söndag 30 oktober 2016

En känsla av nöd och ett budskap av brådskande karaktär


Ta gärna del av det senaste inlägget på hemsidan ”Jesus kommer snart”:


En känsla av nöd

Jag har en känsla av nöd, och ett budskap av brådskande karaktär. Det är en överbevisning och en inre maning, att tiden vi har kvar på den här jorden är mycket kort. Jag har personligen varit vittne till tidens tecken, som de senaste åren har accelererat med våldsam kraft och fart.

Tidstecken, som tidigare var tysta och anonyma, ropar nu enhälligt med sina lungors fulla kraft – och den som vill, tar det till sig och lyssnar. För dessa tidstecken har ett budskap, och dom har ett syfte. Ett budskap går ut i denna sena midnattstimme - Jesus kommer mycket snart!

Jag kommer och hämtar dig

Tecknen i den här världen är tydliga. Vi närmar oss en tidpunkt där det inte längre finns någon återvändo. Vi lever i födslovåndornas tid, där smärtan över den här världens tillstånd blir större, och mörkret blir allt mer kompakt. Herren talar och tröstar oss mitt i allt detta, att han mycket snart kommer för att hämta oss hem. 

På samma sätt som Lot och hans familj, som blev borttagna ut ur Sodom innan Guds domar blev utlösta, kommer Herren att flytta sitt folk, bort från den här världen som kommer att bli utsatta för Guds domslut. På samma sätt som att Noa och hans familj blev upplyfta upp över vattnet för att dom inte skulle gå igenom syndafloden, kommer Herrens församling lyftas upp Herren till mötes, innan domen går ut över den här världen. 

Gett inte upp

Ge inte upp, men fortsätt att vandra min käre vän. Vi är inne på själva upploppet, och vi har bara en liten bit kvar. Herren viskar i vårt öra, och uppmuntrar oss att hålla ögonen på slutmålet – det himmelska Jerusalem och vår underbare Frälsare, Konung och Gud.

Herren är med dig,

Mikael
4 kommentarer:

 1. Amen,, kom o Herren Jesus ! Men mitt hjärta gråter av sorg för att detta budskap inte predikas i våra kyrkor ! Vi måste ropa till Gud om att Den heliga Ande får tända oss igen med iver att ropa ut detta " Jesus kommer !! Vi måste göra oss redo ! Guds välsignelse för att du Mikael är en röst som ropar !Inga-l

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Inga,

   Stort tack för din uppmuntrande hälsning.
   Ja, det finns en nöd på Herrens hjärta, där han önskar att budskapet om hans återkomst skal ljuda i våra kyrkor. Det finns så många tecken som pekar på Herrens tillkommelse, och födslovåndor som är starkare än någonsin.

   Maranatha - Vår Herre kom!
   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. Hela denna dag har det funnits en obehagskänsla som jag inte känner igen. Det är något inom mig som säger att något är på gång att ske.
  Vi ber till Jesus och Gud om hjälp.

  Hälsningar
  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, och tack för att du delar dina tankar.

   Min dotter har precis fött, och jag har blivit morfar, och något som är helt fantastiskt. Under hennes graviditet, kunde jag se att värkarna kom oftare och starkare. Dagen innan hon födde så pratade vi om att det faktiskt kunde hända när som helst.

   Jag har samma upplevelse när det gäller den här världen, och Guds domslut. Vi upplever födslovärkar som kommer starkare och oftare, och det måste vara på det sättet att vi är på väg mot ett kompakt mörker i den här världen.

   Herren önskar vår uppmärksamhet, vår första kärlek och en fullständig övergivenhet i våra liv. Vår förlossning och vårt härlighetshopp står för dörren,

   Varma hälsningar

   Mikael

   Radera