fredag 22 maj 2015

Guds profetiska klocka står på 23.59


Det profetiska ordet blir bokstavligt talat uppfyllt i dag, och ändetidens tecken ropar ut till oss om Herrens snara ankomst.

Vi är med andra ord med stora steg på väg mot den dagen då Jesus ska upprycka sin församling, och den här jorden kommer att få uppleva och genomgå en tid av Guds vrede. Mycket snart kommer vi att få skåda katastrofala händelser som kommer att påverka varje enskild individ på den här jorden, och det kommer ett mörker över den här jorden av ett slag vi hittills aldrig tidigare har skådat eller upplevt.

Herren visade mig på ett tydligt sätt att Guds profetiska klocka står på 23:59.

1 Thess 5:2- Om tider och stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan. Men ni, bröder, lever inte i mörker, så att den dagen kan överraska er som en tjuv.

Låt mig slå fast att ingen människa känner till det exakta tidspunktet för när Jesus kommer tillbaka för att hämta sitt folk. Men samtidigt säger Paulus, att för oss som är troende ska den sista tiden inte komma som en överraskning eller som en tjuv om natten.

Den vakande och väntande bruden ska alltså ha en förståelse och känna till tiden omkring Jesu återkomst och Herrens dag, som är den domstid som kommer över världen och avslutas med Jesu synliga återkomst.

Se tecknen

Man kan leta förgäves efter ord i skriften som hävdar att den troende inte ska känna eller tyda den tid de lever i. I stället ser vi att Herren irättasätter de religiösa ledare som inte var vakna för Jesu messianska komma. De människor som kände till Guds löften, hade lyssnat till profeterna och skulle höra Guds röst kunde inte tyda den tid de levde i.

Dessa människor hade alla förutsättningar, men kände inte igen den efterlovade Messias när han väl stod framför dem. Dom förkastade Messias utan att veta att Israels besökelses tid var just då. Bara den människa som tillåter den helige Ande uppenbara det för sig kan se de tecken vi upplever i dag

Personligt vittnesbörd

På tydliga ett tydligt sätt har också Herren talat till mitt hjärta om att vi mycket snart kan förvänta att han kommer tillbaka. Det inre vittnesbördet har varit starkt, och det har varit en nöd på mitt hjärta att få ut budskapet om Jesu återkomst.

Jag har tidigare delat ett vittnesbörd, om hur Herren på ett specifikt sätt har talat och visat mig att den andliga klockan bokstavligt talat står på 23:59 och att vi är på väg mot den här tidsålders slut. Vittnesbördet är uppdaterat, och jag upplever att jag gärna vill dela det igen.

Guds profetiska klocka

Det började med att Herren många gånger fick min uppmärksamhet genom att få mig att titta och se vad klockan var. Utan undantag så stod den alltid på 23:59 för att sedan slå om till 00:00. I början tyckte jag det var lustigt och trodde bara att det var tillfälligt eller mitt undermedvetna som fick mig till att titta på klockan just i det ögonblicket.

Men det här hände inte bara en gång, utan otaliga gånger och på samma sätt varje gång, och klockan stod alltid på det samma. Men helt överbevisad blev jag när jag senare först somnade för att därefter vakna upp för att se på klockan som igen stod på 23.59! Jag blev då helt säker på att det var Herren som talade till mig, och som visade mig hur sent vi är på Guds andliga klocka, och hur nära vi är hans dyrbara ankomst.

Min Faders hus

Häromkvällen kom min dotter sent hem, och min fru och jag hade hunnit lägga oss och somnat. Men jag vaknade av att min dotter kom in i huset, och jag tittade för att se vad klockan var. Klockan var exakt 23:59. Jag upplevde samtidigt hur Herren talade till mig, om den sena tid vi lever i och att min dotter var en bild på församlingen, som kom hem till ”sin Faders hus”.

Jesus kommer snart och kommer på samman gång att fullborda löftet i John 14:1-3, där han lovade att komma tillbaka för att hämta oss hem till sin Faders hus, för att vi ska vara där han är. 

Guds alarmsignal

En dag när jag och min fru igen låg och sov ringde hennes telefon. Hon har vakttelefon på sitt jobb, och blir bara uppringd när det händer något ut över det vanliga som inbrott, skador på jobbet osv. Alarmet gick och jag gick upp för att ta telefonen. Jag kunde då se att alarmet hade skickats och gått ut precis klockan 23:59.

