torsdag 14 februari 2019

Fredsavtalet är klart!Dom flesta nyheter om Israel, blir publicerade i fliken ”Israel – i profetiskt ljus”. Ibland sker det större händelser, som kräver lite större uppmärksamhet, och särskilt när det handlar om det kommande fredsavtalet. Häromdagen har Trump-administrationen meddelat, att det fredsavtalet, även kallat ”århundradets avtal” är klart. Det slutliga utkastet består av nästan 200 sidor, och färre en fem människor har tillgång till dokumentet. Det verkar som att planen inte kommer bli presenterad, förens efter valet i Israel den 9 april. USA ger uttryck för, att man inte önskar att göra något som hotar Israels säkerhet.

Israel närmar sig arabvärlden

Flera tecken tyder på att Israel och arabvärlden närmar sig varandra, och blir mer redo till att sluta ett stort avtal med varandra. Det verkar som att Israel och arabvärlden, har ett gemensamt intresse gentemot Iran. Netanyahu har precis varit till möte med 60 deltagare och representanter från hela världen, och det var en gemensam agenda att bekämpa Iran och särskilt deras inflytande i Syrien.

Avslutning

I nästan varje inlägg avslutar jag med frasen ”Jesus kommer snart”. Vi kan använda det, utan att egentligen förstå eller mena det vi säger. Men vi kan bara slå fast, att när vi får nyheter som det här, när vi ser Israel och arabvärlden närma sig varandra, och när vi ser en fredsplan för Mellanöstern ta form och är redo att implementeras. Ja, då vet vi, att vi lever i den absolut sista och avslutande tiden innan Jesus kommer tillbaka. Min tro är, att innan detta fredsavtal är på plats, och innan dess att Antikrist har trätt fram, så kommer Guds församling att vara borttagna från den här jorden. Det är vårt saliga hopp, vår kommande frälsning och vår eviga förtröstan.

Maranatha – du vår Herre kom!Källa:


6 kommentarer:

 1. Tack Mikael för att du delade detta mycket intressanta inlägg mer spännande än så här blir det inte det är vad varje frälst människa har väntat på att fredsavtalet äntligen ska bli klart efter att de snart hade hållit på i nästan 30 år med segdragna förhandlingar fram och tillbaka, nu återstår undertecknandet och eventuellt ett ok i FN:S säkerhetsråd+ datum och året när tempelbygget ska starta + Gog kriget som ska komma innan antikrist tid startar här på jorden när vi frälsta är bort ryckta. Guds rikliga välsignelse och frid Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Det är mycket spännande och otroligt intressant. Vi ser bokstavligt talat bibliska profetior gå i uppfyllande. Vi är den generation som kommer att få se löftena fullbordas. Ändetidens absolut avslutande tid kommer snart att inledas. Maranatha - du vår dyrbare Herre kom!!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Heej! Äntligen närmar sig tiden med storsteg - Tack för en uppmuntrande Blogg! Jag undrar bara just ang Fredsavtalet, vart i bibeln är det som det nämns om ett fredsavtal osv?

  En dag är vi hemma! Kramar /Alexander

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Alexander,
   Tack för din hälsning, och jag ger dig rätt. Vi närmar oss Jesu återkomst med storsteg!!
   Det fredsavtal som vi nämner och tar utgångspunkt i, är hämtat från Daniel kapitel 9. Men jag har faktiskt skrivit ett längre inlägg om det på hemsidan "Jesus kommer snart", som du kan läsa om du har tid och lust?

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2014/05/daniels-70-arsveckor-och-andenstid.html

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. AMEN äntligen då kommer Jesus när som helst nu Gäller rädda sina nära till JESUS nu TACK för allt du delar detta var också uppmuntrande intressant GVD rikt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marianne,

   All ära och allt lov till vår himmelske Herre, som bor i våra hjärtan och omsluter oss med sin kärlek och nåd. Han kommer tillbaka för att hämta oss hem till vårt himmelska hem. Jag längtar efter landet med gator av guld, en himmelsk härlighet och evig frid.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera