torsdag 25 augusti 2016

En muslim ser fram till ett kommande tredje tempel i JerusalemHerrens tempel har alltid haft, och kommer fortsatt att ha en central roll för Israel och det judiska folket i ändetidens slutskeende.

I dag arbetas det på högtryck för uppförande av ett nytt och ett tredje tempel i Jerusalem, som är ett starkt tidstecken som pekar på profetiska händelser under den sjuttionde och sista årsveckan för Israel.

Adnan Oktars möte med judiska rabbiner

Det är den tukriska författaren och en religiös opinionsledare Adnan Oktar, som ses här på bilden tillsammans med en deligation av judiska rabbiner och politiker, som hade möte tillsammans under den muslimska högtiden Ramadan här under sommaren.

Där uttryckte Adnan sit intresse och förväntan för uppförandet av det judiska templet i Jerusalem. Rabbinen Dov Lipman, från World Zionist Organization, var en av dem som deltog i middagen tillsammans med många muslimska, judiska och kristna företrädare. Dov Lipman konstaterade att han var mycket nöjd med hans vänskap, och den ”goodwill” han upplever han får från Turkiet. Han uttryckte samtidigt att den negativa bild han hade i sitt sinne om just Turkiet, hade helt förändrats.

En tid av fred

Adnan ger uttryck för att i ”de dagar” då templet återuppbyggs, kommer det att vara i en tid av global fred. Han fortsätter med att säga, att både muslimer, judar och kristna, har många gemensamma värderingar, och det sätt som man motarbetar varandra i dag, är ett angrepp från Satan.

Adnan Oktar avslutar med att säga, att människor som i anledning och på grund av kärlek,  bör samlas för att uppmuntra till fred och kärlek.

Turkiets nya roll i Mellanöstern.

Turkiet är kanske ett av det mest intressanta länder vi kan vara uppmärksamma på just nu i Mellanöstern, med hänsyn till ändetidens utveckling och Antikrist framträdan.

Jag tror inte att det är tillfälligt när vi ser hur Turiket på en och samma gång, ingår allians med Iran och Ryssland, samtidigt med att landet stärker sina relationer med Israel, och till och med uppmuntrar till bygget av ett tredje tempel. Jag är överbevisad om, att just Antikrist eller den kommande Mahdi som den Islamiska världen beskriver honom, kommer att ingå ett 7-årigt avtal med Israel, och samtidigt ge Israel ”lov” till att bygga deras efterlängtade tempel i Jerusalem.  

Tidens tecken pekar på avslutningen av denna tidsålder, och Jesu dyrbara komma.

Jesus kommer snart!


Källa:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar