tisdag 19 maj 2015

Vatikanen Politiseras - av Rune Johansson
Vatikanen Politiseras – av Rune Johansson

Missa inte Runes senaste och väldigt intressanta inlägg på Ohlins hemsida, där han delar viktiga tankar om påvens och Vatikanens allt mer växande roll i världen, både när det gäller Mellanöstern, världsfreden och en interreligiös agenda för att förena alla världens religioner.


Rune skriver:

Vatikanen har under den nuvarande påve Franciskus tagit en allt större roll i den världspolitiska utvecklingen vilket först visade sig vid påvens besök i Israel våren 2014. Redan då var mycket av hans fokus riktat mot parterna i Mellan- östernkonflikten och han talade då om vikten av en tvåstatslösning där båda parter kan leva i fred.

Den globala utvecklingen

Vi upplever i dag en tydlig strategi för att få fram en ny världsordning, som innebär globala lösningar så att man kan få ordning kaos vi upplever i världen.

Rune skriver:

FN planerar att lansera en helt ny framtida plan vid höstens toppmöte för att skapa förutsättningar för att bemästra hela den globala utvecklingen. Den nya hållbara agendan fokuserar naturligtvis på klimatförändringar men tar också specifikt upp ämnen som ekonomi, jordbruk, utbildning och jämställdhet. För dem som vill utvidga ett globalt styre är hållbar utveckling det perfekta paraplyet eftersom nästan all mänsklig verksamhet påverkar miljön på något sätt.

Ett nytt världsomspännande system börjar växa fram där slutmålet är en ny världsordning inkluderande politik, ekonomi och religion. Vi ser hur Vatikanen och Romersk Katolska Kyrkan (RKK) nu ändrar färdriktning bort från det förflutna och med ett nytt fokus mot att etablera sig som en global politisk och interreligiös maktfaktor.


Jesus kommer snart!

1 kommentar:

 1. Tack skall du ha för denna värdefulla upplysning som är väldigt intressant.
  Ja även Charles Finnley, DL Moody, Hudson Taylor, Martin Luther med flera gamla kända
  predikanter har sagt att de trodde att Påven är Antikrist. Läste om detta för nån månad sedan
  och häpnade för jag tror också att det är så.

  Tack ännu en gång. Conny Wiberg

  SvaraRadera