söndag 10 augusti 2014

Mörka moln sveper in över världen


 
I Maj 2014 talade Herren starkt till mitt hjärta, och visade mig att det är mörka moln och ett andligt stormoväder på väg in över vår värld. Efter det tilltalet så skrev jag följande inlägg:
Dessa moln är vedermödans oväder som börjar visa sig på horisonten. Det blir aldrig bättre tider än det vi upplever just nu. Vi kommer att få se dessa moln växa till i kraft, och att område efter område kommer att skaka. Det vi ser nu är med andra ord ett förspel och en försmak på det som ska komma. Natten är på väg mot sitt slut, och tiden kommer då ingen kan längre kan verka. Herrens uppmaning att höra vad Anden säger till församlingen, är viktigare och mer betydningsfull än någonsin.
Demoniska krafter i Mellanöstern
Det vi ser i Mellanöstern är inget annat än Sataniska och demoniska krafter som utspelar sig bland annat genom IS (Islamiska staten). Genom terrorhandlingar sprider denna organisation skräck i mellanöstern på sin framfart. Vardagen har blivit en mardröm för irakiska och syriska befolkningen då de mördar, halshugger, våldtar och plundrar allt på sin väg fram. Kristna och andra folkgrupper tvingas konvertera till jihadisternas Islam eller får betala med sitt liv.
Senaste nyheten som kommer från Human Rights Office, är att IS har begravt 250 barn och ungdomar levande i Mosul i Irak. Det är ett mörker och ondska utan jämförelse som Mellanöstern upplever just nu, och det är inget som tyder på att detta mörker skal lätta.
Jerry Goldens profetiska dröm
På Ohlins hemsida delar Jerry Golden en profetisk dröm som jag tycker är en skrämmande precis beskrivning av det vi upplever just nu. Han såg en orkan som svepte över världen, där orkanens öga var över mellanöstern:
Jesus kommer snart!
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar