fredag 26 mars 2021

Herre, låt väckelsens vind blåsa


”Låt väckelsens eld brinna klart och tydligt, och låt din Andes vind blåsa över våra städer. Grip, hela och fräls, sarjade och brustna hjärtan. Låt en besökelsetid svepa över vårt land, och låt din din mäktiga arm bli synlig, genom kraftgärningar, under och tecken.”

Till dess att Herren kommer igen, och helt fram till den sista sekund innan basunen ljuder, kommer Herren fortsätta att frälsa själar för himmelrikes skull. Till den dag han kallar oss hem, kommer Guds Ande att blåsa och sätta sitt folk i brand, så nöden och längtan att se människor vid korset blir påtaglig. Evighetens kallelse och inbjudan låter, ett dekret och en befallning till hans folk, att gå ut med en vädjan till människorna, att ”försona sig med Gud”.

Texas upplever besökelsetid

På samma sätt som för 2000 år sedan, är Guds rike är också närvarande i dag. Guds rike har inga begränsningar, inga landsgränser eller förhindringar, och Jesus fortsätter att förvandla människors liv på ett gripande sätt. Guds frälsning når in i familjer som aldrig tidigare har varit troende, och den sträcker sig in i stängda muslimska länder, till människor som aldrig tidigare har hört det sanna evangeliet om vår uppståndne frälsare.

Just nu upplever Texas i USA en besökelsetid, där Guds kraft minifisterar sig på ett mäktigt sätt. Det var Intarnationel Outreach Church, som tillsammans med Sean Feucht höll en lovsångsevent. Efteråt vittnades om många människor som gav sina liv till Herren, döva fick sin hörsel och flera homosexuella blev befriade. Hundratals människor sökte Herren när det gavs en inbjudan.

Guds rike är här

Judarnas uppfattning om Guds rike var att varje gång Gud visade sin mäktiga hand, så var Guds rike närvarande. Överallt där Guds kraft blir demonstrerat är Guds konungarike. Det betyder att Guds rike var också närvarnade i GT, där Israel såg Guds rike när Herren handlade. På samma sätt såg judarna Guds rike, när Jesus och apostlarna gjorde undergärningar. Dessa undergärningar var helt enkelt ett uttryck för att Guds rike var närvarande och hade kommit.

När Jesus uppenbarade sig i Israel hade Guds rike kommit in i en ny fas. Guds son hade kommit för att visa och uppenbara Guds kraft. Jesus proklamerade, att om det var med ”Guds finger” han drev ut de onda andarna, då hade Guds rike nått dom (Luk 11:20)

Avslutning

”Vi ber Herre, att du vill fortsätta att manifistera ditt rike runt om i världen. Vi ber att du når människor på platser som är omöjliga att nå. Vi ber för konungar, regeringar, och vi ber för människor i olika positioner. Du gör det omöjliga möjligt, och du öppnar de mest stända och omöjliga dörrar. Vi ber att vi får vara redskap för dig, i den tid som är. Låt tyngden av din kärlek till den här världen, smitta av på våra liv. Låt en droppe av din nöd och villkårslösa kärlek till den här världen, påverka våra ögon, våra öron, våra fötter och händer. Vi säger som folket sa till Josua, -”Allt du befallar oss vill vi göra, och överallt du sänder oss att gå vill vi gå”. Vi är svaga och skröpliga lerkäl, men fyllda av din mäktiga och levandegörande kraft.”

Maranatha


Mikael


8 kommentarer:

 1. Amen halleluja Jesus låt ditt underbara namn bli känt överallt i vår värld så alla får ta del av din underbara kärlek + allt annat underbart som du har att ge oss människor världen runt och låt dom få veta vem du är innan vår värld brister samman fullständigt, då världens politiker kommer att stå i talkörer och ropa efter en stark ledare som kan rädda vår värld då självaste vilddjuret själv(Antikrist) kommer att träda fram och rädda världen tillfälligt och få många på fall när de blir så beundrade över denne man att de frivilligt kommer att låta sig ta vilddjurets märke på sig och i samma stund gå evigt förlorade.

  Guds Frid & Rika Välsignelse

  Hälsningar

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen - instämmer i din bön. Må Herren frälsa många dyrbara själar i din korta tid som är kvar.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Diskussionen fortsätter under din artikel på apg29 jag har blivit borttagen för något som inte passar agendan, men villolärare får fortsätta, blir inte klok på apg29.

   Radera
  3. Det som är väldigt viktigt när vi talar om tidspunkt för uppryckandet, som inte är en frälsningsavgörande fråga, så är det lika viktigt som allt annat, att Guds kärlek får vara utgångspunkt och fundament för dialogen mellan syskon. Om det omvända sker kommer det i stället bryta ner i stället för att bygga upp Kristi kropp. Mitt råd är därför att hålla sig utanför sådana diskussioner - det för sällan något gott med sig.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Tacka Gud vi är i Passover nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag sover i pass.

   Jag försökte nyss skriva på apg29, men bokstäverna lever sitt eget liv, min signatur och mail ändras framför mina ögon till israelsvänlig + MAIL, är det någon hackare eller något annat ont?

   Radera
 3. Svar till anonym från en annan Anonym nä den sidan som du har problem med nu och som jag tidigare också hade problem med när jag kommenterade på den sidan men nu slutat med är ingen bra sida att använda sig av om man vill få in nya frälsta kristna människor, vad ska de tänka och tro om vi som är kristna och har Jesus i våra hjärtan beteer oss som många gör på den sidan och kastar alla former av negativa ord mot varandra gör ju att de som eventuellt hade tänkt att välja den kristna vägen och bli frälsta drar öronen åt sig när de ser och läser hur sk kristna beteer sig där och kastar allsköns negativa ord mot varandra fram och tillbaka och påstår att jag har rätt och vise versa istället för att acceptera att så tycker den och så tycker den andra, det låter likadant på sociala medier när folk skriver där ingen skillnad alls mer än där är de flesta som skriver inte kristna alls. Om man jämför med en riksdags debatt där är de ju aldrig heller överens om mycket, men de kan ju i alla fall uppföra sig som folk ändå när de diskuterar mot varandra. Nä det är bäst som vi försöker att ha det allt som oftast på den ytterstatiden.blogspot.com att var och en skriver som de tycker och tycker då någon annan att hen har fel då kommenterar man inte den person så undviker man det negativa och bråk och tjafs, är det däremot något man tycker är positivt som den andra skriver då passar det utmärkt att skriva något positivt tillbaka i retur till hen så håller man den positiva andan levande på den sidan som alla mår bra av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hen är inte positivt för mig, när vi har både den det dessa dom.

   Radera