotar med krig Sverige går med i Nato

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov hotar är tydlig med att Ryssland kommer att reagera, om Sverige väljer att gå med i Nato. Då han blir frågad om vilken reaktion det kan bli tala om, säger han att det är upp till Rysslands mililtär och försvar att avgöra.  

Avslutning

Vi upplever i dag länder som upprustar och förbereder sig för krig. Orsaken till att vi upplever denna stigning av spänningar, och en situation som blir allt mer ohållbar, är det faktum att vi lever i den allra sista tiden, och att vi är på väg mot den allra avslutande tiden på den här jorden.

Vi upplever en konfrontation mellan Ryssland och USA/NATO, ett Mellanöstern som blir allt mer avgörande för världsfreden, och ”Kungarna från öst” som reser sig och intar sin position för den allra sista tiden. Den värld som vi känner är på väg mot upplösning där krig kommer att vara ett kännetecken.


Låt oss lyfta våra huvuden, för vår förlossning närmar sig med hast. Jesus kommer mycket snart tillbaka. Källa:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar