söndag 16 augusti 2015

Gerald Celente förutser en börskrasch i slutet av 2015


Ett flertal tecken pekar på att tillståndet i världsekonomin är långt värre än vi tror och får upplyst i media. Flera länder där senast Ukraina är ett av de länder som har stora utmaningar med ekonomin och upplever recension just nu, eller Irak som upplever en fullständig upplösning och en ekonomisk kollaps.

Samtidigt så höjer flera ekonomer varnande röster för det vi just nu ser utspela sig i världsekonomin.

Gerald Celente förutser en börkrasch

Den senaste i raden som varnar för våldsamma konsekvenser är Gerald Celente. För dom som inte känner till Gerald är han en av de mest respekterade trendanalytiker som kommer med förutsägelser om den finansiellla ekonomin. Han är ofta gäst och kommenterar bland annat på TV-shower som The Oprah Winfrey Show, Good Morgning America, och nyhetskanaler som CNN och BBC.

Gerald Celente skulle tidigare ha förutsett flera stora omvälvningar inom ekonomin som aktiekraschen 1987, valutakrisen i Asien 1997 och även finanskrisen 2008. Men hans senare förutsägelser inkluderar även terrorism, krig och skatteuppror.

Förutsägelse om en ekonomisk krasch under 2015

För ett par dagar sedan skulle Gerald Celente ha uttalat följande:

“I’m now predicting that we are going to see a global stock market crash before the end of the year.”

“Jag förutser nu att vi kommer att få se en global börskrasch före slutet av 2015”

Gerald pekar på att denna krasch inte enbart är knuten till USA, men att det kommer att vara en global kris som sträcker sig allt från Wall Street till Shanghai, och från England till Brasilien.


Stora omvälvningar

Vi lever i tider av stora omvälvningar. Tidens tecken bekräftar den tid vi lever i, och det som ligger framför. Dessa skakningar och allt det som händer just nu är födslovåndor som pekar på Jesu dyrbara återkomst. Varför upplever världen dessa skakningar just nu, och varför upplever vi dessa starka tidstecken i bland annat valuta systemet och världsekonomin?

Därför att vi lever i själva avslutningen av denna tidsålders slut. Samtidigt som mörker sveper in över världen, växer hoppet om vårt kommande barnaskap, då Herren själv kommer att stiga ner för att att hämta sin blodköpta församling.

Jesus Kommer Snart

1 kommentar: