onsdag 25 november 2020

Tvångssystem och Globala pandemier

 


När jag skriver om tidstecken, så är dom allesamman på något sätt otroliga, föroroligande och ofta skrämmande. Den nyhet som jag delar här, är både skrämmande och en otrolig bekräftelse på det som tidigare har skrivit och delat, om just COVID-19. Nyheten visar att det kommande tvångssystem som jag menar är förbundet med Corona, och som till att börja med kommer att vara frivilligt men som till sist utvecklar sig till ett tvångsscenario, är alldeles nära. Vilddjurets märke handlar nämligen om att man som person kommer bli uteslutet och exkluderad från vissa saker, om man inte bär märket på sin panna eller hand.

Quantas inför tvångsreglering

Det är Quantas Airways, Australiens största flygbolag som inför tvångsreglering för kommande passagerare. Flygbolaget kommer att kräva att resenärer på internationella flygningar har fått Corona-vaccinet, när en vaccination är klar. Flygbolaget uttalar sig:

-”Vi får se vad som händer med COVID-19 på marknaden, för att se om vi om vi behöver det på hemmaplan, men för människor som besöker eller reser ut ur landet, ser vi det som en nödvändighet”

Det här är bara början, och det tilltag som Quantas gör är bara ett utav många kommande tilltag. Under det nästa halvåret, kommer vi att få se många andra företag och länder som följer efter, som på samma sätt kommer göra liknande tvångsreglering. Som jag ser det, så kommer dessa ingrepp att påverka flera områden, så vi snart inte längre kan resa, handla mat eller till och med får lov till att behålla våra jobb, om vi inte har tagit detta vaccin.

Inte tvång, men en exkludering från samhället!

Någon som känner igen detta från det vi läser om i Uppenbarelseboken? Ändetiden och vedermödan är på väg med stormsteg!

FN varnar för globala pandemier i 2021

Rom 8:22 – Vi vet att hela skapelsen ännu samfällt suckar och våndas.

Det är FN som kommer med mycket dystra prognoser för 2021. FN varnar för att 2021 kommer bli ett ”mycket dåligt år” där vi kommer uppleva ”hungersnöd av bibliska proportioner”. FN uttalar sig om att vi har sett hur COVID-19 har härjat under 2020, men att denna hungersnöd kommer att förvärras av just denna pandemin. En FN-tjänsteman skriver:

”-Om du tyckte att 2020 har varit ett tufft år, kommer saker och ting att bli bättre innan det blir ännu värre”

Avslutning

Jag undrar hur mycket värre kan saker och ting bli, innan vi når vedermödans tid? Vi upplever en generation och en skapelse som ropar ut i vånda på förlösning och upprättelse från Herren. Vi ser hur det scenario vi upplever i vedermödans tid, utvecklar sig med väldig fart. Det går undan, och det kan verka som att Herren har skruvat upp för tempot i ändetidens utveckling. Det är vissa saker som ska vara på plats innan uppryckandet sker. Den här världen ska vara klar till vilddjurets märke och till Antikrist framträdande - den här världens räddare och messias.

Just nu förbereder Herren sina två profeter, som snart kommer att predika och varna Israel på Jerusalems gator. När först uppryckandet har skett, kommer dessa två profeter som uppenbarelseboken talar om, träda fram ganska snabbt. Dom kommer att vara ett motstycke till Antikrist, där dom redan från början kommer att varna för vilddjurets märke, och för konsekvensen om man tar det. Dom kommer att tala till Israel och vädja om att inte välja Antikrist, men att vända sig mot deras rätta Messias och frälsare – vår Herre och konung, som mycket snart kommer att hämta och förlösa sin väntande skara.

Jesus kommer mycket snart!

 

Källa:

https://www.the-sun.com/lifestyle/travel/1845598/qantas-airline-vaccine/

https://www.express.co.uk/news/science/1361243/un-coronavirus-latest-global-famine-world-food-program-evg

 

44 kommentarer:

 1. Hej Mikael!

  Vad spännande med allt som händer!

  Stort tack för att du oförtrutet delar undervisning och inlägg på denna hemsida.
  Det är sällan jag hinner eller tar mig tid eller känner att jag behöver kommentera men jag läser alltid inlägg och kommentarer flera gånger.
  Du har genom din hemsida verklig fött en längtan efter Jesu dyrbara återkomst, inom mig.

  Vet du, eller någon annan skm läser denna kommentar, vem David Owuor är? Jag har nyss hört talas om honom, så jag vet själv inte mycket. Men det verkar vara en mäktig profet, verksam omkring Kenya.

  Varma fridshälsningar
  Emanuel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Emanuel,

   Välsignat att höra från dig.

   Jag har hört namnet och söker man på youtube kommer det fram en hel del omkring honom, men mer än det vet jag inte. Kanske andra kan tillföra något?

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Djävulsmärket är kännt långt utanför kristna kretsar, kan det möjligen vara skapat med beräkning, och att stänga kyrkor så vi inte kan nå ut med kunskapen, har försökt förmedla sådan här kunskap till mina vuxna barn, men upplever att dom är hjärntvättade i kyrkorna, att sådana här sidor är farliga, kanske tack vare extrema kommentarsfält där "predikanter" öser ut sina olika uppfattningar.

   Minns underbara tillfällen när vi delade nattvard ur samma kalk, upplevde aldrig att någon blev sjuk på grund detta, likaså har jag i många år sjungt i kör, som påstås vara farligt idag.

   Radera
  3. Det senaste jag hörde, var att smittade personer upplevde att dom blev sprayade, är det därför smittan startar i kluster, krigare från labbet i wuhan har hela världen i sin hand, smart? Krigföring?

   Radera
 2. Ja förlossningen är sannerligen nära nu vi kommer snart inte att få göra någonting inte köpa någon konsert biljett av ticket och flyga för närvarande men det kommer ju inte att stanna där övriga livsmedelsbutiker och andra sorters butiker och firmor kommer också följa efter samma exempel så de som inte tar det här vaccinet med okänt innehåll de kommer herren att hämta hem till sig för de tillhör honom. För som media informerar om det är det bara ett vaccin mot covig- 19 men den som tror på det blir helt grundlurad för där följer ju med ett dolt chip också i den blandningen till var och en som tar det, så de som tar det går evigt förlorade, och de som tyvärr inte har Jesus i sitt hjärta kommer inte förstå att de går evigt förlorade när de tar det och tyvärr är det ju många som kommer att gå i den fällan som satan har gillrat för att så många som möjligt ska gå förlorade.

  Guds frid och Herrens Rika Välsignelse

  Niklas i samarbete med min far

  SvaraRadera
 3. Vet att vi inte skall vänta på antikrist, men tänker ändå att en viss svärson verkar passa på flera sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om min personlige åsikt är att Antikrist har sitt ursprung och kommer från den muslimska världen, så är han väldigt intressant.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Om det är en Messias, som Israel väntar på, då kan han väl inte komma från muslimska världen?

   Radera
 4. Jag tror inte att märket som människor skall ta emot i högra handen eller i pannan (enl. Uppenbarelseboken) är ett chippat vaccin, eftersom man inte injicerar på handen eller pannan.

  Någon som hört att man skall injicera på pannan?

  Herren JESUS blods beskydd, renande och välsignelse till er alla JESU lärjungar. Kärlek och frid i JESU dyrbara namn. Amen

  SvaraRadera
 5. Herren nämner flera gånger att han skall rädda oss från fiendens snara.
  Nu ser vi snaran ligga och börjar dras åt.

  Se psalm 91, psalm 124:6
  Ordspråksboken 3:25

  Mycket talar för att räddningen kommer i dagarna med tanke på att obligatorisk tvångsvaxinerin av militär börjar första Dec i Usa. Många olika stjärnkonstalationer är även kommande i dagarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! SÅ många tecken talar för Herrens snara komma! Våra hjärtan ropar Maranatha!!

   Radera
  2. Det är väl ingen maranatha eller jehova sida detta?

   Radera
  3. Där vi kristna finns oavsett jordisk tillhörighet där önskar vi alla att Herren skall komma.
   DU VÅR HERRE KOM.

   Radera
  4. Precis. Herren JESUS blods beskydd, renande och välsignelse till er alla JESU lärjungar. Kärlek och frid i JESU dyrbara namn. Amen

   Radera
 6. Svar till Anonym det kommer att vara någon som Israel har fullt förtroende för som de tror är deras väntande Messias men som sedan visar sig att det är inte den riktiga Messias som de hade ingått ett fredsavtal med på 7 år som Israel upptäcker 3,5 år in på fredsavtalet och då bryter det, det är under denna första hälft som den riktiga Messias kommer att frälsa alla Israeler så att de får upp ögonen för Den verkliga Messias som är Jesus Kristus guds son som de då tidigare genom borrade när de undertecknade det falska fredsavtalet med Antikrist som de då trodde var den verklige Messias men som visade sig vara Antikrist (mot Kristus) För Israelerna har ju gått och längtat efter fred med sina grannar arabiska folk så länge nu därför tror och hoppas Israelerna att det här fredsavtalet förbundet med de många arabländerna som nu är på gång genom Abrahamsavtalet som nyss ingåtts ska inom kort fullföljas/återupptas och bli den sk ärliga fred som Israelerna gått och längtat efter så länge nu men som kommer att visa sig att den inte är den fred som Israelerna gått och hoppats på.Hur många arabiska länder som däremot ingår i detta fredsavtal förbundet med de många det är det endast herren min fader som vet det antalet.

  Guds frid & Herrens rika välsignelse Anonym

  Niklas i samarbete med Herren min Far

  SvaraRadera
 7. Svar till Unknown Mikrochipp kan finnas med corona vaccinet som ska till en börja med att vara frivilligt stod det i nya dagbladet 28/11 2020 men det är ju bara under en begränsad tid det kommer att gälla, sedan blir det ett tvång för att kunna få köpa/sälja vilddjurets märke som man ska avstå från om man bli räddad av herren och tillhöra honom i guds stora familj. Tekniken förfinas/ förbättras hela tiden ju längre fram i tiden vi kommer.

  Varma Hälsningar

  Niklas i samarbete med Fadern

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Niklas, så kan det däremot vara. Att det är något ytterligare som "kopplas" på vaccinet. T.ex. det som redan finns, en modern mobiltelefon med uppkoppling mot internet (www=666) tillsammans med id och en ny "app".

   Dagens "dyrkande" av märket tycker jag redan är i full gång. Människor är helt besatta av att titta i sina mobiler, som är kopplat till www=666 och som har betalningsmöjligheter, så man kan köpa eller sälja. Antingen har man mobilen=märket (som Johannes uttryckte det) allt som oftast i högra handen eller vid tinningen/örat, är inte säker på översättningen här, men det kanske skulle kunna vara pannan?

   Herren JESUS blods beskydd, renande och välsignelse till er alla JESU lärjungar. Kärlek och frid i JESU dyrbara namn. Amen

   Radera
  2. Jag kopierade in en länk här under, men ser att den inte fungerar riktigt, men den går att kopiera och lägga in på nätet, men får lägga ett kommatecken först för att kunna lägga in.
   Den sången vill jag skall spelas vid uppryckandet.

   Det kraft kraft mäktig underbar uti Lammets dyrbara blod, sjunger vi på den svenska versionen.

   Radera
 8. Vi gamla som sitter hemma instängda har mycket glädje och evangelium på nätet, WWW. Går det att lägga länkar här, rekommenderar Buddy Greene på gitarr och oftast munspel.
  https://youtu.be/GO2khaezlb8

  SvaraRadera
  Svar

  1. Uppenbarelseboken kap 13

   16 Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, 17så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. 18Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex.

   Radera
  2. För att komma hit till denna bloggen behöver du också gå via nätet, det har funnits många idéer runt märket, de flesta använder betalkort med chip, och koden är innanför pannbenet,
   Vaccin har testats med nanopartiklar, det blev allergiska reaktioner, nu handlar det om att märka med chip, för mig verkar det som att bota människor kommer i andra hand, nu handlar det om agenda 2030, den senaste tanken är att vaccinera i hemmet, och använda militär, har du inte chippet hindras du på flera ställen.

   Radera
  3. Absolut, håller med i mycket. Men det är skillnad att läsa utvalda texter och tillbringa begränsad tid vid dator, än att "dyrka" i timtal och många gånger om dagen. Du skriver dock att koden är innanför pannbenet, men nej. Profetian lyder att man skall ta emot märket på högra handen eller på pannan och märket skall kunna tala.

   Radera
  4. I hebreiskan motsvarar varje bokstav ett tal, www motsvara 666. Det är viktigt att beakta eftersom de heliga absolut inte skall ta emot det märket. Det är en av Bibelns mest viktiga uppmaningar i ändetiden.

   Radera
  5. Du skriver begränsad tid vid datorn, i mitt fall mest mobil, som är en sysselsättning som blir en hobby, att gå i på kristna bloggar, att lyssna på minns du sångenprogram, eller den amerikanska versionen, ger mig mycket behållning, kan samtidigt också hålla koll på senaste nytt, det är en värdefull sysselsättning för oss 80+are, däremot tror jag inte på TV som idag sysslar mycket med "tillrättalagda" nyheter.

