söndag 11 november 2018

FN önskar en global regering inom 12 årNågot som verkligen gör det intressant att dela tidens tecken, är när det sker profetiska händelser, som bekräftar den tid vi lever i. Dessa tecken visar sig både i naturen genom klimatförändringar och naturkatastrofer, men också på det sociala, politiska och det ekonomiska området. 

Global världsregering

Sedan 60-talet har det funnits tankar inom FN, att en världsregering skulle växa eller komma ut ur FN. I FN:s deklaration, finns en grundsyn om mänskliga rättigheter, men också det, att varje person har rätt till ”liv, frihet och säkerhet”. I år 2015, tog FN ett stort steg mot just en global världsregering, där dom skickade ut ett dokument ”transforming our world” – agenda år 2030. Detta dokument är långt större än det tidigare grundlag, och handlar om följande fem områden: jorden, välstånd, fred och partnerskap. Jämte detta, finns utvecklingsmål för att förbättra livet på jorden.

Den internationella världsordningen kollapsar

Det var också i 2015, att 20 av världens största ledare var samlade, för att hålla konferens om det allvarliga tillståndet i världen. Den tyska diplomaten, Wolfgang Ishinger, som var koordinator för arrangemanget uttalade följande och nästan profetiska uttalande:

”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en ”global regering”.

En religion, politik och ekonomi

Upp 13: 3 – Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det, och man tillbad draken, därför at han hade gett sin makt åt vilddjuret.

Det profetiska ordet slår fast, att det kommer en tid, där den här världen kommer att uppleva en gemensam politik, ekonomi och religion.

Det kommer att ske genom Antikrist, som enrådigt kommer att leda världen, i det största världsrike som jorden någonsin har sett. Han kommer också, och tillsammans med den falske profeten, att införa ett gemensamt ekonomiskt system, genom att införa vilddjurets märke, som alla människor kommer tvingas att använda, vid alla former for ekonomisk handel. Antikrist kommer samtidigt att kräva all form för religiös dyrkan, och kommer inte att tillåta att andra än honom själv, kommer mottaga och få tillbedjan. 

Avslutning

Min personliga överbevisning är, att det inte kommer att gå 12 år innan dess att vi kommer att uppleva det scenario som inlägget beskriver. En global regering kommer på plats, så snart att församlingen är borttagen från den här jorden. En ny man, som den här världen inte tidigare har känt, kommer att träda fram och ge världen dom svar den så desperat behöver. Han kommer att förklara vart alla människor har försvunnet, och han kommer att kunna förklara vad som behövs göras, i denna akuta och desperata situation.

Vedermödans inleds med det första sigillet som bryts, när ryttaren på den vita hästen träder fram. I kölvattnet av Antikrist, den första ryttaren, kommer krig, naturkatastrofer, en ekonomisk krasch och Guds vredesdomar som kommer att skaka den här världen. 

Ett desperat rop går ut i denna sena tid – den handlar om Jesu dyrbara återkomst!

Källa:


17 kommentarer:

 1. Det är än mer spännande tider som vi går till mötes,jag tror att alla länder i vår värld kommer att bli kontantlösa samtidigt för annars skulle ju folk kunna flytta till ett land som då ännu inte har infört kontant löst, utan det kommer nog att ske som en rullgardins effekt det blir beck mörkt över allt samtidigt, Sverige blir ju kontantlöst 2023 om det inte inträffar en global kris innan för då kan det bli ännu tidigare.FN har ju folk gnällt över jämnt och ständigt att dom är för klena och inget gör men nu verkar det har blivit fart på det där FN så folk snart börjar att bli skrämda och oroliga över vad FN tänker att hitta på istället.Men vi frälsta har inget att oroa oss för vi hämtas hem innan den hemska tiden börjar. Guds rika välsignelse Mikael önskar Niklas Tack för allt du delar med dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tak Niklas för dom uppmuntrande och välsignade orden.

   Det är så sant - innan dess, att vreden går ut över den här jorden, kommer Herren att kalla hem sina sändebud och ambassadörer. Vi är så klara och redo till att flytta hem till vår himmelska boning.

   Guds rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. Hej!

  Jag vet inte om jag skriver på rätt ställe nu men jag skulle vilja delge min dröm jag hade inatt...

  En röst sa till mig nu har Jesus hämtat hem sin församling. Saker kommer att hända på jorden denna vecka. Sprid detta budskap.

  Vad nu detta budskap innebär har jag ingen aning om men nu har jag iaf skickat det vidare.

  Hälsningar T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid T,

   Tack för att du delar den dröm du fick av Herren. Det är verkligen rätt ställe att dela syner, drömmar och visioner vi får av Herren, och jag hoppas att det här är en uppmuntran att fler gör det samma.

   Dessa drömmar och visioner, vittnar ju på samma sätt som dessa tidstecken vi upplever i dag, om att Jesus är mycket nära att hämta hem sitt folk till sig. Så det du delar här, är ännu en bekräftelse på den sena tid vi lever i. Jag hoppas och ber att du har rätt i, att det kommer att hända profetiska tecken den här veckan. Vi längtar så mycket efter Herrens återkomst.

   Guds rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 3. Vad tror du om denna dröm då? Kan detta vara möjligt att Jesus redan hämtat hem sin församling? Vet du vad bibeln säger om detta dvs om det ska vara andra tecken före detta inträffar...

  Hälsningar T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid T,

   Jag är helt säker på att Herren inte har hämtat sin församling, då vi fortfarande är kvar här. När det gäller tecken inför uppryckandet, så är denna händelse teckenlös, som betyder, att det kan ske när som helst. Om din dröm har med uppryckandet att göra får vi se, men jag hoppas och längtar.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Tack för ditt klargörande, då var det väl bara en väldigt ovanlig dröm då.
   Det som jag däremot funderar på nu är är att jag före denna dröm aldrig hört talats om att Jesus ska hämta upp någon församling. Jag googlade bara på detta först i morse då jag vaknade. Din blogg var den första sidan jag kollade upp.

   Ytterst märkligt...


   Hälsningar T

   Radera
  3. Hej igen,

   Då tänker jag, att det inte var helt tillfälligt att du hamnade här. Hela den här hemsidan, och dom två andra som jag också har (Jesus kommer snart + Sveriges Pretrib Center) är genomsyrad av det som handlar om Jesu återkomst. Välkommen till att ta del av så mycket som du har lust, och skriv gärna med frågor eller kommentarer.

   Här är ett inlägg som du kan börja med, som talar just om begreppet uppryckandet:

   http://denytterstatiden.blogspot.com/2016/11/uppryckandet-vart-saliga-hopp-i-en-mork.html

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera

   Radera
  4. Tack för länken!

   Ok, efter ha snabbläst så kommer här en fråga: finns det någonstans skrivet om att det är våra fysiska kroppar som är med i uppryckandet?

   Varför jag undrar kan det inte vara så att endast våra själar åker upp till himlen?

   Radera
  5. Sen glömde jag säga att det märkliga var inte att jag hamnade just på din sida utan att jag aldrig hört talats om att Jesus ska hämta hem någon församling före jag gick och la mig igår och innan drömmen jag hade inatt...

   Radera
  6. Guds frid,

   Jag tänker att du skal läsa det inlägg som jag tipsade om. Men om du vill ta del av ett lite längre inlägg som jag har skrivit, så kan du läsa följande om just "vår kropps förlossning":

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/07/var-kropps-forlossning-och-den-kommande.html

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. Halleluja Jesus kommer snart Dags att varna och vinna våra nära kära för Jesus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen Marianne!

   Det är tid att vara vaken och väntande, och lyfta våra huvuden i förväntning till Herrens tillkommelse. Må Herren frälsa och rädda så många som möjligt innan dess att han vänder åter.

   Maranatha!

   Guds rika välsignelse

   Hälsningar
   Mikael

   Radera
 5. Hej Mikael! Jag har länge följt din blogg och uppskattar den men nu var det längesedan jag skrev något till dig. Har en liten fundering. Jag ställer mig lite frågande till uttrycket "min personliga överbevisning är att det inte kommer att gå 12 år innan dess att vi kommer att uppleva det scenario som inlägget beskriver." Hur kan du vara så säker på det? Visst kan det vara så, men ingen av oss kan ju hela säkert veta. När jag först började läsa din blogg så var det som att jag själv var nästan säker på att Jesus kommer inom två år eftersom det var så mycket i världen som verkade tyda på det.. men ju längre tiden går så bleknar den förhoppningen lite hos mig tyvärr... För några månader sedan var det en profetisk kvinna som bad för mig och hon fick ett mycket uppmuntande ord till mig om mina barn. Nämligen att de ska växa upp och bli det Gud har ämnat dem till. Mina barn är nu 9, 7 och 3 år... så om det tilltalet stämmer så dröjer det ju några år till Jesus kommer! Om inte Gud menar att de ska fortsätta växa upp i himlen/under tusenårsriket sen? Eller vad tänker du om det? Det var iallafall en otrolig uppmuntran och lättnad för mig eftersom jag ständigt har en sån oro för mina barn, hur det ska gå för dem... Det är så mycket i skolan och på barnprogram och annat som de påverkas av.. men jag får försöka förtrösta på Guds löfte till mig. Jag har det ofta ganska kämpigt och tvivlar ibland på Guds kärlek och om jag ska få följa med när Jesus kommer... jag vill så gärna men anden är villig men köttet är svagt. Be gärna för mig. Gud välsigne dig. /S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid S,

   Tack för din ärliga och uppriktiga hälsning.

   För det första, så känner jag igen mig i det du skriver. Jag har skrivit på bloggen sedan 2012, och redan då var jag ganska säker på att tiden var väldigt nära. När jag ser runt om i världen, på dessa tecken vi upplever, och samtidigt tänker på alla personliga tilltal jag har fått med hänsyn til en kort tid, så är jag själv överraskad över att åren och tiden har kommit och gått. Det har på samma sätt för mig, varit svårt att förhålla sig till. Med tiden har jag blivit klokare på, att vår tid, och Herrens tid, inte alltid är den samma. Så en kort tid i Herrens ögon, kan mycket väl vara lite längre än det vi tycker det borde vara.

   När jag skriver inom 12 år, så är det igen en personlig tro, och bara iförhållande till det vi upplever av tecken osv. Det är naturligtvis ingen som kan vara helt säkert, och heller inte jag.

   Det var starka ord dina barn har fått, och jag tänker, att Herren fortsätter att dela planer, tankar och visioner med oss, även om han vet att dessa en dag blir avbrutna då Jesus kommer tillbaka. Det finns ett uttryck som heter att "vi verker medans vi väntar, och vi väntar medans vi verkar". Jag tror, att Herren vill att vi ska fortsätta att verka och be för framtiden, samtidigt med att vi lever i en förväntning till honom. Herren fortsätter att visa oss hans planer för framtiden, för att vi ska fortsätta vandra samtidigt med att vi väntar.

   Det är kanske vår största frästelse som människor, att tvivla och acceptera Guds fullständiga och villkorslösa kärlek i våra liv. Just det, att han har accepterat oss, i och på grund av Jesus, där våra gärningar inte alls har något med det att göra. Du blir med andra ord inte hämtad till himlen på grund av din egen självrättfärdighet, men på grund av det Jesus redan gjort. Guds kärlek är villkorslös, och kan inte annat än att älska oss, på samma sätt som Fadern älskar Sonen.

   Jag ber för dig och din situation

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Tack för ditt intressanta svar. Tack för att du delar med dig av vad du upplevt den senaste tiden. Det var ju intressant att läsa att du också kunde uppleva det som jag ibland. Tack för påminnelsen om att det är Jesus allt beror på.. jag vet ju innerst inne att det är så men det vore skönt om det kunde "landa" någon gång hos mig. Varmt tack för att du vill be för mig. Guds frid önskar jag dig med. /S

   Radera
 6. Hej på er!

  Svar till S och till andra som kanske känner igen sig.

  För det första så tror jag att herren vill att vi ska leva som vanligt innan Jesus kommer. Att leva som vanligt kan vara tex nått bra el dåligt för en själv eller andra. Jag tror dock givetvis att vår herre vill att vi ska leva på så bra sätt som möjligt.

  Att be och önska att Jesus ska komma snart är något vi kan göra och det tror jag vi vet att många mår bra av.

  Men, skulle det vara så att man är lite av en kontroll människa och kanske har det lite oroligt då & då så rekommenderar jag starkt att börja leva istället dvs släppa kontrollen en aning . Tex va inte så himla orolig över barnen, ekonomin, jobbet eller sluta upp med att tänka: - men hallå, skulle inte Jesus kommit redan?!! Neej, jag glömde be till gud att ta hand om min släkt innan jag somnade, Åh nej jag har feber nu kan jag inte gå till kyrkan .mm, mm Allt detta trams leder bara till mer oro och ångest!

  Dock är det inte alltid lätt att släppa på kontrollen men jag lovar att när man väl knäckt koden så är det enkel matematik.

  Avsutningsvis så har jag givetvis inga belägg för att du S är en kontroll människa så om du tagit illa vid dig så ber jag naturligtvis dig om ursäkt.

  Detta inlägg var som sagt ett tips för ev S alt för dem som kanske känner igen sig.

  Guds frid med er.

  /Henke

  SvaraRadera