fredag 7 april 2017

När församlingen rycks upp, faller bomberna ner


Jag har skrivit om det tidigare, och det blir allt mer ett faktum och uppenbart. Den här världen balanserar på gränsen till sammanbrott, och ser ut att kunna explodera när som helst.

Just nu, är Jesu profetiska ord om ändetiden, ”rykten om krig”, mer aktuellt än någonsin. Det drar verkligen ihop sig på flera fronter på en och samma gång, och jag upplever, att det är en tidsfråga innan vi upplever en utlösning och ett katastrofartat tillstånd på den här jorden.

Nordkorea hotar

Situationen med Nordkorea blir allt mer aggressivt och hotfullt. Jag har skrivit om det i tidigare inlägg, men det ser ut som att Nordkorea inte kommer att hålla sig tillbaka i förhållande till en kommande attack om landet känner sig hotade. USA börjar ana konsekvensen av detta om det skulle bli en verklighet, där R. James Woolsey, en före detta CIA director, har skrivit en artikel som visar hur Nordkorea kan döda helt upp till 90 % av amerikanarna i en attack.

Det är ett skräckscenario som börjar ta form, som kan jämföras med apokalyptiska tillstånd som vi möter i uppenbarelseboken.


Syrien

Det ser ut som att det senaste giftgasangreppet i Syrien, har ändrat Trumps syn på Syrien och Assad. Tidigare har Trump varit av den överbevisningen, att USA ska hålla sig utanför Syrien, men senaste handlingar visar att USA kommer att blanda sig i kriget.

Bara ett par dagar senare efter giftgasangreppet har USA skickat missiler mot militära baser i Syrien. Ryssland reagerade som väntat kraftigt, och anklagar USA för att detta kan ses som ett angrepp på en FN-nation. Tidigare har både Iran och Ryssland hotat med direkta militära åtgärder om USA skulle ingripa.

Ryssland varnar samtidigt Israel, för att komma med ”saklösa” anklagelser mot Syrien, som pekar på att Assad står bakom giftgasangreppet. Israel varnar Syrien för att inte skjuta mot israeliska plan, och hotar med att gensvara militärt och förstöra hela Syriens luftvärn utan någon som helst tvekan.


Japan och Kina

Det är ett mardrömsscenario som kan utveckla sig till ett storkrig mellan supermakterna. Japan har åtta obebodda öar, som Kina gör anspråk på. Allt flyg runt om ögruppen måste identifiera sig till Kina, annars riskerar flygplanen ”defensiva nödåtgärder”.

Kina påstår, att öarna varit kinesiska i århundraden, tills de togs av Japan efter krig i 1895. Enligt Japan tillhörde inte öarna någon före då.


Avslutning

Vad är det som kommer att få världen till att bryta ihop och explodera, och vad kommer att utlösa en global aggression?  Det är min tro och överbevisning, att samtidigt eller precis efter uppryckandet av församlingen, kommer ett kaosartat tillstånd att utlösas på den här jorden. När församlingen rycks upp, så kommer bomberna att falla ner.

Det är inte bara en teori eller ett möjligt tillstånd – den här världen kommer snart att få uppleva ett tredje världskrig, där kärnvapen kommer att användas. Maktbalansen kommer att ändras, där bland andra USA, som är Israels närmaste allierade, kommer att mista den politiska och militära status som dom har i dag. Det kommer att göra att Israel kommer att stå allt mer ensam ju längre i vedermödan vi kommer.

Jesus kommer snart

Jesus kommer snart på himlens skyar för att hämta sin församling. Vårt saliga hopp, vårt barnaskap och vår kropps förlossning, kommer snart att bli en verklighet. Vi kommer att lämna en värld som är under dom. En värld som kommer att skakas i sina grundvalar, utlämnad till basuner och vredesdomar.

Det går ut en skarp varning i denna sena tid. En varning till ta emot Herren medan tid är – att springa till Guds nådes tron, för att få hjälp till rätt tid. Mörkret kommer, och i dess släptåg följer död, krig och förstörelse.

Jesus kommer mycket snart!


4 kommentarer:

 1. Guds Frid Mikael,

  Du har så rätt, Nu har vi fått se bevis på flera håll att Terrorn kommer närmare.
  Lastbilsattacken i Stockholm, och Olaga hot mot köpcentrum i Malmö. Bomblarm i Oslo.
  Nu i dag har två Kyrkor i Egypten utsatts för Sprängdåd med flera offer.
  Mer hot mot Syrien och Korea i dag.

  Vänligen
  J och G

  SvaraRadera
 2. Guds frid syskon.

  Ja, det kan märkas rejält att vi är på väg mot den avslutande midnattstimmen. Nu väntar vi på ropet från brudgummen, som betyder att han kommer för att hämta sin brud. Vi längtar och ser fram till den kommande bröllopsfesten tillsammans med Herren och de heliga.

  Guds rika välsignelse
  Mikael

  SvaraRadera
 3. Jsg tror stt jesus snsrt är här! Detta med NÄR jesus kommer fins mångs teroier, även om jag är övertygad om att det sker i vår generasjon. En del säger FÖRE vedemödan(som jag tror börjat) en del säger I MITTEN av vedermödan, andra säger EFTER vedemödan. Alla dessa "tolkare" kan visa på sin teroi. Men jag tror inte vi knäcker den koden hur som hälst. Vi ska känna tiden, men inte stund, dessa dagar är endast en stund för Herren, det kanske inte blir som "spått", eller bli som man menar då man har tolkat bibeln rätt, dvs då vi tror att vi knäckt denna kod.många tvisster har uppstått tack vare tolkningen om jesu återkomst, vi ska vara försiktiga här, så vi inte själva vilseleder någon. Jag tror inte alltid saker bli som vi trott.var vaksam när ni tolkar ordet, det fins många djup i detta. Madeleine H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Madeleine,

   Tack för din hälsning och för att du delar dina tankar.

   Det är nog inget tvivel om att jag är företalare för ett uppryckande före vedermödan, och att jag inte tror att den sista årsveckan eller vedermödan har börjat ännu. Men det vi kan vara alldeles eniga i, är att jag tror som dig, att Jesus mycket snart är här. Det är en fantastisk och underbar sanning som ger hopp och hemlängtan. Vetskapen om att Jesus mycket snart kommer tillbaka för att hämta oss hem till Fadern, dit han har gått i förvägen, för att göra plats till oss. Bara för att han vill ha oss där han själv är. Han längtar efter oss, mycket mer än vi längtar efter honom och Herren har sett fram till den här dagen sedan dess att han lämnade den här jorden.

   Var välsignad och fortsätt att leva i hoppet om Herrens tillkommelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera