onsdag 16 januari 2019

Vetenskapsmän varnar för tsunamis och en jättevågVetenskapsmän varnar för tsunamis och en jättevåg

Dom flesta av dom varningar som jag skriver om på bloggen, är faktiskt inte dom ”profetiska” tilltal som jag upplever i mitt hjärta, men om det som vetenskapsmän går ut och varnar för i media. Dessa varningar kan bland annat vara på det ekonomiska, politiska eller sociala området. Jag upplever att vetenskapsmännen eller den här världen, ropar mycket högre och tydligare än vi som Guds folk gör många gånger. Vi har både dessa tecken i värden att ta del av, men också den helige Andes manande röst som talar och vittnar om en kort tid.

Varning för ”The Big One”

Jag har tidigare skrivit inlägg, där jag nämner vittnesbörd om syskon som upplever varningar och tilltal om kommande tsunami, som utlöser en jättevåg in över städer och stora områden. Här är det igen vetenskapsmän, som går ut och varnar och bekräftar det som många upplever ska komma.

Det är det som man kallar ”The Big One”, alltså stora jordbävningar på över 9 på richterskalan man varnar för. Det kunde betyda vågor på över 30 meter höga, som naturligtvis kan ha stora konsekvenser. Följderna skulle orsaka större skada än vid tsunamin 2011 och den japanska jordbävningen. Samtidigt slår vetenskapsmännen fast, att det inte är en fråga om det sker, men mer om när det sker.

Avslutning

USGS, den svenska motsvarighet till Sveriges geologiska undersökning, varnar för att den kommande blodmåne den 21. Januari, kan vara så kraftig, att den kan orsaka att vulkanen går i utbrott. Dessa varningar är trots allt ”bara” varningar, men med profetiska glasögon, något som vi vet kommer att tillta och vara ett tidstecken som pekar på Jesu återkomst.

”När trumpeten en dag kommer att ljuda, kan den här världen inte längre hålla mig tillbaka. Ingen grav eller kista i världen, kan hålla på min kropp. Själva jorden och havet är tvungen att ge tillbaka och släppa den, för det är tid för mig att uppstå från mullen. Jag kommer då att lämna den här världen för gott, för att ikläda mig min himmelska kropp, och gå in i mitt eviga himmelska hem.”

Jesus kommer snart!


Källa:5 kommentarer:

 1. Det är till att avvakta och se vad som kommer att börja efter den 21/1 måndag kväll och därefter vad gud har för domar av olika slag som kommer att inträffa här på jorden och eller för oss frälsta att vi eventuellt om tiden är inne bara gud vet blir upplyfta/ hämtade hem innan de riktigt stora katastroferna går över vår värld.Det ser ju i alla fall ut som om vi kommer att få en katastrof regering som fortsatt inte kommer att vara någon Israel vänlig regering, mycket tråkigt att det blir så men tyvärr inte mycket att göra åt,men den blir antagligen inte så långvarig,med nyval innan de 4 åren har passerat.Guds frid och rika välsignelse Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Ja, det är kaotiskt redan nu, men samtidigt kan vi se, att varningar kommer inför något som är mycket större än det vi upplever i dag. Det är ju något som uppenbarelseboken bekräftar, att den tid vi upplever är närstående, är mer än något annat, tider av mörker och dom, där Herrens vrede går ut över jorden. Det kommer bland annat att resultera i enorma jordbävningar, som kommer att påverka hela jorden.

   Vårt hopp är i Herren, som snart kommer tillba för att frälsa och rädda oss från den kommande vredesdomen.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Rädslan är det största hotet i denna världen. Och att tro att något utanför oss själva ska komma och rädda oss är patetiskt. Räddningen finns inom oss själva om vi bara har tillit. Be och kraften som vi alla utgör delar av ska ge sig tillkänna i det vi bla kallar Jesus eller Kristusenergi. Symboliskt heter det att Jesus kommer snart fast inte i fysisk form på något moln eller så som det ofta betonas här. Vi höjer bara våra frekvenser ifrån 3:e dimensionen till högre nivåer

   Radera
 2. Amen tack för allt du dela GVD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marianne.
   Tack för din hälsning. Jag önskar också dig Herrens rika och underbara välsignelse. Må Herren styrka och hjälpa på alla sätt, med sin överflödande nåd och kraft.

   Radera