onsdag 13 april 2016

Uppdaterad: FN:s säkerhetsråd röstar om Israels bosättningar den 22 april.


Uppdaterad: Jag har haft svårt för att hitta resultat efter omröstningen i fredags, och är inte helt säker på om omröstningen blev av, och i så fall själva utfallet av den? Jag kan relatera till följande länk som omtalar mötet i fredags, som samtidigt var ett möte som omfattade avtal angående den globala uppvärmningen. Så fort jag vet mer, så kommer jag att uppdatera detta inlägg eller skriva ett nytt. 

http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=452074Den 22 april kan bli ett själsättande, och ett profetiskt datum för Israel och det judiska folket.  Den 22 april, som samtidigt är den första dagen på den judiska högtiden Pesach, kommer FN:s säkerhets råd att rösta och ta ställning till Israels bosättningar.

När man talar om ”Israels bosättningar”, så är det på mark som Västbanken, Golanhöjderna och Östra Jerusalem, som avses ockuperade av staten Israel och befolkad av judar, som skulle strida mot Genévekonventionen.

Judarna på Västbanken

Matt 24: 15 - När ni då ser 'förödelsens styggelse', som profeten Daniel talar om, stå på helig plats - den som läser detta bör noga lägga märke till det - då måste de som är i Judeen fly bort till bergen

Upp 12:6 - Kvinnan flydde då ut i öknen, där hon har en plats som Gud har berett åt henne, så att hon får sitt uppehälle i ettusen tvåhundrasextio dagar.

Jesus har ett specifikt ord till judarna i den yttersta tiden, som lever just på Västbanken. Mitt i vedermödan, så varnar Herren dessa messianska judar, om en massiv förföljelse från Antikrist.

Antikrist bryter förbundet, ockuperar och intar Jerusalem 3,5 år in i vedermödan, och startar en massiv förföljelse av det judiska folket. Men de judar som är andligt vakna och lyhörda för Jesu ord, kommer att fly ut till bergsöknen och kommer att undslippa antikrist arméer. Dessa flyr till Moab och Edom, som ligger i det nuvarande Jordanien.

FN röstar den 22 april

FN kommer att rösta om Israels fortsatta uppförande av judiska bosättningar på ”ockuperad” mark. Den stora överraskningen är, att det är Abbas som har uppmanat FN till en omröstning av Israels bosättningar, i stället för Frankrike som man hade förväntat. 

Den helt stora frågan blir naturligtvis om USA, på samma sätt som tidigare, kommer att lägga in veto till detta förslag. Om det inte sker den här gången, så har FN tagit ett beslut som helt enkelt tvingar Israel att sluta bygga fler bostäder i sitt eget land, som med andra ord är ett stort steg mot ett mycket mer begränsat, och till sist ett delat Israel.                  

Tidens tecken pekar på att Jesus kommer mycket snart!

Källa:6 kommentarer:

 1. Det som står skrivet, skall uppfyllas. Guds Ord är sant, allting. Ordet uppfylls på det andliga och jordiska Israel. Salig är den som Gud låtit få se, och förstå det andliga Israel. Även om vi visste allt om staten Israel, nutid och framtid, kan det finnas något ont i hjärtat, som håller oss kvar på jorden när bruden uppryckes.
  /Stig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Stig,

   Ja, allt som Herren har bestämt kommer att uppfyllas. Varje profetiskt ord, och varje löfte som har med ändetiden att göra, kommer att bli på det sätt som Herren har bestämt.

   Hälsningar
   Mikael

   Radera
 2. Det kommer att gå illa för den som går till rätta med Jerusalem mot Guds vilja. Så här lyder det profetiska ordet i Sakarja 12:3:

  ”Det skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk. Var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk skall församla sig mot henne.”

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning Marianne,

   Det judiska folket, landet Israel och Jerusalem är ändetidens centrum, som till sist kommer att uppleva att varja land kommer emot sig, för att tillintetgöra det judiska folket.

   Men vi har det underbara löftet, att Herren aldrig någonsin kommer att lämna eller överge sitt egenomsfolk, men att varje löfte och varje förbund till Israel kommer att bli uppfyllda.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Tack Mikael!
  Ja, jag tänkte på att när FN skall rösta den 22 april, då kanske USA inte längre kommer att stödja Israel, för som det står skall jordens folk församla sig mot Israel. Men det kommer att gå illa för dem som går emot Guds vilja och som du skriver, kommer aldrig Gud att överge sitt folk! Amen!
  Någon har sagt: "Israel är Guds timvisare, Jerusalem är minutvisaren och Tempelplatsen är sekundvisare på Guds klocka."
  Jesus kommer snart!!!
  Fridshälsningar Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marianne,

   Ja, det är precis därför att jag tyckte att det skulle skrivas om just det här. Normalt så lägger USA alltid in veto när det ska röstas om Israel i FN, men det går rykte om att USA inte skulle lägga in veto den här gången, och då skulle vi ha en helt ny situation.

   Israel skulle då tvingas av omvärden att sluta bygga bostäder i eget land, och det skulle vare ett absolut första steg mot ett delat Israel.

   Det kan se ut som att Obama, här i sin avslutande del av sin presidentperiod, försöker att bli den som kan genomtvinga en delning av Israel. Vi får föja utvecklingen, och vara medvetna om att helt plötsligt kan allting gå väldigt snabbt när vi tänker på uppfyllandet av profetiska löften.

   Jesus kommer mycket snart!

   Hilsen

   Mikael

   Radera