söndag 2 oktober 2016

FN kan snart ta över internetObama administrationen har sedan länga haft stor inflytande över ICANN (en organisation som har hand om internets dagliga drift). Amerikanska myndigheter släpper nu kontrollen, och många menar att det kan vara FN som kommer att ta över och fortsättningsvis kontrollera internet.

Vi upplever med andra ord en utveckling där internet och media kommer att vara centralt styrt, och som kommer att vara ett viktigt verktyg för en kommande världsregering och Antikrist.

Ken Peters vision

I ett tidigare inlägg, har jag delat vittensbördet av Ken Peters, som för över 30 år sedan fick en dröm av Herren, som är en detaljerad beskrivning av vedermödans tid, som både beskriver själva uppryckandet av människor som uppstår i förnyade härlighetskroppar, Antikrist framträdande och den tid av kaos som följer i tiden därefter. Hela inlägget kan tas del av här:


Internet stängs ner

En sak som är intressant med den dröm som Ken Peters fick, och något som bekräftar det som vi upplever just nu, är att efter uppryckandet av församlingen, kommer internet att stängas ner över hela jorden i en period på 14 dagar. Ken Peter beskriver denna händelse så här:

”Under den tid av masshysteri och tumult som präglar samhället, sker en väldigt ovanlig händelse. All kommunikationsform som Tv, telefon, radio och internet stängs ner i en period av två veckor. Efter cirka två veckor så fungerade tv, radio och media igen, men på ett helt annat sätt än tidigare. Nyheterna på tv var präglade av att en ny världsregering snart skulle uppstå, och en man var utvald till att leda världen i denna turbulenta tid”         

FN kan ta över 

Det kommer med andra ord en tid i världen, där allt form för kommunikation som internet, kommer styras och manipuleras från ett håll. Det är precis det som är på väg att hända just nu.

När USA släpper kontrollen över internet banar det väg för en central styrd makt som kan ta hand om internets tekniska styrning. Det är bland andra stora länder som Ryssland, Kina och Indien som vill att FN ska ta över. ICANN måste nämligen drivas av en statlig myndighet, vilket gör det nästan säkert att FN kommer att kliva in för att ta kontrollen.

Avslutande

Vi lever i en tid där vi ser tydliga förberedelser för två helt två mäktiga och avgörande händelser. Dels uppryckandet av församlingen och Jesu väntande brud, men också den allra sista och förödande tiden på jorden som vi kallar vedermödan.

Det finns inga andra alternativ. Vi är antingen på väg mot förlossning, barnaskap och evig närhet med Herren, eller så vandrar vi i blindhet, utan att veta att vi är på väg mot totalt sammanbrott, obeskrivlig smärta och en förlösning från avgrundens mörker.

Tiden är knapp, och nådens dörr är på väg att stängas. Hur mycket tid vi har kvar vet endast Herren: Men en sak är säkert – Jesus kommer mycket snart tillbaka, och det är hög tid att få sin sak klar med Herren.

Jesus kommer snart!


Källa:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar