onsdag 17 oktober 2018

Kvinna dog och fick uppleva himlen och änglarInnan Stephen Hawking, en av världens mest kända forskare och vetenskapsman, dog för inte så länge sedan. Kom han med den beklagliga slutsatsen, att det inte finns någon Gud eller något liv efter döden. Oavsett vem man är, så är det en katastrof, när någon, och oavsett vem, går in i evigheten utan Herren.

Dårskap i Guds ögon

Sedan är det lika beklagligt, att Stephen samtidigt hade möjlighet, för att påverka millioner av människor av sin bedrägliga tes och lära. David, skriver i Psaltaren 14:1, att ”Dårarna säger i sina hjärtan, det finns ingen Gud”. Paulus fortsätter att skriva i 1 Kor 1:20, att ”Var är denna tidsålders klyftiga män? Har Gud inte gjort denna världens visdom till dårskap”. Det finns alltså ingen möjlighet, att genom mänsklig visdom, förstå Guds visdom – och därför lät Herren, genom ”dårskapens budskap”, frälsa dom som tror.

En kvinnas vittnesbörd

Det är inte bara skapelsen, universum och människan själv, som är klara bevis på Guds existens, men ibland kommer också personliga vittnesbörd från människor, där Herren tillåter att dessa att få lov till att se och uppleva lite mer av själva evigheten, och de himmelska dimensionerna.

Denna kvinna som hade en nära döden upplevelse, beskriver det, som att hon såg himlen, och upplevde en period eller plats där ”tiden slutade eller förlorade sin mening”. Hon upplevde genast, att hon ville stanna kvar på den här underbara platsen, men änglar berättade för henne, att det inte var hennes tid. Hon fick lov till att se in i ambulansen, där hennes mamma hade brutit ihop för hennes skull, innan hon kom tillbaka in i sin kropp.

Avslutning

Vi ska inte söka änglauppenbarelser, men ändå vet vi, att Herren använder änglar i sin tjänst för sina barn. Jag har aldrig själv haft änglabesök, men min mamma hade förmånen av att uppleva två heliga änglar, som kom in i sovrummet på samma gång, med ett budskap om något som skulle ske längre fram. Den upplevelsen gav henne kraft och möjlighet, för att förbereda sig på den händelse som faktiskt hände ett år senare.

Evigheten, änglar och den himmelska dimensionen är en verklighet! Egentligen står det väldigt lite i Bibeln, om vårt kommande hemland, och jag tror, att Herren har många överraskningar och obeskrivlig härlighet till sina barn. Det vi kan vara helt säkra på, är att man med mänskliga ord, inte har möjlighet för att beskriva och förklara det eviga livet med Herren och denna underbara plats. Är det fler än jag som längtar?

Jesus kommer snart!
Källa:4 kommentarer:

 1. JA! Jag längtar också!:)
  Det kommer bli så UNDERBART!

  Sen är det sorgligt att en tänkare och vetenskapsman som Hawking kommer fram till att det INTE finns någon Gud. Retoriskt: Hur gick det till?!

  Det är nog lika svårt att förstå det hemska i en evighet utan Gud, som att förstå det underbara i en evighet med Gud.

  Gud välsigne dig Mikael!
  Emanuel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Emanuel,

   Underbart med din hemlängtan!! Evigheten är svårt att greppa med vårt begränsade förstånd, men vi får ta emot det i tro, och helt enkelt bara acceptera att härligheten med Herren och varandra, blir enastående, obeskrivligt och helt utan jämförelse.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Jag längtar ååå om alla mina syskon syskonbarn bara blev frälsta GVD rikt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marianne,

   Tack för att du delar din längtan.
   Jag delar din nöd när det gäller ofrälsta familiemedlemmar. Till den dag, då vi är hemma och inte kan be mer, så får vi lyfta upp varje bönebarn inför Herren och lita på den helige Andes mirakulösa ingripande. Herren håller varje hjärta i sin hand, och Herren förmår, där vi inte själva kan eller ser någon möjlighet eller utväg.

   Maranatha

   Hälsningar
   Mikael

   Radera