Gud har satt på alarmklockan just nu. Dessa tecken vi ser i världen är inget som bara anonymt vill ta vår uppmärksamhet, eller diskret vill berätta något för oss om vi vill lyssna. Det är Herrens alarmsignal som varnar på högsta beredskap, och Herren som ropar ut till mänskligheten i denna sena tid:

”Jag kommer snart” ”Gör dit redo” ”Omvänd dig om du lever i synd och i avfällighet” ”Kom tillbaka på vägen om du hamnat fel” ”Ta emot frälsningens möjlighet om du ännu inte är avgjord för mig” ”Ta emot nådens och frälsningens utsträckta hand”.

 Jesus kommer snart!

20 kommentarer:

 1. Åh, vilken härlig dag det skall bli då min Jesus jag får se!!
  Tack Mikael för att du för fram budskapet!
  Hälsningar från Finland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, och tack din hälsning.
   Vad roligt att det kom en hälsning i från Finland. Herren har lagt Finland särskilt på mitt hjärta och jag ber ofta att Herren ska frälsa och möta många människor där. Jag hoppas också att budskapet om Jesu återkomst predikas och att hoppet om hans tillkommelse är levande.

   Herrens rika nåd och kraft i ditt liv.
   Mikael

   Radera
 2. När jag var i yngre tonåren så hörde jag ett vittnesbörd som har följt med hela vägen.

  Det var en kristen finsk härlig broder som delgav en upplevelse som han fått om uppryckandet. Han fick skåda denna händelse mycket personligt, han berättade det så levande för oss yngre, om hur han fick se människors upptagande, en del var såna han kände, han själv skulle komma att få vara med om detta. OBS! Han lever fortfarande men är nu någonstans i 75-80 års åldern.

  Det närmar sig, halleluja!

  Med vänlig hälsning och Jesu frid Leif Boman...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Leif,

   Tack för att du delade detta starka och bekräftande vittnesbörd. Jag brukar skriva att det både är yttre tecken, men också det inre vittensbördet som talar om Jesu snara återkomst. Den helige Ande manar våra hjärtan, och ger samtidigt syskon syner, drömmar och visioner som bekräftar denna mäktiga händelse som snart äger rum.

   Jag upplevde själv i 2008 hur Herren manade och talade starkt till mitt hjärta, och så mycket har därefter pekat och bekräftat att Herrens ord är sant.

   Som du säger så närmar det sig, och vi kommer mycket snart att förenas och se honom som är vårt allt och ett. Vi kommer att förvandlas och kommer att vara tillsammans med honom för alltid.

   Vilket underbart hopp!
   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Käre Mikael!!
  Tack för det du delar här.
  Ett ord som blivit levande för mig är det Jesu säger i Matt 25:6 "Vid midnatt hördes ett rop: Se, brudgummen kommer, gå ut och möt honom!"

  Ett annat ord som blivit levande är ifrån Matt 25:21-23: ... bra, du gode och trogne tjänare...gå in i din Herres glädje. Vad man önskar att vara trogen Honom! Men!!!! Ser jag på mig själv så blir jag bara missmodig, Detta är därför så trösterikt "Se på dig själv så blir du förtvivlad. Se på andra och du blir förvirrad, men se på Jesus och du blir förvandlad"

  Jag tänker se på Jesus!!


  Endast Han kan åstadkommer något gott i och genom ens liv


  Gud välsigne dig!!


  Birgit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Birgit,
   Tack för dina välsignade hälsningar och tankar du delar.
   Det är så bra det du skriver och det talar för sig själv.

   När Herren i dag ropar ut till mänskligheten, så upplever jag att Gud har tre olika budskap på sitt hjärta. Först och främst manar och kallar han människor som ännu inte har tagit emot honom att följa Jesus och överlåta sitt liv i Herrens händer. Det är människors eviga själar som Herren har nöd för.

   Herren manar också den som har kommit efter på vägen. Det är den människa som en gång har vandrat med Herren, men som på olika sätt kommit bort från Herren och i sin relation med honom. Dessa människor har jag stor nöd för och jag tror att Herren på ett särskilt sätt sträcker ut efter dessa. Det kan vara den här världen som lockade och ersatte relationen med Jesus, men det kan också vara upplevelser och sår i själen som gör att man har gett upp och dragit sig undan. Jesus önskar att hela, upprätta och möta dessa sargade syskon.

   Men han talar också till sin församling. Till den vakande och väntande bruden. Det är inte fullkomliga människor, men människor som har gett sina hjärtan till Herren. Tillsammans med den heliga och underbare Ande ropar dessa efter Jesu återkomst. Dessa människor är som en väntande brud som lever i en förväntning och i en förberedelse tid till brudgummens återkomst. Och då dom vet att tiden är kort, ropar, varnar och förmanar de att tiden är kort. Som en profetisk röst, och en trumpet som blåser alarm i den tid som är.

   Hälsningar Mikael

   Radera
 4. "Det är Herrens alarmsignal som varnar på högsta beredskap, och Herren som ropar ut till mänskligheten i denna sena tid: "Jag kommer snart! Gör dig redo!"

  Hur kan vi göra oss redo? Tror att det handlar om att leva i en personlig kärleksrelation, nära Jesus i vardagslivet. Att lära känna Honom. Vi lär känna Honom bl.a genom Bibeln och vad Guds Helige Ande talar med oss om i Bibeln, det Han lyfter fram och gör levande för oss.Tror också det är bra att inte bara läsa vissa favvobibelställen.

  I vår längtan efter helgelse ska vi inte tillåta vår självafiende att trycka ner oss och komma med fördömelse, när vi märker hur vi gång på gång på gång, "misslyckas".

  Vi kommer aldrig till himmelen genom gärningar, det är bara nåd. Frälsningen är nåd p.g.a det Jesus Kristus gjort för oss på korset. Samtidigt som vi uppmanas att sträva efter helgelse.

  Guds Helige Ande vill hjälpa oss

  Jesu Kristi frid! / Birgit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort Amen Birgit,
   Det finns inget viktigare än vår relation med Herren och att bevara den första kärleken. Först och främst är Herren intresserad och önskar att äga våra hjärtan. Han önskar att vår blick är fäst på Honom, för att han ska vara styrkan och kraften i våra liv. Han önskar att hans kraft, och hans nåd ska genomsyra våra liv.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 5. "Det är Herrens alarmsignal som varnar på högsta beredskap, och Herren som ropar ut till mänskligheten i denna sena tid: "Jag kommer snart! Gör dig redo!"

  Hur kan vi göra oss redo? Tror att det handlar om att leva i en personlig kärleksrelation, nära Jesus i vardagslivet. Att lära känna Honom. Vi lär känna Honom bl.a genom Bibeln och vad Guds Helige Ande talar med oss om i Bibeln, det Han lyfter fram och gör levande för oss.Tror också det är bra att inte bara läsa vissa favvobibelställen.

  I vår längtan efter helgelse ska vi inte tillåta vår självafiende att trycka ner oss och komma med fördömelse, när vi märker hur vi gång på gång på gång, "misslyckas".

  Vi kommer aldrig till himmelen genom gärningar, det är bara nåd. Frälsningen är nåd p.g.a det Jesus Kristus gjort för oss på korset. Samtidigt som vi uppmanas att sträva efter helgelse.

  Guds Helige Ande vill hjälpa oss

  Jesu Kristi frid! / Birgit

  SvaraRadera
 6. Så hemskt skrämmande!!. Man kan inte ana hur fort går den andliga klockan.
  Gud välsignar er som är trofasta.

  SvaraRadera
 7. Kära anonym!
  Gud välsigne dig också! Tror ingen kan typ slå sig för bröstet och säga att "jag är trofast".
  Gud ser allas våra hjärtan, och vi ska inte på det sättet bedöma oss själva.
  Men att ha en önskan till detta kan man ju ha...:-)
  Det har blivit mycket levande för mig det som Jesus talar med lärjungarna om i liknelsen om Honom som vinträdet (vinstocken). Vi är grenarna i det trädet. MEN det är viktigt att komma ihåg att grenarna kan INTE i sig själva klämma fram någon frukt! Fullständigt omöjligt!!
  Frukten kommer bara av att grenen hänger ihop med trädet. DÅ kommer frukt att VÄXA fram.
  Frukt växer. Inte klämms eller presteras fram.
  För i oss själva har vi inget att komma med!!

  Gud har köpt oss med Sin högt älskade Sons dyrbara blod!!! Av nåd får vi vara Hans!

  Av nåd är ni frälsta genom tro, och det inte av er själva, Guds gåva är det. Inte av gärningar, för att ingen ska kunna berömma sig. Detta säger Paulus i efesierbrevet.
  Vi kan äga frid och trygghet i våra hjärtan.
  Frid med Gud ges oss när vi tagit emot Jesus våra hjärtan. Så för alla där Jesus bor i hjärtat (genom tron), kommer denna dag när vi få möta Honom att bli en sådan underbar dag, att inga ord kan ens i närheten beskriva den fullständiga LYCKAN! Att få möta vår älskade Brudgum!

  Jesu Kristi frid! Birgit

  SvaraRadera
 8. Gomorgon alla! Jag vill bara skriva ett tillägg till min senaste kommentar.
  Denna frid med Gud som alla frälsta fått, är kan man säga ett "fakta-tillstånd", och inte baserat på känslor.
  Speciellt under tider när djävulen plågar oss och ljuger för oss och säger till oss att vi är fördömda, kan det vara svårt att uppleva friden som vi genom Jesus redan har fått med Gud Fadern.

  Mikael, det var väldigt bra det du delade igårkväll!

  Jag tror också att Herden Jesus intensivt söker att få tillbaka alla får som vandrat vilse, och vill dra dem nära Sitt älskande, ömma hjärta!

  Jaa, vi läser i Bibeln om hur Herden söker efter det hundrade fåren som försvunnit från fårfållan, Han söker tills Han finner det. Och när Han funnit det (dvs när fåret låter sig finnas av Honom, Han vet ju förstås hela tiden var fåret är), så lägger Han det på Sina axlar och bär tillbaka det till fårfållan. Luk 15:4-7

  Herren Jesu Kristi frid till er alla! / Birgit

  SvaraRadera
 9. Tack broder, ja vi lever nu väldigt nära uppryckandet och jag tror att det är högst bara nåt eller några år kvar. Jag sprider Evangelium nästan dagligen genom traktater samt att jag är med i två olika team som sprider traktater i Märsta där jag bor samt i Upplands Väsby. Det är gott att göra så och skulle fler göra detta skulle nog församlingarna förökas, för mig är väckelse två saker evangelisation och bön. Jag ber varje kväll att svensk kristenhet skall börja sprida Evangelium
  överallt innan det är försent.

  KLOCKAN TICKAR.
  TIDEN ÄR KORT
  DAGEN ÄR NÄ'RA.
  HERREN KOMMER.

  SvaraRadera
 10. Glömde mitt namn i all hast.

  Conny Wiberg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack broder Conny för din hälsning.

   Det är fantastiskt att märka ditt hjärta och nöd för människor i din närhet. Jag vill gärna vara med att be för den mycket dyrbara tjänst du har inför Herren, och att hans helige Ande må överbevisa och verka i många människor du möter.

   Vi ber om en äkta väckelsens eld där människor får ett äkta möte med vår underbare frälsare och Herre. Må Herren sträcka ut sin hand till under och tecken, och låta korsets kraft bli synlig i vårt land.

   Herrens mäktiga välsignelse över ditt liv.
   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 11. Conny. Jag bor i väsby och det skulle vara trevligt med kontakt med andra sanna lärljungar i närheten. Jag har så länge jag kan minnas haft sanndrömmar som jag kallar det. Gud har gett mig det. Jag har inte levt ett problemfritt liv och har känt att jag kom ifrån gud under en tid men han gav mig nyligen en dröm som gjorde att jag började läsa bibeln och funnit tillbaka. 2 drömmar har jag haft senaste månaderna om den yttersta tiden.

  Mvh Sarah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sarah.
   Tack för det du delar med oss. Det är fantastiskt att höra vad Herren har gjort i ditt liv och att du hittade tillbaka till Herren. Det är också mäktigt att höra att Herren delar drömmar med dig om den yttersta tiden och det som ligger framför. Om du vill får du gärna skicka en mail till mig med det som Herren delar med dig. Det hade varit välsignat att ta del av. Det är många i dag som upplever att Herren talar genom syner, drömmar och visioner.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
  2. Sara hej! Jag bor i Upplands Väsby och vi be för sjuka på gatan här och evangeliserar och träffar ungdomar i stationen. Du är jätte välkommen med så kan vi lärjungaträna dig också att bota de sjuka med Jesus.:)
   vi har nyligen startat en församling Free Lane Church: vi samlas varje SÖNDAG i Gymnasiet Messingen kl12! Du är välkommen till gänget!
   Kram Sanna

   Radera
 12. När alla folkslag hört evangelium då kommer Jesus. Såg en siffra på 4000 olika folkslag som ännu inte hört evangelium, så än dröjer det lite. Om den siffran stämmer.

  SvaraRadera
 13. Hej, och tack för ditt inlägg.

  Jag tror att det du tänker på är Jesu uttalande i Matt kap 24:14, där det står att "detta evangelium om riket skall predikas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk, och sedan skall slutet komma.

  Ofta tolkar vi just detta ord som att evangeliet först måste predikas för alla folkslag innan Jesus kan komma igen. Men det här ordet är som resten av kapitlet i Matt 24, givet och omhandlar de messianska judarna i vedermödans tid. I vedermödan och under tusenårsriket skal evangeliet om riket predikas, som inte är det samma evangelium som vi predikar i församlingens hushållning.

  Evangeliet om riket, handlar om Israels frälsning, och judarnas Messias som upprättar sitt konungarike på jorden, alltstå det messianska riket. Det är det budskap som kommer att gå ut i vedermödans tid, som pekar på Jesus och hans kommande rike på jorden. De 144 000 kommer på ett särskilt sätt att gå ut med detta evangelium, och kommer att vara Herrens utvalda missionärer i ändens tid.

  Hälsningar
  Mikael

  SvaraRadera