onsdag 16 november 2016

Himlens dörr står öppen


När Johannes får höra Guds röst som en basun, som befaller honom att ”Komma hit upp”, är det en fantastisk parallell till församlingen på uppryckandets dag. Snart en dag, kommer vi att höra en Guds basun, som kallar oss att ”Komma hit upp”, och omedelbart kommer vi på samma sätt som Johannes, att ryckas upp i anden, och stå inför Guds tron.

När Johannes får denna fantastiska upplevelse, ser han samtidigt en dörr som står öppen i himlen. Himlens dörr står i dag öppen, för att ta emot alla uppryckta själar som Herren snart kallar hem till sig.

Tecken i himlen

Jag har tidigare skrivit inlägg om spektakulära fenomen och tecken i himlen, som pekar på Herrens snara återkomst. Vi har tidigare sett lysande kors på himlen, formationer av änglar och ”Guds hand” som en otrolig molnbildning.

Jag vill gärna uppmärksamma följande youtube film, som en kvinna filmade i går, samtidigt med den supermåne som vi upplevde på himlen den 14 november:


En öppen dörr

Jämte denna måne, så ser vi en unik formation på himlen, där en ”dörr” med skarpa konturer träder fram i molnen. Om den här filmen visar sig att vara äkta, är den ganska unik. På ett ovanligt sätt ser vi hur denna formation av en rektangel liknar en dörr på himlen, jämte den lysande månen.

Jag tror att himlens dörr, på samma sätt som Johannes upplevde det, är öppen i dag. Herren har stigit ner från tronen, och har öppnat himlens dörr för att ta emot sin församling, som han mycket snart kommer att rycka till sig. En öppen dörr är en symbol på att Herren är klar för att hämta oss hem, men också något som talar för den mycket korta tid vi har kvar här på jorden. Tidens tecken och Guds Ande, talar om en kort tid innan vi kommer att vara förenade med vår Herre och Gud.

Låt mig få höra basunens ljud

Blås i basunen Herre, och låt mig få höra dess ljud. Låt mig få höra det ljud som vittnar om din återkomst, och min kommande härlighet. Låt ljudet höras från öst till väst, och låt det fylla himlen med kraft. Låt det bli en proklamation för ditt folk, men också för fiendens hela härskara.

Låt denna världs makter skaka, och låt dem få erfara att ditt folks vedermöda är slut, och att vi är ett folk dom inte längre kan nå. Låt fienden få veta, att du tänker döma den här världen, och att ditt folk är gömda i dina kamrar, bevarade från din vrede och denna vredestid. Låt basunens ljud få bli en proklamation, som förkunnar din eviga seger över mörkret, att nedräkningen har börjat, och deras dagar är räknade. Låt fienden få veta, att Herren har all makt i all evinnerlig tid, och att makten, äran och väldet, tillhör Dig och ingen annan. 

Trösta Herre ditt folk, att deras vandringstid är slut. Trösta ditt folk, att vi aldrig någonsin kommer att vara åtskilda igen, förenade för evigt i din oföränderliga kärlek. Trösta ditt folk, att allt är iordningsställt och klart, att borden är dukade och bröllopsfesten kan få sin början.

Kom och ta mig till en plats, där inte mörkret kan nå mig. Kom och ta mig till den plats, där ingen sjukdom och plåga kan nå min kropp. Ta mig till den plats, där varje del av min kropp är genomsyrad och omsluten av din härlighet och kärlek. Till den stad, där gräset, blommorna och träden sjunger, och tillber skaparen över allt. Där man kan höra de eviga tonerna, lovsånger som ingen människa någonsin har hört. Blås Herre, blås, och låt det ljuda.

Jesus kommer snart!


Källa:
8 kommentarer:

 1. Amen,, kom Herre Jesus ! Vi väntar på dej ! Tala till de som inte är med på vägen,, Herre , fräls våra bönebarn ! Guds välsignelse över dej o din familj du Guds tjänare som ropar ut budskapet om Jesu Kristi snara ankomst ! Inga-lill

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Syster,

   Jag instämmer helt och fullt i din underbara bön! ”-Kom Herre, och fräls ytterligare dyrbara själar för evigheten”.

   Anden och bruden ropar och väntar på dig, vår älskade Brudgum, Herre och Konung.

   Radera
 2. Vi ber till Gud och Jesus att våra böner besannas att vi får komma till denna härliga och ljusa plats.

  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid broder,

   Ja, himlen och Jesu återkomst är sannerligen vårt saliga hopp. Herren vill att vi ska älska Herrens tillkommelse, och låta det vara en tröst och styrka i våra liv.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 3. Mäktigt.. ja mycket tala för att herren snart hämtar hem oss, Hoppas allt e bra med er, Ring en dag kram lillebror

  SvaraRadera
 4. I förmiddags var det ett kraftigt Hooande ljud ute som var svårt att lokalisera det höll på en god stund. Det var inte VMA sirenen flyglarm som lät heller. Kan det ha varit Basunen jag hörde?

  SvaraRadera
 5. Guds frid Johnny,

  Det du kan ha hört kan vara en Basun, men det kan också har varit några av de mystiska basunljud från rymden som många människor har hört de senaste åren.

  Jag har skrivit om det tidigare, i ett in lägg och jag delar kort vad jag skrev då:

  Över hela världen hör vi rapporter från människor som på samma sätt upplever dessa mystiska och oförklarliga basunliknande ljud som inte kan förklaras på naturligt vis.
  Varningar från Gud

  Sef 1:14 – Herrens stora dag är nära, ja, nära, och den kommer med hast. Hör, det är HERRENS dag. Eng övers. (even the voice of the Day of the Lord)..

  Jag tror att dessa basunljud är varningar från Herren om den tid som ligger framför. I alla tider har Herren varnat människorna innan han dömde och straffade folken. Dessa ljud här är en alarmklocka för jordens invånare, som ska visa oss att vi med stormsteg är på väg mot den sista årsveckan, och vedermödans domsslut.

  Sefanja fick på samma sätt höra Herrens röst i förbindelse med en kommande domstid över människorna, och fick förmedla varnande ord från Herren. Före Herrens dag och i samband med en domstid, så hör vi Herrens röst som förkunnar att dagen är när. Ordet hör (eng.voice) i grundtexten betyder just röst, ljud och åska.

  Är det så att Herren låter höra sin röst, genom dessa basunljud, som ett tecken och en signal för det som ligger framför oss? Det som är en förberedelse och en varning till nationerna för Herrens dag, är samtidigt ett tecken till oss församlingen, att göra sig redo för hans återkomst.

  Hela inlägget kan läsas i följande inlägg:

  http://jesus-kommer-snart.blogspot.dk/2014/05/varning-andligt-stormovader-pa-gang.html

  Guds rika välsignelse
  Mikael

  SvaraRadera
 6. Guds frid Broder
  Basunljudet ( Hoandet) var mycket mäktigt så vi är redo för herrens återkomst!
  Vi har läst inlägget med stort intresse.
  J och G

  SvaraRadera