söndag 20 november 2016

USA - En nation under dom


”I tio år har jag varnat för att tusen eldsvådor kommer att blossa upp i New York City. De kommer att uppsluka hela storstadsområdet, inklusive delar av New Jersey och Connecticut. Stora städer runt om i USA kommer att få uppleva upplopp och rasande eldsvådor - sådana som vi såg i Watts, Los Angeles, för många år sedan." -  David Wilkerson

Profetiskt budskap om USA

I 2009 profeterade David Wilkerson, och gav ett brådskande budskap från Herren. Han talade om en kommande katastrof som kommer att skaka om hela världen, och varnade för upplopp och eldsvådor i New York, och i storstäder över hela världen.

När vi ser dessa massdemonstrationer som sprider sig i USA efter valet, är det början, och en del av dessa upplopp som Wilkerson profeterade om?

Mörka moln på himlen

Det är mörka moln på den amerikanska himlen. Wilkerson själv, menade att nationen var under Guds dom.

USA är bokstavligt talat en nation i upplösning, och vi ser det, på både det politiska, ekonomiska, moraliska och det andliga området. Det är en nation som har vänt sig bort från Herren, och man har öppnat en bred dörr som leder till fördärv, kaos och upplösning.

Fema Camps och undantagstillstånd


Det kan se ut som att USA:s regering redan är förberedda, och förväntar någon form av upplösning i samhället, om det sker genom en naturkatastrof, en ekonomisk krasch, eller genom en politisk händelse.  

I flera år har Obamas regering byggt så kallade ”Fema Camps”, som ligger runt om i hela USA, och är något som regeringen har haft svårt att hitta en förnuftig förklaring på.

Fångläger i hela USA

Fema Camps, ser ut som koncentrations eller ett fångläger, med baracker omgärdade med taggtråd. Dessa läger står tomma i dag, men är klara till att ta emot 100 000 tals upprorsmakare, och människor som inte kommer att följa systemet.

Min tro, är att dessa Fema Camps kommer att bli använda i vedermödan, i förbindelse med vilddjurets märke, som då kommer att bli tvunget och obligatoriskt för alla amerikanska medborgare.

Stor militärövning

Förra året, hade USA en stor militärövning som dom kallade Jade Helm 15, som pågick i nio amerikanska delstater.

Där övade man just undantagstillstånd och en situation där Marshall/Martial Law skulle träda i kraft, och man sätter militär på gatorna. Många amerikanare såg dessa övningar som ett invasionsförsök, och ett första steg där USA konfiskerar amerikanarna deras vapen, och stänger in dom i dessa läger.

Avslutning

USA som nation är på väg mot dramatiska tider. Jag tror, att vi inom en snar framtid, kommer att få se kraftiga naturkatastrofer, våldsamma terrorhandlingar, och ett förökat uppror, med våldsamma massdemonstrationer i USA. Jag tror samtidigt, att USA med stora steg är på väg mot en ekonomisk katastrof, och att denna katastrof är mycket närmare än vi tror.

Den amerikanska regeringen kommer att utnyttja denna turbulenta tid, och kommer inte se någon annan utväg än att utlösa undantagstillstånd, och USA kommer då att förvandlas till en militärstat under helt andra lagar.

Dra när till Herren

Jak 4;8 - Nalkas Gud, så skal han nalkas eder

Guds domar är en del av ändetidens uppfyllande. När vi upplever dessa födslovåndor, är det hög tid att lyfta våra huvuden. Det är allvarstider vi lever i, där viktigheten av att leva när Herren aldrig har varit större.

Jakobs brev uppmanar oss att ”Dra när till Herren, för då vill han dra när till oss”. I en tid där allt kommer att skaka, ger och överlåter vi våra hjärtan till Herren, så att allt vårt eget blir Herrens, och allt från Herren blir vårt.

Jesus kommer snart!


Källa:
7 kommentarer:

 1. David Wilkerson har skakat om mig i grunden. Jag blev som besatt när jag började läsa om denna människa som plötsligt - som i trans - mottog information som han uppfattade kom från den helige ande. Efter att ha läst tusentals bloggar, plöjt igenom massor av det han skrivit i olika böcker, lyssnat igenom många inspelade predikningar och läst igenom hundratals debattartiklar om Wilkerson på nätet - började jag förstå att någonting talar genom Wilkerson. Till slut insåg jag att han är utvald för att föra fram ett budskap - och han når ut som ingen annan! Ingen har skakat den kristna världen som denna märkliga kristna pastor.

  Jag "såg" en människa som är som ett barn. Han är helt öppen. Han är ofta lite naiv. Han kan nästan ingen naturvetenskap. Han är bibeltrogen och tror på Noas Ark. Han är fullständigt äkta. Han är sig själv. Han spelar aldrig teater. När han - ibland - nästan exploderar under sina predikningar är Wilkerson en enorm folktalare. Hela hans kropp talar med. Han når Martin Luther Kings nivå.

  Massor av människor som hört Kings tal glömmer dem aldrig. Det var exakt samma fenomen som inträffade när Wilkerson "talade i anden". Ni som tror på en Gud - var vänlig och inse att Wilkerson var ett perfekt val av "profet" om Gud vill framföra ett budskap till människorna. Inget val kunde vara bättre.

  Efter något år började bilden av Wilkerson klarna. Att föra fram ett andligt budskap betyder att budskapet måste kläs i mänskliga ord. Ytterligare ett problem är att hjärnan alltid söker logiska förklaringar. Eftersom Wilkerson var djupt bibeltroende försökte han dessutom att finna stöd för sina andliga syner i Bibeln. Den som kan sila fram Wilkersons andliga syner i boken "Synen" - från hans personliga tankar - måste anstränga sig under mycket lång tid.

  Gång på gång på gång gjorde han misstag - han blandade samman sina egna tankar med sina syner. Till slut lärde sig Wilkerson att föra fram sina andliga syner helt utan förklaringar. Wilkerson bara skrev vad "den helige ande" uppmanade honom att föra fram. "Gör som ni vill med detta budskap - nu har jag lättat mitt hjärta för er" - det var hans korta kommentar. Därför är det tusen gånger enklare att läsa om Wilkersons syner i slutet av hans liv. Han slutade helt enkelt att kommentera sina syner.

  Tyvärr inser nästan ingen "kristen" att Wilkersons profetior är äkta andlig kommunikation. Wilkerson fick se in i framtiden. Vi kan kalla fenomenet vad vi vill. Wilkerson var "synsk" - eller han var ett "orakel". Wilkerson själv hävdade att det var den helige ande som talade genom honom. Ett är jag absolut säker på - han fick motta informationen från ett säkert håll. För mig duger Wilkersons egen förklaring - budskapet var från "den helige ande".

  Tro gärna att jag är galen - det spelar mig ingen roll. Men jag har under flera år sett exakt samma syner som Wilkerson framfört i hela sitt liv. Jag VET att hans budskap är äkta andlig kommunikation. Varenda cell av alla miljoner miljarder celler i min kropp är helt övertygad om detta.

  Den som inte förstår att människan både är kropp och själ har inte en promilles chans att förstå att Wilkerson är utvald för att föra fram ett äkta andligt budskap. Artikeln ovan - som jag kommenterar - är fint skriven.

  SvaraRadera
 2. Demonstrationerna mot en oljeledning i North Dakota har inte upphört utan blir allt våldsammare.
  Istället vittnar sjukvårdspersonal på plats om hur våldet eskalerat. Enligt läkare på plats har polisen nu börjat använda allt mer brutala metoder för att skingra folksamlingen vid Standing Rock Sioux reservat.
  Protesterna i North Dakota handlar om en oljeledning som ska dras genom mark de boende i Standing Rock reservatet anser är helig.
  Ett slutgiltigt beslut angående oljeledningens väg genom North Dakota sköts upp senast den 14 november. Barack Obama har tidigare uttryckt förhoppningar om att ledningen ska kunna läggas om, och inte behöva gå genom Siouxstammens mark, men den möjligheten har avvisats av Kelcy Warren, chefen för Energy Transfer Partners. Han hoppas istället på att projektet ska få ett slutgiltigt ok när Donald Trump tar över presidentposten i januari.
  Källa: http://www.svt.se/nyheter/utrikes/standing-rock

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för din kommentar och ditt inlägg.
   Ja, det är på flera fronter vi ser och upplever mörka moln på den amerikanska himlen, och ska vi tro det profetiska ordet, så är det här bara början till det som kommer.

   Vi får be, att den korta tid vi har kvar här på jorden, kommer Herren att skaka denna stora nation igen, och skicka en våg av väckelse, som innebär frälsning, helande och upprättelse för tusentals själar. Vi får be att USA får nåd, och igen kommer att få uppleva väckelsens vind svepa över landet.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 3. Guds Frid Mikael,

  Klart: Rösterna i Wisconsin räknas om
  Valkommittén i Wisconsin i USA har beslutat att räkna om rösterna i presidentvalet i delstaten. Röstomräkningen kan påbörjas sent i nästa vecka. Begäran om en omräkning av rösterna kom från Jill Stein, som var presidentkandidat för Gröna partiet. Valkommittén i Wisconsin har kommit överens om att godkänna hennes begäran.
  Omräkningsprocessen, som innebär att nästan tre miljoner röstsedlar ska undersökas för hand, beräknas starta i slutet av nästa vecka efter att Stein kampanj har betalat avgiften, enligt valkommittén.
  Källa: http://www.svt.se/nyheter/utrikes/klart-rosterna-i-wisconsin-raknas-om

  Jill Stein samlat ihop över fem miljoner dollar för att kunna begära en omräkning i Wisconsin, Pennsylvania och Michigan. På fredagen lämnade hon sin begäran till valkommissionen i Wisconsin, kort innan tidsfristen för en omräkning gick ut. Nästkommande vecka går tiden ut i de två andra delstaterna och det är tänkt att en begäran ska lämnas in till vardera delstat då.
  Enligt The Guardian ska Jill Stein ha sagt att hon inte har några bevis på att det har skett något valfusk, men att systemet är bräckligt och kan behöva en kontroll.
  Källa: http://www.svt.se/nyheter/utrikes/grona-partiet-ledaren-jill-stein-begar-omrakning

  Hälsningar J och G

  SvaraRadera
 4. Även Clinton kräver röstomräkning.
  Hillary Clintons kampanjstab kommer att verka för att rösterna i fler nyckelstater i USA:s presidentval räknas om. Valkommittén i Wisconsin har redan beslutat om en omräkning, efter krav från Gröna partiets kandidat Jill Stein.
  Ändrar knappast resultatet
  ”Dessa omräkningar är del av en valintegritetsrörelse som försöker belysa precis hur opålitligt det amerikanska valsystemet är”, står det på hennes webbsida.
  J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för den dyrbara informationen. Man kan undra vart det här valet egentligen är på väg att utveckla sig till. Jag tycker att det här valet avspeglar det kaos som råder i just USA. Vi får be för USA och för det amerikanska folket.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. USA:s blivande president Donald Trump går nu ut och riktar skarp kritik mot kraven på omräkning av rösterna i tre delstater. "När demokraterna felaktigt trodde att de skulle vinna bad de om att valnattens resultat skulle accepteras. Inte så längre!", skriver Trump i ett twitterinlägg.
   Källa:http://www.svt.se/nyheter/utrikes/trump-till-attack-mot-kraven-pa-omrakning
   J

   Radera