måndag 1 augusti 2016

Uppdaterad: Är Obama USA:s sista president?


Uppdaterad 21/1-2017

Även om den här profetian har stämt och passat in på föregående presidenter, har Trump precis blivit vald och insatt som den 45:e president  i USA, och Obama blev med andra ord inte USA:s sista president som profetian antydde. 

Något som är intressant med denna profetia, är att även om den inte upplyser om fler presidenter efter Obama, så ser han efter denna, en stad i ruiner där Antikrist träder fram och tar över makten. Vi får se hur länge Trump får lov att vara president, och tiden får visa hur nära vi är Antikrist framträdande. Herren har tiden och ändetidens utveckling i sin hand. 

Val i USA


Den 8 november är det val i USA, där landet får en ny president. I ett av mina allra första inlägg på hemsidan, ställde jag frågan om Obama är USA:s sista president någonsin?

Det finns många bröder och systrar som upplever att de får visioner och profetiska tilltal om just detta. När jag skrev det förra inlägget tog jag utgångspunkt i en profetia, om just Obama som USA:s sista president. Hela inlägget kan läsas här:Martial/Marshall Law

Det finns något i USA som heter ”Martial law”, och det kan just vara det som får dessa profetior att gå i uppfyllelse, som gör att Obama kommer att fortsätta som president.  

Martial law (militärt undantagstilltsånd), är en uppsättning lagar som sätts på plats vid speciella tidspunkter. Om det skulle uppstå ett särskilt tillstånd i ett land, som exempelvis ekonomisk kollaps, jordbävning, upplopp och kaos eller krigstillstånd, så är det just dessa lagar som gäller och de vanliga sätts ut ur funktion. Presidenten kan då vid ett särskilt tillfälle eller vid en bestämd situation utlösa Martial law, och då kommer Obama att fortsätta som President, till dess att han själv bedömer att normal lag kan återupptas.

Obama kan använda Martial law för att fortsätta

Det finns flera röster i USA som påpekar att chansen finns att Obama kommer att använda Martial law, för att fortsätta som president. Bland annat Dr. Ben Carson, och republikansk president kandidat uttalar sig:

”Utbredd anarki som griper tag i landet, kan var skäl nog för Obama-administrationen att tillkännage genomförandet av krigslagar och upphävandet av vissa, om inte alla av amerikanarnas grundlagsskyddande rättigheter – inklusive rätten att rösta och hålla nationella val”

Carson konkluderar, att på ytan kan detta verka otroligt, men inte alls omöjligt. Carson pekar samtidigt på att det stigande hotet från Islamiska staten, eller den amerikanske ekonomin kan vara det som gör att detta träder i kraft.

Andra saker som kan påverka det amerikanska valet men också resten av världen, är naturligtvis om Herren väljer att vända åter för att upprycka sin församling, och vedermödan får sin början. I en sådan situation, vill Martial law bli införd automatiskt, och USA skulle från den dagen bli allt annat än det den är i dag.

Avslutning

Obama har tidigare gett uttryck för att han gärna vill fortsätta som president, om inte lagen var i vägen för honom. Tiden får visa, om det profetiska ordet som har kommit genom flera syskon kommer att fullbordas, och om Obama blir USA:s sista president.

Herren har allt i sin hand, och vi kan förtrösta och lita på att Jesus har hela ändetidens utveckling under kontroll.

Jesus kommer snart!

Källa:2 kommentarer:

  1. Trump har precis vunnit det amerikanska valet och är USA:s nästa president. Så kommer denna profetia uppfyllas, så måste det ske innan den 20 Januari, som är då Trump kommer att insättas som president. Obama fortsätter fram till dess, och har möjlighet för att fortsätta om något oväntat skulle hända.

    SvaraRadera
  2. Även om den här profetian har stämt och passat in på föregående presidenter, har Trump precis blivit vald och insatt som den 45:e president i USA, och Obama blev med andra ord inte USA:s sista president som profetian antydde.

    Något som är intressant med denna profetia, är att även om den inte upplyser om fler presidenter efter Obama, så ser han efter denna, en stad i ruiner där Antikrist träder fram och tar över makten. Vi får se hur länge Trump får lov att vara president, och tiden får visa hur nära vi är Antikrist framträdande. Herren har tiden och ändetidens utveckling i sin hand.

    SvaraRadera