söndag 30 januari 2022

Domsklockan visar 100 sekunder i midnatt!

 


”När den här världen ropar ”100 sekunder kvar”, som är ett rop på att vi närmar oss midnatt, så kan det se ut som att den här världen kan vara mer profetisk än Guds församling många gånger är”

Världen har aldrig varit så nära att gå under, hävdar forskare bakom ”domedagsklockan”. När vi tittar med profetiska ögon på tidstecken, och jämför med den sista och avslutande tiden, så bekräftar den här världen att så också är tillfället. Sedan 1947, har en rad olika forskare presenterat domedagsklockan, som är en symbol på, hur långt vi har kvar till jordens undergång. I år, 2022, står domsklockan på 100 sekunder i midnatt och det är främst två orsaker till att människan är så nära undergång – dels hotet från kärnvapenkrig och klimatförändringar.

När Sovjetunionen testade sin första atombomb år 1949 stod klockan på 23:57. I 1991 var det hela 17 minuter från midnatt. I 2018 var klockan 23:58, det vill säga 2 minuter från midnatt. Nu står alltså klockan på 100 sekunder i midnatt, som betyder att det är 1 min och 40 sekunder kvar.

Ser vi början på en börskrasch

Vi upplever att ränteoro och Ukrainakonflikten gör att världens börser rasar just nu. Aktiekurserna har fallit tre veckor i rad, och förra vecken var den värsta för USA i riktigt lång tid. Bland annat Bank of America varnar för att ”helvetet bryter ut” om Nasdaq stänger under 14 000. Sverige har haft en av de sämsta börsstarterna på hela 00-talet. Det är med andra ord mörka moln på den ekonomiska himlen, och många frågar sig om det vi upplever just nu är början på en kommande börskrasch?

Stor förföljelse för namnet Jesus

Open doors, som är en internationell missionsorganisation som hjälper förföljda kristna över hela världen, har släppt sin årliga lista över länder där kristna förföljs mest för sin tro. Som vanligt toppar Nordkorea för länder som Afghanistan och Somalia. Resten av listan är också representerade av hårda muslimska länder som Libyen, Pakistan, Eritrea, Jemen, Iran, Nigeria och Indien. Det presenteras förfärliga statistiker på det sätt som syskon får lida för sin trosskull runt om i världen. Tusentals får ge sina liv på grund av våldsamma övergrepp och långt fler upplevde att bli kidnappade, våldtagna, frihetsberövade och tvångsäktenskap – allt samman för namnet Jesu skull. Glöm inte att be för våra kära syskon runt om i världen, som lider för Herrens skull på ett helt annat sätt än i vårt land. 

Avslutning

När den här världen ropar ”100 sekunder kvar”, som är ett rop på att vi närmar oss midnatt, så kan det se ut som att den här världen kan vara mer profetisk än Guds församling många gånger är. En kär släkting berättade nyligen för mig, att när han predikar i sin hemförsamling, vågar han inte berätta eller tala om den yttersta tiden eller nämna de mycket aktuella tidstecken vi upplever i dag. Han var helt enkelt rädd för att det skulle få konsekvenser från pastorn och ledarskapet! Men har det gått så långt att vi inte bara överser odiskutabla tidstecken, man att vi helt medvetet undgår att nämna dessa för att inte skapa irritation och ”röra i ankdammen”? Har talet om vår frälsares återkomst blivit en stötesten, där man ”talar ner på” och ifrågasätter det vi andra ser som profetiska tidstecken?

”Jag ber att tydligheten och skärpan i den profetiska tonen får ljuda mer rent och klart än någonsin, och att den som håller trumpeten mot sin mun, ska få kraft att fortsätta blåsa alarm. Jag ber att väktarna, de trofasta förebedjare som Herren har satt på sina murar, ska få förnyad kraft att lyfta heliga händer inför Herren, för vårt lands skull. Bedjare, som står upp och ropar högt i natten, när dess väkter börjar, för att utgjuta sina hjärtan som vatten inför Herrens ansikte.”

Psaltaren 28:2 – Hör mina böners ljud när jag ropar till dig, när jag lyfter mina händer mot det innersta i din helgedom.


 

 

 

 

74 kommentarer:

 1. Amen Guds välsignelse över dig broder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för din välsignade hälsning. Jag ber också om Herrens nåd och kraft över ditt liv.

   Herrens rika välsignelsee

   Mikael

   Radera
 2. Broder Mikael!

  Först och främst, tack för din trohet till Herren och till din kallelse att predika det profetiska ordet.

  Det är alltid intressant att ta del av dina artiklar om vad som händer i vår omvärld utifrån Guds ord. Ja vi lever i oroliga tider där allt verkar falla samman. Eller kanske det faller på plats? Tror inte att Gud biter på naglarna och är nervös för vad som sker, o nej, han har allt under kontroll och allt som händer och sker han han tillåtet. Allt enligt hans eviga plan...

  Ja Jesu återkomst står för dörren och vår älskade Frälsare Jesus Kristus kommer för att hämta oss hem till sig. Dit där Herren har berett plats för sin älskade brud, sin egen blodköpta församling. Ja låt oss påskynda hans återkomst genom att predika evangelium, tid och otid och ibland med ord...

  Vi lever i de sista dagarna av den yttersta tiden. Med tanke på den globalistiska agenda som nu förs fram genom WEF, The Great Reset, The Fourth Industrial Revolution, Agenda 2030, The Green Deal, NWO, etc (samma sak olika namn) Det görs nu helt öppet. Pga Covid 19, Lock Down, Varubrist, inflation, och inte minst konflikten mellan Ryssland och Ukraina, ja givetvis också i Mellanöstern där centrum för det profetiska ordet är nämligen Israel och Jerusalem.

  Ja detta behöver jag knappast säga till dig Broder. Du är en av få som vågar träda fram och predika om dessa yttersta händelser i relation till Ordet. Ja det är mer än sorgligt att det är tyst i församlingarna, i stort sett, om Jesu återkomst och det profetiska ordet. Istället låter man sig förföras av denna världens ande, och predikar ett socialt och sökarvänligt evangelium, hbtq och samkönade äktenskap står högt på agendan...

  Man är mer orolig för vad världen ska tycka och tänka än att behaga Gud. Ja man låter sig hellre bli ovän med Gud än att låta sig bli ovän med världen. Ja det är den sista tidens Ladiocea församling... Det bästa man kan göra är att dra ut från en sådan församling. Själv skulle jag aldrig vilja tillhöra något sådant sammanhang...ja som en predikant sa, "den första församlingen började som husförsamling och det gör den sista också".

  Tack och lov så finns det en Skara som inte böjt sina knä för denna världens ande utan är villig att betala priset för att följa Guds lamm varthelst det går...

  Gud välsigne dig och din familj Mikael och ge inte upp din kallelse för lönen väntar dig snart. Även striden och kampen är hård där på barikaden, på frontlinjen så blir det än större lön för dig. Vi övriga kommer inte undan, det gör ingen som vill leva Gudfruktigt, men vi ska be för de som står i främsta ledet. Där är kampen som hårdast.

  Allt gott!
  Mvh Ulf S.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Broder.

   Tack för dina tankar som du delar och din personliga uppmuntran i det du skriver. Ibland behövs dessa uppmuntringar mer än man tror, så tack.

   Ja, allt faller på plats och vi går med snabba steg mot själva avslutningen och upplösningen på det vi känner i dag. Jag älskar uttrycket att "verka medans vi väntar, och vänta medans vi verkar". Samtidigt med att vi tittar efter tecken och väntar på Herrens återkomst, måste vi fortsätta att be och gå, och göra det som Herren har kallat oss till - vara ljus och salt i den här världen. Och framför allt inte låta sältan mista sin kraft.

   Ja, låt oss påskynda Herrens ankomst och vinna själar för Herren. När kroppen är fyld och den sista människan har tagit emot Herren som sin personlige frälsare kommer han. Jag hoppas och tror att den dagen snart är här, så vi alla syskon ska mötas på himlens sky för att lova och prisa vår underbara frälsare.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Väckelse i Canada samtidigt som folket reser sig upp mot förtrycket och kämpar för friheten!

  https://bit.ly/3oeYSuu

  Lejonen och lejoninnorna har vaknat! Halleluja!

  Gud välsigne de kanadensiska lastbilschaufförerna och folket som står upp mot förtrycket! HERREN är med dem!🙇🏽‍♂️🇨🇦❤

  Guds frid

  SvaraRadera
 4. Ryss gripen för drönarflygning!

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/rysk-medborgare-gripen-efter-dronarflygning-i-stockholm

  Vad är det som säger att han inte även skulle ligga bakom de övriga flygningarna, över kärnkraftverken? Är han lejd av Putin? Ja det är många frågor…

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mannen som greps har därefter försatts på fri fot eftersom det inte fanns tillräckliga skäl för att hålla honom frihetsberövad? Finns det inga lagar i vårat land, är det bara en lekstuga, eller är våra myndigheter rädd för att trampa Putin på tårna.

   Radera
  2. Ja det kan man verkligen undra!

   Radera
  3. Skall vi kanske se lite på vad Jesus säger.

   Matt 24:6

   Och I skolen få höra krigslarm och rykten om krig; sen då till, att I icke förloren besinningen, ty sådant måste komma, men därmed är ännu icke änden inne.

   Mark 13:7

   Men när I fån höra krigslarm och rykten om krig, så förloren icke besinningen; sådant måste komma, men därmed är ännu icke änden inne

   Kan vedermödan vara det som börjat, med en QRkod som styr människor, men när människor protesterar och det blir kaos, kanske Putin passar på att öka reviret.

   Radera
 5. Kära Vänner,

  Vi upplever en ytterligare häpnadsväckande utveckling mellan NATA/Ryssland. Det är Ryssland som har gett tillåtelse till att ett Iranskt miltitärflyg med stora mängder vapen att landa på den ryska flygbasen, Khmejmim Air Base, i Syrien.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-allows-iran-aircraft-loaded-with-arms-to-land-at-russian-base-in-syria

  På samma sätt som Ukraina tillåter NATO-baser, får nu iranska styrkor lov till att landa i Syrien. Helt plötsligt så är Israel också nära att dras med i denna konflikt, då iranska militär så nära den israeliska gränsen är väldigt farligt.

  Om det här fortsätter, så kan det se ut till att det inte bara är ett krig som är begränsat till Ukraina och Ryssland, men hela Europa och Mellanöstern kan också bli indragen. Frågan är om det här är gnistan som inom tid kommer starta det tredje världskriget?

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 6. Kära Vänner,

  Det blir många nyheter angående den spända situationen mellan Rysslan och Ukraina, men det är för att den fortsätter att eskalera, och just nu verkar krig mer sannorligt än att det inte blir det.

  https://www.nytimes.com/2022/01/29/world/europe/russia-troops-belarus-border-ukraine.html

  Ryssland fortsätter nu att mobilisera mer militär, och nu i Belarus (Vitryssland). Det skulle i princip betyda att halve Ukraina nu är omringad av fientlig militär.

  Ryssland och Belarus har tidigare hållt militära övningar tillsammans:

  https://svenska.yle.fi/a/7-10012015

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Kära Vänner,

  Här är ännu en nyhet som bekräfter mitt sista inlägg om att Israel håller på att bli indragen i krisen.

  Det är tidningen "The Times of Israel" som delar följande nyhet:

  https://www.timesofisrael.com/russian-jammer-in-syria-said-to-cause-interference-with-flights-to-israel/

  Det är Ryssland som använder elektronisk krigsföring mot Israel, som gör att flygplan som lättar från Israel, störs i deras GPS system. Något som kommer att påverka flygningar över Medelhavet.

  Som vi vet har Israel med jämna mellanrum gjort militära attacker mot Syrien, och kanske för nära den ryska flygbasen. Så det här kan vara ett sätt för Ryssland att stoppa de israeliska räderna mot Syrien.

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant händelseutveckling! Ryssland stoppar anfall mot Syrien men förbjuder samtidigt Assad att använda s-300 och s-400 mot Israel! Assad måste lyda Putin annars blir han avsatt någonting som Erdogan gärna vill! Vi vet inte vilka planer Putin och Erdogan smörjer ihop! Ryssland har tidigare levererat s-300 och s-400 till Turkiet! USA/Nato ska inte vara alltför säkra på att Turkiet blir kvar i Nato vid en konflikt/krig mellan USA/Nato och Ryssland!

   Guds frid

   Radera
  2. Här är länken!

   https://bit.ly/3L5u09C

   Guds frid

   Radera
  3. Guds frid, Israelvänlig.

   Tack för den nyhet du delar.

   Ja, det som är intressant här, är ju att Ryssland i princip avvisar Syriens begäran om missiler, men vill i stället själv ta ansvar för Syriens säkerhet och att stoppa Israel.

   Det finns högre planer som Syrien måste böja sig för.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  4. Guds frid Mikael

   Ja! Det finns högre planer som Syrien måste böja sig för! Damaskus förstöring! Gud kommer varna det syriska folket att lämna staden innan detta sker! Om Ryssland självt eller i samråd med Turkiet tror att de kan vinna seger över Israel begår dessa länder och alla länder som anfaller Israel ett mycket stort och allvarligt misstag! Irans politiska ledning och dess militär som varje dag uttalar hot mot Israel bör i högsta grad tänka om! Kommer de göra det? Tyvärr inte! Vi ber för det syriska, persiska, ryska och turkiska folket att de vaknar upp och söker HERREN JESUS KRISTUS!

   Herrens rika välsignelse

   Radera
 8. Israelisk polis som tidigare grep judar för att de bad på Tempelberget ansluter sig nu istället till dem!

  https://bit.ly/3rnDwNl

  Be för alla poliser i hela världen att de ansluter sig till människor, grupper och organisationer som gör det goda och som tar upp kampen fredligt mot förtrycket och för friheten! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  SvaraRadera
 9. Israeler bildar fredlig konvoj i kampen mot förtrycket och för friheten! Detta startades upp från början i Canada och sprider sig till allt fler länder!

  https://bit.ly/3L6KiyH

  Gud välsigne alla dem som bildar konvojer i fredliga demonstrationer i kampen mot förtrycket och för friheten!

  Guds frid

  SvaraRadera
 10. Kan det vara en form av kontrollerad opposition att de tillåter truckers demonstrera runt Canada och på andra platser?

  // Veronika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt inte! Konvojerna är fredliga och den onda agendan vågar inte slå till mot konvojerna då ännu mer människor skulle förstå vilka och vad som ligger bakom! Det är ett genidrag Canadas lastbilschaufförer har gjort! Skulle den onda agendan ändå slå till så kommer lastbilschaufförerna inte kunna leverera varor och produkter! Många av lastbilschaufförerna är kristna och ber till Gud varje dag! Konvojerna har Gud med sig! I Canada har flera poliser ställt sig på konvojens sida! Märk väl att plötsligt nu sägs det att restriktionerna ska upphöra och detta sker samordnat i praktiskt taget hela EU! Varför tror du detta händer just nu?

   Den onda agendan har uppmärksammat att konvojer nu dras igång i många länder och de är nu rädda att bli av med sin makt! Viktigt att notera också är att advokaten Reiner Fuellmich sätter igång rättsprocesser mot den onda agendan från 5:e februari där allt kommer att avslöjas!

   Guds frid

   Radera
  2. Oki! Mmm... Men om truckers inte levererar varor och livsmedel gapar snart hyllorna i supermarket tomma, och då har man en kris på riktigt tänker jag! Både BLM och Q Antifa är skapade med oppositionen och kanske är det här en del i att avleda vår energi, är det verkligen möjligt med en frihetsrörelse då flera länder är stängda/in passage, krävs vaccinbevis!

   //Veronika

   Radera
  3. Ja! Det är mycket möjligt med en frihetsrörelse som nu också sker i allt fler länder! Parlamenten vet om att de inte kan stoppa truckers då de då skulle sluta leverera varor och produkter som skulle drabba även de som styr i världen! Truckers i Canada började som nu sätter press på det kanadensiska parlamentet! Hela det kanadensiska folket stödjer truckers och detta sprider sig alltmer i flera länder! Märk väl att det är fredliga demonstrationer som sker och med kärlek fastän mainstreammedia ljuger som vanligt! De kanadensiska truckers har mat så att det räcker i minst två år! Folket har samlat in 53 miljoner kr till truckers! Obligatorisk vaccinering måste bort och likaså vaccinpassen! De kommer aldrig ge sig! Samtidigt när detta sker i Canada sker nu väckelse som är helt underbar! Prisa HERREN!🙇🏽‍♂️❤

   Det finns dock en baksida om inte parlamentet plockar bort alla restriktioner och det är som du skriver att produkter, varor och även mathyllor kan komma att stå tomma! Därför är det klokt att börja lagra nu! Alla måste hjälpas åt som är för frihet i kampen mot förtrycket och den onda agendan! I Österrike är det nu obligatorisk vaccinering! De som vägrar blir av med sina jobb och måste böta stora belopp! Rekommenderar att du lyssnar på Reiner Fuellmich som nyligen har startat upp rättegången mot den onda agendan! Bevis finns för vaccinets skadeverkningar och att pandemin är planlagd för att förtrycka och skada människor i hela världen! Kan nämna att Reiner har bevis att dödligheten har ökat med 40% sedan september månad 2021 för de som vaccinerat sig! Rättegången är offentlig så att alla kan följa den! Sanningen kommer nu fram! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

   Guds frid

   Radera
 11. Kära Vänner,

  Som vi tidigare har nämnt, så börjar det också att röra på sig ordentligt i Mellanöstern just. Terrororganisationen Haman har precis varit på besök hos Turkiets presiden, något som naturligtvis oroar Israel:

  https://www.israelhayom.com/2022/02/01/hamas-is-busy-in-istanbul-and-jerusalem-is-worried/

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Kära Vänner,

  På samma sätt som här i Danmark, har den svenska regeringen valt att ta bort i stort sätt alla restriktioner från och med den 9 februari vilket är ganska fantastiskt. Det betyder att man inte heller behöver visa vaccinationsbevis om man vill besöka en kyrka eller församling.

  Som jag har skrivit tidigare, så har det här varit en generalrepetion inför det som snart ska komma. En världsvitt tvångssystem genom vilddjurets märke.

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regeringen här i Sverige har inte tagit beslut att vaccinpassen ska upphöra utan låter företagen avgöra själva! Hur kyrkorna gör i Sverige som tidigare har infört vaccinpass och vant sina medlemmar med det kommer få svårt att förklara för sina medlemmar att de kan plocka bort dem om de vill! Vidare så gör de ingenting åt att alla som nyanställs inom vården i alla kommuner måste vaccinera sig! Att restriktionerna och tvånget upphör som regeringen säger är en sanning modifierad med grov lögn! EU säger dessutom att vaccinpasset ska förlängas en bit in i 2023, men låter länderna själva avgöra! Det är tydligen en hel del som kommer hända nästa år!

   Guds frid

   Radera
 13. Guds frid,

  Ja, det blir spännande att se den kommande utvecklingen gentemot restriktioner. Skriv gärna och berätta kära syskon, hur ni upplever den kommande tiden på era arbetsplatser och i era församlingar.

  Jag önskar var och en, en välsignad dag i Herrens närhet

  Jes 57:15 - Ty så säger den höge och upphöjde, han som tronar till evig tid och heter »den Helige»: Jag bor i helighet uppe i höjden, men ock hos den som är förkrossad och har en ödmjuk ande; ty jag vill giva liv åt de ödmjukas ande och liv åt de förkrossades hjärtan.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Kära Syskon,

  Här på söndag kommer del 2 och fortsättelsen på "Pekar 2022 på uppryckanet".

  Var välsignade!

  Mikael

  SvaraRadera
 15. Advokat Reiner Fuellmich inleder nu rättsliga åtgärder! Bevis kommer läggas fram om skadeverkningar av vaccinet och hur denna pandemi är planlagd för att förtrycka och skada människor över hela världen!

  https://bit.ly/3AXRmcy

  Sanningen kommer alltid fram och "Sanningen gör oss fria"! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. ??En åklagaranmälan skickades in till åklagarkammaren i Uppsala den 18 januari med anledning av ”synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar om läkemedelsförfalskning med mera.?

   Skall rättegången hållas i Sverige? Då händer inget.

   Radera
  2. Be för att det händer någonting och att de skyldiga ställs till svars! Det är bra att folk nu börjar få upp ögonen! I höst blir det ett ödesval i Sverige, om Sverige kvarstår som land! Regeringen måste avsättas, stora förändringar måste ske i riksdagen t ex måste tjänstemannaansvar införas! Det finns inget politiskt parti idag i riksdagen som är värt att rösta på!

   Guds frid

   Radera
 16. Alltså mycket snack och liten verkstad på denna sida Mikael. Kanske dags att låta tiden utvisa vad som ska ske??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bidrar du själv med?

   Guds frid

   Radera
  2. En massiv uppladdning runt Belarus och förstås gränsen mot Ukraina parallellt med detta nära provokationer marina enheter medelhavet Nordsjön Östersjön! Vad är din bedömning, lugnet före stormen?

   En som undrar!

   Radera
  3. Om du frågar mig så är det bara hot och skrämsel! Vi ser vem som piskar upp stämningen! Biden skulle avsättas och sättas in i fängelset! USA/Nato vågar inte anfalla Ryssland! Putin har sagt att kommer det en enda missil mot Ryssland från Nato/USA kommer Ryssland att sänka USA relativt snabbt! Ryssland har hypersoniska vapen långt mer avancerat jämfört med USA/Nato! Ryssland har dessutom kärnvapenbärande u-båtar utanför amerikanska kusten! Putin ser också att EU och Nato splittras innefrån! Ryssland samarbetar med Kina, ett Kina som vill se USA tappa mark! Vid ett fientligt anfall mot Ryssland kommer Kina samarbeta med Ryssland! Det kommer m a o inte bli något krig nu! Stoltenberg har visst fått ett nytt jobb som Riksbankschef! Säger också en hel del!😄

   Guds frid

   Radera
  4. Ryssland kommer inte samarbeta med Kina.
   Gog med Magog går sitt eget häradståg till skillnad från kungarna av Öster.

   Ryssland kommer invadera, frågan är när.
   Personligen tror jag det inte dröjer och jag tror att det invasionen (som är en falsk invasion) fast på riktigt men för att dölja effekterna av Vaccinen och 5G. Ingen kan köpa och sälja....

   Radera
  5. Ryssland har redan inlett samarbete med Kina och samarbetet kommer fördjupas!

   https://bit.ly/3uL2BEf

   Det finns många fler länkar som visar och talar för detta! Gog i Magog är en sammanslagning av länder mot Israel framförallt Turkiet och Iran och det finns ingenting i dagsläget som talar för att det ska ske just nu! Det är inte helt omöjligt att Ryssland fortsätter in i östra Ukraina! Men USA/Nato kommer inte slå tillbaka mot Ryssland militärt och vi vet varför!

   Vidare har Putin sagt nej till att följa och lyda The New World Order! Reiner Fuellmich har nu inlett rättegång och bevis kommer läggas fram för vaccinets skadeverkningar och att pandemin är planlagd för att förtrycka och skada människor i hela världen!

   Guds frid

   Radera
  6. Om inte Herren förkortade tiden skulle ingen kunna bli räddad.
   Inte ens alla Kineser!

   En snabb analys innebär således att även Ryssland kommer att vända sig mot Kina?
   Historiskt har dock allianser alltid brutits.
   Romarna och Partien etc.
   Israel Egypten (Salomo) etc.

   Putin är the New world order?

   Glöm inte bort att Ryssland är björnen i Uppenbarelseboken.
   Dvs den som har 3 revben i munnen.
   Symboliskt värde utan innehåll?

   -Nejda jag tror att de 3 revbenen symboliserar lite det Mikael är inne på.
   Hbtq/Pride/Homosexualitet?
   3 avarterna av skökan.
   Dvs en del av skökans verksamhet.(3)
   Något som Ryssland hatar!
   Obs viktig information!

   Men det innebär inte att Putin är emot New world order. Nej tvärtom!
   Glöm inte bort att Ryssland började med Covid-19 vaccinerna i form av Sputnik.
   Budbäraren är Putin!
   Tvärtom Israelvänlig,tvärtom!
   Putin är en global maktspelare som vet hur man ska göra allianser (Kina) men också bryta dem. Gog och Magog andemakten över Kaukasus och Svarta Havet. Som jag skrev om på Apg29 för 2 år sedan.
   Det första Vildjuret förmår alla.
   Deras behov av bränsle och olja!
   Det behovet kommer inleda Armageddon.

   Det är tämligen svindyrt att ha en stående armé, förutom bränsle och olja också mat kräver en modern armé.

   Alltså efter sanktioner mot Ryssland.
   Ryssland kommer att tvingas gå en omväg runt Israel. Slaget vid Hinoms dal?

   Radera
  7. Just nu finns det samarbete mellan Ryssland och Kina men som kommer brytas längre fram! Men samarbetet mellan Ryssland och Kina nu avskräcker USA/Nato från att anfalla Ryssland!

   Vet inte precis om Ryssland började med vaccinet mot covid-19! Det ryska vaccinet Sputnik är inte ett mRna-vaccin, som kan förändra dna-et utan ett vektorvaccin! Emellertid har det visat sig att inget vaccin har brutit ner covid-19 utan enbart immunförsvaret! Ett starkare skydd har människan fått och får genom att intaga c och d-vitamin, zink och även koppar! Det största beskyddet får vi från Gud! Psaltaren 91!🙇🏽‍♂️😊

   Vem är björnen? Läs Daniel 8. Lägg märke till parallellen mellan vilddjuren i kapitel 7 och 8.

   I Daniel 8:20 namnges Medo-Persien som det kungarike som kommer före den kraftfulla geten, eller Grekland, i vers 21. Det är det andra världsväldet - samma politiska makt som björnen i Daniel 7. Imperiet bestod av två folkgrupper. Först kom de från Medien (i Daniel 7:5 är de representerade av björnen som kommer upp på ena sidan), men perserna var till slut starkare (representerade i Daniel 8:3 av bockens andra horn som växte "högre"). De tre revbenen representerar de tre stormakterna som slogs ner av Medo-Persien, nämligen:
   Lydien, Babylon och Egypten.

   Jag anser inte att Ryssland står för Magog eller att Putin är Gog! Snarare är Turkiet Magog vilket gamla kartor visar och Gog vet vi inte ännu vem det är! Gog är två saker! Som du skriver en demonisk andemakt men också ledaren som samlar sin här i Gog i Magog kriget mot Israel! Vi är inte riktigt där ännu!

   Guds frid

   Radera
  8. Ryssland var bland de första länderna att intro vaccinen.Det 3:e tror jag.
   Vektor-vaccinen fungerar enligt samma princip som mRNA.
   Dvs omvandlar cellens förmåga till försvar och ett immunförsvar som attackerar med antikroppar. 2 kriterier för en Bio-markör eller i vardagligt tal ett Märke.

   Jag beskriver på min hemsida www.korsfrukt.com att oavsett vektor, protein eller mRNA är resultatet detsamma. Ett förändrat DNA inuti cellen.Sputnik uppfyller kraven enligt cellulär mekanik.
   Att det skiljer sig från mRNA stämmer inte därför att vektor-vaccinen arbetar i Nano (cell) nivå.

   Åter till Gog och Magog.
   Gog med andemakten Magog,dvs den samlade skaran vid Kaukasus.
   Rosh, Meshech, Tubal, och Rosh?

   Skulle definiera det som andemakten istället för vissa länder. Även om Ryssland har enorm makt.

   Andemakten är det som drar Gog (från Magog) från länder som Ryssland, Turkiet Azerbajdzjan mfl med sig.

   Herren kommer ju själv sätta en krok under Putins haka och dra honom till Hinoms dal?
   Inte just nu säger du?

   Allting faller på plats om man ersätter ordet Vildjurets Märke och istället ersätter det med Vaccinet.

   Allting!

   Utan den faller ingenting på plats.
   Inklusive Vektor och Putin.
   Glöm inte bort att Putin är en lakej åt Djupa Staten. De som kommer att hylla sig själva (sina händer) och spara åt sig vin och olja.

   Tex teorin med de 3 revbenen är något förlegat då en krigsmakt generellt inte låter sig översättas som ett eller flera revben.
   Isåfall vargunge (i jämförelse med björnen). Tex en generell jämförelse anser att Sverige,Norge och Danmark är de tre revbenen.
   Det rimmar (appropå revben) illa.
   Ett revben orsakar ingen skada,däremot en tigerunge (Sverige).
   Båda svaren är irrelevanta eftersom revbenen tyder på att Björnen redan har ätit upp länderna (avgnagda ben) vilket inte bör vara rätt.
   Jag tror kanske att en mera korrekt analys bör ha en mera Biblisk ton.
   Revbenen är en referensgrupp (3) som har med en kvinna (eller skökan) själv att göra.

   Och Varför?
   -Jo de kommer alla att bränna upp henne senare (3) delen kan alltså inte vara 3 länder utan (jag kan ha fel) bör det stå för 3 åsikter eller åsiktsgrupperingar.
   Tex ortodoxa kyrkan är stark i Ryssland.
   Medans kyrkan i Sverige snarare redan nu har 3 revben i sina lador.

   Radera
  9. Då var i alla fall inte Ryssland först med att införa vaccinet mot covid-19! För att förtydliga mig ytterligare så är jag naturligtvis inte för något vaccin mot covid-19!

   Angående Gog i Magog! En del lärare i Bibelns profetior säger att Magog i Hesekiel 38 syftar på Ryssland. Men jag kan inte finna att Magog skulle vara Ryssland! Den synen på Magog kom till genom att transkribera " hövding " (eller det hebreiska ordet "rosh") till att betyda Ryssland. Att överföra hebreiska ord till engelska fonetiska motsvarigheter är inte en korrekt tolkningsteknik för bibelprofetior. Den tekniken används inte någon annanstans för att tolka Bibelns profetior. Rosh betyder första eller primär. Magog var en man som bosatte sig i det moderna Turkiets land.

   Hes 38:1-3 Och HERRENS ord kom till mig och sade: 2 Människobarn, vänd ditt ansikte mot Gog, Magogs land, överfursten i Mesek och Tubal, och profetera mot honom, 3 och säg , Så säger Herren, HERREN; Se, jag är emot dig, Gog, överste furste över Mesek och Tubal.

   Vers 2 berättar för oss att Gog är "överste fursten" (eller den mest framstående guvernören) bland sina bröder Meshek och Tubal. Så Noa hade en son som hette Jafet som hade en son som hette Magog som bosatte sig i Turkiet. Gog är en förkortad version av Magog.

   Detta är inte det första avsnittet där Magog, Meshek och Tubal finns. Låt oss titta på 1 Mosebok 10:1-3 .

   1 Mos 10:1-3 Detta är släktledarna till Noas söner, Sem, Ham och Jafet, och åt dem föddes söner efter syndafloden. 2 Jafets söner; Gomer, och Magog, och Madai, och Javan, och Tubal, och Mesek och Tiras. 3 Och Gomers söner; Ashkenas och Rifat och Togarma.

   Alla de märkliga namnen är listade i det korta avsnittet! Magog, Meshek och Tubal är människor. I själva verket är de släktingar. Magog, Meshek och Tubal är bröder. Togarma är Gomers son. De är bland de första familjerna som återbosätter världen efter förödelsen av Noaks flod. De bosatte sig alla tillsammans i dagens Turkiet.

   Du pekar ut Putin som Gog fastän Bibeln säger något helt annorlunda! Du nämner att Putin är lakej till den djupa staten! Såvitt jag känner till är väl Wallenberg den mest drivande där i Sverige? På vilket sätt skulle Putin vara lakej åt den djupa staten? Ange trovärdig källa! Som jag ser det lyder och följer inte Putin någon! The New World Order, FN, Nato, USA, EU har problem med Putin och de kommer inte åt honom fastän maktblocken försöker pressa och hota Ryssland!

   Ingen vet vem Gog är förrän Gog drar ner med sin allians mot Israel i Gog i Magog kriget! Innan Gog i Magog kriget börjar kommer Israel bo i fred och säkerhet med alla sina grannar vilket vi knappast kan säga att så är fallet idag! Hamas, Hizbollah och Iran är ett ständigt orosmoment för Israel! Erdogan har sagt att han ska befria Jerusalem och är beredd att samla en muslimsk armé mot Israel! Men nu plötsligt har Erdogan ändrat tonläge mot Israel med fredliga inviter fast vi vet att ingen kan lita på Erdogan och ingen kan naturligtvis lita på Putin heller! Därmed inte sagt att Erdogan är Gog, men han kan vara det eller efterträdaren till honom! Nej, Gog i Magog kriget kan inte starta just nu! Profetiska händelser måste föregå detta innan! Något som är mycket intressant är att Agenda2030 har blivit Agenda2023! Världsregering kommer bildas nästa år i FN:s regi! Mysteriet Babylon är FN och inte vilddjuret!

   Guds frid

   Radera
  10. Mitt fokus ligger inte på Gog eller Magog för den delen.
   Mitt fokus ligger enbart på den biologiska markör som kallas Vildjurets Märke.
   Sen har jag inte sagt att Putin är Gog.
   Har snarare poängterarat att det är andemakten över Magog som drar Putin till Israel. Men det behöver inte vara Putin.Putin är bara en lättköpt lakej.
   Det är dem alla.
   Andemakten är det som är intressant.

   Radera
  11. Du skrev tidigare "Herren kommer ju själv sätta en krok under Putins haka och dra honom till Hinoms dal?"

   Just sätta krok/krokar i dina käftar är vad Gud kommer göra med Gog! Hesekiel 38:4

   När du använde ordet krok kan man tolka att du menade att Putin är Gog! Jag har ännu inte fått någon trovärdig länk som visar att Putin skulle vara en lakej åt den djupa staten!

   Guds frid

   Radera
  12. Klaus Scwaub sa nyligen att han gillade Angela Merkel och hade förtroende för Putin.
   Varför tror du det är så mycket skriverier om Putin?
   De är betalda av Satans Synagoga!
   Ja dom existerar än idag idag.
   State Street,VanGuard och BlackRock
   Äger 95% av alla företag inklusive Putin. Putin måste göra som dessa bankirer gör.
   Och vad är då bankirer för ett annat ord, -Jo det är köpmännen.

   De kristnas okunskap är skrämmande.
   Därför kommer somliga falla av andra kallna och andra hata det jag påstår säger är sant.

   De vill höra nyheter som uppfyller kraven enligt deras önskemål.

   Du vill ha källorna?

   Vilka är de köpmän (bankirer) som snart kommer att gråta för ingen kan köpa och sälja deras varor.

   Låt dig inte luras av falska ideologier som ett framtid här på jorden.
   Den kommer aldrig äga rum mer än i människans hjärta.
   Guds rike är inte här på jorden.
   Jorden har aldrig människans tillhörande eftersom Jesus säger att vi (de som tror) inte är av denna världen.

   Media äger narrativet och det är därför människor är så oerhört rädda för det jag skriver.
   Alla 20 punkter på min hemsida har uppfyllts med råge.
   Alla (inte några) alla.
   Vaxx, och VaxxPass är bara början!

   Putin vet om det, han som ska bli Intressant att följa?
   Nej han får order uppifrån!

   Radera
  13. Det är naturligtvis inte omöjligt att även Putin ingår i den onda agendan! Bibeln säger uttryckligen att vi inte ska förlita oss på någon människofurste! Men om nu Putin är en del av den djupa staten så är det ju bara ett skådespel med Nato/USA:s krigsretorik mot Ryssland!

   Putin kan mycket väl vara en bricka i det som pågår nu! Det finns idag människor som tar upp kampen mot förtrycket och den onda agendan! Just nu pågår rättegången där det läggs fram bevis att pandemin är planlagd och fakta för alla de skadeverkningar som drabbat de som vaccinerat sig! Reiner Fuellmich har fakta att dödligheten bland vaccinerade har ökat med 40% sedan september månad 2021! Under rättegången kommer det avslöjas vilka som ligger bakom! Alla bevis kommer läggas fram för mänskligheten! I Grand Jury förutom Reiner Fuellmich finns det forskare och läkare från hela världen som kommer lägga fram bevismaterial! Jag bifogar länken till rättegången!

   https://bit.ly/3uEtklB

   Dela länken till så många som möjligt!

   Guds frid

   Radera
  14. Bra att höra era tankar reflektioner kring den krisande situationen enligt media Nato Ryssland! Om det trots allt blir ett krig, vad skulle hända med infrastrukturen elektricitet IT, Gas Olja?

   Undrande

   Radera
  15. Javisst Israelvänligt!

   Allt är en teater och kuliss.
   Men min poäng är (viktigt!) är att när Herren drar Putin (eller vem det nu är, min teori är Putin) under hakan (det är så man drar fast en fisk) och för honom mot det förlovade landet,då kan
   han inte spela med i teatern längre.

   Bra uppfattat!

   Satans Synagoga använder denna andliga princip.
   Den kallas laglöshet (Efter den laglösa)
   Samt vågskåls (efter x och y) dvs de (anser sig) balansera
   världen utifrån 2 axlar.
   Den som kontrollerar vikten från båda vågskålarna kontrollerar också
   resultatet (frukten) därutöver).

   Bravo!

   Radera
 17. Kära Vänner,

  Jag har undantagsvis släppt igenom några inlägg som påstår att vaccinet är själva vilddjurets märke. Som jag hoppas att ni vet, så är min överbevisning att vaccinet inte är det kommande märket, men att det vi ser nu är en förberedelse inför det som ska komma. Så om någon frågar mig om en kristen som är vaccinerad kommer till himlen, eller får lov till att följa med när Jesus kommer, så är mitt svar Ja!

  Så fortsätt gärna dialogen med hänsyn till Ryssland osv, men jag kommer inte att släppa in fler inlägg som argumenterar för att vaccinet är själva vilddjurets märke med alla dess konsekvenser det i så fall skulle ha.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte heller att vaccinet är märket, men resultatet av att vara vaccinerad underlättar för många, många länder har stenhårda krav, jag har hindrats att gå till kyrkan och resa, det påstås bli lättnader Danmark och Norge, men hur länge då, enligt EU skulle vaccinpasset införts denna vinter, tror inte att vi har sett slutet på detta ännu, min läkare på lasarettet säger att dom inte kan hantera mig om jag som ovaccinerad behöver vård.

   Märket i upp 13:16-17 handlar det om hela världen?

   Radera
 18. Onda poliser i Canada arresterar helt utan vidare pastorn Artur Pawlovski utanför kyrkan!

  https://bit.ly/3uwIE3P

  Be för pastor Artur Pawlovski att Gud beskyddar honom och att han blir frisläppt! Artur och församlingen har gatuevangelisering och ger hemlösa och fattiga mat och värme i kyrkan!

  Guds frid

  SvaraRadera
 19. Det verkar som att DN läser Mikaels blogg!

  Så blev en tysk förbundskansler ”Putins springpojke”

  https://www.dn.se/varlden/sa-blev-en-tysk-forbundskansler-putins-springpojke/

  Behöver du mera bevis Israelvänlig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad för slags bevis? Tyskland och Ryssland har ofta haft relationer och den värsta hittils var under andra världskriget! Jag kan inte läsa hela artikeln då det krävs prenumeration! Tidningen DN sägs vara oberoende liberal! Liberaler betonar att individen bör vara skyddad från maktkoncentrationer i samhället, som exempelvis staten, och att samhället måste organiseras på ett rättvist sätt som erkänner varje individs lika värde.

   Tidningen DN har definitivt arbetat för maktkoncentration när det gäller synen på vaccinet mot covid-19! Jag har inget förtroende för mainstreammedia överhuvudtaget! Det jag tror och misstänker är att Ryssland har någon slags hållhake på Tyskland efter andra världskriget! Det Merkel gjorde genom att plocka bort kärnkraften och ersätta den med rysk gas förvånade hela världen! Det ryktas en hel del om att Merkel är dotter till Hitler! Att svenska regeringen och riksdagen lät Ryssland bygga gasledningar nära Sverige utan vidare debatt och information till folket visar vilka förrädare regering och riksdag är!

   Guds frid

   Radera
  2. Här diskuterar Carl Norberg om området över Magog och Kaukasus.
   Dvs området vid Svarta Havet.
   20 minuter in. Rekommenderar dock hela klippet då det handlar om
   en geo-politisk situation, som jag försökte beskriva på Apg29.
   Men eftersom ingen förstod vad jag skrev eller förkastade det jag skrev så tar jag det igen.
   Ingenting har förändrats sen jag skrev om ämnnet Gog över landet Magog utan det har snararare aktualiserats med en större spännvidd.

   Lyssna och bilda dig en egen uppfattning.
   En politisk batong är geo-politiken.

   https://www.youtube.com/watch?v=tDGXQX5lAZ4&ab_channel=DeFria

   Radera
 20. Är detta seriöst. Rykten om Hitlers dotter….. sån här tok hör hemma på Flashback.

  SvaraRadera
 21. Guds frid,

  Jag har dessvärre översett inlägget som nämner Hitlers dotter. Jag är enig i att den här bloggen inte är rätta forumet för en sådan diskussion, så det hoppas jag respekteras

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 22. Uppdatering från broder Paul! Enligt ryska nyheter har Putin gett order om invasion av Ukraina! Invasionen påbörjas innan OS är slut!

  https://bit.ly/3LrKRDy

  Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även mentalt och praktiskt för den svåra tid som nu kommer! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  SvaraRadera
 23. Kära Vänner

  Ja, det ser ut som att det händer avgörande saker just nu i förhandlingarna mellan Ryssland och NATO/USA, och att de nästa dagarna och veckan kan bli utslagsgivande för om det blir krig i Europa.

  Låt oss be för situationen och att Herren sänder änglar till att beskydda våra gränser.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 24. Idag kl.17 svensk tid kommer Biden prata med Putin! Resultatet från det samtalet kommer med stor sannolikhet avgöra om det blir rysk invasion eller inte! Blir det rysk invasion tror jag inte vi ska gå efter vissa utsatta datum utan det blir i så fall ett överraskningsanfall! Vi ber för det ukrainska folket och det ryska folket!

  Guds frid

  SvaraRadera
 25. Mycket märkligt och annorlunda den retorik som bedrivs från USA och Ryssland, men det hör väl till att det är propaganda krig som bedrivs! Om man läser i början av kommentarsfältet från broder Paul Mills video ser man att inga samhällsförberedande insatser görs, USA Irland England livet pågår som vanligt, likadant här i Sverige. Man kunde också se en bild av Putin och Macron från tidigare under veckan efter deras samtal i Moskva, där sitter de på varsin sida om ett avlångt bord och låtsas föra ett samtal, den bilden är givetvis arrangerad i syfte att spä på konflikten mellan länderna. Varför förbereder man inte befolkningen om ett ev. krig? Är det maskirovka mot egna folket??

  SvaraRadera
 26. En bra dokumentär av Dr. John Coleman som visar att nuvarande
  situation är starkt regisserad.
  Jag har försökt förklara att allt är en bluff.
  Allt är planerat att införa en 10-staters förbund.
  Och nu ser vi att Ryssland vässar klorna.

  Det är orkestrerat, planerat och kommer att införas
  som det 10-staters förbund (GLOBALT) inte Europa
  som Vildjurets Rike (VILKET DET REDAN ÄR).

  Det är alltså högst aktuellt.
  https://www.bitchute.com/video/EKS9TWqP12Yq/

  SvaraRadera
 27. För den som inte orkar titta under 3 timmar så är planen så här.
  Ryssland invaderar Estland,Lettland,Litauen,Polen,Ukriana,Rumänien samt
  många andra länder.Men inte Sverige,Finland och Danmark.
  Eftersom Sverige sitter på Telekom-infrastrukturen även i Ryssland.
  Det är sfär: 5.
  Eller land nummer: 5 (av 10)
  Om det är nuvarande plan kan jag inte säga men det matchar
  nuvarande geo-politiska situation, alltså blir det lättare
  att analysera vad som kommer att hända de närmaste månaderna åren.
  Då jag misstänker att Ryssland kommer att agera lydstat åt Kina (Kungarna från Öster) och även dirigera politiken i EU.
  Det gör det redan via Gasprom-2 så där har ni ett ytterligare exempel att
  kulissen och Agendan är skapad i förväg för ett planerat resulat.

  Titta på bilden och läs gärna Uppenbarelseboken om Leoparden (EU)
  med en mun som ett Lejon (USA) och som har fötter som en Björn (Ryssland).
  Det stämmer exakt med övre hemisfären (avdelningen på kartan)
  Länderna 1,2 samt nummer 5.
  https://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/nasco01_04.gif

  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_clubrome09.htm

  SvaraRadera
 28. Ett verkligt dagsaktuellt exempel på att Sverige skonas från en invasion eller tillfällig ockupation är denna artikel:

  Sverige kommer inte kalla hem sina observatörer för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE) från Ukraina, uppger UD i en kommentar till TT.

  Sverige går därmed en annan väg än USA och Storbritannien som tidigare på söndagen meddelade att observatörerna dras tillbaka, med hänsyn till oron för en ny rysk invasion.

  I ett mejl skriver UD:s presstjänst att man löpande har kontakt med myndigheter som bidrar med personal till insatser i Ukraina. Deras verksamhet är särskilt viktig nu, enligt UD

  https://omni.se/sverige-kallar-inte-hem-observatorer-for-osse/a/XqOyq7

  SvaraRadera
 29. Ryssland verkar backa hem sina trupper vid gränsen mot Ukraina! Tror det är många nu som känner lättnad.

  SvaraRadera
 30. Var inte så säker på detta.
  Nu kan man läsa ett enormt cyber-anfall på Ukraina.
  https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/omfattade-cyberattacker-i-ukraina.eGe1dXFWD

  Det brukar i regel vara i destabiliseringssyfte.
  Dvs den Djupa Staten (bla Wallenberg i Sverige)
  har nu med Försvarsmaktens-cyberkrigare ännu en orsak till det 10-staters förbund.

  Får bara hoppas att Sverige INTE ingår i detta förbund.

