tisdag 12 augusti 2014

Världsekonomin skakar

 
Inom finansvärlden är det stor fruktan för att den ekonomiska kris vi ser i Kina just nu kommer att utveckla sig till ännu en global kris. Skulle det ske, kommer den nuvarande finanskrisen som fick sin början i 2008 att blekna i jämförelse med det som kommer, och vi skulle uppleva en redan skakad världsekonomi i knä.

Många andra länder skakar och har också svåra ekonomiska svårighetet. Vi har redan sett Argentina gå bankrutt för andra gången på 13 år, men också tio andra länder som till exmpel Cypern, Grekland, Egypten och Ukraina, har betalningsproblem och är snäppet ovanför bankrutt.

Upp 6: 5-6 - När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: "Kom!" Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: "Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada."

Vid det tredje sigillet i Uppenbarelseboken kap 6, så ser vi en kommande hyperinflation som är förbundet med en kollaps av ett eller flera länders finansiella system. Många ekonomer och finansexperter varnar för ett kommande dollarras, hyperinflation, och en långvarig recession som Guds ord också bekräftar.

 En ekonomisk krasch kommer att betyda ett definitivt slut på det ekonomiska system som vi känner till i dag, och kommer att vara utgångspunkt för ett helt nytt ekonomiskt kontroll system som Antikrist kommer att införa. Världsekonomin är ett stort tidstecken som visar att vi är på väg med stora steg mot vedermödans tid.

Jesus kommer snart!

2 kommentarer:

 1. Tack för det du delar,Mikael!
  Herrens rika Välsignelse!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite och tack för din hälsning.
   Tack själv för allt det välsignat du helar på din egen hemsida. Du har ett fantastiskt sätt att förmedla dina inlägg och det budskap som Herren lägger på ditt hjärta. Jag vet att den är till stor välsignelse för många människor.

   Herrens rika välsignelse över dig och hela din familj
   Hälsningar
   Mikael

   Radera