   Du kan idag se människor gå omkring och stirra i mobilen, det är inte så konstigt, många använder GPS och annan teknik som är hjälpmedel ute i samhället, mobilen är inte bara en telefon, det handlar Inte om att dyrka, jag har i min bokhylla uppslagsböcker som jag inte behöver längre, det räcker att fråga mobilen, då har jag kunskap som kan ta timmar att få fram via böcker, men den bästa boken av alla hittar jag på old.bibeln.se, som i kombination med mina förkunskaper får mig att hitta ordet jag söker snabbt och enkelt.

   Radera
  6. Den länken jag kopierade in här ovan går inte att få fram www, det står https, om vi skall hänga upp oss på bokstäver då har vi många.

   Radera
 9. Nu börjar himlens makter skakas och stjärnor falla till jorden. Nyss var det en bolid i östra Sverige, igår kväll över Västsverige. Ovanligt att de kommer så tätt säger experten till Göteborgs-Posten. Tecken? Gud välsigne er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle inte förvåna mig om det är tecken, av den anledningen att vi befinner oss i eller nära ändetiden och att bolider är ovanliga.

   Radera
  2. Att bolider, alltså en slags meteor, slår ner över Skandinavien är ganska vanligt, enligt Steinar Midtskogen. Men oftast är de så små att de knapps märks av, speciellt om det är dagsljus.
   Har själv drabbats av någonting som slår ett stort jack i motorhuven, och sedan i framrutan, det fanns ingen nära mig som kunde gjort detta,det var ett högt ljud (vi kanske alltid måste ha hjälm?)

   Radera
  3. Den här var lika stor som den i Gävle, lyste upp himlen så det blev som dagsljus ända från Sydnorge till Bohuslän. Tror inte det är lika vanligt?

   Radera
 10. Det viktiga med dessa två bolider är att det inte bara ett tecken för ändetiden...ställ er frågan varför just Sverige?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och nu en över Japan...
   https://www.jpost.com/international/fireball-lights-up-skies-over-japan-650655

   Radera
  2. Precis! Varför i Sverige nu?
   Ja, nog utmärker sig Sverige på flera plan. Kanske något specifikt eller flera sammantaget:

   1) Leder ligan till kontantlöst samhälle.
   2) Avbryter medicineringar för äldre och ger pallitativ behandling med morfin = många äldre kanske har dött av detta, som annars skulle klarat sig.

   Finn säkert fler...

   Radera
  3. Snart kommer det hända fler saker i sverige. Vänta och se.

   Radera
 11. Svar till Anonym för att väcka alla här ur sin djupa sömn, strax dags för avgång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herren JESUS blods beskydd, renande och välsignelse till er alla JESU lärjungar. Kärlek och frid i JESU dyrbara namn. Amen

   Radera
 12. Nej Niklas, inte i detta fall.

  "I sammarbete med ingen"

  SvaraRadera
 13. Svar till Anonym Ja då var det ju inget att skriva om, trodde du hade någon anledning till det, men nix pix var svaret på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jag som skrev första inlägget om Boliden,som Anonym. Tänkte det var ovanligt med två så stora ljusfenomen (lyste upp natthimlen till dagsljus från Norge till sverige) och att det kanske betydde något? Vet inte vad Anonym ovan menar. Kan vara en slump! Gud välsigne dig.

   Radera
  2. Ingen slump, bra att Du skrev det Erica. Herren JESUS blods beskydd, renande och välsignelse till er alla JESU lärjungar. Kärlek och frid i JESU dyrbara namn. Amen

   Radera
 14. Kanske religiösa fanatiker är det värsta hotet, ser antikrist i allt och spekulerar hej vilt, tänk vad oftast det bevisas fel om man ser i backspegeln, särskilt när det kommer till årtal månader då något stort skall hända, viktigast är väl att sprida budskapet och kärlekän att spekulera, tro hopp och kärlek, lev efter det och döm inga andra människor om du inte själv vill bli dömnd, räcker att tro på Jesus som Guds utvalda son, jag är vägen sanningen och livet gen kommer till fadern utom genom mig

  SvaraRadera
 15. Så sant! Religiösa fanatiker borde varva ned och börja leva istället...

  SvaraRadera
 16. Svar till Anonym vad räknar du med ska ske denna gången??Jag är intresserad precisera gärna vänligen.

  SvaraRadera
 17. Tiden kommer snart att förändras du kommer förstå.

  SvaraRadera
 18. Jag spekulerar inte, räcker med att tro på Jesus, Gud och den helige anden, det som sker det sker,

  SvaraRadera