  Lättnaden är bara tillfällig.
  Kan det vara den profetia som den Norska kvinnan hade?
  När Ryssland (och Ukraina) släpper på portarna över flyktingarna
  så ska det vara början och slutet.

  Dvs i Ukraina är en hot-spot (trafficking av Fam Wallenberg mfl familjer)
  som tjänar enorma pengar på trafficking, ca 50,000 SEK per person kostar det att ta sig till Sverige, de allra flesta vill ta sig till Sverige.

  Kan det vara början på denna profetia?
  Och början på det inledande scenario då Putin "ska ta kontrollen" över
  den Geo-politiska situationen i Europa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan mycket väl vara att dra förhastade slutsatser då vi praktiskt taget inte vet vad som händer bakom stängda dörrar! Fullt möjligt att profetian som kvinnan i Valdres fick kan ha betydelse, även om jag inte alltid delar såna uppgifter, att förespå. Sverige och hela världen är redan med i den ekonomiska zonen av 10 staters förbund.

   Radera
  2. Delar en länk där det är beskrivet 10 staters förbund och illustrerat med uppdelning.

   https://thewordofthelord.in/7-heads-10-horns/

   Radera
  3. Det kan mycket väl vara så.

   En annan teori är:
   Statyn avslutas med 10 tår som uttyds av Daniel som att 10 kungar, regenter ska regera denna stormakt samtidigt och tillsammans. EU:s slutfas kommer att vara ett kärn-EU med 10 länder som gått längst i federal riktning. Antagligen är det samma länder som redan nu utgör de 10 fullvärdiga medlemsländerna av EU:s väpnade gren: VEU. Endast 10 EU-länder har operativ status inom VEU. Sverige m.fl. EU-länder har endast observatörsstatus."

   Dvs de 10 (inom de 10)?

   Radera
  4. Stämmer nog väldigt bra eftersom EU utvecklats till en kärntrupp med några få länder som för dagordningen! VEU har redan haft sin roll och är integrerat i EU, funktioner sköts av EDA och Satellitcentrum m.m. Är det nu så att vi står på randen av ett stort krig i Europa och utgången av det, Uppenbarelseboken 13:1, och jag såg ett vilddjur reste sig upp ur havet hade sju huvuden. G7 har utökats med några länder och är 10 och några menar att det är de sju huvuden!

   Radera
  5. Alla världsimperium i Bibeln har förtryckt Israel och sålunda kommer även det fjärde världsriket förtrycka Israel! Jag ser inte att EU kommer göra det ensamt! Det sjunde världsimperiet som många missar var det ottomanska imperiet som kom efter det romerska riket! Det åttonde blir återupplivat som det ottomanska imperiet! Erdogan kommer nästa år utropa det ottomanska imperiet samtidigt som en världsregering bildas i FN! Agenda2030 har nu blivit Agenda2023! FN är Babylon! Det fjärde världsriket tror jag blir en sammanslagning av EU, en nybildad rysk union och det islamistiska ottomanska imperiet Detta blir det sista jordiska världsriket som kommer förtrycka Israel innan HERREN JESUS KRISTUS kommer åter i slaget vid Harmagedon för att tillintengöra inte bara Israels fiender utan alla HERRENS fiender människor såväl som onda organisationer och världsimperium! Striden kommer bli kort och omedelbart därefter inleder HERREN JESUS KRISTUS frids och tusenårsriket!🙇🏽‍♂️❤ Vi kan alltså förvänta oss en hel del nästa år 2023, som kommer att skaka om världen! Var vaksamma bröder och systrar!

   Guds frid

   Radera
  6. Vi kommer med all säkerhet kunna se mer intensifiering med FN EU och om det blir ett nytt osmansk storvälde, var tror du vi har USA i denna bild? Agenda 2030 är en kontrollapparat som kommer användas, helt klart! Var tror du rent tidsmässigt vi kan befinna oss?

   Guds välsignelse

   Radera
 31. Kära Vänner,

  Ja, det är verkligen ett avgörande ögonblick som vi upplever just nu, och tiden kommer att besvara många obesvarade frågor.

  Är "lättnaden bara tillfällig" som Fredrik skriver och är det ett äkta tillbakadragande vi upplever från Rysslands sida?

  Som jeg er det så är vi så långt i ändetidens skeende, att vi i princip kan förvänta att vad som helst kan hända. Krig kommer men frågan är när? Rykten om krig i Europa kommer fortsätta, men frågan är när Herren tar bort freden jorden?
  Får vi en period där vi upplever ett mer normalt tillstånd och Ryssland drar sig tillbaka? Eller är det bara ett spel för gallerierna och verkligheten är att vi står på kanten av ändetidens krig?

  Tiden kommer snart att avgöra.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser att det är flera rysslandkännare som uttalat att det kan finnas en period framöver med osäkerhet och spänning. Finns ambition att utropa östra delar av Ukraina som självständigt, Donbass området med rysktalande befolkning. UD gjorde ett uttalande om att Sverige inte ska ansluta sig till Nato, ställningstagande! Rysslands Sverige ambassadör var också mycket noga med deras krav och önskemål i den frågan.

   https://tv.aftonbladet.se/video/338760/rysslands-ambassado-r-inga-nya-medlemmar-ska-vara-med-i-nato

   Guds välsignelse och beskydd

   Radera
  2. Ja, så kan mycket väl vara. Om inte krig utbryter just nu, kan det komma en tid av osäkerhet och spänningar. Det känns mer och mer som att just den här konflikten kan vara den som till sist kommer att leda till krig i Europa, som sedan utvecklar sig till ett fullständigt världskrig.

   Vårt hopp står till Herren!

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. Man hör ibland att valar går på grund, men varför fåglar flyger i backen är ingen säker på.
   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/darfor-faller-faglarna

   Radera
  4. Guds frid,

   Tack för det du delar.

   Just det här med massdöd av djur är ju ett tidstecken i sig själv och något som Hosea profeterade om:

   Hos 4: 1-3 – Hör HERRENS ord, ni Israels barn! Ty HERREN går till rätta med dem som bor i landet, eftersom ingen sanning och ingen kärlek och ingen kunskap om Gud finns i landet. Man svär och ljuger, mördar och stjäl och begår äktenskapsbrott. Man far våldsamt fram, och blodsdåd följer på blodsdåd. Därför sörjer landet, och allt som lever där tynar bort, både djuren på marken och fåglarna under himlen, till och med fiskarna i havet förgår.

   Massdöd av djur och fåglar är ett tydligt tecken på att Herren vill få vår uppmärksamhet. Den här världen har upptäckt och insett att det är något som är helt fel i vår natur. Mängder av djur och arter försvinner och det är absolut något som bekräftar det profetiska ordet, som vittnar om den tid vi lever i.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera