söndag 5 december 2021

Antikrists ande är redan verksam

 


1 Joh 4:3 - och varje ande som inte bekänner Jesus, den är inte från Gud. Detta är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu finns i världen.

Guds ord skiljer på själva Antikrist, vilddjuret från avgrunden, som är knuten till den sista årsveckan, och den samma antikristliga ande som redan är verksam i vår tid. Antikrists ande representerar allt det som är mot Kristus och det han står för. Den anden är redan verksam och gör allt vad den kan för att förbereda för Antikrist framträdande, och för att förhindra Jesu komma.

Antikrist ande försökte till exempel att slå ihjäl judarna under andra världskriget, för att förhindra att judarna fick sitt land. Antikrist ande kommer på samma sätt att försöka utrota judarna i vedermödans tid, för att förhindra Jesu komma och upprättandet av Guds rike på jorden.

Förändra heliga tider och lagar

Dan 7:23-25 - Då svarade han: ”Det fjärde djuret betyder att ett fjärde rike ska uppstå på jorden, ett som är olikt alla de andra rikena. Det ska sluka hela jorden och trampa ner och krossa den. 24 De tio hornen betyder att tio kungar ska uppstå i det riket, och efter dem ska en annan uppstå som är olik de förra och som ska slå ner tre kungar. 25 Han ska tala mot den Högste och ansätta den Högstes heliga. Han ska bestämma sig för att förändra heliga tider och lagar, och de ska ges i hans hand under en tid och tider och en halv tid.

När Daniel beskriver det fjärde djuret, som också är Antikrist och hans rike, så beskriver texten att Antikrist ska ”förändra heliga tider och lagar”. Ordet ”förändra” i den hebreiska grundtexten är ordet ”shena”, där en av betydningarna är ”att förändra” eller ”diversifiering”. Det sista ordet är intressant, då det betyder att man ”strävar efter olika metoder/lösningar för att nå sitt mål”. Vi har alltså med en ande att göra, som med olika metoder försöker att nedbryta det som Herren har bestämt, och ersätta det heliga med något ogudaktigt.  

Antikrists ande handlar alltså om att gå bort från Herrens ordningar, både när det gäller lagstiftning, församling, äktenskap, familj, media och generella värderingar och normer. Den ande som är verksam gör allt vad den kan för att motarbeta Guds rike, och långsamt har det onormala blivit normalt och det ogudaktiga har blivit det nya rättesnöret.

2021/2022

Vi har en månad kvar av 2021 innan vi går in i ett nytt år. Lite senare i december, kommer jag att försöka sätta några ord på året som har gått, och det profetiska skeende vi befinner oss i. Men jag kan inte redan nu låta bli att reflektera över den snabba utveckling vi har upplevt här under året. Det är inte bara Covid och allt det som har kommit i kölvattnet på det, men också politiska spänningar, ett andligt avfall och en skökokyrka som rör på sig.

Många andra jämte mig ser 2021/2022 som något ganska avgörande när det gäller Jesu återkomst och vedermödans början. Jag försöker alltid att vara försiktig när det gäller att sätta datum, men om inte Herren kommer tillbaka i 2021, så är året 2022 mer än intressant.

Avfall i samhället

Ett annat tidstecken är just Antikrist ande, som har varit verksam sedan korset. Vi har väl knappast upplevt ett större avfall från den kristna tron, än det vi gör i dag. Det lever i ett sekulariserat samhälle, som allt mer har öppnat upp för allt det som är ont och orent.

Andra tecken på ett stort avfall från den kristna tron i vårt samhälle, är att det utförs cirka 40–50 millioner aborter varje år runt om i hela värden (!). Det är alltså ett skrämmande antal ofödda barn som inte får lov att leva. Det är också ett faktum att cirka 30–40 % av allt data på internet har med pornografiskt inslag att göra. Det vill säga en tredjedel av all den data som finns på internet!

Andra skrämmande tal visar att nästen 35 millioner människor runt om i världen, på något sätt är beroende av droger av något slag. Även om tron fyller mindre i vårt samhälle, så är det faktiskt så, att nästan en tredjedel av Sveriges befolkning kan sägas utöva någon form av New Age, och då ibland annan meditation och yoga. New Age slår på att det är en väg till ”kärleksfull närvaro och personlig utveckling”, men egentligen fyller det bara ett tomrum av ett andligt mörker.

Den politiska oron gör sig också gällande när vi ser ut över världen. I dag är det inte mindre än 29 olika pågående konflikter i världen, där FN är inne med sina fredsstyrkor. Dessa konflikter är fördelat ut över hela världen, i både kontinenter som Afrika, Amerika, Asien och Europa.

Avslutning

När vi ser en Antikristlig ande som kommer till utryck i lagstiftningar, andligt avfall och politiska spänningar, så är det en situation som är unik. Det är människan själv som har gett efter för denna ande, och öppnat upp för new age, ockultism, droger och millioner av aborter varje år.

Tecknen på att den helige Ande snart träder till sida är överväldigande. När det sker genom församlingens borttagande, kommer vi att få uppleva ett mörker utan jämförelse. Det kommer att vara ett sista desperat försök från fienden, till att bryta sönder och ändra det Herren har bestämt – Guds rikes upprättande här på jorden, och till sist evigheten i det nya Jerusalem.

Var uppmuntrade i tron syskon och håll er nära Herren, han kommer mycket snart tillbaka

Guds rika välsignelse

Mikael

41 kommentarer:

 1. Med tanke på förändra heliga tider och lagar! Antikrists andes verksamhet började redan när katolska kyrkan ändrade om sabbatsdagen till söndagen! Tänk på sabbatsdagen så att du helgar den! Större delen av den protestantiska kyrkan firar söndagen som sabbatsdagen med några få undantag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte Gud bryr sig om man helgar sabbaten eller söndagen. Det förbundet är i övrigt upplöst genom Jesus Kristus, vägen genom Jesus är vägen till evigt liv, inte genom att utföra budord likt fariseerna, dock är andemeningen med 10 Guds bud bra, men skall ses som ett rättesnöre för ogudaktiga, du kan aldrig få evigt liv genom handlingar bara genom tron på Jesus för kristna faller sig allt naturligt vad som är rätt och fel, vi är ju i grunden alla syndare

   Radera
  2. Naturligtvis får ingen evigt liv genom handlingar! Det är inte det det handlar om! Men HERREN JESUS KRISTUS kom inte för att avskaffa lagen utan för att fullborda den! 10 Guds bud kommer aldrig ses som ett rättesnöre för ogudaktiga! 10 Guds bud skall ses som ett rättesnöre för hur hela samhället skall skötas! Så är det definitivt inte idag!

   De tio budorden förlorar aldrig sin aktualitet. Med tanke på hur världen ser ut är de kanske mer aktuella än någonsin...

   Både kristendomen och judendomen ser dem som en gudomlig "grundlag" för hela mänskligheten som existerat sedan tidernas begynnelse och kommer att bestå i evighet. Faktum är att de flesta västländers lagar baseras på de tio buden - och det är uppenbart att om vi följde dessa enkla regler, så skulle vi inte ha några samhällsproblem längre. Och det allra viktigaste vore att det inte heller skulle finnas några orsaker till dessa företeelser.

   Om vi följde de tio budorden skulle vi ha en värld där människan tog hand om naturen och vårdade den och där alla resurser ägnas åt att skapa en livsduglig miljö för alla. En värld med städer utan slumkvarter eller områden där våld och kriminalitet regerade. Vi skulle ha ett samhälle där rättvisan regerade, där konflikter blev lösta i samförstånd. Vi skulle ha en värld av fred där inga ungdomar tvingades lära sig döda, där alla folk arbetade tillsammans för allas gemensamma bästa, där inte miljoner svalt eller led av undernäring medan andra frossade i överflöd. En värld utan rasism och destruktiv nationalism, utan våld, förtryck, terror och brottslighet av något slag.

   Det är den värld vi skulle kunnat ha om det självcentrerade tänkande som härskar i dag hade ersatts av de gudomliga normer som uttrycks i Tio Guds bud och som Jesus sammanfattade i orden:

   "Älska din medmänniska som dig själv"
   "Var sådan mot andra människor som ni vill att de ska vara mot er"

   Det är svårt att föreställa sig en bättre grundval för ett samhälle. Och när de gammaltestamentliga profeterna beskriver det framtida Gudsriket, dvs det samhälle som Messias en dag ska upprätta på jorden, är det ett samhälle som är helt baserat på dessa eviga principer.

   Radera
 2. Tack för dessa ord!
  Alltid lika uppmuntrande.
  Vi behöver leva i Guds ord och förstå att vi lever i en sen tid.

  Jag beder och tänker på allt som sker i världen och jag tror att Gud ska tala genom sin ande om vad som ska ske härefter.
  Många kan ha en tro på när Jesus ska hämta oss, också jag, men jag litar på att Gud ska tala till oss som han alltid gör till sitt folk.

  Tack Mikael och Guds rika välsignelse

  Hälsningar Mike

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Mike.

   Tack för din uppmuntrande hälsning.

   Ja, Herren talar och visar oss den tid vi lever i. "Du som har öron, hör vad Anden säger till församlingarna" (Upp 2:11)

   Som du skriver, får vi förtrösta, lita och tro på att Herren har allt i sin hand och tar hand om oss.

   Jag önskar dig Herrens rika nåd, kraft och välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Korsen plockas bort på kyrkogårdar för att inte "störa"

  Mark 2:27f
  Därefter sade han till dem: ”Sabbaten blev gjord för människans skull, och icke människan för sabbatens skull. Så är då Människosonen herre också över sabbaten.”

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer!😊👍 Prisad vare HERREN! Vidare sa HAN att HAN inte har kommit för att avskaffa lagen utan för att fullborda den!

   Guds frid

   Radera
  2. Fullborda genom nåd genom tro, som Paulus visar tydligt i Galaterbreven 3/5
   Gamla mor lade sin stickning på söndagen och far låste in hobbysågen på söndagen, blandat med lite andra lagiska ideer.
   När jag reste min första resa till SJ jobbet, fick jag sällskap på tåget med min egen pastor, när han fick höra vilket jobb jag skulle börja på, reagerade han att jag skulle jobba på söndagar ibland, då drog han fram sabbatsbudet, men han själv kunde ta tåget till kyrkan på söndagen, det tänkte han inte på.

   Radera
  3. Fullborda av nåd genom tro, som Paulus visar tydligt i Galaterbreven 3/5
   Gamla mor lade sin stickning på söndagen och far låste in hobbysågen på söndagen, blandat med lite andra lagiska ideer.
   När jag reste min första resa till SJ jobbet, fick jag sällskap på tåget med min egen pastor, när han fick höra vilket jobb jag skulle börja på, reagerade han att jag skulle jobba på söndagar ibland, då drog han fram sabbatsbudet, men han själv kunde ta tåget till kyrkan på söndagen, det tänkte han inte på.

   Radera
  4. När jag började skriva i detta ämne uppmärksammade jag texten förändra heliga tider och lagar! Exakt detta som Antikrists andes verksamhet började på med när katolska kyrkan ändrade om sabbatsdagen till en söndag! Här i Sverige är det ju inte lugnt och stilla fastän det är en söndag! Med det menar jag att butiker och varuhus är öppna trots att det är en söndag och folkmassan hänger på! Jag har tidigare varit i Israel och varit med om tiden vid solnedgången på fredagskvällen då alla butiker och varuhus stänger ner! Allt blir lugnt och stilla som är en fantastisk känsla! Men allt öppnas upp igen vid soluppgången på lördag morgon och allt vaknar till liv igen!

   Naturligtvis finns det människor som måste jobba på sabbaten som t ex inom vården, polisverksamhet, brandkåren e c t! De som måste jobba på sabbaten måste jobba! HERREN JESUS KRISTUS gick inte emot detta utan tvärtom! Det handlar om att sabbatsdagen är förändrad från att ha varit från fredag kväll till lördag morgon för att istället gälla hela söndagen som infördes av katolska kyrkan! Tänk på sabbatsdagen så att du helgar den är enligt grundtexten och sabbaten är från solnedgången på fredagskvällen till soluppgången på lördagsmorgonen!

   Rent matematiskt så stängs ju ändå varuhus och butiker från 18 till 22-23 på kvällen kan variera men större delen är det ju ändå stängt! De timmarna Israel stänger ner för sabbaten är betydligt kortare jämfört med t ex Sverige! Förr i tiden var butiker och varuhus stängda på söndagar så är det definitivt inte längre! Det här landet skulle må gott av att det åtminstone någon kväll i veckan all affärsverksamhet stängdes av såsom man gör i Israel och varför inte då när solen går ner på fredagskvällen och affärer, butiker, varuhus e t c öppnar igen när solen går upp på lördagsmorgonen?

   Tänk på sabbatsdagen så att du helgar den är någonting som hela världen borde sträva emot och någonting som jag tror kommer införas under tusenårsriket! HERREN JESUS KRISTUS sa att HAN inte kom för att avskaffa lagen utan för att fullborda den!

   Guds frid

   Radera
  5. Av nåd genom tro, Gal 3:13-14

   Du kanske inte har det kapitlet i din bibel?

   Men Paulus är saklig,
   Kristus friköpte oss från lagens förbannelse, när han blev en förbannelse för vår skull. Det är ju skrivet: ”Förbannad är var och en som är upphängd på trä.” Vi friköptes, för att den välsignelse som hade givits åt Abraham skulle i Jesus Kristus komma också hedningarna till del, så att vi genom tron skulle undfå den utlovade Anden.

   Radera
  6. Naturligtvis har jag Galaterbrevet i min Bibel! Allt är nåd och vi är friköpta från lagens förbannelse! Men jag anser inte att det är en förbannelse att helga sabbatsdagen! Gör du det?

   Ingen kan hålla alla 10 Guds bud, men 10 Guds bud borde tjäna som ett rättesnöre för landet! Det ser vi inte idag och är en stor orsak till att Sverige är på väg mot undergång! Landets moraliska kompass är helt snedvänd när det goda blir ont och det onda blir gott!

   HERREN JESUS KRISTUS säger tro inte att jag har kommit för att upphäva lagen eller profeterna! Jag har inte kommit för att upphäva utan för att fullborda. Amen säger jag er: Innan himmel och jord förgår, skall inte en enda bokstav, inte en prick, i lagen förgå, förrän allt har skett. Den som därför upphäver ett av dessa minsta bud, och lär människorna så, han ska kallas den minste i himmelriket. Men den som håller dem och lär människorna dem, han ska kallas stor i himmelriket. Jag säger er att om er rättfärdighet inte går långt över de skriftlärdas och fariseernas, skall ni inte komma in i himmelriket."
   Jesus uppmanar oss att vara fullkomliga. Vad är vi utan ideal? frågar sig vissa. Läs Matt 5:43-44 och stället där det står (ungefär):
   "Ni har hört att det är sagt till fäderna, du skall älska din nästa och hata din fiende. Men jag säger: Älska din fiende och be för dem som förföljer dig."

   Guds frid

   Radera
 4. Biden gjorde nyligen ett sensationellt uttalande!

  https://bit.ly/3Gi0g68

  Han är inte främmande för att tredje templet skall byggas upp igen oavsett om det blir i Jerusalem eller på annan plats som demokratins tempel! Han använde återigen sin slogan build back better! Bygg tillbaka bättre! Bröder och systrar! Var vaksamma!

  Guds frid

  SvaraRadera
 5. Sannerligen, tiden är kort, Jesus kommer snart .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så sant. Vi lever i slutet av denna tidsålder, och Jesus kommer mycket snart tillbaka.

   Marantha!

   Radera
 6. Kära Syskon,

  Spänningen mellan USA,NATO och Ryssland fortsätter att stiga. Det är bland annat situationen mellan Ryssland och Ukraina som fortsätter att utveckla sig.

  Det betyder att USA:s defcon level (den beredskapsskala som används av USA:s försvarsdepartement för de väpnade styrkor) har precis fallit till nivå 3.

  I fredstid är nivå 5 det normala och defcon 1 är högsta beredskap.

  Till exempel under kalla kriget var nivået för det mesta på 4, och det var först vid terrorattacken den 11 september att den föll till nivå 3 för tredje gången i ordningen. Defcon 2 har bara använts en gång tidigare och var under Kubakrisen 1962.

  Nu har vi alltså en situation där USA har satt beredskapsnivået till 3, som betyder att läget är ganska allvarligt, och att man som nation är förberedd på det värsta.

  När rykten om krig blir allt starkare så har vi ännu mer anledning till att lyfta våra huvuden i förväntan till Herrens återkomst.

  Maranatha!

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Enligt utsago har Prince Charles sagt att en ledare snart kommer att få makten och med stora militära resurser.
  Jag anser att Antikrist kommer att framträda väldigt snart som en politisk ledare som inte bara har svaret på Covid utan också erbjuder ett annat alternativ för frälsning nämligen vaccinplåstret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Källa på det?

   Radera
  2. Svarar inte på anonyma kommentarer.

   Radera
  3. Hej Fredrik,

   Det har kommet en del kommentarer när det gäller källupplysningar angående Prince Charles. I stället för att dom släpps igenom och det snabbt kan bli dårlig dialog, så har du kanske möjlighet för att dela källupplysningar på just det.

   Hälsningar
   Mikael

   Radera

  4. https://www.cnbc.com/2021/11/01/prince-charles-calls-for-war-like-footing-in-speech-at-cop26.html

   https://verumetinventa.wordpress.com/2021/11/05/did-prince-charles-just-mention-the-anti-christ/

   Där beskrivs i artikeln att Prins Charles föreslår ett militärt och ekonomiskt rike.

   En mera ytlig analys finns här.
   https://grandmageri422.me/2021/12/07/who-is-prince-charles-referring-to-when-he-says-he-will-have-a-global-military-style-campaign-and-trillions-at-his-disposal/

   Underförstått att Charles döljer något.
   Vad kommer dessa pengar biljoner ifrån?
   Vet han något vi inte vet?
   Antikrist ska ju framträda 3,5 år in. Då måste han lösningen på världen alla problem. De har ju övergett son makt för Vildjuret för en tid och liten tid.
   Jag anser att det är nog precis så han introduceras. Vildjuret måste ju ha ett rike att styra över (FN, WHO, UNICEF NATO). Prins Charles vet förmodligen om detta. Läs artikeln och bilda er en egen uppfattning.

   Radera
  5. He went on to plea for “countries to come together to create the environment that enables every sector of industry to take the action required. We know this will take trillions, not billions of dollars.”

   Citat:
   Varje sektor av industrin måste nu komma samman för att lösa världens problem.
   -Bara där hittar ni en nyckel hur det Bibliska ramverket kommer att implementeras. Kyrkan underförstått, men nu som en distributör av Vildjurets Märke,Namn och dess Bild.
   Det är en möjlighet att jag läser in för mycket ur artikeln men en sak är säkert.
   Antikrist kommer att vilja lösa alla världens problem genom övertygande argument som till slut tvingar en att ändra uppfattning. Det är så man förmår någon. Inte mot någons vilja men genom skicklig agitation och argumentation.
   MAN FÖRMÅS!

   Radera
 8. Mikael, Fredrik skriver att Antikrist ska framträda 3,5 år in. I vedermödan antar jag han menar. Men visst har du undervisat om att han kommer träda fram i början av sjuårsperioden? Eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   För det första är det viktigt att slå fast att vedermödans tid, eller den sista årsveckan är på 7 år, men den stora nöden är 3,5 år. De flesta referenser vi har från Guds ord i förhållande till den sista årsveckan har med de sista 3,5 åren att göra. Man kan säga att det är i den perioden då Antikrist till fullo lever ut sin roll och har skaffat alla hinder ut ur vägen. Han bryter fredsförbundet med Israel, intar Jerusalem och sätter sig själv på tronen och förklarar sig själv för gud. Det ser vi bland annat i följande bibelverser: Dan 7:25, Dan 12:7, Upp 11:2, Upp 12:6, Upp 12:14.

   Men innan Antikrist får fria händer att förfölja Guds folk i den sista delen av vedermödan, så kommer han att träda fram på våldsscenen redan efter församlingens bortryckande. Vi ser det dels i Dan 9:26, där han är omtalad som ”den kommande fursten”, som kommer att ingå ett fredsfördrag mellan Israel och arabvärlden för en period på 7 år (årsvecka). Antikrist är samtidigt ryttaren på den vita hästen, som just träder fram i början av den sista årsveckan (Upp 6). Sedan har vi Daniel 11:36 och framåt, som beskriver Antikrist framfarande innan han ”drar in i det härliga landet” (Israel), som sker 3,5 år inne i vedermödan. Så innan Antikrist kan få den position han behöver i den stora nöden, så kräver det lite förarbete, som gör att han träder fram redan i början av den sista årsveckan. Till att börja med som en fredens man som ordnar ett fredsförbund, men som snabbt blir utbytt av krig. 3,5 år senare är han klar till att inta Israel och kommer då fullt ut att inta sin roll som vilddjuret från avgrunden.

   Hoppas det ger mening?

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Det var jättebra förklarat! Tack! 🙏

   Radera
 9. Jag har en rak och enkel fråga Mikael, som jag tycker du borde svara på! Är du för eller emot vaccinpasset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   När du ställer frågan så tror jag inte att du läser de inlägg jag skriver angående corona. Jag ser allt det här som vi upplever just nu som ett förstadium till vedermödan, så jag ser det absolut inte som någon form för välsignelse.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 10. Utvecklingen går mycket fort nu. Lagar som skyddar människors frihet och möjligheter till att leva ett normalt liv bryts nu snabbt ner. Det är onekligen hårresande.

  https://flammor.com/vart-r-vi-p-vg-p2109.html

  SvaraRadera
 11. //Då handlar det inte om som rubriken säger i skärmdumpning ”krav på vaccinpass i handeln”, då är det istället krav på något på handen//

  Många väntar på märket på handen eller pannan, måste vi tolka det så bokstavligt, vad var det egentligen Johannes såg, och det han såg måste utgått från hans världsbild, men enbart passet ger resultatet att få köpa och sälja, resa jobba osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Att använda vaccinpasset tycker jag är att godkänna en diktatur och det delar upp människor i grupper. Den som har passet får köpa eller sälja. Påminner väldigt mycket om vilddjurets märke och jag tror vaccinpasset är vilddjurets märke. Sedan kommer jag aldrig gå till en kyrka som kräver vaccinpass. Never.

   Radera
  2. Tror inte det är så enkelt!
   Satan vet om att hans tid är mycket kort. Han måste åstadkomma otroligt mycket på mindre än 3,5 år.
   Det är dock möjligt att du har rätt att Vaccinpasset är Vildjurets Märke.
   Iom att man använder både huvudet/pannan och högerhanden. Jag tror personligen snarare att Vaccinpasset är Vildjurets Namn.
   Etersom det är ditt namn som står skrivet i passet. Underförstått att du är injicerad/märkt eller markerad.

   En annan teori är att Vildjurets Märke är en genetiskt modifierad markör som signalerar att du är välkommen att köpa och sälja. Du är så att säga initierad från start.
   Denna DNA-signal ger också en möjlighet att senare Vaccinera sig med en modernare metod som kallas Vaccin-plåster när vaccinen inte fungerar eller viruset muterar. Passet skulle alltså också kunna vara Vildjurets Märke, men personligen tror jag att det är dess Namn.
   Eftersom namnet också avslöjar hur Bilden kommer att se ut. Dvs en Bild har ofta ett Namn undertill på tex en tavla.Vildjurets Bild indikeras av tex Moseboken 2, och på flera andra ställen. Och då i form av en hand. Denna Bild är enligt Uppnbarelseboken och Moseboken knutet till en form av tillbedjan. Men förutsättningarna är att du har tagit Märket, eller dess Namn och dess Tal.

   Jag tror att Bibeln beskriver ett ramverk bestående av Märket, Namnet, och Talet. Dessa tre ramar ger då ett fundament för Bilden som då bör vara en uppsträckt hand inuti ramverket. På detta sätt blir det möjligt att alltså redan nu se hur Vaccinet redan nu är fundamentet som läggs i form av Vildjurets Märke. Det som är intressant att notera är att oavsett om VaxxPasset är Vildjurets Märke eller inte blir resultatet alltid detsamma iom att den första byggstenen redan är placerad som Märke.
   Dess Namn och Tal följer senare som väggar i fundamentet och som ett stilbildande exegetiskt ramverk som inte bara ramar in Bilden i sin helhet.
   Utan också avslöjar hur man faktiskt förlorar sin frälsning om man tillber denna andemäktiga Bild med tillhörande Märke.
   Dvs det är Bilden som kommer tala!
   Författaren Johannes som satt delvis isolerad på den lilla ön Patmos visste antagligen inte att tala är ett modernt ord för kommunicera. Dvs i vår vardag, ett ofta digitaliserat, datoriserat språksätt förutom den mer analoga vågformen. Bilden talar och ges liv.
   Men hur och på vilket sätt?
   Läs gärna mer på www.korsfrukt.com

   Radera
  3. Jag har inte vaccinerat mig mot covid-19 och kommer aldrig ta ett vaccin som inte är långtidstestat. Detta vaccin är bara villkorligt godkänt. Många hemska biverkningar rapporteras nu och människor som dör av vaccinet. Tyvärr är det nog bara början. Men många biverkningar registreras inte heller. Jag tror som du att Antikrist visar upp sitt rätta ansikte i mitten av vedermödan. Oavsett vilket som är märket vaccinet eller vaccinpasset ska man inte ta ett vaccin som är villkorligt godkänt och där de mörklägger avtalet. Vaccinpasset som nu är infört i Sverige är ett brott mot grundlagen men i Belgien har domstolen stoppat vaccinpasset.

   Radera
 12. Kära Syskon,

  Ännu ett intressant tidstecken: FN har precis fått en ny staty i New York.

  https://freedomrockradio.co/news/the-united-nations-unveils-a-statute-at-its-nyc-headquarters-that-resembles-the-beast-from-the-book-of-revelation/

  Statyn är som tagen från Uppenbarelseboken som beskriver ändetidens odjur!

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Otroligt! Det är faktiskt helt häpnadsväckande! Dessutom tycks den som ligger bakom detta inte bry sig om att utseendet och valet av plats visar så tydligt på det Bibeln säger. Tack för att du delade detta Mikael.

  Guds välsignelse till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du inte att den som skapat detta monster, har utgått från upp 13

   Radera
  2. Guds frid, Björn.

   Ja, det är ett enormt tecken som pekar rakt in i den tid vi lever i. Att vi just nu, upplever och ser vilddjuret representerat utanför FN:s huvudkvarter är häpnandsväckande. Jag ser det som ett tecken på att vi för allvar kan se att vi är på väg in i den sista årsvecan, och den tid där Antikrist och hans rike kommer att bli en realitet.

   Maranatha!

   Mikael

   Radera
 14. Mike Yeadon f.d forskare vid Pfizer har offentliggjort att vi nu är i steg 5!

  https://bit.ly/3oM8JZu

  Det är världsdiktatur styrt genom den onda agendan från The New World Order! Vi måste förbereda oss förutom andligt även mentalt och praktiskt!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
 15. Mer om FN:s vilddjurs symbol! Detta är en varning (Daniel 7)

  https://bit.ly/3dHYcYN

  Bibellärare Nelson Walters tar upp vad som har hänt nyligen utanför FN byggnaden och vad detta kan innebära!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men som vanligt på engelska, inte ens den texten som finns går att kopiera och översätta .

   Radera
  2. Du får framföra ditt klagomål till Youtube, som har försämrat översättningar och/eller kontakta svenska pastorer eller präster vad de anser om detta, som nyligen har hänt!

   En liten vink är att du fortsätter titta på hans tidigare videor där det finns översättning åtminstone på engelska! Det Nelson Walters framför bland annat på denna video är att Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN kommer bilda världsregering senast 2023 och att FN inte är vilddjuret utan Babylon!

   Radera
  3. Bättre länk?
   https://youtu.be/3QHrucMSGNo

   Radera